برای این مودم آنتن خارجی باند 3500 گیر میاد؟
برای tdd میخام fdd آنتنش خوبه
Printable View
برای این مودم آنتن خارجی باند 3500 گیر میاد؟
برای tdd میخام fdd آنتنش خوبه
من اصلا حداقل تو بازار ایران ندیدم .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
e-biquad-sector-antenna-for-3500-mhz-wimax.html?m=1
طبق این آموزش کسی آنتن ساخته؟
سلام.2عدد b612 مبین نت ورژن 196 و 197 دارم. فایل انلاکشون وجود داره که بتونم انلاکشون کنم؟ از مبین نت خسته شدم می خوام ایرانسل یا همراه اول بذارم روشون.
مبین نت مگه ۱۹۷ هم داره؟نقل قول:
مبین نت من ۱۹۶ هست چجوری به ۱۹۷ اپدیت کردین؟
چیزی نسبت به ۱۹۶ اضافه شده؟
تا این لحظه فکر کنم هیچ روش انلاکی برای ورژن ۱۹۶ نیومده
راستش اون مودم دست خودم نیست الان که چک کنم اما فکر نکنم مورد خاصی اضافه شده باشه. امروز با چند نفر صحبت کردم و گفتند تمام ورژن ها رو می تونن انلاک کنند.نقل قول:
یعنی چند نفر همه گفتند تمامی ورژن های مبین نت رو آنلاک میکنند ؟ :n13:نقل قول:
دومی که کلا ایران نیست پیداش کردی سلام منم بهش برسون اولی اگه انلاک کرد خبرشو به منم بدهنقل قول:
منظور از چند نفر همین دو نفر بودند که یکی ایران نیست و میگه اصلا انلاک نمیکنم :n36: شما تا خودت مودم نفرستادی و انلاک تحویل نگرفتی به حرف هیچ کس اطمینان نکن . همه جا پره از مودم های مبین نت و پوشش مبین نت از ایرانسل هم بهتر هست در کل کشور . کسی این مودم رو بتونه انلاک کنه الان مثل بمب تو اپارت یا یوتیوب ترکیده بود و تو دیوار و شیپور هم برا خودش گرد و خاکی کرده بود و دکان بزرگی باز شده بود و منبع درامد پرسودی برا انلاک کننده شده بود . این همه کاربر مبین نت هم که دنبال انلاک مودمشون بودن الان همه جا اطلاع رسانی کرده بودن فلان جا داره این مودم انلاک میشه و حداقل یک نفر اطلاع رسانی میکرد و یه فیلمی و یا مدرکی نشون میداد .نقل قول:
پس با این حساب می فرمایید تا امروز 4 فروردین 1398 مودم b612 مبین نت انلاک نشده درسته؟
منم حرف دوستان تایید میکنمنقل قول:
من همه مبین نت دارم و هم ایرانسل
هر دو ورژن ۱۹۶ ایرانسل انلاک میشه ولی مبین نت تا این لحطه خیر
اگر امکان داره از شماره ورژن ۱۹۷ مبین نت یه اسکرین واسم بگیر
دوستان سلام من اومدم قاب TF I60 رو باز کنم یه چند تا قطعه کوچیک روی برد دقیقا پشت خشاب سیمکارت کنده شد حالا اگه کسی میتونه از اون قسمت یه عکس با وضوح بالا بزاره تا ببرم نشون تعمیرگاه بدم برام بندازه ممنون میشم
فریمور جدید و اورجینال(مود نشده) مودم B612s-25d ورژن جنرال(یونیورسال/جهانی)
قابلیت ها:
- گزینه USSD ندارد
- گزینه VoLTE ندارد
- گزینه VoIP ندارد
- گزینه TR-069 ندارد
- به طور کلی ویژگی جدیدی در ظاهر اضافه نگردیده است.
* نصب ورژن یونیورسال برای مودم های مبین نت با توجه به احتمال لاک شدن مجدد توصیه نمی گردد.
لینک دانلود:
سلام دوستان من چند وقت پیش یه گروه تلگرام داشتم از همین انجمن درمورد انلاک مودم بود الان اکانتم رو عوض کردم گم کردم گروه رو خیلی لازمش دارم خواهش میکنم اگه کسی داره لینکشو بمن بده
دستان پسورد مودم رو فراموش کردم ، رسیت کنم تنظیمات داره یا مشکلی نیست ؟
بله ریست کنید مشکلی پیش نمیاد و کل تنظیمات بر میگرده به حالت اول .نقل قول:
سلام آقا صابرنقل قول:
وقتتون بخیر باشه
قربان برای اعمال تغییرات روی ورژن ۱۹۷ جدید یونیورسال برنامه ای دارید ؟؟ :n16:
تست کردم واقعا هیچ چیزی نداره و حتی سرعت اینترنت فریمور هم پایینتر از فریمورهای ایرانسل و های وب و مبین نت هست و کلا چنگی به دل نمیزنه و اصلا ارزش نداره روش کار بشه . برا شبکه کشور ما همین فریمورهای اپراتورهای خودمون بهترین هستن .نقل قول:
راهی هستش بتونم با این مودم نت تایپ 2 بگیرم ؟ الان نت تایپ 3 هستش و برای انلاین بازی کردن زیاد مناسب نیست .
بله ، شما نیاز به IP Static دارید که در حال حاضر ایرانسل به اشخاص حقیقی IP Static نمیده و فقط از مجموعه بازیکن (در اینستاگرام سرچ کنید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] con) باید اقدام کنیدنقل قول:
بستگی به نتی (NAT) که اپراتور انجام میده داره البته حرف اقای دارابی درسته ولی همیشه نیاز به ایپی استاتیک نیست فک میکنم با سیم رایتل بتونید نت 2 بگیرید در صورتی که مودمتون انلاکه یه تستی بزنید در ضمن نت خود مودم روی Cone باشهنقل قول:
نقل قول:من خودم خیلی دنبال این موضوع بودم و با مودم آنلاکی که داشتم رایتل و ایرانسل و همراه اول رو امتحان کردم ولی همچنان NAT Type 3 پا برجا بود..نقل قول:
یه روش دیگه هم غیر IP Static پیدا کردم که استفاده از VPN هست، البته فقط با VPN های غیر رایگان امکانپذیره و به این صورت هست که یا شما باید VPN رو روی مودم ست کنی یا اینکه با استفاده از کامپیوتر برای PS4 شِیر کنی؛ البته خودم از این روش راضی نبودم چون افت سرعت زیادی داشتم و از IP Static استفاده میکنم.
بله دوستان درست میگننقل قول:
راهی نداره جز ایپی استاتیک
میتونید مودمتون رو با مودم اسیاتک و مبین نت که نت تایپ ۲ ارایه میده تعویض کنید
چک کردم بازیکن فقط IP Static رو همراه مودم میده ، راهی هستش با همین مودم IP Static بگیرم ؟
دوستان VPN هایی که سرویس های کاهش پبنگ میدن چطوره ؟ اونارو ست کنم نت تایپ 2 میگیرم ؟
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن برا وی پی ان و با تلگرام مدیریت یه صحبت بکن و بعد بخرنقل قول:
پیشنهادم اینه که شما مودمتو آنلاک کنی و یه سیمکارت مبین نت یا آسیاتک گیر بیاری واسه اون IP Static تهیه کنی.نقل قول:
البته تهیه سیمکارت آسیاتک خیلی راحته چون تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون مودم به فروش میرسه.
در مورد VPN هم من از VPN هایی که برای عبور از فیلترنیگ هست استفاده کردم و تونستم NAT Type 2 بگیرم اما افت سرعت زیادی داشتم و توصیه نمیکنم.
دیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویدئو هم خالی از لطف نیست.
