بردیای عزیزنقل قول:
فقط یه راه است که من اصلآ توصیه نمیکنم و اون استفاده از ترینر است
ولی بازی با ترینر مزه نمیده
Printable View
بردیای عزیزنقل قول:
فقط یه راه است که من اصلآ توصیه نمیکنم و اون استفاده از ترینر است
ولی بازی با ترینر مزه نمیده
نه عزیز.با ترینر حال نمیده.منم میتونم بکشمون فقط ازین ناراحتم که مجبورم فشنگای زیادی رو براشون هدر بدم اونم در حالی که نمیدونم بعدش چی انتظارمو میکشه.اگر فقط یه نارنجک دیگه داشتم حل بود قضیه.اون وقت کمتر فشنگ هدر میرفت
بردیا جاننقل قول:
الان 3 راه داری یکی استفاده از ترینر است
دومی از اول بازی رو بری
سوی بیخیال فشنگ بشی
یه اشتباه هم کردی باید دو سه تا سیو میکردی(این اشتباه رو منم کردم)
اتفاقا من همیشه 2تا سیو دارم.این دفعه هم وقتی red9رو فروختم و blacktail خریدم خواستم روی سیو دوم انجام بشه ولی یوهو نفهمیدم چی شد که روی همون اولی سیو کردم.
چاره ای نیست.مجبورم انقدر اون صحنه رو برم تا بتونم با حداقل استفاده از فشنگا ردش بکنم.
دل رو بزن به دریانقل قول:
همین
میتونی بپیچونیشون و از پشت بزنیشون یا با چاقو....
در ضمن اویل 4 نه به ترسناکی 3 بود نه قسمت های فکریش اندازه اون بود....
فقط دشمناش زیاد و تیراش کم بود.......
اویلی که تو 1 هفته عید تموم بشه که اویل نیست.....
فقط میشه بهش به عنوان یه بازی قشنگ نگاه کرد نه به عنوان یه بازی فکری...../
فکر نمیکنم این کارهایی که گفتی بشهنقل قول:
ولی اگه بشه بازم خوبه و از هیچ چی بهتره
در مورد نظرت در مورد اویل باید بگم که کاملآ موافقم
اویل 4 سابقه ی اویل های قبلی رو واقعآ خراب کرد
تا ببینیم اویل 5 چه طوریه
آخه سپر به دست رو که نمیشه با چاقو زد.با هزار بدبختی تونستم ردش کنم اون قسمتو.فعلا که باید بگردم این اشلی احمق رو پیدا بکنم.فشنگ کم داشتیم که اینایی که غیب میشن هم پیدا شدن.عجب بدبختی هستش
در مورد حماقت اشلی موافقم....
خیلی خره....
منم نگفتم سپرشونو بزن گفتم از پشت با چاقو بزنشون....
من خودم تو بی تیری همین کارو کردم..../
چه جوری وقتی چند تا سپر دارن میان طرفم از پشت با چاقو بزنمشون؟:13:
تنها کاری که تونستم بکنم این بود که به اشلی wait دادم که وایسه(به عنوان طعمه).بعدش چونمیرفتن سراغش از نیم رخ میزدمشون که حداقل تیر کمتری هدر بره.یه جاهایی هم که اصلا باشون درگیر نشدم و از دستشون در رفتم.
ببینم من چرا الان نمیتونم بلک تیل رو آپگرید بکنم؟هنوز خیلی از لولاش مونده ولی دسترسی برای آپگریدش بستس.چراغ کنار آیکونش هم خاموشه.ولی رایفل رو هنوز میتونم آپگرید بکنم.
ببینم رایفل معمولی رو بفروشم یه نیمه اتوماتیکشو بگیرم یا همین خوبه؟
بلك تيل كمي ديرتر آپگريداش آزاد ميشه اما بايد كمي صبر كني و بازي رو به جلو بري:46:نقل قول:
در مورد رايفل هم بهت توصيه مي كنم فعلا نيمه اتوماتيكش رو نخر چون در هر حال وقتي شما ميخواي از رايفل استفاده كني فاصلت با هدف تقريبا زياده پس نيازي به نيمه اتوماتيكش نيست مگر در مراحل جلوتر كه كار سخت ميشه
سپردارا رو تنها میتونم توی مصاف رودررو با چاقو بزنم تا سپرشون از بین بره اونم فقط وقتی تک به تک باشم.البته بازم با یه حرکت میتونن نصف خونمو ببرن.یارو راهب قرمزه رو که پشت تیربار رفته بود شلیک میکرد بهم رو زدم.یه چیزی ازش افتاد که برش داشتم.دیگه نرفتم ادامشو
اون چيزي كه افتاده كليد گالريهنقل قول:
اونو بردار و در گالري رو باز كن و ادامه ...
خوب به نظرم اویل 4 نقطه عطف رزیدنت اویل ها بود.دیگه سبکش داشت نکراری میشد.و گیمر های خاص خودش رو داشت ولی الان دیگه عمومی شده.نقل قول:
بابا من نمیدونم شما چه جوری بازی می کنین.من الان اونجاای هستم که بزرگترین کیف رو میده(همونجایی که Rpg میده).اونم کیف هم خریدم. ولی اینقدر که فشنگ داشتم نتونستم Rpg رو با خودم ببرم!!!نقل قول:
تو اين بازي زياد داشتن فشنگ خوب نيستنقل قول:
من سعي مي كردم بجاي داشتن فشنگ هاي زياد هميشه اسلحمو قوي نگه دارم و در هر مرچانت تيرهاشو پر مي كردم چون بخواي نخواي در طول بازي تير بدست مياري
و در خيلي جاها هم مجبور ميشي چيزهايي رو برداري درست مثل همين RPG كه يكيش تو گالري بودش
من برای زدن 5تا سپر دار +چند تا راهب سگ جون که از چند طرف بهم حمله کرده بودن مجبور شدم تیرای زیادی هدر بدم جوری که فقط 15تا فشنگ بعدش برام موند.البته الان وضعم بد نیستش.کیفمو بزرگ کردم تا یه ریوت شات گان بخرم.نقل قول:
ترکیب بلک تیل+ریوت شات گان+رایفل خوبه؟
خدا بهت صبر بدهنقل قول:
اون جایی که هستی خیلی باید فشنگ مصرف کنی
توی گالری هم فشنگ بود فکر میکنم
اونجا رو رد کردم.کلید گالری رو گرفتم.یه خشاب هم تو گالری گیرم اومد.فقط اعصابم داره خورد میشه.ترکیب تابلوهای گالری رو چه جور باید بچینم؟
اونجا رو میگی که 4 تا تابلو بزرگ هستنقل قول:
آره.هر ترکیبی امتحان میکنم جواب نمیده.
رو هر کدوم یه بار بزن (هر کدوم رو یه بار بچرخون).نقل قول:
رد شد شانسی.2تا از تصویر آدمه باید میومد.2تا هم از شعله
زیاد یادم نیست
درسته که 9 بار تا آخر رفتم ولی تقریبآ یادم رفته
باید کاری کنی که یکی در میون یا دو تای کنار هم شبیه هم بشن
البته فکر میکنم
نقل قول:دقيقا مثل خودم:10:نقل قول:
ترکیب بلک تیل+ریوت شات گان+رایفل خوبه؟
ولي به نظرم رايفل اتوماتيك خوراكه سپر داراست. كافيه يكم بري عقب بعد دو سه نفري مه توي يك خط شدن سرشون رو نشاني بگيري و هر سه سپر دار مثل مگس ميريزن زمين.اگه بدوني چه حالي ميده:46:
در ضمن من توي چنيد صفحه قبل يه راهنماي كردم براي گرفتن فشنگ مفتي.
وقتي ميخواي براي اسلحه فشنگ جاي خشاب بخري بزار فشنگهاي توي خشابت خالي بشن بعد برو جاي خشاب بخر كه بايك تير دو نشان بزني هم جاي خشابت بيشتر بشه و هم فشنگ مفتي پر كنه.
