آقا مگه چی میشه یه توضیح کوچولو راجع به فلش کردن بگین آخه؟
Printable View
یه چیزی تو مایه های همون عوض کردن ویندوز کامپیوتره!نقل قول:
این مثال رو میزنم تا متوجه بشی وگرنه مثال علمیی نیست
فلش کردن عوض کردن فریمور گوشی رو میگن(فرض کن اسم ویندوز توی بحث موبایل فریموره!)
بلاخره بهترین فریم ویر و بهترین درایو دوربین K800 چیه ؟؟؟؟نقل قول:
برو تو این وبلاگنقل قول:
کد:Http://Sony-Ericsson.Blogfa.Com
مرسی.نقل قول:
نه منظورم این بود که طریقه ی فلش کردن جایی نیست آدم یاد بگیره(تاپیکی چیزی) , چون گوشی ام مشکل پیدا کرده تو همین تاپیک دوستان گفتن فلش کن.
جدیدا گوشیم میگه که سیم کارت خارج شده و گوشیم خاموش میشه.هر روز یک بار.
مشکل چیه؟
ممنون.
برو تاپيك تبديل k800 به k810 همون اولش توضيح داده كاملانقل قول:
دستت درد نکنه , ممنوننقل قول:
:11:
لطفا"این نرم افزار torch رو اگه کسی داره برا ما یه جا آپلود کنه چون اینی که اینجا هست پاک شده.و این که من تو این فروم درایور صفحه نمایش اورجینال k810i رو دیدم کسی یه درایور نداره که بشه تنظیماتشو بیشتر کرد.اگه میشه سریعتر به ما جواب بدین خیلی لازم دارم
اینم Torch
کد:http://bo2up.com/upload/download.php?file=422Torch%20K800.zip
خوب پسوردش چیه
ببخشید اینه
Pass : Sony-Ericsson.Blogfa.Com
این کد رو هر بار میزنم میگه اشتباهه.میشه یه چک کنی.راستی حجم این فایل واقعا"4 کیلو بایته.فکر کنم بیشتر از این باشه
به بزرگی و کوچیکیه حروف دقت کن.
بیا یه بار دیگه آپ کردم Torch
کد:http://bo2up.com/upload/download.php?file=852TorchK800.zip
اینم اخرین فریم ویر البته توسط wotan معرفی شده R8BF003 برا red 52 .
اول بهتره شما بگی گوشیت مدل RED او چیه؟
اخرین ورزن که توسط خود سونی اریکسون معرفی شده اینه :R1KG001
سلام
من هر کاری کردم نتونستم cid رو عوض کنم ( میخوام cid 51 رو تبدیل کنم به 52 )
از فایلی که تو تاپیک تبدیل کا800 به 810 بود هم استفاده کردم + سه فایلی که B L A S T E R تو تاپیک خودش معرفی کرده بود ولی نشد
با دستورات کمی آشنا هستم ولی کامل نه IMEI رو میدم خودتون بگید که چه کار کنم
مرسی
350721916
خیلی ممنون از توجهتون.حالا یه چیز دیگه اصلا"درایوری واسه صفحه نمایش گوشیk810i وجود داره من درایور اورجینال این گوشی رو دیدم حالا میخواستم بدونم درایورهای دیگه ای که بتونه تنظیمات بیشتری رو ایجاد کنه هست؟
r8ba024
پچ خیلی زیاد داره
آقا یه چیز دیگه چجوری میشه یه کار کرد که این نرم افزاه torch موقع فیلم برداری هم روشن بمونه یا این که یه کار کرد این چراغ قرمزه موقع فیلم برذاری روشن بمونه؟
دوستان عزیز کسی میتونه بگه من کجا میتونم آهنگ های اصلی(آهنگ های اورجینال روی گوشی) K800 رو دانلود بکنم
لطفا راهنمایی کنید
نه نمیشه یعنی تاحالا کسی نتونستهنقل قول:
آقا یه چیز دیگه چجوری میشه یه کار کرد که این نرم افزاه torch موقع فیلم برداری هم روشن بمونه یا این که یه کار کرد این چراغ قرمزه موقع فیلم برذاری روشن بمونه؟
نه اقا نمیشه.
