از دوستانی که ftth دارند کسی هست که پیمانکارش شرکت فرنیرو بوده باشه؟؟
Printable View
از دوستانی که ftth دارند کسی هست که پیمانکارش شرکت فرنیرو بوده باشه؟؟
دوستان کسی تجربه فیبر نوری شاتل رو داره؟
من تا حالا (تو خونه قبلی) اینترنت مخابرات داشتم، والا راضی بودم هم قیمتش خیلی مناسب بود هم سرعتش و هم حجمش (هشت مگ 90 گیگ، 25 تومن)،
حالا اینجا، فیبر نوریه، زنگ زدم شاتل گفت به کل تهران اینترنت فیبری میدیم، حالا دو گزینه دارم:
تعرفه های شاتل که مشخصه، زنگ زدم گفتن همون تعرفه های اینترنت معمولیه، (تعرفه های مخابرات گه گیجه ست)
و مخابرات، که تعرفه هاش واقعا گه گیجست، زنگم زدم بعد از 5 دیقه گفت اپراتوری نیست جواب تو بده.
تجربه شرکت دیگه ای رو نداشتم تا حالا، نظرتون چیه، شاتل بگیرم یا همون مخابرات؟ اگر مخابرات چه تعرفه ایی؟
اهل گیم و اینا هم نیستم
تعرفه های مخابرات بهتر از شاتل هست از لحاظ قیمت و حجم ترافیکنقل قول:
یه چیزی یادت باشه که اینجا تایپیک سرویس های FTTH بر بستر فیبر نوریه و نه سرویس ADSL روی فیبر نوری. اونیکه شاتل میگه بگمونم ADSL روی فیبر نوریه و گرنه شاتل همون VDSLش هم بزور و دست و پا شکسته ارایه میده. حال:نقل قول:
1. اگر سرویس FTTH با سرعت بالا می خوای تنها و بهترین انتخاب سرویس مخابرات هستش. به لینک زیر برو و یه طرح مناسب انتخاب کن و همون رو بگیر.
کد:https://tci.ir/header/tanoma
2. اگر دنبال سرویس ADSL روی فیبر هستی که اصلا و ابدا پیشنهاد نمیشه، مگر اینکه مخابرات بدلیل اعتراض به عدم انتخاب مجدد ترامپ و شرایط اقلیمی و احتمال وجود موجودات فضایی بهت سرویس نداد، میتونی لینک زیر یک سرویس رو انتخاب کنی:
مجدد اکیدا توصیه میشه تانومای مخابرات یا نهایت آذرخش های وب (سرویس های FTTH) رو بگیری، اولویت بعدی سرویس VDSL بگیری و این هم نشد نهایت سرویس های پیش پرداخت "بسته های استاندارد" پیش پرداخت مخابرات در ADSL رو بگیر. البته مخابرات کمپین ماندگار هم داره که سرویس هاش قیمت کمتری داره ولی دیگه سرعت اینترنت ثابته. مثلا 8 مگ دقیقا همون 8 مگ رو میدن ولی "بسته های استاندارد" سرعت بالاتری دارند.
کد:https://tci.ir/header/adsl
سلام. دوستان کسی با پیمانکار های سایت tehranftth.ir کار کرده؟ من میخوام سرویس بگیرم الان نمیدونم صبر کنم که پیمانکار مخابرات بیاد یا از این سایت پیمانکار بگیرم تماس که گرفتم گفتن فیبر کشی داخلی رو به صورت تو کار انجام میدن و از رو نمای ساختمان رد نمیکنن!اما خب هزینرو خیلی بالا گفتن! اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
نقل قول:
مرسی، پس من همین FTTH رو میگیرم(طبق حرف شما بهترین گزینه روی میز):
سرویس ۸mb استاندارد غیر حجمی - ۹۰ گیگ حجم بین الملل - سه ماهه پس پرداخت
فکر کنم این تعرفه ش مناسب من باشه، فقط یه مورد دیگه این مدت قرارداد چه جوریه؟ پس پرداخت میاد رو قبض دیگه، قبض به قبض باید پرداخت کرد، قیمت تعرفه هم با زیاد شدن مدت قرارداد تغییری نمیکنه!!
همین بسته که روی ای دی اس ال میگرفتم، هم حجمش کمتر بود هم سرعتش یه کمپینی بود زنگ زدم سرعت رو چهار برابر کردن حجم رو هم دو برابر بدون تغییر قیمت، الان از این چیزا خبری نیست؟
دوستان مشتاق فیبر
از خاصیت های این سرویس اینه که هیچ وقت اشباع نمیشه .
یعنی اگه شما با نهایت سرعت دانلود که بهتون دادن دانلود کنید ،
باز هم همون موقع پینگ بگیرید ، متوجه میشید پینگ تون به اندازه یه اپسیلون پایین نمیاد .
دوستان username یا شماره مجازی کی میاد برامون؟
بعد من سرویس را به نام خودم گرفته بودم مخابرات گفتن باید به نام کسی باشه که مالک خط ثابت است
اصلا ربطی داره مگه؟
والا طبق تجربه ی دوستان این یوزر و پستون معمولا دو هفته ای میاد یا کمی دیرتر یا زودتربرای من خوشبختانه و یا شاید در اثر اتفاقاتی فردای روز درخواستم اومد و دو روز بعدشم فیبر کشی تا داخل خونه انجام شد چیزی که اذیت دارن میکنن و بدقولی کردن سر فیوژن و اتصال به fat هست
و اینکه معمولا چون صاحبین خونه و خط چنین درخواست هایی میدن میگن که بهتره صاحب خونه درخواست بده و به صورت پس پرداخت
ولی شما میتونید پیش پرداخت به نام خودتون هم بگیرید
قبلا پس پرداخت مزایایی داشت که الان نداره همون پیش پرداخت بهتره و دستتون باز تره و خیلی دردسرارم نداره
سلام.نقل قول:
شماره مجازی دقیقا زمانی که ثبت نامتون تو سیستم مخابرات ثبت شد براتون میاد.
برای من 2 ماه بعد ثبت نام (به صورت کاغذی و واریز وجه) اومد چون به گفته خودشون سامانه مشکل داشت و نمیتونستن ثبت نام انجام بدن. و البته الان یک ماه از ثبت نام میگذره و وضعیت همچنان در حالت ارسال به مرکزه و علاقه ای هم ندارن بیان فیبرکشی کنن و انگار نه انگار ... کسی هم پاسخگو نیست.
البته بودن افرادی که گرفتن و حداکثر سه هفته ای براشون وصل شده.
برای سرویس های پیش پرداخت لازم نیست مالک خط درخواست بده ولی برای پس پرداخت مثل اینکه لازمه (به خاطر مسائل مالی)
در کل سرویس پیش پرداخت گزینه بهتری هستش و دغدغه تغییر تعرفه نخواهید داشت. معمولا سرویس های استاندارد پیش پرداخت سرعت رو باز میذارن ولی پس پرداخت و کمپین ها زیاد نمیتونید مانور بدید و دستتون بسته است.نقل قول:
پس پرداخت چون با قبض تلفن میدی، خیلی راحت تره، لازم نیست سر ماه شارژ کنی اینترنتت رو، اینش خیلی خوبه. البته امروز که خط رو گرفتم گفتن حتما باید اینترنت روش رو هم بخری، زوریه، دیگه من درخواست تعرفه پایه رو دادم تا خط وصل شه ببینیم چه باید کرد.نقل قول:
چه مودمی بخرم خوبه؟
دیجی کالا فقط این مدل رو داره : ترمینال GPON هوآوی مدل EchoLife HG8346M به قیمت 14340، انتن هم نداره
نمیدونم گذاشتن لینک خلافه یا نه ولی اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من سیمکشی داخلی و بیرونی انجام شدهنقل قول:
فیوژن مونده و تحویل مودم ... که پیمانکار گفته باید یوزر و پسورد بیاد بعد سرویس روتحویل میدن
امروز رفتم سرویس ۵۰ مگ با ۵۰۰ گیگ حجم را ۱ ساله پس پرداخت گرفتم
منتهی هنوز خبری از شماره مجازی و ... نیست:worried:
امیدوارم تا شنبه بیاد دیگه....
نه اون مودم رو دیجی کالا گرون میدهنقل قول:
می پرسیدی ببینی خود مخابرات مودم رو چند میده
پس با توجه به توضیح دوستان و این بنده خدایی که امروز اومده خیلی واسه من سریع کارم راه افتاده!
امروز گفتم سر فیوژن اذیت میکنن امشب ساعت ۷:۳۰ یکی اومد داخل خونه فسوژن زد و چند روز واسه یه کار ۵ دقیقه ای علافمون کردن!
بعد نکته ی مسخره اش این بود که فیوژن دم fat رو نزد گفت نتونستم بازش کنم و چون تاحالا استفاده نشده و گفت خود مخابرات باید بیاد اونو انجام بده یعنی یه اسیری هم سر اون داریم
مودم های فیبر خیلب تفاوت آنچنانی ندارن تک پورت و دو پورتن که واسه خطوط تلفنه و اینکه تفاوت بعدی مهمشون هم توی پورت گیگابیتی هست که مثلا این مودم نداره و همه ی پورتاش ۱۰۰ مگ هست و عملا یعنی سرعت های بالای ۱۰۰ مگ بی معنی میشه ازونجایی که وای فای اون هم همین سرعتو میده!نقل قول:
دو مدل دیگه ی هواوی که پابلیک تره بهتره
منظورتون مودم فیبر نوری هواوی مدل HG8546M است که پورت گیگ هم داره، ولی قیمتش خیلی ارزون تره، 1150، عجیبه.نقل قول:
دو تا مدل دیگه هم دیدم، HG8245H و EchoLife HG8245C، که گرون ترن، اینا چه فرقی دارن؟
بله درسته همین دو مدل هست ولی مدلای هواوی پسوند ها و یا انواع داره باز!نقل قول:
میگم شاید در عمل آنچنان متفاوت نباشن ولی وقتی صحبت از فیبر نوری هست و باز بودن سرعت تا ۲۰۰ یا ۳۰۰ مگ و یا شاید بعدا بیشتر هم خب طبعا دنبال سرعت بالاتر از ۵۰ تا ۱۰۰ مگ هستیم!
تفاوت روی پورت گیگابیتی هست که اون مودم HG8546M دو مدل داره ولی اونی که ایران هست غالبا با تک پورت گیگابیتی هست و مدل HG8245H هم بهترینش هست که هر ۴ پرتش گیگابیتی هست و مدلای با پسوند Cو A رو دیدم زیاد جالب نبودن و پرت گیگابیتی ندارن، اگر میگیرید یکی از این دوتایی که گیگابیتی دارن بگیرید که بعدا اگر به کامپیوتر یا روتر خواستید بتونید وصل کنید و از حداکثر سرعتش لذت ببرید
هزینه فیبرکشی داخلی و خارجی رو مخابرات تقبل کرد یا خودتون دادین؟ چقدر هزینه فیبر کشی میگیرن؟نقل قول:
هزینه مودم و فیبرکشی و... ۲۱۰۰ شدنقل قول:
فیبرکشی بیرون رو هم که فک کنم در حدود ۶۰-۷۰ متر باشه رو هزینه اش با مخابرات هست
خودشون آمدن و قشنگ از رو دیوار ساختمان های کناری کابل کشی کردن
الان فقط گیر یوزر و پسورد هستم که فعلا خبری نیست
دوستان سلام .
VLAN ID مخابرات ftth چه عددهایی هست ؟
از ۸۰۰ تا ۸۰۳ برای تهرانهنقل قول:
برای شهرستان فرق میکنه ۱۸۵۰ و....
