اینجا ایران است :دینقل قول:
Printable View
اینجا ایران است :دینقل قول:
نقل قول:اینا سرعت بالا میدن ولی با ترس و لرز میدن چون اگه همین 2 مگ رو سرعت واقعی بدن (دانلود شبانه) سرور منفجر میشه و ممکنه افراد حاضر در اونجا کشته بشن پس، آهسته ران همیشه راننقل قول:
دوست عزیز م بیشتر از 2 سال هست که مشترکشون هستم.نقل قول:
بله حرفتون رو قبول دارم تا چند ماه پیش همه چیز خیلی خوب بود و حتی سرعت شبانه هم خیلی عالی بود ، قبلا که 512 داشتم سرعت روز 80 به بالا بود و شب ها از 64 کمتر نمیشد. الان که حدود 7 ماه هست 1024 دارم سرعت تا چند ماه پیش روزا 140 به بالا حتی بعضی اوقات 300 ، شبا هم از 128 کمتر نمیشد. این جز اون حال دادن بود ( چون پهنای باند بالا بود و مشترکان کمتر)
اما الان چند ماهی هست که خیلی افتضاح شده روزا 120 و شب ها هم خیلی افتضاح شده.
الان پهنای باند رو زیاد نکردن و مشترکان خیلی زیاد شدن.
و طبق قوانین موجود که توضیح دادم مثلا سرعت 1024 حداقل باید 16 کیلوبایت باشه(البته طبق قوانین موجود داخلی ) حالا یه شرکت دوست داره حال میده و پهنای باندش رو زیاد می ده و در نتیجه سرعت بالا تر میره
1024 یک به چهار حداقل باید 32 کیلوبایت باشه.نقل قول:
نه منظورم خودم بود که 1به 8 هستم آخه طرح قدیمی هستش و بنظرم از لحاظ قیمت و ترافیک خیلی بهتر از این جدیدا هستنقل قول:
سلام دوستان
من به این نتیجه رسیده ام که در ساعات رایگان، سرعت را کم میکنند. امکان داره؟
چون درست پس از ساعت 8 صرعت من بالا میره و به سطح مورد انتظار میرسه.
آخه همیشه که همه آنلاین نیستند. چرا هیچوقت سرعت در ساعات رایگان در سطح مطلوب نیست؟
شما هم دقت کنید ببینید همین طوره؟
بله یکسری دستکاری ها می کنن، مثلا از راس ساعت 2 تا 8 صبح تایم اوت بالا میره ، معمولا تغییر فرکانس ایجاد میشه و یکسری دستکاری های دیگه ، و تمام این کندی های سرعت بخاط دانلود همزمان کاربران نیستنقل قول:
از دوستان کسی با مودم usb کار کرده؟ من میخوام از طرح ویژه استفاده کنم ولی نمیدونم آیا این مودم کیفیتش مناسب هست یا خیر و یکی هم موقع ثبت نام هم اصلا در لیست مودمهاش این مدل رو نداره!
در اهواز به طور معمول البته نه مثل این مشکلی که گفتین 3 روز قطع بود...به طور معمول چقد قطعی در طول روز وجود داره و هربار چقد طول میکشه؟ و جدا از افت سرعت که خیلی واسم مهم نیست اگه فقط آنلاین بودن 24 ساعته رو بخوام چقد به هدفم میرسم؟؟؟ گفتم به طور معمول نه اینکه مشکل خاصی باشه.....و اینکه اختلاف سیگنال دریافتی با مودم داخلی و خارجی چند درصده؟و اینکه تو اون منطقه تعداد کاربرها چندتاست تاثیری تو کیفیت خدمات داره؟اگه جواب مثبته راهی هست واسه فهمیدن تعداد کاربرای او منطقه؟؟؟ببخشید سوال هام زیاد شد
سلام یک مودم دست دو ایرانسل میخوام بگیرم در کنار مودم جیبی شدنی ؟!