منم این موردو مشاهده کردم. خواهشا بقیه دوستان هم یه بررسی دقیقتر بکنن رو تی وی شوننقل قول:
Printable View
منم این موردو مشاهده کردم. خواهشا بقیه دوستان هم یه بررسی دقیقتر بکنن رو تی وی شوننقل قول:
آره کمیاب شده. گناوه هم به یکی زنگیدم نداشت!نقل قول:
من st30 دارم هیچ مشکلی روش ندیدم دقیقه دقیق نگاه کردم یه صفحه خاکستری کامل روش گذاشتم حتی یه دونه پیکسل سبزم ندیدم
همشهری، از نمایندگیهای اهواز خبر نداری که آوردن یا نه؟نقل قول:
نقل قول:
برای این مسئله میشه به برند Pioneer KURO مدل PDP-LX6090H اشاره کرد که بغیر از DVBT به
Sd/Hd*Digital (----S/----S2) Satellite tuner مجهزه .
البته اوون داستان S و S2 جالبه .
شاید منظور از S2 دو تیونر بودنشه .
برای VT30 چیزی به اسم S2 دیدی ؟
S2 که استاندارد جدیدتر نسبت به S هست حتی ----T2 هم هست ولی فقط شبکه های خاصی هستند مثلا شبکه های اصلی ایران روی ماه واره بدر ----S2 هستند. این استاندارد های تیونر به کشورها بستگی دارد مثلا امریکا ATSCنقل قول:
تو دفترچه سری B (بریتانیا) سیستم دریافتی رو اینطور نوشته :نقل قول:
انگلستان : ----S/S2 بعدش در مورد حساسیت فرکانسیش توضیح داده
----T/T2 نوشته سرویس دیجیتال زمینی و یه توضیحاتی درباره PAL و NTSC و UHF
ایرلند : ----S/S2 باز همون توضیحات قبلی رو داده
----T باز همون توضیحات قبلی با یه توضیحات اضافه درباره CATV و VHF
نمی دونم ----T2 چیه که واسه انگلستان هست و تو ایرلند نیست؟
----S2 سیستمیه که فرکانسهایی تصاویر MPEG4 با وضوح SD و بیشتر HD و سه بعدی روش هست.
درودبراستادگرامی:11:
کاوه که هیچ ولی زیتون که حدود 2ماهه st30 داره وقتی بهش گفتم تهرانvt30 اورده تعجب کرد زنگ زد بعدش گفت هفته دیگه میارم.
شوربختانه اهواز بازار خوبی ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
معذرت می خوام خرید بدون گارانتی کار عاقلانه ای است ؟
با سپاس ازشما
با کسب اجازه از اساتید...نقل قول:
قطعا خرید بدون گارانتی مقداری ریسک داره اما باید دید تا چه حد؟!
من خودم اصلا جنس با گارانتی نمیخرم(در حالتی که قرار باشه بابت گارانتی پول بدم)
متاسفانه توی کشور ما از آنجاکه با همه جا فرق داره شما باید بابت گارانتی پول هنگفتی بدید در صورتی که در خارج وظیفه شرکت هست به عنوان حقوق خریدار که کالاش رو گارانتی کنه و تضمین بده به مشتری که این تلوزیون(مثلا) تا دوسال خراب نمیشه اگه شد بامن(این یعنی گارانتی)
حالا تو ایران میگن این تلوزیون خراب نمیشه اگه شد در صورتی با من که موقع خرید 700-800 تومن پول بدی!
دوست عزیز گارانتی در ایران یعنی کشک تازه خیلی از شرکتها بعد از خرابی کالا میگن فلان و فلان و فلان شامل گارانتی نیست و باید هزینه تعمیرش رو بدید...
من باشم از یه جای مطمئن یک تلوزیون سالم و تست شده بدون گارانتی میخرم و اون پول هنگفت رو نمیریزم تو گلوی یه مشت مفت خور.
یا علی.
من هم با نظر شما موافق هستم دوست عزیزنقل قول:
کلاً توی ایران گارانتی چیز مسخره ای هست
تا حالا چند مورد ( هارد کامپیوتر - مادربورد - دوربین دیجیتال ) داشتم که بدون دلیل مشکل براشون پیدا شد و گارانتی به بهانه های مختلف ( نوسان برق - مچ نبودن قطعات - رطوبت و... ) از تعمیر قطعه سر باز زد
با سپاس از شما
این شرکتایی که گارانتی میکنن (منظورم شرکتای معتبره که نمیانده رسمی از سارنده دارن مثل بانیان یا سام سرویس) چون باید جنساشون از گمرک رد بشه بهشون گمرکی میخوره اون تفاوت قیمت 90 درصدش واسه خاطره گمرکیه که میره تو جیب همونا که خودت میدونی جنسایی که گمرکی ندارن چون قاچاقی وارد میشن قیمتشون خیلی کمتره واسه اینکه گمرکی میدن وگرنه همون جنسیم که شما بدون گارانتی میخری گارانتی سازنده روشه چون شماره سریال داره اگه بتونی ببری تویه یه نمایندگی توی یه کشور با قانون تجارات آزاد مثل دوبی همونجا واست درستش میکنن.نقل قول:
سلام vt30-50 چنده برای گیم مناسبه و برای بازی های 3 بعدی مناسبه کلا برای گیم وفیلم عالی هست یا نه ممنون میشم جواب بدید
عزیزم بعضی از همین شرکتهایی که گفتید توی ایران کارخونه(کارخونه که چه عرض کنم) اسمبلینگ تاسیس کردند که نخوان پول آنچنانی واسه گمرک بدند قطعات میاد اینجا سرهم میشه و میدند دست مشتری مثالی که دقیق میدونم شرکت گلدایران(نماینده محصولات ال جی هست)نقل قول:
سام سرویس هم طبق گفته یکی از نمایندگی های رسمی توی ایران کارخونه(همون سالن اسمبل کردن) داره و خودش تلوزیون میده بیرون.
