اقا دقیقا بر عکس شما برای من 3G در این ساعتها دچار مشکل میشه!:n29:نقل قول:
مشکل رو به ایرانسل اعلام کردم ولی باهام هنوز تماس نگرفتن |:
Printable View
اقا دقیقا بر عکس شما برای من 3G در این ساعتها دچار مشکل میشه!:n29:نقل قول:
مشکل رو به ایرانسل اعلام کردم ولی باهام هنوز تماس نگرفتن |:
نقل قول:
گوشی نوکیا 5800
سرعت دانلود از سرور داخلی 100
پینگ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوکیلی ایول دارن این پیمانکارای تبریز !! :n12:
پوشش تبریز خیلی عالی شده !! آنتن از جاش تکون نمیخوره ، برای اینکه هم پوشانی BTS ها خیلی عالیه
و جدیدا هم تعداد این مینی سایتها داره زیاد تر میشه ، چند تا که جدید هستن یکی جلوی پاساژ سهند و یکی داره تو سه راه امین نصب میشه ، 17 شهریور ، بازار 29 بهمن -میدان نماز و میدان شهدا و دارایی و ...
چیزی که تو هسته مرکز شهر خوبه اینه که BTS ها و مینی سایت ها خیلی به هم نزدیکن و این باعث میشه که فشار روی سایت ها تقسیم بشه و افت کیفیت وجود نداشته باشه
الان 4-5 روزیه تبریزم ، کاملا تایید میشه.نقل قول:
واقعا وضعیت پوشش خوبی داره
البته پوشش ارومیه هم قابل قبوله......
هوآوی G610 دارم و در مسیر زیر گزینه only wcdma در دسترس هستنقل قول:
settings>more...>mobile networks>network mode
اینجا چون گوشی من دوسیمکارته ست، سیمکارت ایرانسل رو انتخاب می کنم و 3 تا گزینه میاره
1. Auto mode - GSM/WCDMA
2. GSM only
3. WCDMA only
جالبه با انتخاب گزینه سوم، هم تماس هم sms برقرار هستن و آنتن اکثرا رو 3G هست و زمانی که سیگنال نمیده دیگه نمیره رو 2G و یه کم سرچ میکنه و دوباره میاد رو 3G
پوشش ارومیه واقعا خوب و راضی کننده ست ... چیزی که من اصلا انتظارشو نداشتمنقل قول:
الان من هرکجای شهر که میرم دستکم با کیفیت 10asu سیگنال پیدا می کنه
تست پینگ، 14تای اول شبکه H بود ولی در ادامه H+ شد، تفاوت رو ببینید.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
این اطلاعات asu توکدوم قسمته
چه اعدادی باشه خوبه؟
این بجنورد کی راه میفته پس نوا جااان ؟ :n03:
دوست عزیز کجای بجنورد ایرانسل 3G آنتن داد ؟ من که تو این مدت هرچی جستجو کردم آنتن 3G غیر از رایتل پیدا نکردم :n03:نقل قول:
asu دقیقا چیه؟!!!!!
رشت اولش خوب بود
نمیدونم چرا چند روزه پوشش نسل سه دوباره افتضاح شده
فقط چند جای رشت 3G داره
همه جا پوشش زیاد شده ، رشت پوشش کم شده
دلیل چیه ؟:n04:
بچهها بیاین بجای فریب خودمون و خوشحال شدن از سرعتهای بالا از سرورهای داخلی، از سرعت واقعی اینترنت از سرورهای خارجی تست بگیریم.
Sent from my LG-V500
قدرت سیگنال دریافت شدهنقل قول:
تو wikipedia این جور معنی شده
من بیشتر از 31 ندیدم تازه اونم بالا پشت بوم بود
سلام و صبح بخیر مردم عزیز تبریز. با تلاش همکاران توانستیم تجهیز سایت بلوار قایم واقع در یاغچیان را تمام کنیم. وسایت وارد فاز بهره برداری شد . پوشش در اخر گلشهر و اول یاغچیان و گلگشت شرقی و غربی تا اول کوی فردوس تکمیل گردید . وفقط اخر کوی فردوس و اخر شهرک یاغچیان باقی ماند که دوستان در حال بررسی سایت میباشند. دیروز کار تجهیز سایت فرهنگی ورزشی انا واقع در کارپیشه تمام گشت و وارد فاز تست شد به زودی پس از تست وارد فاز بهره برداری میشود . دوست عزیزی که نگران کارپیشه و زبر دست بودند باید عرض کنم به زودی سایت زبر دست پایین تر از ساختمان پارلاق هم تجهیز خواهد شد تا پوشش منطقه به 100 درصد برسد. دوستان اگر من نمیتوانم جواب همه پست ها را بدهم بسیار عذر خواهی میکنم . شدیدا در حال کار هستیم . از لطف دوستان هم ممنونم که ما را مورد تکریم قرار دادند. باید عرض کنم که پوشش در بازار در حد 3g فعلا کامل نیست . چون همه سایتها تجهیز نشده اند ممکن است گوشی دایما ار حالت 2g به 3g تغییر شبکه دهد که با پوشش کامل این مشکل برطرف میگردد. دوستان در تبریز در هر منطقه مشکلی است بفرمایند تا بررسی گردد.بسیار ممنونم
ممنون بابت اطلاع رسانيتوننقل قول:
چه خبر از تجهيزات جديد ؟ به دست پيمانكارا رسيده ؟
آره.نقل قول:
کلاً ارومیه کاربر اینترنت موبایلش زیاده.
