اقا کسی جواب نمیده مشکلم دو روز پیش مطرح کردم
آقا روح شما منتظر جوابت باش من یه سوال بپرسم(با اجازه)
آقا ما یه گوشی 810 آی داریم وقتی بهش زنگ میخوره میخوای جواب بدی خاموش میشه
خیلی هم زیاد شارژ میخواد
مشکل از چیه؟
اگه تغییر نداده باشی همون چهار صفر است با وصل کردن به برنامه سیتول میتونی کد گوشی رو به چهار صفر تغییر بدی.نقل قول:
PHONE OCK CODE اوليه گوشي هاي سوني چيه؟ براي فعال كردن قفل تلفن. من 0000 امتحان كردم نشد.
شما هم بهتره گوشی رو فلش کنید.نقل قول:
سلام
پچی برای K510 هست که بشه فونت اونو کوچیک کرد یا چه طوری میتونم فونت اون کوچیک کنم
ممنون
ببین این به دردت میخوره یا نه؟
کد:;K510 SW-R4EC001
;ذàçىهً ًّèôٍà â ٌىٌ è ïàًه نًَمèُ ىهٌٍ
;change font in sms and somewhere else
;00 ىهëêèé, 02 êًَïيûé, 01 default
;00 small, 02 big, 01 default
;(ر)SiNgle
;(p)Swift
+44140000
76D0F1: 01 00
;locale=Russian_Russia.1251
دستت درد نکنه
من یه پچ گرفتم که فولدر Layer میبره تو Other ولی ادرسشو تو Other نمیدونم اگه میدونید بهم بگید
ممنون
چرا فونت صفحات وبی که از روی کامپیوتر به روی گوشیم K750 منتقل می کنم به هم میریزه و خرچنگ قورباغه ای میشه؟
نقل قول:
باید در این مسیر باشه:
کد:other/modding/layout
اگه زود به زود شارژش تموم میشه احتمالا به خاطر اینه که فبل از اینکه شارژش به آخراش برسه دوباره شارژش میکردی و حالاباطریش ضعیف شده.نقل قول:
سلام دوستان من مشکلم در صفحه پیش مطرح کردم چرا کسی جواب نمیده مشکلم اینه که چند بازی وبرنامه کاربردی که ریختم حذف نمیشه ودر موقع حذف می نویسه کار انجام نشد یک کپی از هر کدوم ار اونام درست شده چکار کنم خواهش می کنم کمک کنید
شما گوشی رو ریست کنید اگه درست نشد فلشنقل قول:
سلام دوستان من مشکلم در صفحه پیش مطرح کردم چرا کسی جواب نمیده مشکلم اینه که چند بازی وبرنامه کاربردی که ریختم حذف نمیشه ودر موقع حذف می نویسه کار انجام نشد یک کپی از هر کدوم ار اونام درست شده چکار کنم خواهش می کنم کمک کنید
دوستان گوشی رو ریست کردم مشکلم حل نشد بازی ها وبرنامه های کاربردی هیچ کدام پاک نشد ومشکل قبل باقی مونده چکار کنم اگر میشه اموزش فلش کردن گوشی برام توضیح بدید شاید مشکلم حل شد
در ضمن بعد از ریست کردن هیچکدان از اطلاعات روی رم گوشیم پاک نشد ایا با فرمت کردن رم گوشیم مشکلم حل میشه گوشیم کا 770 هستش
دوست عزیز فقط فلش میتونه گوشیتو درست کنه... من خودم به این مشکل برخوردم...
با سلام خدمت دوستان عزیز گوشیم افتاده بود در اب بعد خشکش کردم و روشن هم شد و اول هم کاملا درست بود ولی بعد بازی برنامه های کاربردیش کار نمیکنه بلوتوسش هم روشن میشه گوشی بقیه رو هم میشناسه ولی نه اطلاعاتی میفرسته و نه میگره؟
رم گوشیت رو در بیار ببین درست میشه یا نه.
سلام و خسته نباشید خدمت مه شما سونی اریکسون دارها . من یه گوشی جی 900 اصل گرفتم و از همه ی کارایی های آن راضی هستم ولی این گوشی یک مشکل هم دارد ، اینکه متوانیم با بلوتوث از گوشی فرد دیگری فایل دریافت کنیم و از آن استفاده کنیم ، ولی اگر بلوتوث را بعد از اینکار خاموش کرده وچند دقیقه بعد دوباره رو شن کنیم بلوتوث یا اصلا فایلی نمیگیرد یا اینکه اگر بگیرد هیچ جا سیو نمیشود . با همه ی گوشی ها در هنگام بلوتوث گرفتن این مشکل را دارد . باید آنرا ریستارت کنیم و دوباره بلوتوث را روشن کنیم تا درست شود . خواهشا راه حل این مشکل را به من بگویید ، از هر کسی در فامیل پرسیدم چیزی نمیدانست . تمنا دارم راه حلی به من بگویید .
شما که میگید فقط با فلش درست میشه حداقل راهنمایی کنید که چطور فلش کنم یا لینک اموزش تو p30world بزارید ممنون میشم
quote=Rooh1368;4043301]شما که میگید فقط با فلش درست میشه حداقل راهنمایی کنید که چطور فلش کنم یا لینک اموزش تو p30world بزارید ممنون میشم[/quote]
سلام.
