ارهنقل قول:
ولی باز باید بدی برات رجیستر کنن
Printable View
ارهنقل قول:
ولی باز باید بدی برات رجیستر کنن
بهترین و آخرین ورژن فریم ویرش R4ea031نقل قول:
با سلام: من میخواستم w810 بگیرم برای خریدش چه چیزهایی لازمه بدونم!! بهترین وآخرین ورژن فریم ورش چنده !!! !!!.راستش دیروز ازیه مغازه قیمت گرفتم می گفت w810 مالزی ریجیستر دستی 235000 تومن!! راستی میشه با 810 صدای رادیو رو تو گوشی ضبط کرد .
رادیو داره ولی تا اونجایی که من میدونم نمیشه ظبطش کرد (مطمئن نیستم)
اگه با باکس بریزی چی!!!نقل قول:
ولی من شنیدم آخرین ورژن فریم ویرش R4EK001 هستش!!!!نقل قول:
عزیز من اگه با باکس بریزی که همونجا هم میدی سریالش رو عوض میکنه .نقل قول:
اینو اول تو قسمت موبایل زدم بعد دیدم که اینجا تاپیک داره:
سلام
بچه ها میخواستم بدونم که قیمت w810i نو چنده؟
یکی از بچه ها گرفته و الان میخواد بفروشتش حدود یه ماه بیشتر کار نکره و نو هست. از این سریال change شده ها هست. و گارانتی مارانتی نداره.
می خواستم ببینم چقد می ارزه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام :آیا با810میشه بدون سیم کارت از امکاتات گوشی مثل دوربین وغیره بطور کامل استفاده کرد!!!با سپاس
بدون سیمکارت فقط میشه از امکان واکمن استفاده کرد . یعنی اصلا گوشی بالا نمیاد مگر واکمنش.نقل قول:
سلام! چند تا سوال داشتم! البته قبلا هم مطرح كردم ولي جواب كاملي نگرفتم!
1- آقا اين درايور صدا رو بايد در كدوم قسمت Phone XS بريزي؟ (لطفا آدرس دقيقش رو بگيد!)
2- آخرين درايور صدا رو از كجا بگيرم؟ ( اگر سايت اصلي اش رو معرفي كنيد ممنون مي شم!)
با تشكر از دوستان عزيز
اگه زياد نگفته باشم 190 الي 200 هزار تا....:31:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببین تو اگه بخوایی گوشیت رو بفروشی خیلی که بخرنش 200 تومن هست
مگرنه موبایلفروشیها ایقدر تو سر گوشیت میزنن که حاظر می شی 180 تا 170 بدی بری
گوشیت رو بفروشی الان خوب نیست بزار یه موقع که گوشی های سونی اریکسون رفت بالا اون موقع بفروشش
در مورد سریال چنج و گارانتی 20 تا 30 تومن تفاوت داره
که با 20 هزار تومن کسی سود نمی کنه:20:
به نظر من هم الان نفروشی بهترهنقل قول:
سلام دوست عزیز
ببین تو اگه بخوایی گوشیت رو بفروشی خیلی که بخرنش 200 تومن هست
مگرنه موبایلفروشیها ایقدر تو سر گوشیت میزنن که حاظر می شی 180 تا 170 بدی بری
گوشیت رو بفروشی الان خوب نیست بزار یه موقع که گوشی های سونی اریکسون رفت بالا اون موقع بفروشش
در مورد سریال چنج و گارانتی 20 تا 30 تومن تفاوت داره
که با 20 هزار تومن کسی سود نمی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا نگهش دار
کی میخاد بخره؟ اگر خودت میخای بخری خوبه بخر ... ( البته اگر با چنجی بودنش مشکل نداری)نقل قول:
كسي نبود جواب بده يا بفروشمش اين گوشيه مذخرف رو مثله سگ پشيمونم از خريدش حالا قدر نوكيا رو ميدونمنقل قول:
كسي نبود جواب بده يا بفروشمش اين گوشيه مذخرف رو مثله سگ پشيمونم از خريدش حالا قدر نوكيا رو ميدونم
.................................................. .................................................. ...................
منم مثل تو بودم وهمین مشکلات رو داشتم چون راه حل پیدا نکردم فروختمش شاید هم کسی بدونه:11:
من گوشيم رو شبه عيد خريدم نويه نو هستش رنگش هم سفيده اگه كسي خواست بگه ميخوام بفروشمش
دوستان مي خوام يه راه مطمئن نشونم بديد.
چه طوري از دوربينش محافظت كنم؟اگه بشه حاضرم فقط به خاطر همين Cover يه 700 شو بخرم.
نظر شما چيه؟
آره بابا بعضییا دوس دارن گوشیشون هر روز100 بار هنگ کنه اما توش 10000000 تا Sms بیخود توش بریزن، آخه انصاف هم خوب چیزیه! 250 به بالا آخه کی Sms نگه میداره؟؟؟؟ ایرانیهای مان که گوشیشون شده کتاب جوک! ... متاسفم که فقط برای ظرفیت Sms که اونم کم نیست، یکی گوشی به این خوبی رو رد کنه بره...:41: :41: :41: :41: :41:
يه كم از مشخصات گوشي حرف بزنيد.