حتی 2G ایرانسل هم تو ارومیه ، نسبت به خیلی از شهر ها بهتر بود ....
از این کد استفاده کن . در منو phone information, مد wcdma only رو انتخاب کن:نقل قول:
*#*#4636#*#*
این کد تو اکثر گوشی ها کار میکنه
نقل قول:
از این کد استفاده کن . در منو phone information, مد wcdma only رو انتخاب کن:
*#*#4636#*#*
این کد تو اکثر گوشی ها کار میکنه
من که نه تو ۲۴ متری و نه پارک شقایق سعادت اباد نتونستم سیگنالی پیدا کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
این کد برای گوشی های اندرویدیه، غیر از سامسونگنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
واسه من قط نشده ولی از جمعه سرعت نسبتا کم شده ! قبلا 500 به بالا بود، الآن آخرش به 300 برسه !!!نقل قول:
سرعت 3g فقط زمانی که تستی بود خیلی خوب بود یعنی سرعت دانلود تا 1مگ هم میرفت ولی الان به زور تا 400 نهایت میره. فکر کنم بعد از آزمایشی پهنای باند رو share کرده باشن که همه سرعتشون بالا باشه و نه یک نفر خوب باشه بقیه بد که بهتره.
ارسال شده با تپاتالک و گوشی Sony Xperia L
شب ها از ساعت 3 به بعد تا حدود ساعت 8 سرعت تا 1.2-1.3 مگ هم میره برا من،ولی بقیه روز نهایتا تا 700 کیلوبایت هست...........
(جنوب تهران)
IR 35 کدوم اوپراتوره ؟
اقا چرا سرعت آپلود انقد اسفناکه؟
ته تهش تا 10 کیلوبایت میرسه
سرعت دانلود شب تا 1/400 مگ روی سایتهای داخل کشور میره، خارج کشور نهایت تا 1 مگ
روز هم با برنامه اسپیدتست حداکثر 437 و شب 790 تا 1/128
منطقه دامپزشکی-جیحون
ولی سرعت اپلود افتضاحه. همه همینن؟
ایرانـــــــــــــــسلنقل قول:
بعضی حاها سرعت آپلود کمه ولی برای خود من بسته به ساعات روز تا 4 مگابیت میتونم آپلود بگیرمنقل قول:
البته بعضی جاها خودم دیدم که آپلود نهایت تا 40-50 کیلوبایت میره و دلیلش رو نمیدونم
کجا اومده برادرنقل قول:
یه جوری میگی اومده آدم فکر میکنه پوشش 100درصدی دادند اصفهان
2تا آنتن زدن یکی شمال یکی جنوب
کسی میدونه گلستان کی میاد؟ پس کی سراسری میشه؟ :-(
معذرت میخوام مال همراه اولا گفتم داشتم جواب یکی از دوستان رو میدادمنقل قول:
من تو اصفهان به ایرانسل امیدی ندارم
فک کنم با همراه اول دست به یکی کردن هر جا یکیشون رفت اون یکی نره بعد رومینگش کنند پدر کاربرا را در بیارن
ممنوننقل قول:
پس dBm چیه؟!!!
فقط از این میسوزم ایرانسل چجوری تبلیغ میکنه هرکی ندونه انگار کل ایران پوشش داره!!!
قبل گرفتن مجوزه کارشون خوب بودا نمیدونم چرا کلا ول کردن؛اصن مرکز استان ها هم پوشش خوبی ندارن،شیراز بندرعباس،اصفهانم که اینطور که دوستان میگن نداره پوشش یا خیلی کمه،سه تا شهر سرجمع شاید پوشش خوبی داره،از اینکه اینهمه طرفدار ایرانسل بودم واقعا متاسفم
دوستانی که ایرانسل رو با رایتل مقایسه میکنن با اینکه طرفدار رایتل نیستم ولی رایتل از اول باید انتن میزد کلی مجوز محلی و غیره باید بگیره..ولی ایرانسل دکلاش زده شده کافیه بره تجهیز کنه که همین کارو هم نمیکنه،:n21::n21:
dBm قدرت رادیو هستنقل قول:
شیراز که هم ایرانسل هم رایتل له له لهو هستن.
فعلا رایتل از نظر پایداری شبکه ، کم بودن نوسان سرعت و پوشش داخلی بهتر از ایرانسل هست. ایرانسل بگیر نگیر داره
ایرانسل
رایتل
نقل قول:dbm(دسی بل میلی وات) برای تبیین قدرت سیگنال به کار میره.
این تست رو همین الان گرفتم. چرا ما لمن 2 جی؟ چرا 3 جی نیست؟ تو موبایلم آیکون H خیلی وقته نزدیگه 1 ماهه اومده..امروز 150 حجم خریدم 1 روزه هزا رتومن وقتی زدم به مودم 3 جی کامپیوتر این شد نتیجش؟:n13:
تست من منطقه 16 تهران
سیگنال کم بود احه دکل نزیک ما 3G نشده
وصل میشه به دگل دوره
یه تستم ساعت 2 به بعد میزارم
محتوای مخفی: کرج
محتوای مخفی: لندن
محتوای مخفی: دانلود
قراره برام یه مودم 4G بفرستند رسیدش اولین کاری که میکنم تستش و میزارم اینجا
دوست عزیز آقای توسلی منظورشون همراه اول بود نه ایرانسل...نقل قول:
ببخشید این مودم 4g از کجا سفارش دادید؟؟!:n01:
پوشش در تهران کمتر از ۳۰٪هست که افتضاحه.