حتما هم اطلاع دارید تعرفه گمرکی قطعات یدکی وسایلی که در ایران سرهم میشه بخاطر حمایت از صنعت پوچ و بی معنی مونتاژ بسیار پایین است.
قیمت نمایندگیش 3049000 تومن هست (آخرین قیمتی که دارم به تاریخ 90/9/13) قاچاقشم که متغیرهنقل قول:
خوراک گیم هست!
3 بعدیش رو باید بری و خودت تست کنی من که دیدم خوب بود.
یا علی.
خیلی گرونه 42 چنده
ارش جون ممنون بابت جواب دادنت
42 رو دقیق یادم نیست اما فکر کنم 2300-400 باشهنقل قول:
شما اگه خونتون امکانش رو داره حتما 50 بگیر پولی که میخوای بدی 42 با گارانتی بده 50 بی گارانتی.:11:
تا جایی که من می دونم گمرکی تلویزیون %50 استنقل قول:
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
برای گیم و فیلم حتما تلویزیون پلاسما بگیرید . vt30 و st30 هم بهترین پلاسماهای بازار هستن اگه بودجتون به 50vt30 نمی رسه می تونید بدون گارانتی بگیرید یا به جاش 50st30 بگیرید .نقل قول:
دو رود خدمت دوستان خوبم با این tv چه واسه گیم باشه یا فلیم از لحاظ کیفیت فوق العاده هستش من تمام پستها با دقت مطالعه کردم تنها ایرادی که گرفتن فقط اون صدای فن که اصلا منطقی نیستش در مورد هاله سبز رنگش هم که چیزی به چشم نخورد و آخر اینکه میگن جلوی این tv زانو میزنن خودم تو منزل به چشمم دیدم که چطور همه مجذوبش میشن الن دو هفته که دارمش خیلی باهاش حال میکنم شاد باشین :46:
اقا بدون گارانتی vt30 را کجا داره وچند است
VT30 گیرنده ----s و ----t داره؟.......................
مدلایی که تو ایران میاد آخرش حرف R داره فقط ----t داره.
با سلام
فقط drembox7020hd
یا اگه قدرت خردش رو نداری drem800se
درودبرشمانقل قول:
بستگی داره. وقتی قیمت باگارانتی وبی گارانتی اختلاف زیادی ندارن نیست ولی وقتی 400-500 اختلاف باشه...
46hx925 سونی با بدون گارانتیش بیشتر از 1میلیون اختلاف دارن،من باشم بدون گارانتیشو میگیرم.
در پایان همش بستگی به خریدار داره و اونه که مشخص میکنه عاقلانه هست یا نه.:11:
خیلی جالبه! امروز رفته بودم خیابان شهناز بورس صوتی تصویری تبریز هستش اینجا جمعاً ۳ نمایندگی رسمی پاناسونیک هستش که ۲ تاش همین خیابون بود یکیش که مدتی هست تعطیل! از اون یکیش هم پرسیدم گفت هنوز st30 نیاوردیم مغازه انبار هستش! قیمت پرسیدم گفتش هنوز معلوم نیست. جنس هارو بیاریم قیمت هم معلوم میشه!! نمایندگی سومی رو پرسیدم ازش گفت اونهم فامیلشن میدونه ندران اوناهم!
اینجاهست که معلوم میشه نمایندگی پاناسونیک در ایران چقدر بیعرضه تشریف داره!
اگه بدونم مرز گیر نمیدن بخدا میرم از ترکیه میگیرم هم ارزون درمیاد هم اینکه جنس اروپا یی هستش ماهواره هم روش داره.. حالا ۱۵- ۲۰ روز دیگه پول دستم میرسه (امیدوارم) یه تحقیقی میکنم روش شاید امکان داشته باشه، اگه از دوستان تجربه یی یا اطلاعی دارند ممنون میشم راهنمائی بکنند
ST30 42 50 و VT30 42 بدون گارانتی سایت بانه مارکت داره ولی قیمت Vt30 درج نشده.
