با سلام خدمت دوستان عزیز
شرمنده از اینکه کمتر در خدمت دوستان هستم و خیلی نمیتونم از مطالب دوستان استفاده کنم.
ظاهرا دوستان بعد از نصب دچار حالتی میشوند که باعث سردرگمی اونها شده......
سعی میکنم خلاصه عرض کنم:
شما وقتی کومودو را نصب کردید بعد از نصب هشدار At Risk ظاهر میشه که کاملا طبیعی است.
سیستم شما در معرض خطر قرار داره به واسطه اینکه آنتی ویروس آپدیت نیست و بعد نصب هم حتما باید یکبار اسکن سریع انجام بگیره. بنابراین ظاهر شدن هشدار At Risk کاملا طبیعی است و اصلا نشون دهنده این مورد نیست که کومودو دچار مشکل شده... در این حالت در ورژن جدید احتمال داره که پیغامی ظاهر بشه که با پشتیبانی تماس بگیرید و غیره (حاوی شماره تلفن کومودو یا غیره هم میتونه باشه، که ظاهرا دوستان را دچار شبه کرده)
این میشه روال درست: 1- آنتی های قبلی را کاملا عزل بکنید 2- کومودو را نصب بکنید 3- بعد از نصب سیستم را ریستارت بکنید (توجه:هیچ کاری روی کومودو انجام ندهید، فقط ریستارت) 4- اینترنت را قطع بکنید و کومودو را آپدیت افلاین بکنید (آپدیت اولیه حجمش زیاده و آنلاین براتون سخته) 5- یکبار با کومودو اسکن سریع انجام بدهید
نکته: اگر در این صورت دچار مشکل شدید میشه ایراد...
نکته: دوستانی که با آپدیت به نسخه جدید آپگرید کردند به این دلیل مشکل ندارند چون کومودو از قبل نصب بوده و همه چیز کومودو اوکی هست ( دیتابیس آپدیت و اسکن انجام شده از قبل و تنظیمات ست شده و غیره) و پیغام " At Risk" براشون موضوعیت نداره (و یا هر هشدار دیگری) بنابراین مشکلی ندارند: چون گلاویز نمیشوند بعد از آپگرید. ( بنابراین دوستانی که تازه کومودو را نصب میکنند این 5 مرحله را طی کنند)
نقل قول: