دوست عزیز نصب gta iv خیلی پر دردسر هست(به خاطر همین یه تاپیک جدا براش گذاشتند) یه سری به این تاپیک بزن متوجه می شی:نقل قول:
موفق باشی...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
Printable View
دوست عزیز نصب gta iv خیلی پر دردسر هست(به خاطر همین یه تاپیک جدا براش گذاشتند) یه سری به این تاپیک بزن متوجه می شی:نقل قول:
موفق باشی...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
سلام دوستان من حوس کردم بازی gears of war رو نصب کنم؟؟؟ولی بعد از نصب یه اروری داد تو رو خدا فقط نگین ماله xlive چون بالای 100 بار نصب کردم باور کنین یه جورایی شارژ ای دی اس الم تموم شد اینقد واسه این بازی فایل دانلود کردم که شاید درست بشه...از دوستان خواهش میکنم که راه حل قطعی میدونن بگن...مممنون
عکس از ارور....
لینک عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا خبرم کنین منتظرم...راستی اینم اطلاعات کامپیوترم
INTEL(R)
XP SP2 PROFESSIONNAL 2006
NVIDIA 9400 GT
1,50 GB RAM
CPU 3.00 GHZ --- 3.01 GHZ
منتظرم!
ُسلام من
FEAR2 را نصب کردم بعد از نصب موقع اجرای بازی یک اروری داد به این صورت که یک فایلی به اسم D3DX9_40.dll احتیاج داره بعد این فایل را از اینترنت دانلود کردم و ریختم تو درایو ویندوز و پوشه سیستم بعد که دوباره اومد اجرا کنم بازم ارور داد که یک فایل دیگه به اسم
X3DAudio1_5.dll احتیاج داره بازم مثل مورد قبل فایل را تو محل خودش ریختم وقتی اومدم بازی را اجرا کنم با ارور dont send مواجه شدم
لازم به ذکر است موقع نصب وقتی dvd اول را گذاشتم مثل بازی های معمول inistal نداشت و فقط یک دایرکتوری ازم خواست تا بازی را از حالت فشرده خارج کنه
حجم کرک داخل dvd هم 3.16 هست
به نظر شما اگر این بازی مشکل داره برم پسش بدم !!!!!!!!!!!!!!
سلام مشکل تو بازی gears of war دارم موقع اجرا این ارور رو میده
wargame-g4live.exe:you cannot run the game with modified executable code
چیکار کنم ؟
سلام بازی Saints Row 2 را کامل نصب کردم و وقتی روی شرت کات بازی کلیک میکنم اجرا میشه اما وقتی وارد صقحه اصلی میشه کیبرد از کار می افته! یعنی هیچ جوری نمیتونم new game را انتخاب کنم و وارد بازی بشم
گرافیک 1 گیگ
رم 3 گیگ
و...
من بازی Splinter Cell Double Agentرو نصب کردم ولی ارور زیر رو نشون میده Directx9.0c رو با آخرین آپدیت نصب کردم نشد بازی رو هم دوباره نصب کردم نشد ولی بازی تو ویندوز قبلی اجرا میشد
گرافیکت که direcx9.c روساپورت میکنه؟نقل قول:
من بازی Splinter Cell Double Agentرو نصب کردم ولی ارور زیر رو نشون میده Directx9.0c رو با آخرین آپدیت نصب کردم نشد بازی رو هم دوباره نصب کردم نشد ولی بازی تو ویندوز قبلی اجرا میشد
اگه می کنه حتما Directx9.0c داخل سی دی بازی رو نصب کن.
خود من هم یکی دو بار همین مشکل رو با این بازی داشتم ولی فقط دفعه اول که رفتم توی بازی و وقتی که به طور صحیح خارج نمی شدم دیگه در تمام مواقع درست کار می کرد.(فکر کنم بازیش کلا اینجوری باشه)نقل قول:
سلام بازی Saints Row 2 را کامل نصب کردم و وقتی روی شرت کات بازی کلیک میکنم اجرا میشه اما وقتی وارد صقحه اصلی میشه کیبرد از کار می افته! یعنی هیچ جوری نمیتونم new game را انتخاب کنم و وارد بازی بشم
گرافیک 1 گیگ
رم 3 گیگ
و...
ولی خوب شما یک بار دیگه directx توی سی دی رو اجرا کن ببین حل میشه؟
نقل قول:
سلام دوستان من حوس کردم بازی gears of war رو نصب کنم؟؟؟ولی بعد از نصب یه اروری داد تو رو خدا فقط نگین ماله xlive چون بالای 100 بار نصب کردم باور کنین یه جورایی شارژ ای دی اس الم تموم شد اینقد واسه این بازی فایل دانلود کردم که شاید درست بشه...از دوستان خواهش میکنم که راه حل قطعی میدونن بگن...مممنون
عکس از ارور....
لینک عکس:
تو رو خدا خبرم کنین منتظرم...راستی اینم اطلاعات کامپیوترم
INTEL(R)
XP SP2 PROFESSIONNAL 2006
NVIDIA 9400 GT
1,50 GB RAM
CPU 3.00 GHZ --- 3.01 GHZ
نقل قول:
سلام مشکل تو بازی gears of war دارم موقع اجرا این ارور رو میده
wargame-g4live.exe:you cannot run the game with modified executable code
چیکار کنم ؟
اول از همه تاریخ سیستمتون رو به یه سال قبل برگدونید و حتما بازی رو توی درایور ویندوز نصب کنید و باید بازی رو از مسیر gears of war\GEARSOFWAR\binaries\startup اجرا کنید.
ببینید درست میشه...
فکر کنم که کلا بد نصبش کردی یه بار دیگه نصبش کن اگه بازم ایراد گرفت احتمالا بازیت خرابه(از یه شرکت دیگه بگیر)نقل قول:
ُسلام من
FEAR2 را نصب کردم بعد از نصب موقع اجرای بازی یک اروری داد به این صورت که یک فایلی به اسم D3DX9_40.dll احتیاج داره بعد این فایل را از اینترنت دانلود کردم و ریختم تو درایو ویندوز و پوشه سیستم بعد که دوباره اومد اجرا کنم بازم ارور داد که یک فایل دیگه به اسم
X3DAudio1_5.dll احتیاج داره بازم مثل مورد قبل فایل را تو محل خودش ریختم وقتی اومدم بازی را اجرا کنم با ارور dont send مواجه شدم
لازم به ذکر است موقع نصب وقتی dvd اول را گذاشتم مثل بازی های معمول inistal نداشت و فقط یک دایرکتوری ازم خواست تا بازی را از حالت فشرده خارج کنه
حجم کرک داخل dvd هم 3.16 هست
به نظر شما اگر این بازی مشکل داره برم پسش بدم !!!!!!!!!!!!!!
بابا این عکسا رو تو تاینی آپ نکنین برای خیلی ها فیل ترهنقل قول:
ممنون. اما دایرکست را دوباره نصب کردم ولی درست نشدنقل قول:
خود من هم یکی دو بار همین مشکل رو با این بازی داشتم ولی فقط دفعه اول که رفتم توی بازی و وقتی که به طور صحیح خارج نمی شدم دیگه در تمام مواقع درست کار می کرد.(فکر کنم بازیش کلا اینجوری باشه)
ولی خوب شما یک بار دیگه directx توی سی دی رو اجرا کن ببین حل میشه؟
والا من رو همین طور که گفتم خیلی اذیت نکرد دیگه دنبالشم نرفتم که برای چی بود ولی شما به این تاپیک یه سری بزن شاید پچ خاصی داشته باشه که مشکلش رو رفع کنه:نقل قول:
موفق باشی...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537