كسايي كه دانشگاه علوم پزشكي ازاد قبول شدن (پزشكي -دندون -دارو - پرستاري ) بياين بگين رتبتون چند بوده كه ما في دستمون بياد كه دانشگاه ازاد تا چه رتبه اي از سراسري رو ميگيره :n06:
Printable View
كسايي كه دانشگاه علوم پزشكي ازاد قبول شدن (پزشكي -دندون -دارو - پرستاري ) بياين بگين رتبتون چند بوده كه ما في دستمون بياد كه دانشگاه ازاد تا چه رتبه اي از سراسري رو ميگيره :n06:
تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد کی اعلام میشه ؟
من اولویت دومم قبول شدم بنظرتون میتونم اونجا اولیت اول قبول شم ؟ :n03:
تا جایی که من میدونم یکی با رتبه 5100 منطقه 2 که زیرگروه دومش زیر 5000 بود داروسازی تهران قبول شد.نقل قول:
یکی هم رتبه 1500 منطقه3 پزشکی اردبیل قبول شده.
من 10000 منطقه 2 تجربی ام ، آزاد دامپزشکی تبریز قبول شدم :n09:نقل قول:
یه دختر هم میشناسم با رتبه 13000 منطقه 1 تجربی دامپزشکی گرمسار قبول شد .
منطقه 2 تجربی ؛ یکی از رفیقام با 2500 آزاد پزشکی تنکابن قبول شد .
منطقه 2 تجربی ؛ یکی دیگه از رفیقام هم با 3500 آزاد پزشکی بین الملل قشم قبول شد .
سلام دوستان. من دانشجوی انصرافی ام. الان دانشگاهی ک قبول شدم ازم مدرک دیپلم رو میخواد. منم ندارمش. تو دانشگاه قبلیم هم نیست. اون موقع با مدرک پیش دانشگاهی ثبت نام کرده بودم.. احتمال داره دیپلمم تو مدرسه باشه و من نگرفته باشمش؟
دوم اینکه به فرض گم شدن برای گرفتن دیپلم المثنی از چه نهادی باید اقدام کرد؟
راستی ریز نمرات دبیرستان بدون تمبر باشه دانشگاه قبول میکنه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
شما براي ريزنمرات بايد بري واحد آموزش و سنجش ( همون بخش امتحانات )اداره آموزش پرورش ناحيه اي كه ازش ديپلم گرفتي. ديپلم هم كه المثني نداره ولي ميتوني گواهي ديپلم بگيري كه كافيه واست هم مدرسه اي كه توش درس خوندي ميتونه واست گواهي ديپلم صادر كنه هم بخش متوسطه اداره آموزش پرورش.
من گیج شدم الان برای ثبتنام ازاد تهران جنوب ,,, ب جز پیش دانشگاهی و دیپلم چی باید حاضر کنم قضیه پست چبهههه
کسی تهران جنوب قبول شده ? ثبانام اینترنتیش یعنی چی
نقل قول:
باید بری پست و برگه ی تایید تحصیلی رو همون جا بهت میدن ، اون رو پر کنی و اون رو به علاوه ی یک کپی از گواهی موقت پیش دانشگاهیت تحویل بدی (البته یه مقداری پول هم بابت پست میگیرن)
برای پر کردن اطلاعات هم گواهی موقت پیش اکتفا میکنه ... راستی روی پاکت پستی آدرس و کدپستی خونتون و آموزش و پرورش ناحیتون و دانشگاهتون رو میخواد
شما فقط آدرس و کد پستی خونه و دانشگاهتون رو یادداشت کن و با خودت داشته باش ، آدرس و کد پستی آموزش و پروش اونجا هست (البته برای ما بود شاید واسه شما نباشه!)
موفق باشی
ممنونم سامان فقط یه چیزی تو سایت تهران جنوب زده نمایندگان پست تو دانشکده هستن ایین یعنی لازم نیس من برم پست,??? یعنی اونجا خودشون برگه میدن
اكثر دانشگاه هاي بزرگ همينطوري هستن يه باجه از بانكي كه باهاش حساب مالي دارن و همينطور اداره پست رو قرار ميدن.
مدرک یا گواهی ماقبل دیپلم چیه دیگه؟
تو پرونده ام که نبود...زنگ زدم مدرسه گفت همچین چیزی نیست اصلا! همون کارنامه سال دوم رو بده!!
درست گفتن آیا؟
////////
"کارنامه کنکور" منظورش جواب نهاییه ؟ (که رشته قبولی رو نشون میده)
یا اونی که رتبه رو نشون میده؟
/////////
مدارک مورد نیاز بخش نظام وظیفه برای ثبت نام ورودیهای جدید (مخصوص برادران)
- مشمولین : اصل برگه اعزام به خدمت بدون مهر غیبت
- غیر مشمولین : کپی کارت معافیت یا کارت پایان خدمت
من الان معافیت تحصیلی رو هنوز دارم(معافیت تا 1سال بعد از پیش دانشگاهی)...من مشمولم یا نه؟ متولد 73/8 هستما!
چه مدرکی باید ببرم؟
سلام. من دانشجوی انصرافی ام. منتهی تاریخ انصرافم همین چن روز پیشه. 92/6/24
الان دانشگاه قبول شدم. یه فرم تعهد داره که یکی از بند هاش اینه:
د - قبل از تاريخ 1391/9/23 دانشجو بودهام و حداکثر لغايت 1391/9/23 از تحصيل انصراف قطعي حاصل نموده و گواهي از موسسه آموزش عالي ذيربط و اداره کل امور دانشجويان مربوط را دريافت داشتهام.
