به سلامتینقل قول:
من 2 روز پیش خریدم تو رضا و پارسیان که اصلا پیدا نکردم...بهم میگفتن اصلا این لپ تاپ وجود نداره:n09:(ایران نرفتم)
رفتم از پایتخت گرفتم...به نظر من بری پایتخت خیلی بهتره.
Printable View
به سلامتینقل قول:
من 2 روز پیش خریدم تو رضا و پارسیان که اصلا پیدا نکردم...بهم میگفتن اصلا این لپ تاپ وجود نداره:n09:(ایران نرفتم)
رفتم از پایتخت گرفتم...به نظر من بری پایتخت خیلی بهتره.
سلامت باشی داداش...نقل قول:
میشه آدرس پایتختو دقیق بگی؟
راستی چند خریدی؟
داداش من بچه اسلامشهرم! من از اسلامشهر رفتم میدون راه آهن از اونجا سوار اتوبوس brt شدم و ایستگاه اکسیر پیاده شدم!!(بعد میدون ونک اولین ایستگاه brt هست)نقل قول:
یه سری هم با مترو رفتم که جلو در مترو یه موتور گرفتم و با موتور رفتم...
مبارک باشه شیرینی لپ تاپو که قراره بدی ، ایشالا شیرینی عروسیتم می خوریم :n24::31:نقل قول:
در ضمن قبل از طرح هر گونه سوال در مورد نصب درایور ها و ... ، لطفا چند صفحه قبل رو بخونید . با تشکر :n16:
ببخشید اشتباه کردم اون مدل G500 بودنقل قول:
دوستان عزیز :n16:
برای مشاهده بهتر توسط صفحه نمایش Z500 ، می توانید از این فایل برای تنظیم مانیتورتون استفاده کنین
( از سایت Notebookcheck )کد:http://www.notebookcheck.net/uploads/tx_nbc2/IdeaPad_Z500.icm
سپس تب Advanced کلیک کنین . گزینه پایین یعنی Change System Defaults رو پیدا کنین و فشار دهید .
روی گزینه Add کلیک کنین و سپس گزینه Browse رو بزنید. کاردی باز می شه . . از اونجا فایل دانلود شده ( با پسوند .ICM ) را انتخاب کنین . اگر درست انجام داده باشین باید تقریبا اینجوری باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا روی Ideapad z500.icm کلیک کنین و گزینه Set as default profile رو بزنید ...
از تنظیمات جدید لذت ببرید :n01:
تایید میشهنقل قول:
یه بک گراند خاکستری بزارین ببینین چه می شود
نقل قول:
شما بازرس اتحادیه ای؟؟؟
تایید میشه یعنی چی؟؟؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا این والپیپر رو گذاشته بودم،الانم که با این تنظیم گذاشتم تغییری نمیبینم...
تغییر اصلیش چیه؟
نور بیشتر،رنگ بیشتر،رزولوشن بیشتر
i5 برا بازی مناسبه ؟
مثل Saints Row IV
نخیر بازرس نیستم!!!نقل قول:
تایید میشه یعنی این که برای بنده هم هیچ تغییری ایجاد نشد!(یعنی حرف تون را که گفتید تغییری دیده نشده را من هم تست کردم و تغییر ندیدم پس حرف ایشون تایید میشه!)
متوجه عرایض بنده شدید؟
نقل قول:
آهان.از اون نظر.....:n02:
آره.میگم تغییری نمیکنه،بازم آقا حیان حرف خودشو میزنه،عکسم که گذاشتم....
بله داداشم...نقل قول:
اگه بخوای فرق i7 و i5 رو به درصد بگم،4 درصد فرق دارن،i7 کلا 400 مگاهرتز از i5 قوی تره...
برا همین i5 با رم 6 حتی تا 3 سال آینده بازیا رو میغورته برات،یه لیوان آبم روش...:n08:
هنوز بازیا گراف 512 با رم 2 و سی پی یو دو هسته میخوان،کووووو تا برسن به این کانفیگ....
خیالت راحت...
باز هم تایید میشه:n10:نقل قول:
آقا hayyan71 شما چه تغییری احساس کردید؟(قصد جسارت ندارما فقط میخوام بدونم که چه تغییری کرده؟آخه من متوجه تغییر نشدم!)ممنون
داداش شرمنده میکنی با این جواب های دقیقت ..نقل قول:
مرسی..:n16:
فایل تنظیم میزان رنگ و نور صفحه نمایش بود . به صورت تخصصی برای Z500 طراحی شده . واسه همین فایل تنظیم حرفه ای معمولا هزینه ای حدود 70 هزار تومن ازتون می گیرن :n09:
در ضمن مربوط به صفحه نمایشه نه به عکس :n09: لذا من جور دیگه می بینم شما یه جور دیگه .
شاید تنظیمات صفحه نمایشتون به تنظیمات فایل نزدیکه تغییرشو احساس نمی کنین
البته گرافیک ۲ گیگ لپتاپ به زور به نسخه ۱ گیگ همین کارت تو Pc میرسه یک کلام خودم تجربه کردم با برا بازی کنسول بگیرین(خودم یه اسلیم ۲۵۰ گیگ دارم به زور ۱۰ بار روشنش کردم چون اصلا با کنسول حال نمیکنم)نقل قول:
یا اینکه یه Pc برا گیم جمع کنین با یه لپتاپ ارزون قیمت برا کارای روزمره
بهترین کار برا بالا بردن کیفیت صفحه که حدود ۱۰-۲۰ صفحه پیش اگه اشتباه نکنم مطرح شد تغییر تنظیمات گرافیک اینتل از طریق کنترل پانلش هست.نقل قول:
فقط واسه تنظیم نور که هر بچه ای میتونه تنظیم کنه 70 تومن میگیرن؟؟؟؟نقل قول:
مربوط به صفحه نمایشه؟؟؟نه عکس؟؟؟پس چرا بچه ها رو میزاری سر کار که عکس خاکستری بذارن؟؟؟
به تنظیمات نور و رنگ صفحه مونم دست نزدیم تا حالا،پس نزدیک به تنطیماتی که دادی نیست،تنظیماتی که دادی سر کاریه....:n15:
یه چیزی بگو بگنجه :n23:
در ضمن،شما بگو چه جوری نگاه میکنی،مام همونجوری نگاه کنیم،شاید یه تغییری کرد....:n09:
بله دقیقا .نقل قول:
ولی بیشتر دوستان نمی تونن دقیق تنظیم کنن .فایل ICC تنظیم شده رو قرار دادم تا کسایی که دوست دارن رنگ ها درست تنظیم شه از این فایل استفاده کنند .
آره.قبول دارم.برا بازی کنسول خوبه،مثلا PS4....عالیه...نقل قول:
خود سونی هم گفته تا 5 سال آینده همه بازیارو جواب میده...
ولی کیف بازی با کامپیوتر رو نداره...:n01:
دقیقا لذت بازی با موس و کیبورد یه چیز دیگس............نقل قول:
البت همین Ps4 هم مثل اینکه میشه بهش ماوس و کیبورد وصل کرد که بحثش جداس و اینجا نمیشه تخصصی در موردش بحث کرد:n06:
هر کس یه جور دوس داره تنظیم کنه،دیفالت خودش خیلی خوبه...نقل قول:
دوستان عزیز جو رو در همین حد دوستانه نگه داشته باشین . اینکه رو سیستم شما کار نکرده معنیش این نیست سر کارتون گذاشتم . واسه 4 تا لپ تاپ مختلف گرفته بودم همشونم کار کرد . گفتم تنظیم صفحه نمایش نه معجزه ! الان امرور همین جوری یادم افتاد که اینو قرار بدم دوستان هم استفاده کنند .
کسایی که می خوان با نرم افزار های Photoshop و غیره کار کنند معمولا به تنظیم حرفه ای نور نیاز دارند .
