مال شما مدلش چی بود
Printable View
مال شما مدلش چی بود
نقل قول:
نه مال من مدل خاصی نداره اینم عکساش یکی ps2 به usb و دیگری برعکش است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
از دوستان کسی میتونه درایور اینو گیر بیاره:
[QUOTE=tazevared2006;7149093]یه وب کم تقریبا قدیمی دارم (Genius VideoCam trek ). درایورش رو برای ویندوز سون میخوام. به نظرتون میشه پیداش کرد؟؟
sa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE:n01:
کسی درایور genius videocam trek برای ویندوز 7 رو نداره؟
وبکم درایور نداره
باید نرم افزار بگیرید
انواع نرم افزار توی اینترنت هست بسته به نیازتون یکی را انتخاب و نصب و استفاده کنید
سلام.درایور برای تلويزيون ديجيتال mini ----t میخواستم.ممنون
با سلام
من یه کامپوتر قدیمی دارم که ویندوز XP SP3 روش نصب کردم.مین بوردش soltek هست اما کد مدلشو نمیدونم.تا حالا 10 تا درایور کارت صدا دانلود و نصب کردم اما صداش راه نیفتاده.
خواهش میکنم کمک کنید.سایت خود soltek هم که بسته است.گیر کردم اساسی!
سلام . درایور USB مودم Comtrend مدل CT-5611 واسه ویندوز 8 ، 64 بیت رو میخوام
راستش من cd گرافیک کامپیوترم گم شده و ویندوزم رو هم عوض کردم حالا چطوری بفهمم که گرافیکم مدلش چیه تا برنامه اش را دانلود و نصب کنم؟؟
راه که زیادهنقل قول:
راستش من cd گرافیک کامپیوترم گم شده و ویندوزم رو هم عوض کردم حالا چطوری بفهمم که گرافیکم مدلش چیه تا برنامه اش را دانلود و نصب کنم؟؟
اگه nvidia هستش که خود سایت براتون تشخیص میده
اگه جعبه کارت رو دارین رو جعبش هم زده
با نرم افزار gpu-z هم میشه مدلش رو تشخیص داد (که حجم کمی داره و خیلی ساده هستش)
نرم افزار system information for windows هم مدل تمام قطعاتتون رو نشون میده
اگه ویندوزتون 7 هستش و کارت رو شناخته تو قسمت resolation و advaced setting هم میتونین مدلش رو ببینین
نرم افزار driver magicianنقل قول:
راستش کامپیوتر خودم نیست این سیستمی که ویندوزش عوض شده صاحبش نه سی دی گرافیک رو داره نه جعبه رو تازه سیستم به اینترنت هم وصل نیست از این نرم افزارنقل قول:gpu-zهم که گفتین امتحان کردم ولی نشد
جایی پیدا نکردم برای دانلود میشه لینکش رو بزارین؟نقل قول:
یعنی چی امتحان کردین نشد؟نقل قول:
راستش کامپیوتر خودم نیست این سیستمی که ویندوزش عوض شده صاحبش نه سی دی گرافیک رو داره نه جعبه رو تازه سیستم به اینترنت هم وصل نیست از این نرم افزارgpu-z
هم که گفتین امتحان کردم ولی نشد
شما نرم افزار رو که باز کنین...
داخل کادر name مدل کامل کارتتون رو زده...
تو گوگل نزدین مگه؟!نقل قول:
ستاره رو بردار.
نه همی کادرهاش خالی بودنقل قول:
میتونین از نرم افزار های all driver استفاده کنیننقل قول:
نه همی کادرهاش خالی بود
که خودش کارتتون رو شناسایی و نصب میکنه
سلام. یکی از بهترین نرم افزار ها برای شناسایی درایور های سیستم driverpack solution هستش که تعداد درایورهایی که نیاز به آپدیت و یا نصب دارند رو بهتون نشون میده و داخلش هم بعضی از درایور ها هست که میتونه خودش نصب کنه اگر نباشه هم لینک دانلود بهتون میده.نقل قول:
موفق باشید.
من به تازگی از سایت DigiKala یک لپتاپ Fujitsu S761 خریدم اما برای Windows 8 اون چندتا دکمه اضافی پنل بالای کیبوردش کار نمیکنه
با برنامه و درایور ویندوز 7 تست کردم اما کار نکرد
برای Win 8 64bit میخوام
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
درایور کپی پرینتر مدل شارپ ar-1118 برای ویندوز 7 کسی داره؟
شدیداً نیاز دارم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
دوستان درایور برای کارت گرافیک GF 9800 GT برای ویندوز سون میخوام ورژن تا 285 زدم قبول نکرد
سلام
لطفا لینک دانلود درایور Realtek RTL8139 810x Family PCI Fast Ethernet NIC ver 2.12رو بزارید.
به ورژن درایور دقت شود.
متشکرم فقط سریع تر چون کارم فوری است.
لطفا درایور گیرنده دیجیتال shuttle tech dt1100r را واسم اپ کنین
مطمئنید مدل رو درست نوشته اید؟ راستش توی سایتش اصلا همچین مدلی پیدا نکردم.نقل قول:
سلام دوستان
من جدیدترین درایور اینکارت گرافیک رو میخوام
خیلی گیرم
دستتون دردنکنه
:n16:
معمولا کارت جیفورس 8400 (شامل مدل های gs و le و gt ) با کد هسته g98 توسط انویدیا عرضه شده که بسته به نوع سیستم عامل می تونید درایور مربوطه را از سایت انویدیا بگیرید
البته با توجه به عدم سرویس این سایت به کاربران ایرانی توصیه من مراجعه به سایت گورو 3d هست به آدرس زیر :
یا :
download.guru3d.com
با سلام و درودخسته نباشید خدمت دوستان محترم
درایور کپی پرینتر مدل شارپ ar-1118 برای ویندوز xp نیاز دارم هرچی سرچ کردم تو نت پیدا نکردم خیلی لنگ شدم خواهش میکنم کمک کنید
پس چراکسی جوابگو نیست نکنه تابیک مال 10 سال پیشه
بهتر هست عادت کنیم قبل از درخواست کمی به دنبال چیزی که می خواهیم بگردیم
اینطوری لذت چیزی که پیدا می کنیم بسیار شیرین تر هست
سلام دوستان
من کارت گرافیک لپ تاپم شیر هست . intel graphic hd حالا دنبالش تو سایت اینتل گشتم پیدا نکردم . نمیدونم کدوم رو باید دان کنم.
میشه کمک کنید ؟
مدل گرافیک شما چی هست؟
درایورش الان نصب هست؟
اگر نصب هست توی gpuz نگاه کنید مدلش را نوشته و طبق همون دانلود کنید
اگر هم نصب نیست توی سایت تولید کننده مدل دقیق گرافیک را دانلود و نصب کنید
میگم قربان کارت نداره . اینتله ( از سی پی یو استفاده میکنه )نقل قول:
مدل گرافیک شما چی هست؟
اره . میخوام اپدیتش کنمنقل قول:
درایورش الان نصب هست؟
اینم عکس قربان :
سلام دنبال درایور کارت TV با این مشخصات می گردمALFEX X4
باسلام خدمت ناظر انجمن بنده عرض کردم خیلی گشتم اما بعداز جستجو چیزای زیادی دستگیرم شد ازجمله این فایلی که برام گذاشتید اما فکرنمیکردم یه فایل 2mb درایور این وسیله باشه هنوز امتحان نکردم امابه نظر شما این فایل کپی پرینترم رونصب میکنه؟ممنون
با سلام خدمت دوستان.
من میخوام برای اتصال 2 تا کامپیوتر به اینترنت، از یه مودم استفاده کنم که خروجی LAN و USB داره.
ولی وقتی کابل USB رو به هر کدوم از دو سیستم وصل میکنم، انگار درایورش رو نمیشناسه و تو Device Manager تو قسمت Other Devices ناشناخته نشون میده. که اسم این گزینه توی ویندوز 8 > USB Network Interface و توی ویندوز اکس پی > USB Device هست.
حالا من درایورش رو از کجا گیر بیارم؟ کسی میتونه کمکم کنه؟
اگه این راه نشدنیه، راه دیگه ای سراغ دارید؟
یه سی دی همراه مودم هست . درایوش داخلشه . از سایت مارک مودمت هم میتونی استفاده کنینقل قول:
ا سلام خدمت دوستان.
من میخوام برای اتصال 2 تا کامپیوتر به اینترنت، از یه مودم استفاده کنم که خروجی LAN و USB داره.
ولی وقتی کابل USB رو به هر کدوم از دو سیستم وصل میکنم، انگار درایورش رو نمیشناسه و تو Device Manager تو قسمت Other Devices ناشناخته نشون میده. که اسم این گزینه توی ویندوز 8 > USB Network Interface و توی ویندوز اکس پی > USB Device هست.
حالا من درایورش رو از کجا گیر بیارم؟ کسی میتونه کمکم کنه؟
اگه این راه نشدنیه، راه دیگه ای سراغ دارید؟
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
ولی نه توی سی دیش بود و نه تونستم سایتش رو پیدا کنم.
حالا به سختی تونستم درایور رو پیدا کنم.
حالا یکی از دو کامپیوتر رو با USB به مودم وصل کرده ام. چطوری با کابل LAN اینترنت رو به اشتراک بذارم؟ (به کامپیوتر دوم بدم)