عزيزم 250 به بالا چرا واسه خودت ميبافي كجاش 250 تا ميگيره من الا 100 تا گرفتم پر شده داره ميميره گوشي مذخرف تر از اين من نديدم فقط دوربين دارذه و بعد صفحه اش رنگيه همين بعدشم مگه همه اس ام اس ها جك هستن كي گفته همه اي ام اس ها جك هستننقل قول:
سلام.
من خودم k750 دارم.از یکی از دوستام که w810 داره شنیدم که کابل اتصال به تلویزیون داره که میشه آهنگای توی گوشی رو از اسپیکر توی تلویزیون یا اسپیکر کامپیوتر گوش کرد.
دو تا سوال داشتم:
اول اینکه این کابلو داره یا نه و شما استفادش کردید و مشکلی نداره؟
اگه آره ، میشه از این کابل روی k750 هم استفاده کرد و آهنگای روی گوشی رو با اسپیکر پخش کرد؟
سوم اینکه این کابل، تو بازار به صورت تکی فروخته میشه؟ اگه آره قیمتشو میدونید؟
جواب هر کدوم از سوالا رو اگه میدونید، بگبد خوشحالم میشم.
ممنوم
فقط سری واکمن،به خصوص w950
آره داره تو خوده جعبه اش هست
تو بازار هم فكر كنم باشه قيمتش نميدونم
دوست عزیز جالبه! من نمیبافم! من یه بار گذاشتم پر شد، 250 که رسید، دیگه نگرفت! ، ممکنه sent-هاتم نگه میداشتی؟؟ چون امکان نداره 100 تا باشه! من خودم امتحان کردم... حالا هر کی یه گوشیی رو دوست داره...:10:نقل قول:
قیمتش هم 4500 تومن البته زیاد مورد استفاده نیست... (برای خودم) :31:نقل قول:
من چندتا برنام میخواستم واسه 810 اگه میشه بزارین یا اگه تو ÷ستای قبلی هست بگین ممنون.
یه ویروس کش خوب می خواستم و برنامه ای که صفحه کلیدو قفل کنه و موقع باز شدن کد بخواد ممنون. راستی من 810 سفیده 220 تومان خریدم اصله مالزی
پس راهي نيست كه بشه ازش محافظت كرد؟نقل قول:
خداحافظ W810!
این تیکه رو خوب اومدی . اره واقعا همینه که مخابرات یه شبه از خاک به افلاک میرسه و اینقدر پر رو میشه .نقل قول:
اما با اون قسمت از حرفت که ربطش میدی به ایرانی ها اصلا موافق نیستم . به ملیت ربطی نداره . کاملا حرفتو رد میکنم.
ببین عزیزم عکسهایی که 810 میگیره ده ها بار با کیفیت تر و شارپ تر از 700 هست حالا کیفیتشو فدای درپوش میکنی . !!! حتی اگر توی لنزش بشه پر از آشغال و اثر انگشت بازم عکسش بهتر از 700 ئه .نقل قول:
مثل اینه که بگی من به جای ماشین راحت و خوب کولر دار میرم تراکتور میخرم که اگر کسی روش خط انداخت طوری نشه :5:
اگر کسی این نرم افزار رو می خواهد بگه براش بزارم....
بابا من کلی میگم، خودمم ایرونیم! شما حالا ببخشین:46: ولی خداییش دیگه آدم چقد جوک تو گوشیش نگه داره... راستی من گوشیم هنوز سالمه ها! البته مجبورم خیلی تمیز نگهش دارم (لنز دوربینو میگم که ورش داشتم):46:نقل قول:
برا چي لينك رو برداشتي پس؟نقل قول:
اخه لینکش خراب بود.نقل قول:
سايتش كه سالمه كه فكر نميكنم كمياب آنلاين لينكش خراب باشهنقل قول:
[HTML]http://www.4shared.com/file/18583195/7cdd9ce1/FileLock_for_Sony_ericsson_v10.html[/HTML]
حجمش 108kb ، پسورد فایل:eblis.w810
سلام
مثل اين كه اين كلوپ يكي از فعال ترين كلوپ ها بود
حالا چي شده ؟
?؟?؟?؟
ویروس کش که لازم نداره...اگه یه وقتی هم تروجانی...ویروسی از سیستمت به گوشی منتقل شد....با همون انتی ویروسهای سیستم گوشیتو اسکن کننقل قول:
برنامه ی صد در صد جامعی وجود نداره...نا الان که فقط موبی اکسپلورر و فایل پروتکت بودن...مگه اینکه تازگی ها برنامه جدیدی امده باشه...اینهایی هم که گفتم واقعا اذیت میکن و کار باهاشون نیاز به صبر ایوب داره:13:
خوش امدی...خدا حافظ!نقل قول:
خیلی باهال گفتی:31:نقل قول:
کارهاش چیه؟پسورد رو فایل میگذاره؟رو اس ام اس می تونه بگذاره؟کی پد رو چی؟نقل قول:
مگه حالا نیست؟نقل قول:
نه اقا بچه ها درگیرن...موقتیه درست می شه...خود من تازه کمی وقت پیدا کردم
دوباره مثل قبل دقیقه ایی اپدیت می شه اینجا:46:
شاد باشید:10:
خوب اگه همين 810 هم 2 ماه خاك بخوره ميشه دوربيني براش باقي نمي مونه كه.نقل قول:
ببین عزیزم عکسهایی که 810 میگیره ده ها بار با کیفیت تر و شارپ تر از 700 هست حالا کیفیتشو فدای درپوش میکنی . !!! حتی اگر توی لنزش بشه پر از آشغال و اثر انگشت بازم عکسش بهتر از 700 ئه .
مثل اینه که بگی من به جای ماشین راحت و خوب کولر دار میرم تراکتور میخرم که اگر کسی روش خط انداخت طوری نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد اتفاق می افتد گوشی هایی را پیش من برای تعمیر بیاورند که در آب افتاده باشند و مرخص شده باشند و واقعیت دردناک هم اینه که این گوشی ها معمولا خاموش شده اند و زمانی این واقعیت دردناک تر می شود که گوشی گرانقیمتی دچار این مصیبت شده باشد، امروز به دو نکته جالب در همین رابطه برخورد کردم.
اول اینکه ظاهرا یک خبرنگار واشنگتن پست بعد از یک دوچرخه سواری طولانی به خانه می آید و شروع میکند به شستن دست و رویش ولی از آنجایی که کیف وسایل همراهش را بدجایی گذاشته بوده است ناگهان کیف بر میگردد و گوشی BlackBerry نازنین 450 دلاریش در درون توالت می افتد وی سعی میکند سریع گوشی را از آب خارج کند باطری اش را در می آورد وسپس به خشک کردن گوشی با سشوار می پردازد.
وقتی می بیند این روش چندان موثر نیست و گوشی هم وارد حالت کما شده است زنگ می زند به یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص داشته و از او کمک می خواهد دوستش هم در پاسخ به او میگوید گوشی را در یک ظرف پر از برنج نپخته بگذار! بله برنج نپخته :) همه ی ما دیده ایم برنج خاصیت جذب رطوبت را دارد و با اصول خیس کردن برنج هم آشنا هستیم ولی این نکته دیگر بسیار ظریف است. خلاصه اینکه گوشی بعد از یک روز ماندن در ظرف برنج کاملا سالم می شود و بدون هیچ مشکلی قابل استفاده می گردد. این جناب خبرنگار هم عین تجربه اش را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته آن دوستی که این روش را برای او گفته است نامش فاش نشده چون ظاهرا وی برای یکی از شرکتهای گارانتی یا مشابه آن کار می کند و فاش شدن نامش برایش دردسر ساز خواهد بود.
یکی دیگر از روشهایی هم که در مورد گوشی های آب خورده کارایی دارد و ظاهرا بسیاری از کسانی که آن را امتحان کرده اند، نتیجه گرفته اند این است که گوشی که یک حمام اجباری کرده است را بهتر است اول خاموش کرده سپس باطری آن را خارج نموده تا جایی که امکانش هست گوشی را با کاغذها و دستمالهایی که آب جمع می کنند خشک کرده و بعد در الکل برای مدت کوتاهی بخیسانیدش و بعد هم بگذارید خشک شود الکل برای خشک کردن قطعات داخلی گوشی بسیار موثر خواهد بود. :-)
یعنی چی 2 ماه؟مگه ظرف یه مصرفه که اینقدر زود عمرش تموم شه یا کیفیتش کم شه؟نقل قول:
بعدشم شما چقدر حرف از خاک می زنید؟مگه تو تیم ملی والیبال ساحلی هستی؟
در اخر...دوست عزیز ما می دونیم نداشتن لنز ضعفه...اما نمی تونیم قبول کنیم یه مشکل ساده رو شما اینقدر گندش کنی...این سلیقه ی شماست..اگه با حرفهای دوستان قانع نشدید...خودتو اذیت نکن برو 700 بگیر....فقط دیگه بعدا اگه پشیمون شدی...نگی نگفتید ها....
شاد باشید:20:
موافقم شاید هم میترسی میت بشی و اون زیر گوشیت خاکی بشه اگه واقعا داری مقایسه میکنی این کار رو نکن که قابل قیاس نیست w700 با w810 به خاطر یه درپوش عجب عجبنقل قول:
بابا بی خیال تو کلوپ برای چند نفر این مشکل بوجود اومده ها؟ ها؟:8: