نسخه کم حجم جواب نمیده ؟نقل قول:
از دوستان اگر بدون مشکل نسخه کم حجم رو نصبیده ندا بده .
Printable View
نسخه کم حجم جواب نمیده ؟نقل قول:
از دوستان اگر بدون مشکل نسخه کم حجم رو نصبیده ندا بده .
من نسخه ی کم حجم (CorePack) رو دارم با آپدیت 1 + کرک 4 هیـــچ مشکلی ندارم.... با نصب آپدیت های جدید کرش میکنه.
نسخه ی نصب شده رو داشتم تا دیروز هر چند دقیقه میپرید بیرون از بازی
ولی با کرک و آپدیتی که دیروز(یا پریروز) منتشر شد و امروز دانلود کردم، حدود چهار ساعت بازی کردم اما کرش نکرد و اون ارور مسخره ی stop working رو نگرفتم :)
فعلا مورتال کامبت زیاد نمیزاه اینو بازی کنم، ولی با این حال فوق العادست، تازه امروز بارون هم اومد :دی
چطوری میشه پول در آورد تو این، هر چی کار هم انجام میدی کم پول میدن :دی :|
من این بازی 2روز میشه تمام کردم ولی از 69 تا ماموریت بازی تو گوشی که نگاه میکنم زده 68 مرحله انجام دادم جریان چیه:n36:
خدا رو شکر با همون اپدیت 2 بازی فقط سر مرحلهBlitz Play موقع سوئیچ کردن stop working داد که با اسکیپ کردن اون صحنه بازی ردش کردم و بازی مشکل خاصی نداشت
من از دیروز که آپدیت و کرک جدید رو نصب کردم همش موقع اجرا بازی stop working میده.هر کاری کردم درست نشد.الان دارم دوباره نصب میکنم.ویندوز 8.1
دوستان من ميخوام بازيو اصلشو بگيرم ، و سوال من اينه كه سايت خوب كجاس؟! من از سايت پرشين كى ميخواستم بگيرم ولى گفتم يه تحقيق راجع بهش بكنم ، بازى اكتيويشن كد سوشيال كلابش ١٤٣ و بازى استيمش ١٨٤ئه و Free Region هست
الان قيمتا اوكيه؟! بگيرم؟!
من نصب کردم به سختی ولی بدون مشکل دارم بازی میکنم، کجا مشکل داری؟نقل قول:
هنوز نصب نکردم . میخواستم ببینم این نسخه رو بندازم دانلود نصب میشه و بدون مشکل میاد ؟نقل قول:
الان انداختم دانلود اوکی بشه نصب کنم اگر مشکلی بود میگم .
ضمنا کدوم آپدیت رو ریختی که مشکلی نداری ؟
آره اوکیه، همین حدوداس قیمتنقل قول:
من کرک و آپدیت جدید رو ریختم همش stop working میداد.فقط آپدیت 3 و کرک 4 جواب میده برام.
ویندوز 8.1
من از سایت به روز گرفتم فقط دو بار باید از حالت فشرده خارجش کنی و بعدم 7،8 ساعت نصب خود بازی طول میکشه، تا الان 12 درصد بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم.نقل قول:
آپدیت 2
نسخه پیسی بازی، چند تا دی وی دیه؟
نقل قول:
من خریدم 15 دی وی دی بود که کار نکرد !
بعد دیدم نسخه 16 دی وی دی هم موجوده
الان میخوام نسخه کم حجم که 36 گیگ هست رو دانلود کنم که ظاهرا بچه ها میگن مشکلی نداره !
یه سری عکس جدید از بخش آنلاین بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چجوری هواپیما میرونید؟ من نمیتونم درست کنترل کنم.
فك كنم بايد قبلش بري مدرسه مهارتت بره بالا
كلا در شرايط باراني و طوفاني خيلي سخته هواپيما ملخي هم خيلي سخته
سلام دوستاننمیدونم چرا وقتی ماشینو با سرعت بالا میرونم تصویر میشکنه رزولشونو به کمترین حد هم میارم بازم این مشکل پایداره
اوایل بازی تو برف اصلا تصویر نمیشکت از نظر سیتم هم هیچ مشکلی ندارم
دوستان قسمت انلاین بازی تمام ادمایی که توی شهر هستن واقعین ؟ یعنی ادمای واقعی که به صورت انلاین دارن بازی میکنن ؟
نقل قول:
تمام آدم ها که نمیشه
شما به Lobby ها وصل میشین که توش تا 32 پلیر وجود داره
معمولا 16 نفر تو یک Lobby هستن.
این 16 نفر میتونن هرکاری تو شهر انجام بدن، همدیگه رو بزنن با هم برن تفریح ، همدیگه رو دعوت کنن خونه هم و ...
مثلا شما میتونی رو سر یک نفر Bounty تعیین کنی، هر کسی اونو بکشه اون مقدار Bounty رو دریافت میکنه.
مثل دوچرخه سواریه، اگه بلد نباشی سخته، اگه تمرین کنی و مسلط بشی بعد از یه مدت آب خوردنهنقل قول:
دوستان بین این وسایلی که داریم .. مثلا 2 نوع نارنجک .. بینشون چجوری سوییچ کنم ؟ :n27:
با غلتک موسنقل قول:
دوستان من نسخه 60 گیگ رو خریدم فقط مشکلی که هست اول بازی بعد اینکه پلیسا رو میزنه و به طرف ماشینی که قراره باهاش فرار کنن میخوام برم، چند متر مونده به ماشین صفحه قفل میکنه، بعد مجبورا با Alt+Ctrl+Del خارج میشم و میبینم پیغام stopped working داده! کسی همچین مشکلی رو داشته و اطلاع دارین راه حلش چیه؟ (همه آپدیتها رو هم زدم باز درست نشد)
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم
تمام آپدیت ها و کرک ها رو به ترتیب کپی کن تو مسیر بازی بعدا یه فایل هست به نام gta5.exe از آپدیت اولی اونو فقط کپی کن تو محل نصب بازی درست میشه
برای من که این مشکل رو داشتم درست شد آخرین کرکی هم که گذاشتم کرک 5 بود الان دارم به راحتی میرم جلو
این جریان تعویض کارکتر بازی چیه ؟ بیشتر رو کدوم باید باشیم ؟ ( یعنی هر وقت رو یکی باشیم بعضی جاهای بازی که اون شخصیت هست رو نمیبینیم !؟ )
جریان این ماشین های حمل پول چیه ؟
چه ماشینی؟کجا قایم کنم؟فکر کنم منم این مرحله گیر کردم.بعد باید به مایکل زنگ بزنم؟نقل قول:
اين سه تا شخصيت سه تا مجموعه مهارت مختلف دارندنقل قول:
مثلا ترور ي لات هست و خداي دعوا و.....
اين ماشينا حمل پول ميافتي دنبال ش ي جالي خلوت خفتش ميكني و پولاشو ميدرزدي
سلام با عرضخسته نباشید خدمت تمتم کابران عزیز و ارجمند
من بازیgta v رو دیرو خریدم نسخه corepack بود نصبش حدود 9ساعتطول کشیدولی خدارو شکر بعد از نصبش من هیچ کاری دیگه نکرو خودش همه اپدیتارو داشتهمه چیز اماده بود
رو Gta v luncher کلیک کردم بازی اجرا شد بعد که داشتم وارد بازی میشدم نوشت sing whit social club بعد رفتم تو سایت سوشال کلاپ ثبت نام کردم و امدم وارد بازی شدم و
مشخاصات خودم زدم(یوز+پس)
بعد این اررور زیر رو داد
بازی رو از طریق اپدیت 1 2 3 و کرک v4 اجرا میکنم
نسخه social club هم 1.1.5.8 می باشد لطفا راهنمای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از تصویرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو از طریق luncher.exe باید اجرا کنید .