مثلا وقتي خشاب اسنايپرت 17 تايي برو رو دشمنات خالي كن و قبل از پر كردنش برو جاي خشاب رو افزايش بده.با اين كار 20 تا فشنگ مفتي اسنايپر بهت ميده:46:
ويا براي اسلحه اتوماتيك TMP كه با يك آپگريد خشاب، 250 تا فشنگ مفت گيرت مياد!!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2088103&postcount=2962
به این میگن یه راه حل خوبنقل قول:
قبلا خونده بودم اینو.خیلی وقت بود ازش استفاده میکردم.من اصلا tmpاستفاده نکردم.هرچی فشنگش هم گیرم اومد فروختم.ببینم این spinel یا چیزای دیگه که حین بازی بعضی وقتا به دست میاری که به درد خاصی نمیخوره؟من همشونو فروختم 120هزارتا گیر آوردم یه مگنوم خریدم.اسمش نک زبونمه ولی بیرون نمیاد.ببینم فشنگای مگنوم ها رو جایی میشه گیر آورد یا نه؟اون مگنومی رو برداشتم که قدرت تیرش 13 هستش و شبیه این تپانچه های قدیمیه
دقیقا یادم نیست , spinel همون جواهرهای کوچیکه؟؟؟نقل قول:
اگه اونا باشه میتونی با چیزهای دیگه ای که بدست میاری ترکیب کنی و با قیمت بالاتر بفروشی.
نه اونا به دردی نمیخورن جز فروختن. ولی چیزای دیگه هست که به درد میخورهنقل قول:
مثلا یه فانوس هست که باید 3 تا چیز بهش اضافه کنی.یا اون گربهه
بابا خوراک TMP هستش.نقل قول:
من اصلا tmpاستفاده نکردم.هرچی فشنگش هم گیرم اومد فروختم
كاملا درستهنقل قول:
TMP تمام قابليت هاشو آپگريد بكن تا آخر و حالشو ببر
در مقابل رئيس هاي بازي وحشتناكه:46:
حیف.خیلی از فشنگاشو فروختم.چند بارم امکان خریدشو داشتم که نخریدم.
البته کیفم هم جا نداره.با اینکه 73هزارتا دادم و بزرگش کردم ولی پره.یه مگنوم با یه رایفل نیمه اتوماتیک با ریوت شاتگان و بلک تیل کیفمو پر کردن.مگنوم رو مجانی توی یه صندوق پیدا کردم.
یه جی بازیی هستش گرافیکم نمیکشه.جایی که اشلی رو میزاره و میره توی یه منطقه ای که همش آتیشه.انگار اونجا گنجی چیزی هستش.گرافیکم نمیکشه بازی صحنه آهسته هستش.بی خیالش شدم
اونجا هیچی نیستنقل قول:
فقط وقتی میری سمت در دو تا از اون غول گنده ها میان سراغت که می تونی بندازیشون توی آتیش.
اتفاقا اونجا دوتا گنج كه كلا مبلغشون 30000 هستش وجود داره:13:نقل قول:
اگه روي اون دوتا اژدهاي سنگي رو نگاه كني دوتا آدم هستند :31:
اونا رو بزن با همون رايفل نيمه اتوماتيكت:46:
بعد از اينكه كشتيشون دوتا جعبه ي مخفي از زمين باز ميشه:20:
برو و گنج هارو از داخلش بگير كار خيلي آسونه و پر درآمد :21:
بله کاملآ درستهنقل قول:
اونجا دوتا گنج هست
اين بازي تقريبا بسيار بسيار ناشناخته است البته وقتي يه بار تمومش بكني نمي توني بصورت كامل گنج هاشو پيدا كني اما بعد چند بار خيلي راحت جاي گنج هارو ميدونينقل قول:
اين قابليت در بازي يا ايدا هم وجود داره
مشکل اینه که اونجا گرافیکم نمیکشه و عکس العملاش خیلی کنده.به همین خاطر منصطرف شدم.هر چند سیوشو هنوز دارم.
فشنگای مگنوم رو کجا میشه پیدا کرد؟
فشنگاي مگنوم خيلي كم گير مياد مثلا در شرايطي كه فشنگات خيلي كم باشهنقل قول:
به نظر من اشتباه كردي از اول بازي TMP رو نگرفتي
به نظر من بهترين اسلحه بازي هستش
در مبارزه با اون غول بازي كه توي اون اطاقك ها مياد و اونا يكي يكي ميفتن پايين خيلي كاربرد داره
با 20 فشنگش خيلي سريع ميتوني فراريش بدي
آرهنقل قول:
فشنگهاش خیلی کم یابه
سوتی دادیم رفتا:31:نقل قول:
من 8 بار اویل 4 رو بازی کردم ولی اژدهای سنگی ندیدم
بی دقتیم دیگه.