آموزش تصویری فلش گوشی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکی هم جواب من رو بده؟
دوستان این اموزشی که گذاشتید ایا به درد گوشی من می خوره گوشی من K770هستش در ضمن لینک در اموزش هست خرابه ممنون میشم کمک کنید
سلام
من یک گوشی w980 خریدم گوشی من موقع پخش فایل های mp3 که خودم با usb تو گوشی ریختم مشکل داره اشکالش اینجاست وقتی بعضی از آهنگ ها رو پخش می کنم در انتهای آهنگ پیغام Failed رو نشون می ده و نمی تونه به آهنگ بعدی بره و من مجبورم خودم به صورت دستی برنم تا به آهنگ بعدی بره نکته ای که من متوجه شدم این هست که گوشی زمان پخش آهنگ رو با چند ثانیه اختلاف با اون چیزی که من توی کامپیوتر می بینم نشون می ده و فکر کنم اشکال هم همینجاست لطفا اگر راه حل مشکل رو می دونید بفرمایید
تو رو خدا یکی هم جواب مشکل منو بده ! سلام و خسته نباشید خدمت مه شما سونی اریکسون دارها . من یه گوشی جی 900 اصل گرفتم و از همه ی کارایی های آن راضی هستم ولی این گوشی یک مشکل هم دارد ، اینکه متوانیم با بلوتوث از گوشی فرد دیگری فایل دریافت کنیم و از آن استفاده کنیم ، ولی اگر بلوتوث را بعد از اینکار خاموش کرده وچند دقیقه بعد دوباره رو شن کنیم بلوتوث یا اصلا فایلی نمیگیرد یا اینکه اگر بگیرد هیچ جا سیو نمیشود . با همه ی گوشی ها در هنگام بلوتوث گرفتن این مشکل را دارد . باید آنرا ریستارت کنیم و دوباره بلوتوث را روشن کنیم تا درست شود . خواهشا راه حل این مشکل را به من بگویید ، از هر کسی در فامیل پرسیدم چیزی نمیدانست . تمنا دارم راه حلی به من بگویید .
دوستان این اموزشی که گذاشتید ایا به درد گوشی من می خوره گوشی من K770هستش در ضمن لینک در اموزش هست خرابه ممنون میشم کمک کنی
برنامه سیتول چیه؟؟نقل قول:
چه جوری می تونم گوشیو به این برنامه وصل کنم؟
راهی وجود داره که بشه اطلاعات مدل گوشی رو تغییر داد منظورم مدل گوشی مثلا یک چیزه دیگه بنویسی
در آدرس زیر آموزشش هست.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=131854
فکر کنم یه الف واسه این کار باشه.نقل قول:
راهی وجود داره که بشه اطلاعات مدل گوشی رو تغییر داد منظورم مدل گوشی مثلا یک چیزه دیگه بنویسی
[سلام
من می خوام ازطریق k800 ومودم وایر لس به اینترنت وصل بشم چه طوری؟
سلام.
من یه گوشی z610 دارم.یه مقدار قابش داغون شده...میخوام عوضش کنم...حالا...
1.مشکلی پیش نمیاد؟یعنی رو انتن دهیش یا چیز دیگه تاثیر نداره؟؟؟
2.قاب اصلیش گیر میاد؟؟؟کجاها؟؟؟قیمت؟؟
برای کسانی که همچنان گوشی نوکیا (فروشنده ی دستگاه شنود) می خرند و به مردم ایران خیانت می کنند متاسفم
از آغاز هم آشکار بود سونی وضعیت خیلی بهتری داره از هر نظر
منظور شما اینه که از اینترنت کامپیوتر روی موبایل استفاده کنی یا برعکسش؟؟؟نقل قول:
اگه منظورت اولی باشه ، با بلوتوث میشه
لونم البته فکر نکنم روی k800 بشه
روی مدل های A200 سونی اریکسون میشه با بلوتوث از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد
عجب ، این همه خائن داریمنقل قول:
دلیل نمیشه هر کسی نوکیا بخره ، خیانت کرده باشه
این مثل همون هست که بگن چون شرکت اینتل اسرا ییلیه باید تحریم بشه ، ول کنید این تفکراتو!!!!!
مطمئن باش با نخریدن ما ، نوکیا ورشکست نمیشه
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد ولی قاب اصل خیلی کم گیر میادو اگه گیر بیاری خیلی گرونه ، در نهایت جای قاب ابتدایی رو نمیگیره .نقل قول:
سلام mr2 جان خوب اگه هست لطف می کنی ادرسشو بدی ممنون میشمنقل قول:
اگه کسی بلده لطفا کمکم کنه
نقل قول:
عزیز جون این چیزا خیلی کم گیر میاد . فکر کنم بعضی از موبایل فروشی ها بدونن .:21:
سلام.من یه مشکلی با اینترنت گوشیم داشتم.
مدل گوشیم w580 هستش
وقتی از ایرانسل میخوام به اینترنت وصل شم صفحه ی وب که باز میشه بعد یه دفعه مینویسه که صفحه ی لینکتون خیلی بزرگه از یه لینک کوچیک دیگه رو انتخاب کنید و بعد از نت میاد بیرون
مشکلش کجاست؟؟
این که دیگه اسمش مشکلی نیستنقل قول:
1- بهتره از اپرامینی استفده کنی
2- از مرورگر گوشی برو توی more و بخش option و smart-fit رو off کن
سلام
w350 رو چگونه ارزیابی می کنید؟ گوشیه خوبی هستش؟ بیشتر برای موزیک گوش دادن میخوامش. قیمت دقیقش چنده؟
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدانم گوشی k550چطور گوشی های هستند و الان تقریبا قیمت چنده ؟ و رم را تا چند ساپورت می کنه ؟ کیفیت دوربین چطوره
ممنون میشم اگه جوابم بدهید
باتشکر
سلام
دوستان محترم من یه اس 500 دارم که نور صفحه نمایشگرش خیلی پایینه با اینکه نورش روی 100 درصده. میگن با تنظیم کنتراست صفحه میشه درستش کرد. ام چطوری؟
و سوال دیگه اینکه چطوری میشه فهمید رمز خود گوشی چیه؟
یاعلی