شاید بقیه چیزات پایین...من که اصلا لگ ندارم تو حداکثرگرافیک با تمام جزئیات بازی میکنمنقل قول:
Printable View
شاید بقیه چیزات پایین...من که اصلا لگ ندارم تو حداکثرگرافیک با تمام جزئیات بازی میکنمنقل قول:
سلام آرمین جان ...!نقل قول:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی کرک 1.06 رو دانلود کنی البته سایت شیلتره ...!
دوستان چطوری دسته رو تنظیم کنم که بتونم دریبل بزنم من هرچی فیل اموزشی بود رو نگاه کردم ولی نتونستم اون دریبل ها رو بزنم ممنون میشم راهنماییم کنید چون هیچ دریبلی رو نمیتونم بزنم
نه عزیزم 8رم دارم ، اخرین اپدیت درایورها ، سی پی یو هسولنقل قول:
بعد از pes 2003 که جذب پیس شدم و نتونستم حتی برای یک بازی دست گرمی ازش دل بکنم و به پناه فیفا برم امسال به لطف سقوط آزادی که داشته به پناه فیفا 14 رفتم و واقعا هم راضیم!
ببین پیس چه گندی زد که من الان از فیفا 14 راضیم. اما دلم برای سیستم و ترکیب چیدن پیس تنگ شده.
سلام.
پچ هارو (رسمی مثل 1.06) باید DVD Version نصب کرد یا Download Version ؟
ارجینال که نداری باید دانلود ورزن رو نصب کنینقل قول:
یکی از نقاط ضعف این بازی طراحی افتضاح استیل بازیکنا هستش
والا من هر دوشون رو هم می تونم نصب کنم 2013 هم میشد هر جفتشون رو نصب کرد 2012 به پائین مسئله ساز بود پچ رسمی که باید می دونستی نسخه ات دانلودی هست یا دی وی دی... به هر شکل من نتونستم از اون سایت فلیتر کرک 1.06 رو دانلود کنم .. یه چیزی هم خیلی عجیبه من گذاشتم از داخل بازی دیتا پک دانلود شد ولی باز هم می خواد دانلود کنه فایل رو کلا این نسخه داغون تشریف داره در حد لالیگا پچ سازی براش هم لذت نداره برام ویرایش کردنشم مضخرفهنقل قول:
کسی نیست بگه قلق دریبل ها چطوریه ؟ من چندتا فیلم اموزشی گرفتم اونارو میزنم هیچ ریبلی انجام نمیده
به نظرم بازی با این آپدیت آخری خیلی فرق کرده. سخت تر شده و من کلا با پاس عمقی جدید مشکل دارم!! ولی خیلی روان تر شده یازی و فکر کنم اگه قلقش دستم بیاد خیلی لذت بخش بشه.
بچه ها من نسخه ی ابتدایی بازی رو همون روز های اول نصب کردم،ناامید شدم و اصلا طرفش نرفتم دیگه.
آپدیت های جدید ک اومدن امید وار کننده هستن؟
فیس ها بهتر شدن؟
ارزش نصب داره؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
پچ PESEDIT 2.2
PESEDIT.COM 2014 PATCH 2.2 - COMING SOON!
GENERAL FEATURES PESEDIT.COM 2014 PATCH
- Full Online Mode compatibility
- Includes latest PES 2014 Patch 1.06 and Data Pack 3.00
- Added Bundesliga
- Added 2. Bundesliga and Sky Bet Championship
- Added 9 stadiums: Anfield, Camp Nou, La Rosaleda, Mestalla, Rose Park Stadium (generic), Santiago Bernabeu, Stadion (generic), Stamford Bridge, Vicente Calderón
- Corrected kits for all Premier League teams and many unlicensed National Teams
- Corrected boots, accesories, shirtname for 6000+ players
- Corrected fake national team player faces (1000+ faces!)
- Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
- Added 50+ new boots
- Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
- Fixed names and emblems for all competitions
- Updated transfers for most important teams + full Premier League, Ligue 1, Serie A and La Liga
- Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)
PESEDIT.COM 2014 PATCH 2.2 - RELEASED!
