نقل قول:نقل قول:
سلام دوست من، منم دقیقا کاربرد همین رو براتون گفتم!!
علت سیاه سفید شدن همین بود.ولی رنگی هم میشه گرفت (طبق گفته خود سایت مایکروسافت)کد:http://www.tomshardware.com/forum/122501-45-microsoft-office-document-image-writer
Printable View
نقل قول:نقل قول:
سلام دوست من، منم دقیقا کاربرد همین رو براتون گفتم!!
علت سیاه سفید شدن همین بود.ولی رنگی هم میشه گرفت (طبق گفته خود سایت مایکروسافت)کد:http://www.tomshardware.com/forum/122501-45-microsoft-office-document-image-writer
سلام به همگی
یک سوال
من توی یه فایل word متن فارسی دارم و برخی کلمات انگلیسی، حالا می خوام به صورت اتوماتیک تمام کلمات انگلیسی را انتخاب کنم و نوع فونت و اندازشون رو تبدیل کنم به Times و 12 مثلاٌ.
خوب چه کنم؟
البته اینجا یه روشی گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من فونت کلمات فارسیم درسته کاری بهش ندارم. فقط میخوام انگلیسی ها رو تغییر بدم. اما با این روش نمیشه چون فارسی هام هم بهم میریزه
کسی روش دیگه ای بلده؟
ممنون
سلام.شما تمام متن رو انتخاب کنین.سپس کلیک راست کنین و گزینه Font رو انتخاب کنین.در پنجره باز شده در قسمت Latin Text فونت مورد نظر و اندازه اش را انتخاب کنبن و OK کنین.همه فونتهای لاتین تغییر میکنند و فونتهای فارسی ثابت خواهند بود.نقل قول:
به نام خدا
سلام دوستان
میدونم سالی یه بار میام :دی.
اما این که میام اینجا از همه جای دیگه تو حل مشکلات کمک میکنه :پی
بگذریم
مشکل الان من اینه که میخوام این نمودار یا چارت یا هر چیزی دیگه که شما اسمش رو میذارید رو تو word بسازم
اما نمیدونم با کدوم قسمت میشه همچین چیزی ساخت
البته من تو قسمت smart art
تو بخش cycle
text cycle رو انتخاب کردم
اما تو این قسمت متن جلوی فلشها قرار داره و من طبق شکل بالا میخوام روی فلش متن رو داشته باشم
ممنون میشم کمک کنید :)
سلام.
من دوتا سوال داشتم:
1- من برای شماره گذاری زیر بخش ها از Heading 3، Heading 2 و Heading 1 استفاده میکنم. Heading اول و دوم درست کار میکنن ولی Heading سوم شماره گذاری رو از 1-1-1 شروع میکنه. میخواستم بدونم چه جوری میتونم درستش کنم تا ادامه ی همون Heading اول و دوم باشه.
2- با استفاده از citation یه سری Refrence اضافه کردم. وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزنم، مراجع رو با حروف الفبا مرتب میکنه. من میخوام با استفاده ترتیب اومدنشون تو مقاله اونارو مرتب کنه.
ممنون.
سلام خدمت دوستان
من یه مشکل با ورد دارمک اونم این که فرمش بهم ریخته چطور می تونم به تنظیمات اولیه برش گردونم
مشکل اینه که به جای اینکه یک صفحه باشه دو صفحه دو صفحه نمایش می ده
نم یدونم چکارش کنم
از منوی Insert>>Shapes میتونید شکل مورد نظر را رسم کنید وبرای انحنا دادن به شکل می توانید شکلی که رسم کردید را انتخاب واز منوی format>>edite shape به نقاطی که باید قوس دار بشن گیره اضافه کنید وشکل ساده را به یک منحنی تبدیل کنیدنقل قول:
نقل قول:
فکر میکنم از منوی viewاگر روز one pageکیلیک کنید وبعد روی 100% کیلیک کنید مشکل حل میشه
با تشکر از جناب Darya-eng برای کمک کردنش، ولی من برای امتحان هر کاری کردم درست نشد لطفا اگه میشه مشخصی کنید در تصویر پایین سمت راست در شکل (فلش سبز رنگ)کدومو انتخاب می کنیدو در هنگام انتخاب کردن از Shape گزینه Edit (فلش قرمز رنگ)برای من فعال نمیشه .نقل قول:
از منوی Insert>>Shapes میتونید شکل مورد نظر را رسم کنید وبرای انحنا دادن به شکل می توانید شکلی که رسم کردید را انتخاب واز منوی format>>edite shape به نقاطی که باید قوس دار بشن گیره اضافه کنید وشکل ساده را به یک منحنی تبدیل کنید
باز هم ممنون از راهنماییت .
من تعداد بسیار زیادی ایمیل رو در یک فایل ورد جمع اوری کردم. این لیست رو همیشه اپدیت کردم و بعضی از ایمیل ها دو یا چند بار تکرار شدن. من هم نمی خوام به یک ادرس، دوبار ایمیل تکراری بفرستم. ایا راهی وجود داره که بتونم ادرس های مشابه رو پیدا و حذف کنم؟ این رو هم بگم که هر ایمیل در یک سطر جدید نیستش و هر پاراگرف شامل حدود 70 ادرس ایمیل هست.
با تشکر از جناب Darya-eng برای کمک کردنش، ولی من برای امتحان هر کاری کردم درست نشد لطفا اگه میشه مشخصی کنید در تصویر پایین سمت راست در شکل (فلش سبز رنگ)کدومو انتخاب می کنیدو در هنگام انتخاب کردن از Shape گزینه Edit (فلش قرمز رنگ)برای من فعال نمیشه .
باز هم ممنون از راهنماییت .
خواهش میکنم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد نظر را با فلش نشان دادم باانتخاب شکل رسم شده گزینه Edit فعال می شود البته برای بعضی از اشکال
با ctrl+f تکراریها را میتونید پیدا کنیدنقل قول:
ورد را باز کنید وبا فشردن همزمان کلید ctrl+f ایمیل را در کادر Find with تایپ کنید وبررروی Find in کیلیک کنید
البته میتونید در اکسل ایمیلهارا کپی پیست کنید وبا تایپ یک فرمول خانه های تکراری را رنگی کنید(با سرچ در اینترنت میتونید فرمولش را پیدا کنید)