اگر برای دانلود میخوای و پیج باز کردن مخابرات بگیر هم قیمتش خوبه هم سرعتش ولی پینگش تایم اوت زیاد داره .نقل قول:
Printable View
اگر برای دانلود میخوای و پیج باز کردن مخابرات بگیر هم قیمتش خوبه هم سرعتش ولی پینگش تایم اوت زیاد داره .نقل قول:
اسیاتک استان فارس فقط نامحدود طلایی دارهنقل قول:
تو تاپیک اسیاتک یکی از اباده سرویس نامحدود گرفته سرعتش فضایی هست/حالا نمیدونم به خاطر شهرستانش شاید باشه سرعت را باز گزاشتن
نقل قول:
مطمئنی ؟ دیگه باید قید بازی انلاین بزنم....
تایم اوت اصلا یعنی چی ؟
من فقط میخوام دانلودکنم...
من الان رفتم سایت اسیاتک شیراز ... چرا تعرفه هاش این طوریه ؟
اصا چیزی که توی سایت اصلی هست رو نزده !
یک ماهه، سرعت 512 کیلوبیت، نامحدود، ضریب اشتراک 1 به 10 الان این چه سرعتی میده ؟
سلام دوست عزیز ! خواهش می کنم ! بله ! صورت حساب این دوره تلفن ثابت از 1 بهمن تا 1 فروردین هست که بیست نت ساعت 12 شب روز 30 اسفند که معادل ساعت صفر روز اول فروردین میشه صورتحسابش بسته میشه و صورتحساب دوره جدید شروع میشه ! پس شما از روز اول فروردین میتونید تعرفتونو عوض کنید ! نکته مهم در این زمینه تموم شدن یه دوره 2 ماهه هست و تعداد روز مهم نیست ! به عنوان مثال اگه کسی ساعت صبح روز آخر یه دوره سرویش شروع بشه و بخواد تعرفشو عوض کنه فرداش که وارد دوره جدید میشه میتونه این کارو بکنه !نقل قول:
43 هزار تومن ماهانه بابت 1 مگ نامحدود هست که به صورت روز شمار تا زمانی که درخواست جمع آوری میدید براتون محاسبه میشه و با هزینه تعرفه 512 حجمی تون جمع میشه و میشه ضصورتحساب کل اینترنت شما ! 21 هزار تومن رو چه طوری حساب کردین ؟؟:n13:
سلام مجدد . آره تایم اوت زیاده و باید قید گیم آنلاین رو بزنی ( البته تا چند روز پیش خوب بود یه 3-4 روزیه دوباره تایم اوت زیاد شده که اگه خوب شد همینجا اطلاع رسانی میکنیم ) . سرعتش خوبه و قیمتش هم مناسبه . 1 مگ ماهی 43 تومنه و سرعت هم 100-130 هست . اگه نامحدود میخوای فقط مخابرات .نقل قول:
دوستاني كه مخابرات 256 نامحدود دارن روزي چقدر ميتونن دانلود كنن؟
من الان مخابرات 512 حجمي دارم به نظرتون ميصرفه برم 256 نامحدود بگيرم اخه قيمت جفتشون يكي هست
میگم این تایم اوت میده یعنی چی ؟:n13:نقل قول:
من الان وسط بازی باشم یا وسط دانلود , اون وقت تایم اوت بده چه اتفاقی می افته ؟؟
ساده بگم وسط بازی باشی لگ میندازه و اصلا" به درد بازی آنلاین نمیخوره . اگه یک درصد بازی برات مهمه دور مخابرات نیا .نقل قول:
و همچنین واسه دیدن فیلم آنلاین خیلی اذیت میکنه !نقل قول:
خوب ماتریکس هم الان این طوریه ! عیب نداره لگ بزنه فدا سرش....
وسط دانلود مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟
من 24 ساعته میزنم دانلود..... یهد نیام ببینم قطع شده...