PESEDIT PATCH
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سافت 98
فیس ها بهتر شدن....در واقع بهتره بگم فیسهای جدید اضافه شده...بقیه جاها جزئی بهبود پیدا کردن...اگه قبلا نمرش از20مثلا 14 بود الان میشه مثلا 15نقل قول:
تو پیس استیل بازیکنا واقعا بد ساخته شده....کاش راهی بود میشد درستش کرد
درود .
چطوری میشه تو مستر لیگ PES2014 دوتا تیم رو آورد؟
قبل انتشار بازی گفتن که یکی از قابلیت های جدید PES2014 امکان انتخاب دوتا تیمه . حالا چطوری میشه این کار رو انجام داد ؟
دو تا تیم منظور یکش باشگاهی یکیش ملی هستش...اخر فصل از تیمهای ملی و باشگاهی بهتون پیشنهاد میاد
خسته نباشه pes این قابلیت رو که فیفا از دو سال پیش هم داشته .از اونا تقلید کردن!نقل قول:
فک کردم دوتا تیم باشگاهی رو میگه.
PES :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21:
یه روز خوب میادنقل قول:
Sent from my iPhone 3Gs using Tapatalk
هرچقدر به خودم تلقین میکنم که بازی خوبیه ولی نمیشه....بازی گند زده...بدتر از همشم گیم پلی ناقص و استیل بد بازیکناشه....اگه پیس13 بعد از 14 درست میشد بهتر بود....ولی گرافیک بازی و جزیئیات چهره مث منافذ پوست خوب طراحی شده.....انیمیشناشم خوبه...ولی گیم پلی که بد باشه کل بازی زیر سوال میره...
خداییش یه ماه وقت بزارن استیل و گیم پلی رو درست کنن میشه امید داشت
سلام من از وقتی که آپدیت جدید یعنی ورژن PESEdit.com 2014 Patch 2.2 رو نصب کردم بعضی وقتها در حین بازی تکان تکان میره ، قبلا این طوری نبود... لطفا راهنمایی کنید ...
•Includes latest PES 2014 Patch 1.06 and Data Pack 3.00
من می خوام یه لیگ بسازم متشکل از تیم های ملی.
آیا هیچ راهی وجود نداره بشه یه لیگ متشکل از تیم های دلخواه ساخت؟ قبلا وجود داشت این قابلیت.
من یه سوال دارم . فوتبال pes ادامه ی همون بازیه winning eleven هستش ؟ منظورم همون 99 خودمون که واسه پلی استیشن یک بود...
ممنون میشم جواب بدید :n16:
سلام
فرق این نسخه ها چیه کدوم بهتره ؟
SKIDROW
RELOADED
BlackBox
این نسخه ها شرکت های مختلفی هستن که اینب ازی رو کرک کردننقل قول:
بلک باکس نسخه فشرده شده و کم حجم بازی هست
بهترین نسخه هم نسخه ی ریلود بازی هست
سلام.نقل قول:
بله همونه دوست عزیز ...
فقط فکر کنم اون اسمیه که تو ژاپن ریلیز میشه ...
این شاهکار بعد از پچ هنوز همون شاهکار نسخه اوله؟:n02:
میخوام ببینم اگر تغییری توی گیم پلی ایجاد نشده دیگه دوباره نصبش نکنم . حیف استهلاک هارد .
با همون 13 خوشیم
اقا تو مسترلیگ چرا قیمت بازیکنا اینطوری هستش؟
مثلا نیمار رو با 13 تومن میاری تیمت
تومن!!!منظور دلاره یا یورو؟نقل قول:
حالا تومن یا چوق یا دلار...خلاصه 13 تا حتی پوند هم باشه کمه برا نیماری که 95 تا آب خوردهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماتا رو چه جوری بیارم منچستر یونایتد؟!