من تا قبل از 91/9/23 دانشجو بودم اما انصرافم مال الانه!!!
در آخر هم نوشته:
ضمناً در صورت عدم صحت مطالب فوق اين موسسه / دانشگاه ميتواند از تحصيل اينجانب در هر مقطعي از تحصيل ممانعت بعمل آورده و مطابق مقررات مربوطه اقدام نمايد.
آقا من تاریخ انصرافم با تاریخ انصراف این تعهد نمیخونه :n28: مسئله جدی و مشکل سازی هست برام؟ آخه من ترسیدم قبول نشم واسه همین آخرین لحظات انصراف دادم...
اینم بگم. من آذرماه واسه کنکور ثبت نام نکردم. و اسفند ماه ک سنجش مهلت دوباره داد ثبت نام کردم ک آذر رو رد کردیم ... درضمن من واقعا نمیدونستم باید اون موقع انصراف داد...
آیا موضوع جدی هست یا من الکی و زیادی نگران شدم؟
و همچنین میترسم از مسئولین دانشگاه بپرسم..چون میخوام این مسئله رو مخفی کنم ازشون! الان بگم ممکنه گیر بدن
چه کنم؟
ای خدااااااااااااااااا :(
اگر دانشجوي روزانه نبودي مشكلي نيست. اگر روزانه باشي ثبت نام نميكنن دانشگاه هاي دولتي.
نه روزانه نبودم. دانشگاه آزاد بودم. پس ایشاالله مشکلی نیست؟نقل قول:
نخير مشكلي پيش نميادنقل قول:
تكميل ظرفيت و كجاي سنجش ميشه يافت ؟ يكي از دوستام برام گفت ببين چي شده تكميل ظرفيتم ..وا كردم ديدم خبري نيست
عزیزانی که دانشگاه آزاد قبول شدن لطف کنن یه نمونه از کارنامه امسال بزارین تا ببینیم چه تغییری کرده؟!:n01:
دوستان یه سوال
کسی که شبانه هست ، میتونه به روزانه ی همون دانشگاه تبدیل بشه ؟
به هيچ وجه حق نداره كسي از شبانه به روزانه بره.
من متاسفانه قبول نشدم تهران(البته انتظارشو داشتم)
میخوام بدونم آیا میشه اعتراض زد؟
قضیه تکمیل ظرفیت چیه ؟
دوباره باید انتخاب رشته بکنیم ؟
تهران که تکمیل ظرفیت نداره عزیزنقل قول:
کلا هیچ کدوم از دانشگاه های تهران نداره ؟نقل قول:
چجور دانشگاه هایی تو تکمیل ظرفیت هستن ؟
به نتیجه کنکور نمیشه اعتراض زد ؟
نه هیچ کدوم از رشته های محبوب و دانشگاه های محبوب نداره...به جز آزادنقل قول:
چرا ولی هنوز سنجش نگفته کی...احتمالا 15 مهر معلوم میشهنقل قول:
من جات بودم اصلا به این ها اهمیتی نمی دادم بشین درست رو بخون برا سال دیگه:n06:
اونو که میخونم.
دیشب هم قلمچی ثبت نام کردم.:n05:
اما بلاخره اگه یک هزارم درصد هم تاثیری باشه انجام دادنش بهتر از انجام ندادنشه.
-----------------------------------------
درباره تکمیل ظرفیت
گفتم شاید دانشگاه مالک اشتر داشته باشه که احتمالا نداره.
---------------------------------------
اون کارنامه که مثلا میگه چه قدر رتبه نیاز داشتی تا مثلا فلان دانشگاه در بیای کی قراره بیادش ؟
پارسال اواخر مهر اومد...نقل قول:
اصلا ازاد تکمیل ظرفیت داره اکه اره تا چندم میاد
اگر تراز رشته دوم رو هم کسب کرده باشید.با دانشگاه صحبت کنید.در صورت موافقت میتونید ثبتنام کنیدنقل قول:
سلام-بله میشهنقل قول:
از طریق سیستم پاسخگویی سنجش اقدام کنید
میشه بگین به چه صورت ؟نقل قول:
آخه نام کاربری و رمز عبور میخواد
از طریق لینک زیر ثبتنام کنیدنقل قول:
و در خواست اعتراض بدید....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
اقا تورو خدا جواب بدید:n27:
ترم اول میشه مرخصی گرفت یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا که مشکلی نداره.. اگه آزاد یا غیرانفاعی پیام نور و یا شبانه هستی، هزینه شهریه ثابت رو ازت میگیرن. بازم برو از خودشون بپرس...نقل قول:
بله امکانپذیر هست ...نقل قول:
از گروه تجربی کسی هست یکی از رشته های علوم آزمایشگاهی ، ژنتیک ، فیزیوتراپی ، بینایی سنجی و... (رشته های به حز دندان و پزشکی که رشته های خوبی محسوب میشند) در دانشگاه آزاد مشهد قبول شده باشه؟
بچه ها سلام نظرتون درباره خواب گاه های دانشگاه ازاد چیه؟خوبه؟
اون کارنامه که گفتن اوایل مهرماه میاد چی شد پس:n17:
بچه ها من شبانه قبول شدم ، راهی هست روزانه بشم ؟