هنوزم میگم ای کاش که دنیزلی رو امسال میاوردن
اینا میخواستن پوز کاشانی رو بزنن با برگردوندن قطبی
باز امیدواریم کریم برگرده تیم رو جمع و جور کنه
1-2تا باخت دیگه بدن،مصطفوی برکنار میشه و کاشانی میاد و اونم استیلی رو با خودش میاره
هنوزم میگم ای کاش که دنیزلی رو امسال میاوردن
اینا میخواستن پوز کاشانی رو بزنن با برگردوندن قطبی
باز امیدواریم کریم برگرده تیم رو جمع و جور کنه
1-2تا باخت دیگه بدن،مصطفوی برکنار میشه و کاشانی میاد و اونم استیلی رو با خودش میاره
چقدر فحش دادم
عینکمو انداختم بالا اومد رو پله ها فقط جفت شیشه هاش اومد بیرون و نشکست
الان دارم به خودم میخندم . خوش بحال اونا که فوتبال نگاه نمی کنن .
فقط یه خوبی که داشت : این ذخیره ها که میشینن رو نیمکت ... مفت میزنن حالا دیگه زیپ دهنشونو ببندن .
با اینکه خیلی عصبانیم ولی به هر حال میشه تیم رو جمع کرد
چون تیم هایی که الان صدرن هیچ کدوم تجربه درست حسابی ندارن و احتمال اینکه صدر رو از دست بدن زیاده
ما اگه برق رو ببریم بیشتر مشکلات برطرف میشه چون الان برق شاخ تر از بقیه است
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي بعد از اينكه تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه سه بر دو مقابل فولاد خوزستان شكست خورد به جريان مسابقه اشاره كرد و گفت: ما بازي را خوب شروع كرديم؛ اما داور مسابقه يك ضربه پنالتي و يك كارت قرمز را بسود تيم پرسپوليس ناديده گرفت و اين تصميمات باعث شد كه روند بازي تغيير كند.
وي ادامه داد: گل احمد آل نعمه نيز شيرازه تيم ما را در ادامه مسابقه بهم ريخت، البته پرسپوليس هميشه در اهواز مشكل داشت و به همين دليل در اين ديدار ما نتيجه دلخواهمان را به دست نياورديم.
قطبي خاطرنشان كرد: از عملكرد بازيكنانم راضي هستم؛ اما از تماشاگران اهوازي انتظار داشتم كه رسم مهمان نوازي را بهتر بجا آورند و نبايد آن برخورد را در دقايق پاياني با تيم ما ميكردند.
سرمربي پرسپوليس درباره ضعف خط دفاعي تيمش و دريافت 7 گل در سه مسابقه اخير تاكيد كرد: بدون شك ما در خط دفاع مشكل داريم و به زودي تغييراتي را در اين پست ايجاد خواهم كرد. به زودي يك مدافع جديد را جذب مي كنيم تا اين مشكل رفع شود،
قطبي تاكيد كرد: در ديدار مقابل فولاد ما 5 بازيكن اصلي را در اختيار نداشتيمغ اما اين نكته نمي تواند توجيهي براي شكست ما باشد و من قصد اين كار را ندارم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه به دلخوري مسئولان و مديران باشگاه چه واكنشي نشان خواهد داد، تاكيد كرد: آماده هرگونه برخوردي از سوي هيئت مديره هستم. آنها اختيار تام دارند كه مرا بركنار كنند؛ اما بعنوان يك مربي حرفه اي هرگز از سمت خود استعفا نميدهم.
وي تصريح كرد: فصل گذشته پس از ديدار با استقلال اهواز و شكست سنگين در برابر اين تيم ليدرهاي پرسپوليس از من خواستند از اين تيم جدا شوم؛ اما آن كار را انجام ندادم. آنها حتي در يك اتاق مرا مورد بازجويي قرار دادند؛ اما من مربي حرفهاي هستم و تاكيد ميكنم كه در فصل جاري با 70 امتياز قهرمان ليگ برتر ايران خواهم شد.
قطبي در پايان گفت: تا پايان رقابتها 24 مسابقه ديگر باقي مانده است و ما ميتوانيم نتايج خوبي را بدست آوريم.
فقط من تو این موندم که چرا بعد از دریافت سومین گل باز یه دفاع اورد تو زمین و تا دقیقه 76 هیچ تغییری در روند تیم نداد و با تک مهاجم بازی کرد
حال منم خیلی خراب شدنقل قول:
عینکمو انداختم بالا اومد رو پله ها فقط جفت شیشه هاش اومد بیرون و نشکست
الان دارم به خودم میخندم . خوش بحال اونا که فوتبال نگاه نمی کنن .
به امید روزی که بعد از قهرمانی به این کارامون بخندیم...
نقل قول:
نه به بازی با استقلال که دقیقه 60-70 که رسیدیم دیگه دفاع نداشتیم تو زمین نه به این بازی.
)با این که تیم شهرمون برد ولی باید بگم) افتضاح بازی کردیم!!!
پرسپولیسم پرسپولیس قدیم!
آخه این چه بازی ای بود؟؟
پس از شكست مقابل فولاد خوزستان
مصطفوي: بازيكنان مقصر اصلي ناكاميهاي پرسپوليس هستند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مقصر اصلي ناكامي هاي پرسپوليس در 2 ديدار گذشته فقط بازيكنان هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفي پس از ديدار پرسپوليس مقابل خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دليل اينكه همه دوست دارند گل بزنند،به دروازه حريف حمله ميكنند و دفاع را كاملاًَ رها ميكنند. اين فوتبال به هيچ عنوان حرفهاي نيست.
وي افزود: از قطبي حمايت ميكنيم، چون او مقصر نيست. در اين باره مقصر اصلي بازيكنان هستند كه بايد جوابگوي مسئولان باشگاه باشند چون از هيچ تلاشي براي آنها دريغ نكردهايم.
وي ادامه داد: براي من فرقي ندارد چه كسي ناراحت ميشود چون همه بايد پاسخگوي اشتباهات خود باشند.
با دستور هيئت مديره
بازيكنان و مربيان پرسپوليس به باشگاه احضار شدند
خبرگزاري فارس: با دستور هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، بازيكنان و كادر فني اين تيم فردا صبح در باشگاه حاضر مي شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به دو نتيجه بد مقابل ابومسلم و فولاد خوزستان اعضاي هيئت مديره پرسپوليس در اهواز دقايقي پس از بازي تصميم به احضار بازيكنان و مربيان گرفتند.
تمامي بازيكنان و اعضاي كادر فني بايد ساعت 11 فردا در باشگاه حضور پيدا كرده و پاسخگوي ناكامي هاي اخير باشند.
داريوش مصطفوي اين خبر را در رختكن به بازيكنان تيم اعلام كرد كه ناراحتي برخي از نفرات را در پي داشت.
پس از بازي پرسپوليس مقابل فولاد خوزستان بازيكنان اين تيم به مدت 40 دقيقه در رختكن به گفتوگو پرداختند.