یکی لطفا با زبان ساده توضیح بده روش Transfer بازیکن ها در Master League رو؟
بالاخره میشه لیگ متشکل از تیم های دلخواه ساخت یا نه؟
سلام به دوستان PES باز عزیز :دی
من یه مشکلی دارم با گیم پلی این بازی ! نمیدونم چرا حس میکنم مثل سابق نیست و کاملا بازیکن ها آهسته راه میرن !! وقتی game speed رو میزارم رو +2 تازه گیم پلی تقریبا عادی میشه ( یخورده سریعتر از حالت طبیعی ! البته با +1 کاملا آهسته به نظر میاد حرکت بازیکنا!) و بعد مثلا یه صحنه گل شدید سریع میشه حرکت بازیکنا ! :دی
چرا اینطوریه ؟! باگ خاصیه یا خودش اینطوریه ؟! دوستان هم رو گیم اسپید بالا بازی میکنن ؟!
های :دی همینطوریهنقل قول:
کلا pes2014 باگ هست :n02: اصلا نمیشه دو متر حرکت کرد با بازیکن
من کلی سر و کله زدم عادت کنم بگم خوبه نشد بیخیالش شدم
تو فیس بوق pes هم بری هر پستی که میدن سریع همه میان از pes2014 بد میگن
سلام
دوستان آخرین دیتا پک خود کونامی DataPack 2 هست؟!! و آخرین پچ همPESEdit 2014 Patch 2.2 ؟!!
چون من شنیده بودم نسخه 3 هم اومده ؟!!
من که همون اول Pes2014 رو بازی کردم واقعا نابود شدم گفتم شاید پچی چیزی بتونه درست کنه بازی رو که به نظر میرسه کاری هم از پچ یا دیتا پک بر نمیاد؟!!:n03:
آقا ما یه مقدار از دنیا عقبیم تازه می خپام این بازی رو دانلود کنم فقط قبلش می خواستم بدونم با این سیستم من می یاد:
Processor ۲٫۷ GHz Intel Core i7
Memory ۴ GB ۱۳۳۳ MHz DDR3
Graphics Intel HD Graphics 3000 ۳۸۴ MB
ویندوزم هم ۸.۱ هست
در مورد این یه بازی ، متاسفانه برای ما و خوشبختانه برای شما :n02: از هیچ چیزی عقب نیستی و همینی که میدونی pes نسخه 2014 داره با بقیه هیچ فرقی نداری چون اکثرا گرفتن -> بازی کردن -> متنفر شدن -> ولش کردننقل قول:
برای اجرا مشکلی نداری فقط گرافیک ضعیف هستش که اونم الان داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی تاثیری نداره
تو مستر بازیکن بازنشسته بشه دیگه برنمی گرده ؟!
نه برا من تو 0 خیلی خوب و طبیعی هستش...تو 1 زیاده....احتمالا سیستمت نمیکشه یا اشکال از یه جای دیگه ای هستشنقل قول:
آره اینجاش خیلی مسخرس..از تیم من یدونه کاروالیو در اومد 16 ساله با ریت 85!!نقل قول:
تو پیس2010 یا 11 هم بود فک کنم....کلا تو مسترلیگ ها مال پیس13 و 6 از همشون کاملتر بود
جالبه تو کشورهای اروپایی و آمریکایی خیلی کمتر نسبت به ایران ازش بد میگن...الان پیس14 بیشتر شده طرفداراش تو خارج از ایران و در ایران کمترنقل قول:
تو روند بازی پیس کمی برتر از فیفاس ولی تو بقیه چیزها فرسنگها فاصله داره...پیس14 مثل پیس13 دیگه اون حس هیجان رو به آدم نمیده..ولی سیستم پاسکاری و فیزیک توپش بهتر شده و پاسکاری خیلی لذت بخشه....این فعلا بهترین پیشرفت پیس نسبت به فیفا و پیس13 بوده...تو فیفا پاسکاری خشکه
یه نقد در مورد فیفا14 و پیس14 میخوام بگم بعدا
دقیقا همینطورهنقل قول:
خیلی رو اعصابه مخصوصا جایی که توپ میفته یه جای دور و تو و یه بازیکن حریف میخواین توپ رو تصاحب کنید و همیشه بازیکن حریف توپ رو میگیره ! :n29: