دوستان در ضمن لطفا بگید این مودم ایرانسل TF-i60 اگر آنلاک بشه آخر قابلیت تجمیع فرکانس و قفل رو اون را داره برای اینترنت 4.5G یا نه ؟ با کدوم نرم افزار ؟
Printable View
دوستان در ضمن لطفا بگید این مودم ایرانسل TF-i60 اگر آنلاک بشه آخر قابلیت تجمیع فرکانس و قفل رو اون را داره برای اینترنت 4.5G یا نه ؟ با کدوم نرم افزار ؟
1. ltewatch h برای مودم های huawei و ltewatch برای سایر مودم ها استفاده میشه. برنامه e5186 toolbox هم موجود هست. برای اندروید hmanager همین کارو انجام میده.نقل قول:
2.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
لطفا تصاویر زیر را چک کنید :
این برنامه E5186 Toolbox هر دو ورژن 0.08a و 0.9 بر روی مودم های هواوی B525 و TF-i60 که آنلاک شده هر دو پیغام خطا زیر را میده :
Error : Wrong Session Token
کسی میدونه ایراد کجاست ؟ اصلا این برنامه این مودمها را ساپورت میکنه ؟
این برنامه Mobile Data Monitoring Application هم تست کردم همون اول رو Detecting Mobile Device میمونه .این هم بگید ساپورت میکنه این مودم ها را یا نه و چیکارش باید کرد درست بشه ؟
برنامه های تحت ویندوز باید دوستانی که این مودم هارو دارند بگن. برنامه های اندروید هم تست کنید. h manager 3.3 میتونه فرکانس عوض کنه.نقل قول:
نقل قول:برنامه E5186 Toolbox فقط مختص مودم E5186 هستش و با این مودمایی که فرمودید مچ نمیشه. خودتون رو اذیت نکنید. بجاش از LTEWatch و Hmanager استفاده کنید.
دوستان اگر امکان داره یه لینک دانلود سالم ازHmanager برای اندروید بزارید .
برا آیفون دانلود کردم هنوز تست نکردم ولی عربی هست . برا اندروید هم همینطوره ؟؟
سلام
یه مودم Huawei E5172s-515 (مودم 4G) هست نمیتون به صفحه کنسولش لاگین کنم
ریست فکتوری هم کردم و پسورد پیش فرضش که روی دستگاه نوشته شده هم امتحان میکنم میگه اشتباه هست.
چندین بار ریست فکتوری به صورت سخت افزاری انجام دادم ولی نمیتونم بهش وصل بشم.
مودم تو سرویس هست و دارم ازش استفاده میکنم مشکل فقط این هست که نمیتون به صفحه کانفیگش وصل بشم.
ای پی پیشفرض هم 192.168.1.254 هست.
دوستان یه راهنمایی بفرمایید.
مشکلم حل شد تو یه فروم روسی پیداش کردم.
دوستان من این مودم روخریدم،
حالا یه مشکلی که دارم وقتی با لبتاپ خودم باهاش دانلود میزنم سرعت دانلود از ۸۰۰ کیلوبایت بالاتر نمیره،
ولی وقتی با لب تاپ دیگه دانلود میکنم توموقعیت یکسان ماکسیمم سرعت میده
ولی با لپتاب خودم مثلا گوشی رو هات اسپات میکنم ماکسیمم سرعت میده
با سلام یه برنامه ای هست به اسم huawei manager که به زبان عربی هست.کجا میتونم پیداش کنم
نقل قول:ببین این نیست . این مال آیفون هست و تو appstore هستنقل قول:
سلام عشقای من خسته نباشید
من یه مودم زایکسل wha7706 دارم از شاتل گرفتم چطور میتونم اینو انلاک کنم تا با سیمکارت های دیگه هم کار کنه ممنون میشم کمکم کنید من شغلم طوریه یکسره تو راهم و نت لازم دارم شاتل هم همه جاهارو پوشش نمیده
دوستان امکان داره اسم کامل فایل - ورژن و شرکت بهترین فریموری که تا الان رو مودم TF-i60 بصورت آنلاک جواب داده و از اینترنت 4.5G همه اپراتورها و FD-LTE ایرانسل هر دو ساپورت میکنه بهم بگید .
اگر اسم فایل را دقیق بتونید بگید پیدا کردنش راحت تره و اگر هم بتونید لینک دانلود بدید که دیگه عالیه .
این نوع مودم چند نسل دارند
نوع دقیق
مدل فریمور
با سلام کسی فایل ها و دستور عمل های لازم برای انلاک کردم مودم tf-i60 رو داره که برای من بفرسته چون هم تابپیکش قفل شده هم فایل هاش حذف شده
با تشکر فراوان
- - - Updated - - -
با سلام کسی فایل ها و دستور عمل های لازم برای انلاک کردم مودم tf-i60 رو داره که برای من بفرسته چون هم تابپیکش قفل شده هم فایل هاش حذف شده
با تشکر فراوان
دوست عزیز براتون آپلود کردم : (ملت کاسب شدند دارند این فایل رو تو سایتها میفروشند)نقل قول:
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
سلام
دوستان مودم mf 810 آنلاک میشه ؟ کسی فایل و آموزشش رو داره به ما هم بده ؟
:n02:
سلام.مودم دیلینک dwm156 موقع اپدیت با برنامه oneclick وسطش قطع شد و الان وقتی به کامپیوتر وصل میکنم تو device manager قسمت درایور zte میشناسه و نه نصب میشه و نه میشه کاری باهاش کرد.راهی داره فرم وور دوباره روش فلش بشه؟؟؟؟
سلام.لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
یه وینگل 8372 دارم که میخوام نرم افزارش رو آپدیت کنم.هرچی تو سایت گشتم پیدا نکردم.صفحه اول این تاپیک هم واسه 3372 هستش.بهترین نرم افزاری که ارائه شده واسه 8372 و آموزش آپدیت کردنش رو اگه کسی لطف کنه ممنون میشم.:n40:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من فریم ور شرکتی مبن نت رو برای مودم B612s-25d میخواستم اگر از دوستان لینکی داشتن بذارن ممنون میشم
چندتا پست قبلی رو خوندم مثل اینکه آپدیت این مودم E8372 دنگ و فنگ داره.بیشتر واسه تغییر فرکانس و فعال شدن ussd میخواستم.با نرم افزار E5186 Toolbox تونستم فرکانس رو عوض کنم.آخرین ورژنش رو هم اینجا میذارم کسی خواست استفاده کنه.