خب بیشتر باید رو کدوم شخصیت باشیم !؟ انگار رو هر کدوم باشیم یه بخش هایی از بازی رو نمیبینیم درسته ؟نقل قول:
یه سوال دیگه :
مثلا وقتی یارو تماسش با تلفن تموم میشه و همون موقع بازی خودکار سیو میشه موقع لود بعدی بازی نشون میده که از یه ماشین داره پیاده میشه !؟ یعنی اونجایی که سیو میشه وقتی از بازی خارج میشیم دوباره یه روز دیگه وارد بازی میشیم انگار شخصیت بازی داره یه کار دیگه میکنه !؟ ( مشکل از سیو شدن نیست ها چون دقیق بازی مثلا روی 6.1 درصد سیو شده )
سلام
دوستان به نظرتون لپ تاپ من این بازی رو میکشه ؟
cpu intel core i5 480m
ram 4gb ddr3
graphic geforce 540m
windows 7 64bit
خیر شاید بزور
فرقی نداره بخش داستانی بازی رو هر س شخصیت یکسان هست مامورت های هر س هم جدا هست مایکل ابی هستند ترور زرد .و فراکنین سبزنقل قول:
شما نمی تونن فقط روی یکی باشین خواه تا خواه باید سویچ کنین
بله سیو بازی بسیار جالب هست و ممکنه شخصیت دیگه ای رو بالا بیاره ولی همه چیز سیو شده هست اینو برای طبیعی جلوه دادن بازی کزدن
از دوستان کسی لینک بازی رو خواست که بدون هیچ مشکل کرک و اپدیت هست به من پیغام خصوصی بده .
بازی 37 گیگ شده برای یک شرکت روسی هست . Corepack نیست .
سلام دوستان.......
وقتی بازی بالا میاد اجرا میشه و میره تو حالت loding story mode وقتی در حاله چرخشه
یک دفعه این اررور رو میده
ERR_SYS_FIleoad
corrupt game data.please reboot or reinstall the gameبعد که رو اوکی میزنم یک میچزخه loding story mode بعدش stop working میده میاد از بازی بیرون
نسخه بازی
Gta V Corepack
update=Update 1 2 3 whit Crack 4
لطفا راهنمای کنید
9 ساعت طول کشید تا باری نصب شه به غیر از
reinstall کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون، راستش تا آپدیت 5 نصب کردم، منتها طبق شرایطی که واسه نصب نوشته بودن فقط من آنتی ویروس رو قبل از نصب غیرفعال نکرده بودم که نمیدونم ممکنه از اون باشه یا نه، خودم که فکر نمیکنم علتش این باشه. الان اون بخش اول رو رد کردم و توی بازی میتونم آزادانه بچرخم منتها تو روال داستان بعضی قسمتهای خاص می بینی باز قفل میکنه! نمیدونم حالا آن اینستال کنم و از اول با آنتی ویروس (کسپر) غیرفعال بازی رو نصب کنم یا اینکه ببرم رو ویندوز 8 امتحانش کنم!.نقل قول:
دوستان راهی هست آدم بیاد ماشین نفرات اصلی بازی رو عوض کنه!؟(ماشین اصلی که هر بلایی سرش میاد باز میاد پیشت)
منم خیلی گشتم ولی ظاهرا نمیشه ( شایدم بشه) :n02:. باز ماشین فرانکلین رو میشه با اسپرت کردن قابل تحمل کرد ولی اون دو تا خیلی داغونه.نقل قول:
ماشین فرانک عالیه ولی مال اون دوتا دیگه واقعا" فاجعه ــن....ماشین زن مایکل خیلی باحاله ولی اون مال مایک نیست متاسفانه....نقل قول:
دوستان کسی خبری از تسخه بلک باکسش نداره معلوم هست به همین زودی ها بیاد یا نه؟من بازی رو دانلود نکردم تا نسخه بدون مشکلش بیاد الان خیلی منتظرم نمی دونم چی میشه؟!این تسخه CorePack مشکل خاصی نداره که برم دانلودش کنم؟