درود
دوستان من شیراز هستم 40 اینچ با 15 ماه گارانتی می گفت 1750
بدون گارانتی جایی ندیدم
دوستان بدون گارانتی رو از کجا تهیه کنم ؟
من تقریباً قصدم خریدم 100 درصد شده چه مواردی رو هنگام خرید رعایت کنم ؟ چه چیزی رو چک کنم
با تشکر
من از عسلویه گرفتم . بدون گارانتی . تایلندیه . همه رنگی رو روش تست کردم . مشکلی نداره . فقط معمولا اثر آرم آخرین شبکه ای که قبلش داشتم نگاه میکردم تو این حالت مشخصه که نگران کننده نیست و حذف میشهنقل قول:
همشهری دیشب کاوه بودم 1نمایندگی بزرگ پانا وسط خ کاوه هست اون هم st30 اورده. vt30 هم نداشت و بزودی نمیاره!نقل قول:
67تا نمایندگی فروش سامسونگ هم بود:27:
اتفاقا من هم سوال کردم که آیا قبلا این مدل در بانه فروخته شده یا فعلا کمیاب شده اما طرف میگفت کلا این مدل توی بانه وارد نشده و احتمالا از مسیری که جنس وارد بانه میشه این مدل تلویزیون موجود نبودهنقل قول:
درسته،منم آمار گناوه رو دادم. بانه هم که نداشته بنظر میاد اورده. بانه ازکردستان عراق میارن، گناوه از دبی که سری m. اگه خدابخواد بانیان داره به سمتی میره که قیمت شرکتی و بدون گارانتی بهم نزدیک باشن تا فروشش بیشتر بشه.
این نبودن جنس در مناطق مرزی بخاطر نوسانات قیمت ارز در این مدت بوده .
دوباره داره اجناس جدید میاد براشون ، با توجه به این نوسانات ریسک خرید رو نکردن و جنس جدید نیاوردن .
دوستان نظری نداشتند؟نقل قول:
یکی از دوستان قبلا گفته بود خ داریوش پاساژ وحدت داره!نقل قول:
ساعت کارکردشو میتونی چک کنی که سرچ بزنی گیرش میاری.
من هرچی نگاه کردم چیزی مشاهده نکردم.خیلی دقت کردم ولی هاله ای ندیدم.خداروشکر فعلا که مشکلی نداره.نقل قول:
خوشحالم. برای نمایندگی شریعتی هم من دیروز دیدم تو صفحه خاکستری چیزی نداشت. بهش که گفتم قضیه رو گفت اتفاقاً صبحی هم یکی میگفت این مشکل رو ولی با اون هم تست کردیم چیزی نبود گفت تو سری های جدید R مشکل رو رفع کردن! اصلاً نمیدونست همچین مشکلی بوده بعد زود میگه رفع کردن! :31:نقل قول:
break in کردن دیگه تموم شد؟
اگه حسن منحصر به فردی دیدید برامون توضیح میدید؟
شما حس نمیکنید گوشه های تصویر تو حالت دو بعدی تار هست؟ من این تاری رو تو نمایندگی دیدم دموی فوتبال بود خودش گفت برای فوکوس دوربین هست. یه دمو دیگه گذاشت ولی خیلی تاریک بود گوشه ها چیزی معلوم نبود دیگه روم نشد بگم یکی دیگه بذاره :31:
تبدیل دو بعدی به سه بعدی خوب کار میکنه یا مثل بقیه تی وی ها تبلیغاتیه بیشتر؟ (تبدیل HX925 رو قبلاً دیده بودم 10-20 درصد بیشتر افکت سه بعدی ایجاد نمیکرد که فایده نداشت)
مرسی.
نه تموم نشده.نقل قول:
تو حالت دو بعدی تصویر از همه نظر عالیه.من هنوز ضعفی ندیدم.
تبدیل دو بعدی به سه بعدی هم فقط تیلیغاتیه.
برای دوستانی هم که دنیال گیم بازی کردن به صورت سه بعدی هستند عرض کنم که من امتحان کردم و دبدم اصلا نمیشه گیم سه بعدی بازی کرد.از این جهت عرض می کنم که به چشم و اعصاب خیلی فشار وارد می کنه.چون توی بازی باید به همه صحنه ها دقت کرد و برای شلیک کردن خیلی دقیق شد.همین موارد باعث میشه که بعد از 5 دقیقه احساس کنی چشات داره از کاسه در میاد.:18:
اره سيامك جان من ديروز اونجا بودم واين مورد رو دقيقا توي همون منوي --- تست كردم وهيچ ايرادي نداشت ديروز كه من اين رو بهشون گفتم همه تعجب كردند همشون جمع شدند كه ببينن صحت داره يا نه كه من وفروشنده ها كه اونجا بودند دقيقا با هم تست كرديم كه خوشبختانه مشكلي نبودنقل قول:
دوست عزيز سلام اگر لطف كني مراحل دقيق break in کردن و همچنين از چه تصاويري و باچه مدت زمان ممتد براي پخش اين تصاوير رو توضيح بدي ممنونت ميشم كلا مراحل دقيق break in ديگه اگه تصوير خاصي هم مد نظره وشما داري ازش استفاده ميكني ولينك دانلود هم بذاري ممنونت ميشم پيشاپيش سپاسگذارمنقل قول: