درود بر شما ...نقل قول:
این امکان وجود ندارد گزارش کارکرد هر روز را مشاهده کرد.
Printable View
درود بر شما ...نقل قول:
این امکان وجود ندارد گزارش کارکرد هر روز را مشاهده کرد.
سلام
من الان رفتم حضوری طرح عید تا عید ثبت نام کردم
ولی مثه اینکه کمپین تابستانش بهتره
میشه اینترنتی عوضش کرد
یا باید دوباره حضوری برم؟
یا اصلا نیمشه تعویضش کرد؟
نمیشه عوض کــرد بعد پایان طرح میشــهنقل قول:
و برای عوض کردن هم حضوری فقط
سلام بچه ها مخابرات شبانه چطوره ؟خوبه یا مثل صبانته که مذخرفش کردن:n04: ببینیم بیاییم مخابرات
کسی سرویس 10 مگ داره؟ کیفیتش چطوره قیمتش هم بگید لطفا دیگه هم امری ندارم:n02:
دوستان سلام
از سرویس کمپین پاییزه استفاده میکنم ک 1 ماه دیگه تموم میشه.میخوام طرح ولایتو ثبت نام کنم خط هم فیبرنوری نیست.حداقل باید چند مگ بسته شه؟مثل فیبر نوری محدودیت 2 مگ ک نداره؟مرسی
اگه خطتون مشكلي نداشته باشه بايد ١٠ مگ ببندند كه متاسفانه براي اكثر كاربر ها اينكار نميكنند و ٥ مگ ميبندند و پس از دريافت سرويس بايد از طريق پشتيباني سرعت را به ١٠ مگ افزايش داد.نقل قول:
من سرويس ١٠ مگ دارم سرعت ساعات رايگان و غير رايگان با هم يكيه(١.٢مگ بر ثانيه) قيمتش هم ٤ گيگ ماهي ١٦٠٠٠ تومننقل قول:
البته توجه داشته باشيد كه كيفيت سرويس هاي مخابرات در مراكز مختلف متفاوته هم چنين محله هايي كه خطوطشون فيبر نوري را ١٠ مگ نميدن
ما شهید قندی هستیم اونجا چطوره؟ رو شرکت الانم تا ۲۲ مگ میتونم ببندم اگر تفاوتی نکنه فکر کنم با مخابرات هم بتونم ۱۰ مگ بگیرم یکی از فامیلا زرین گرفته بود اونم ۵ مگ بود خطش البته سرعت نداشت نشد باهاش یه ویدیو چت بکنیم حالا چرا نمیدونمنقل قول:
دوستان نام کاربری و رمز عبور برای ورود به سامانه چیه؟یعنی قانون خاصی داره؟مثلا شماره تلفن و شماره شناسنامه یا ....؟
چون من دیروز ثبت نام کردم هیچ نام کاربری و رمزی بهم نداد و گفت دو روز دیگه زنگ بزنید 2020
نام کاربری شماره ملیه، ولی برای کلمه عبور باید زنگ بزنی بپرسی.نقل قول:
Sent from my SKY using Tapatalk
سلامنقل قول:
عذر میخوام میشه بفرمایید دقیقا چی به پشتیبانی باید گفت تا خطو به 10 ارتقا بدن
من یکسری زنگ زدم گفتم طرح ولادتم چرا 3 مگ هست سرعتم گفت خوبه دیگه و نمیشه و این حرفها البته من دانلودی نمیکنم ولی یه آپدیت چیزی که میخوام انجام بدم اذیت میکنه یکم
ممنون ومتشکر