در ضمن واسه تنظیم حرفه ای نمیان با دست تنظیم کنن که به قول دوستان کار هر بچه ای باشه .
با دستگاه انجام می دن که حدود 400 هزار تومن قیمت دستگاه هستش .
احتیاجی به ادامه بحث نیست . فایلی که توی سایت معتبر Notebookcheck قرار داده شده با دستگاه X-rite کالیبره شده که قیمت دستگاه حدود 400 هزار تومن برای صفحه ی نمایشگر هاست . اگر علاقه مند به استفاده بودین می تونین استفاده کنین .
مستر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده طبق آموزشی که قرار دادید پروسه رو طی کردم ولی تغییری احساس نشد!(به هر حال ممنون ازت که پست آموزشی بابت این مدل لپ تاپ دادی:n16:)نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز PouriaTech نميدونم چرا شما اينقد تند برخورد ميكني و اين كلوپ كه قراره جايي براي شناخت و رفع مشكلات باشه تبديل به كلوپ جر و بحث شما شده ( البته در چند صفحه اخير)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نه ميشناسم و نه تاحالا با هم پيغام خ داشتيم ولي بايد بگم من از اطلاعات ايشون ( البته مثه بقيه دوستان مثه lionf3 و ... ) استفاده كردم و برام مفيد هم بوده كه از همه دوستان متشكرم
از دوست عزيزم PouriaTech هم ميخوام يه مقدار با حوصله جواب سوالات رو بده تا مشكلي پيش نياد .
ممنون از همتون :n16:
دوستان عزیز ادامهی بحث باعث از بین رفتن جو تایپک میشه.سعی نکنین با هم دیگه الکی بحث کنید
به قولِ دوستمون بلند صلوات بفرستید:n01:
داداش شما مدیر انجمن هستید؟نقل قول:
اگه هستید و یا دسترسی دارید پست های قبلی را که دوستان یه کم عصبانی بودند را پاک کنید تا جو تاپیک مثل قبل بشه:n16:
نه داداش...نقل قول:
من همیشه کوتاه میام و پستامو حذف میکنم...
نیازی به پاک کردن کسی نیست...
دمت قیژژژژژژژژژ:n01:
نه داداش منم یکی هستم مثلِ شما که این تایپک رو راه انداخت و دسترسی به پنل ادمین و مدیریت ندارم.نقل قول:
خدارو شکر اینقدر دوستان با فهم و شعور هستن که نیازی به پاک کردن پست نیست.
به هر صورت یک بحثی پیش اومد که رفع شد.
والا من نمی دونم قرار دادن یک فایل چرا اینقدر دوستان رو ناراحت کرد :n13:نقل قول:
کار نکرد حتما دلیلی داره . دلیل نمی شه کسی رو سر کار گذاشته باسم . فایل N گیگی هم که نبوده که بدون دانلود لینک داده باشم الکی بگم امتحان کردم .فقط چند کیلو بایته .
متاسفانه حیان خیلی ادعاش میشه،اینو داره علنا میگه ولی وقتی بهش میگیم میگه من کی گفتم!!!!!!
والا من تا حالا نگفتم اطلاعات ندارید جواب ندید ولی ایشون بار 3 یا 4مین بارشونه که دارن به من میگن...
لابد خبر داره کی با اطلاعاته یا خودشو با اطلاعات میدونه....
در کل حال بحث دربارشو ندارم....
دوستای گلم لطفا بحث رو تموم کنید وگرنه مجبور میشم گزارش بدم(نه تهدیدِ و نه چیزِ دیگه فقط برای برهم نخوردن تایپک)
اصن یعنی انگار قدمِ من نحسِ هفته به هفته سر نمیزنم وقتی هم که میام یه همچین اتفاقایی باید بیافته:n03:
یه سوال فنی:
هر چند وقت یک بار dust removal رو انجام بدیم؟ فایدش چی هست دقیقا؟