دوست عزیز خواهشا اگر امکان دارد به سوالات من به طور کامل پاسخ دهید
ممنون
1من رشته ی عمران هستم (کارشناسی ناپیوسته ولی از ریاضی فیزیک) بعد من طبق محاسبه ای که دانشگاه کرده به غیر از این ترم 12 واحد دیگه دارم که باید پاس کنم تا فارغ التحصیل بشم که شامل 4 واحد عمومی ، 2 واحد پروژه (2 درس) و 6 واحد تخصصی هستش، حالا من میخواستم 6 واحد را تابستان بگیرم و 6 واحد دیگر را معرفی به استاد کنم ولی مشکلی که برایم پیش آمده این است که شنیده ام برای اینکه بعدا بتوانم در نظام مهندسی مشغول به فعالیت شوم بایستی دو درس دیگر که اضافه شده اند را پاس کنم (البته یکی از این دو درس قطعی است و دیگری 100 درصد نیست!!) حالا مشکل من اینه که اگر این 4 واحد اضافه شود بایستی یک ترم کامل دیگر بگیرم یا اینکه طرح ضیافت شرکت کنم
الف-1- دانشگاهمان میگوید که احتمال دارد طرح ضیافت اجرا نشود، اگر نشود میتونام برای تابستان جای دیگری میهمان شوم و آنجا ضیافت را بگیرم تا بتوانم 16 واحد را کلا پاس کنم؟
الف-2- اگر دانشگاهمان طرح ضیافت را اجرا کند یکی از دو درسی را که باید جدیدا پاس کنم (جزو 4 واحد اضافه شده) ارائه نمیکند اونوقت تکلیف من چه میباشد آن 2 واحد باقیمانده را چه کنم؟
2- اگر کلا نتوانم طرح ضیافت شرکت کنم دو حالت دارم یا اینکه 12 واحد را معمول تابستان پاس کنم و 4 واحد را که فقط برای نظام مهندسی قطعی هستش بذارم برای بعد فارغ التحصیلی و آن موقع پیگیزی کنم ولی میترسم که بعد از فارغ التحصیلی آن واحدها را نظام مهندسی بخواهد و اونوقت نمیدانم تکلیفم چیست آیا دانشگاه باید بگیرم پاس کنم یا خود نظام مهندسی ارائه میدهد؟ (این مورد را آیا شما اطلاع دارید؟)
3- من دو ترم واحد گرفتم ولی به علت مشغله کاری سرکلاسها حاضر نشدم و با اینکه اساتید برای امتحان مرا حذف نکرده بودند ولی سر جلسه ی هیچکدام از امتحانها حاضر نشدم بعدا متوجه شدم این ترمها را برایم " مشروط " زده اند با اینکه من اصلا امتحانی نداده ام و معدلی ندارم در رابطه با آن ترمها، خود آموزش میگوید که بعدها در مدرک اصلی این ترمها به عنوان مشروطی نخواهد بود آیا همچین چیزی صحت دارد؟
4- اگر دانشنامه ی موقت که بعد از پایان مقطع کاردانی میدهند گم شده باشد تکلیف چیست؟ یعنی برای گرفتن مدرک اصلی کاردانی که پیش نیاز آن تحویل همین مدرک موقت (دانشنامه) هستش چه باید کرد؟
5- و سوال آخر اینکه آیا من ترم آخر محسوب میشوم یا خیر (12 واحد تاستان برایم باقیمانده باشد) یعنی تابستان هم جزو ترم اصلس محسوب میشود؟
خودم فکر کردم که اگر بتوانم 20 واحد این ترمم را تبدیل به 24 واحد کنم(به سختی) دیگر هیچ مشکلی از بابت 8 واحد + 4 واحد اضافه شده برای تابستان نخواهم داشت