کسی هم راه بیدردسر آپدیت این مودم رو بلد بود با بقیه به اشتراک بذاره.ممنون
این آخرین ورژن برنامه E5186 Toolbox
دوستان کسی اطلاع داره این مودم و چطوری آپدیت کنم [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام دوستان....مودم tenda 180 همراه اول آنلاک میشه؟
سلام دوستان عزیز
من یک مودم مبین نت b612s خریدم که میخام انلاک ش بکنم
فریمور ش هست 11.192.05.00.1472
سیم ها رو به صورت صحیح به حای خودش لحیم کردم و جمپر رو هم گذاشتم و روشن کردم
ولی اصلا ویندوز 10 نشناخت
حتی صدای وصل شدن دستگاهی هم نیومد
ویندوز رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم
باز هم اصلا سیستم هیچ گونه دستگاهی رو نشناخت
بردم یه مغازه ای که مودم آنلاک می کنه
به سیستم اون هم که تمام درایورها نصب بود باز هم شناسایی نشد
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
اگه اتصال سیم هام ایراد داشته که دیگه مغازه که اینکاره بوده . چرا اونجا شناسایی نشد .
آخر مغازه داره گفت این ورژن اصلا قابل آنلاک شدن نیست . پورت یو اس بی ش بسته شده ؟
آیا درسته یا کار من اشکال خاصی نداشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
من یک مودم مبین نت b612s خریدم که میخام انلاک ش بکنم
فریمور ش هست 11.192.05.00.1472
سیم ها رو به صورت صحیح به حای خودش لحیم کردم و جمپر رو هم گذاشتم و روشن کردم
ولی اصلا ویندوز 10 نشناخت
حتی صدای وصل شدن دستگاهی هم نیومد
ویندوز رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم
باز هم اصلا سیستم هیچ گونه دستگاهی رو نشناخت
بردم یه مغازه ای که مودم آنلاک می کنه
به سیستم اون هم که تمام درایورها نصب بود باز هم شناسایی نشد
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
اگه اتصال سیم هام ایراد داشته که دیگه مغازه که اینکاره بوده . چرا اونجا شناسایی نشد .
آخر مغازه داره گفت این ورژن اصلا قابل آنلاک شدن نیست . پورت یو اس بی ش بسته شده ؟
آیا درسته یا کار من اشکال خاصی نداشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا برای منم اینطوری شد.همین کارها رو کردم دوماه سرکار بودم نشد که نشدنقل قول:
سلام دوست عزیز خیر این طور نیست من با همین نسخه راحت آنلاک کردم و هیچ مشکلی هم ندارم الان ببنید مراحل رو با حوصله برید و دقیق شناسایی کمی اذبت میکنه تا قلقش دستت بیاد بعدش راحت ...
دوستان ورژن 1472 حواسشون باشه که مشکل انلاک داره .مودمشون خاموش بشه گارانتی هم دیگه شاملش نمیشه
سلام دوستان
کسی می تونه مودم من رو آنلاک کنه ؟ هزینه ش رو هم میدم
تو عکس هایی که برای آنلاک مودم هست
زیرش یک شماره تلفن نوشته
09124446339
باهاش صحبت کردم
بنده خدا گفته ۴۰ تومن میگیره و از راه دور مودم رو آنلاک می کنه
کسی این شماره رو میشناسه ؟
آدم مطمینی هست ؟
توضیحات رو به بنده خدا دادم
گفت شما بول رو بریز
اگه انلاک نشد بول رو بر می گردونم
من که اطمینان نکردم
هر کسی بتونه آنلاک کنه بعد از انلاک هزینه رو واریز می کنم
لطفا راهنمایی کنید
و اگر انلاک نشه به نظرتون چند بزارم دیوار بفروشم ؟
اگر مودمتون b612 یا همون ایرانسل TF-60!هست که از دور آنلاک نمیشه و حتما باید باز بشه و بهش سیم لحیم بشه
من مودم آنلاک برا فروش دارم در تاپیک فروش در قسمت بازارچه قرار دادم
برادر مگه ضربه ایستگاهیه از راه دور بزنه !نقل قول:
نیاز هست که مودم باز بشه و ...
سلام.دوستانی کهTF-i60 ایرانسل دارن میشه لطف کنن چک کنن ببینن در تنظیمات wireless امکان خاموش کردن WIFI وجود داره یا خیر؟
بله داره ...کلا همه مودمها دارننقل قول:
بنده خدا گفت پشت مودم رو باز کنم و سیم ها رو لحیم کنم
بعد به سیستم وصل کنم
اون موقع از راه دور آنلاک ش می کنه
؟؟؟؟
میشه ؟؟؟
بنده خدا گفت پشت مودم رو باز کنم و سیم ها رو لحیم کنمنقل قول:
بعد به سیستم وصل کنم
اون موقع از راه دور آنلاک ش می کنه
؟؟؟؟
میشه ؟؟؟
- - - Updated - - -