مگر اینه بتونن پچ بسازن.
کسی میدونه چه جوری میشه یه سری کلیپ آرت جدید برا گوشیم بریزم.همونایی که تو قسمت ویرایش تصویر هست .
کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟نقل قول:
تبليغات ممنوع!!!نقل قول:
سلام دوستان
یه سرس درباره تمیز کردن جوی استیک صحبت شد میشه دوباره یه توضیحی بدین اون دفعه هم من هیچی نفهمیدم:20:((گوشی باید باز بشه یا نه))
الان جوی استیک گوشیم خیلی بد کار میکنه :41: تمیز کنم شاید خوب شد :21:
نگاه کن دور جوی استیکت یه قاب کرد داره.ناخن بنداز لاش درشبیار.نیاز به باز کردن گوشی نیست.
جوابه ما رو نمیدین اصلا"میشه کلیپ آرت جدید تو گوشی ریخت؟نقل قول:
يكي از اشنا ها k800 گرفته 195 تومن، از نظر ظاهر كيفيتش به نظرم يكم پائينه مخصوصا اينكه حروف فارسي روي كيبورد زود پاك ميشه و اصل نيست ولي...........
كيفيت عكسش از كيفيت عكي k800 قديمي من (330تومني) بهتره، عكسهاي اون زنده تر و عكسهاي من سبز و آبي تر است.
جالب اينجاست كه من فريمور R8BA024 رو نصب كردم روش اون فريمور قديميه R1K... رو داره.
من چيكار كنم؟
ببخشید یکی به من بگه چه طور با که 800 بصورت نامحدود فیلم برداری کنم
بلد نیستم
کیفیت دوربین k800 با k550 چقدر فرق داره ؟
اگر عكسهايي كه شما ميگيرين سبز تر يا آبي تره، به احتمال زياد تنظيمات شما درست انجام نشدهنقل قول:
تا اونجايي كه من ميدونم بطور پيش فرض نامحدود فيلم برداري ميكنه مگر اينكه مموري يا حافظه پر شده باشهنقل قول:
فقط دقت كن كه در تنظيمات دوربين در قسمت Save to مموري را انتخاب كني (Memory Stick)
و اينكه تنظيماتش رو دقيقا يكي گذاشتم و از يك صحنه دقيقا مشابه و زاويه عكس گرفتم!!!نقل قول:
سلام من می خوام صدا رو زیاد کنم ولی برنامه setool 1.8 اصلا گوشی رو نمی شناسه چرا؟
مگه همون usb flash driver که k750 رو هک می کردیم برای این گوشی کار نمی کنه؟
از این درایور استفاده کن:
کد:http://shimanelou.persiangig.ir/Mobile/DB2020_USB_Drivers.zip
تشکرررررررررررررررررررنقل قول:
دوستان عزیز کا 810 اولین گوشی من هست نمیدونم شاید به نسبت گوشی های دیگه کیفیت عکسش خوب باشه
وگرنه من یه سونی dsc p32 قدیمی دارم برا 5 سال پیش لنزش هم سونی که در مقابل کارل حرفی واقعا برای گفتن نداره
کیفیت عکس ها رو مقایسه کردم واقعا کا 810 حرفی برا گفتن نداشت
چندتا پچ هم امتحان کردم بدرد نمی خورند این پچها هم سلیقه ای درست شدند بعضی نویز بیشتر بعضی سافت بعضی رنگ ها رو گرمتر بعضی سردتر و....
خوب این کارا رو با نرم افزار از طریق pc هم می توان انجام داد
خلاصه کلام گوشی های سایبرشات حتی به دوربین های قدمی سونی هم نمی رسند حتی k850 هم فکر نمی کنم از این نظر مستثنا باشه واقعا حیف پول که آدم به خاطر دوربین k50 بخره
این cybershot هم یک راه هست برای درآمد بیشتر
به نظر من یهk800 یا k810 (به هر حال کار ادم رو راه میندازه) + دوربین دیجیتال خیلی انتخاب مناسب تری هست