یه مودم TF-i60 دارم انلاک شده، با ایم فریمور های کاستوم و اسکریپت انلاک.
الان یه چند وقتی هست بعضی وقتا هیچ سیمکارتی نمیشناسه و کلا No Sim میزنه.
باز مثلا رایتل میزارم روش کار میکنه، ممکنه بعدش باز TDD ایرانسل هم روش جواب بده ولی هیچ حساب کتابی نداره
الان ورژنش 11.195.03.00.1445 هست، دیگه کلافه شدم ازش، راهی هست همون نسخه رسمی ایرانسل بزنم روش؟
یا یه ورژن انلاک دیگه که شاید این مشکل عجیب غریبش حل بشه.
دستگاه رو الان B611 شناسایی میکنه
سلام دوستان،من یک مودم E5186-22A خریدم ولی اینم تجمیع نمیکنه کسی راه حلی نداره؟
این مودم خودکار آپدیت میشه؟چون پنلش خیلی نسبت به تی اف آی شصت ابتدایه
شما اینو بزن رو مودم و حالت شبکه رو دست نزن و بزار اتوماتیک بمونه با برنامه lte watch هم اصلا فرکانس ها رو دستکاری نکن . مودم هم حتما ریست کن .نقل قول:
سلام. ممنون بابت اموزشی که برای انلاک مودم قرار دادین. من نتونستم اخرین فریمور رو پیدا کنم. ممنون میشم اگه لینک اخرین اپدیت فریمور و نحوه ی انلاک مودم رو برام تلگرام کنید. مرسی
تلگرام : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hell
[QUOTE=saber73;9106122]شما اینو بزن رو مودم و حالت شبکه رو دست نزن و بزار اتوماتیک بمونه با برنامه lte watch هم اصلا فرکانس ها رو دستکاری نکن . مودم هم حتما ریست کن .
داداش برا منم دقیقا همین مورد پیش اومدهنقل قول:
الان ۱۹۶ ویرایش شده ایرانسل زدم بازم خطای نبود سیم کارت میده
[QUOTE=yaghoob_11608;9106389]شما نگاه کن ببین موقع باز کردن مودم اون قسمت پشت ورودی سیم کارت رو خراب نکرده باشی و هیچ ic ازش کم نشده ! اگر این مشکل نبود چند مدل از این فریمورها بزن رو مودم از جمله نسخه های جنرال و یا اپراتورهای داخلی بدون دستکاری شده و ببین فرقی میکنه . نکنه دیگه راهی به عقل من نمیرسه و میمونه پروگرام کردن ic flash مودم که اونم کار من و شما نیست و نیازمند تخصص و استادکاری در این مورد هست .نقل قول:
[QUOTE=saber73;9106412]دقیقا یه چیزی از پشت مودم کم شده، یک ic کوچیک که فک کنم خازن باشه از قسمت پشت سیم کارتنقل قول:
سلام دوستان 2 سوال داشتم ؟
1 ایا TFi60 با ورژن 196 انلاک میشه ؟
2 ایا امکان اضافه کردن دکمه خاموش روشن WIFI به مودم TFi60 هست چون روی خود دستگاه نداره؟ وخیلی تو مخه باید بری تو پنل کاربری و روشن خاموش کنی.
سلام انلاک میشه و مشکلی نداره . دکمه خاموش کردن وای فای هم نداره و باید از داخل مودم خاموش کنید رابط کاربری .نقل قول:
ولی بعضی از دوستان میگن که ورژن196 رو نمیشه الاک کرد:n04::n04::n03::n10:
- - - Updated - - -
ولی بعضی از دوستان میگن که ورژن196 رو نمیشه الاک کرد:n04::n04::n03:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اول کامل تاپیک ها و اموزش ها رو بخونید بعد نظرتون رو درج کنید . فقط 196 مبین نت انلاک نمیشه و تمامنقل قول:
196 ایرانسل چی؟