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ممنون از جوابتنقل قول:
راهی هست Vlan ها را اسکن کرد ، مناسب ترین را انتخاب کرد ؟ یا این کار جرمه از نظر مخابرات ؟
دوستان کسی بوده از پس پرداخت به پیش پرداخت تغییر سرویس بده ، سرعتش نجومی جهش پیدا کنه ؟
سلام من سرعتم موقع تست گاها تا 400 هم میره و برمیگرده و بیشتر از 200 نمیشه.میخوام ببینم چه راهی هست که بشه تا اون سرعت باز باشه؟رفتن به مخابرات و نامه آوردن ؟ ممنون
دوستانی که تجربه داشتن، ما الان فاصلمون تا باکس FAT حدود 500 متره. این هزینه فیبرکشیش چقدر میشه کلا؟
والا داداش من تجربه ی هزینه بابت سیمکشی خارجی نداشتم ولی میتونم اطلاعات و تجربه های خودمو بگماصولا بالای ۳۰۰ متر فیبر نمیکنن چون یه جورایی نمیصرفه براشون و یا باید یه درخواست حداقل چند واحدی باشه تا بپذیرن و یا آشنا داشته باشی و یه چیزیم که هست ممکنه حتی برای درخواست زیاد FAT زیر زمینی بیارن واستون!نقل قول:
ولی اگر بپذیرن عادی براتون بکشن اگر بخوای هزینشو خودت بدی خیلی زیاد میشه! چون اولا بستگی داره چند کور باشه و دوما دویست مترشم حساب کنن با متری ۱۵ تومنم حساب کنی فقط ۳ میلیون هزینه بیرونی میشه حالا داخلیش و سایر هزینه هات به کنار!
سلام. دوستان چنتا سوال داشتم.
1- ساختمان ما زیرش یک مغازه هست و میدونم که اون مغازه ftth گرفته برای کاراش میخواستم بدونم این باعث میشه که عملیات سیم کشی برای واحد ها هم سریعتر اتفاق بیوفته؟
2- سیم فیبر نوری تا داخل واحد کشیده میشه؟ مثلا اگر طبقه سوم باشم از روی کار تا طبقه سوم سیم میکشن؟ آیا این کارو تمیز انجام میدن؟
3- داخل سایت مخابرات ثبت نام کنم معمولا چند روزه تماس میگیرن برای اتصال؟
4- هزینه کلی راه اندازی با مودم بیشتر از 3 تومن میشه الان؟
با تشکر:»
سلام دوست عزیزببینید اینکه مغازه پایین خونتون فیبر گرفته به یه سری فاکتور ها بستگی داره اینکه فیبر به صورت سیم کشی اومده یا FAT داره و اینکه اگر گرفته با سیم چند کور هست و اینکه اجازه استفاده بهتون بده وگرنه همون فرایند فیبر کشی باید شماهم انجام بدیدنقل قول:
سیم فیبر رو میتونن هم از راهرو رد کنن هم از روی بنا ولی ازونجایی که خیلی پیچ در پیچ میشه و گرون بهتره از روی بنا رد کنید واز پنجره ای با حفره به داخل بیارید و کار رو تا جای ممکن تمیز انجام میدن ولی توقع سیم کشی های عادی یا توکارو نباید داشت چون فیبر باید جای بازی و محیطی واسه خم شدن داشته باشه
داخل سایت هم به درد نمیخوره حضوری برو مخابرات و درخواست کتبی بده و با مسئول فنی و رئیس صحبت کن وگرنه در بهترین حالت ۶ ماه دیگه بهت بدن
هزینه راه اندازی هم بستگی به اون پیمانکارت داره هم مخابرات! مودم نو از خود مخابرات بگیری طرف ۲ تومن میشه و پیمانکار هم برای من ۴۰۰ تومن گگرفت ولی اکثرا زیر ۶۰۰-۷۰۰ نمیگیرن ولی اگر متراژ بالا باهات حساب نکنن یا خیلی داخل خونه فیبر نکشی نهایت همون سه تومن میشه
دوستان سلام
من چند روز پیش یه باکس FAT توی کوچهمون دیدم ولی فاصلهاش تا خونمون حدودا 170 متره و در این بین یه فضای خالی حدودا 40 متری (پارک) وجود داره.
حالا من چندتا سوال برام پیش اومده
اول اینکه اگه من بخوام تانوما بگیرم باید یه باکس نزدیک خونه ما نصب بشه؟ یا از همون باکس موجود کابل میکشن؟
بعد اینکه در صورت کابلکشی این فاصه، هزینهاش با مخابراته دیگه، درسته؟
و در آخر اینکه اینجا کسی تونسته به تازگی از مرکز مخابراتی پیام نور (جنت آباد) تانوما گرفته باشه؟
ممنونم
سلام عزیزنقل قول:
اول اینکه مهمه بفهمید اون FAT اکتیو باشه و بعد اون پارکی که وسط هست مهم نیست چون هوایی رد میکنن و با فاصله ۵-۶ متری و موردی نداره
و بعد از اون باکس کابل کشی میشه تا خونتون،
و هزینه با مخابرات هست توی خیابونتون تا خونه
و مورد آخر هم اطلاعی ندارم و باید به مخابرات مراجعه کنید
دوستان تفاوت سرعت و عملکرد در FTTH و VDSL تو چی هست ؟
- - - Updated - - -
دوستان تفاوت سرعت و عملکرد در FTTH و VDSL تو چی هست ؟
در وی دی اس ال تا کافو فیبر هست و از اونجا به بعد مسیه بالطبع برای بهره بردن از حداکثر سرعت محدودیت فاصله مطرحه ولی ftth مخفف fiber to the home هست یعنی تمامی مسیر فیبر نوری و تا 60 کیلومتر جوابگو هست نتیجتا سرعت و پایداری بیشتری دارهنقل قول:
در تکمیل فرمایشات دوستمون...نقل قول:
با فیبر از شر نویز خلاص می شید.
در مرحله اول سعی کردم ثبت نام کنم کلا دکمه ثبت نام شون کار نمیکنه :biggrin:
روش میزنید هیچی نمیشه. و همیشه مخابرات کلاس کاریش در همین حد بوده. حتی سعی نکرده اون بالا بنویسه که فعلا ثبت نام غیر فعاله.
کاربر سرکار میمونه و هی روی اون دکمه بی فایده کلیک میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتتو واسه این هدر نده. فقط مراجعه حضوری به مراکز مخابراتی. اینو فقط واسه افزایش بازدید سایت گذاشته اند.نقل قول:
با Internet Explorer یا Edge بازش کنید این مشکلی که میگید رفع میشه.
یادتون رفته تا سالها سیستم گلستان فقط با IE کار میکرد؟ :laughing:
دوستان یه زحمت میکشید تو پنلتون برید (سایت) ببینید تو قسمت تغییر سرویس، اون وسط جلوی نوع سرویس چی نوشته؟
برای من نوشته پس پرداخت محدود. سرویس 50 مگابیت گرفتم ولی سرعتم مثل بقیه که میگن بالای 200 مگابیته نیست. 40 مگابیته دقیقا (5 مگابایت بر ثانیه)
چند بار درخواست پشتیبانی هم دادم قبلا، اهمیت نمیدن زیاد
همون روز اول که نصبش کردن سرعت بالا 200 بود، یعنی مشکل از خط نیست که نکشه. خودشون محدود کردن انگار
تجربه ای نداشته کسی که باید چه کار کرد؟
من یک کار کردم و اونم تغییر MTU مودم بود.نقل قول:
چند تا تست پینگ انجام دادم نهایتا MTU را گذاشتم رو 1490.
هم پینگ بهتر شد هم سرعت .
مشکل بنیادیه فکر کنم از طرف خودشون که محدود کردن.نقل قول:
تغییر دادم این رو (تو مودم من MRU نوشته) یکم تفاوت ایجاد میکنه روی پینگ ولی سرعت همونه تقریبا
هیچ کسی اینجا سرعتش 40~50 مگابیت نبوده با سرویس 50؟