بچه ها King_ArsAm یه سرور Free زده ولی آیپیش یادم نیست یکی میگه ؟
Printable View
بچه ها King_ArsAm یه سرور Free زده ولی آیپیش یادم نیست یکی میگه ؟
یه راه خوب سراغ دارم !نقل قول:
از خودش بپرس ! :n02:
پروفایلشو باز کن اونجا آیدی یاهوشو نوشته ! اینجوری از یه منبع معتبر پرسیدی !
والا فعلا که تو این تاپیک خبری ندادن !
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
تاپیک به طور عحیبی خوابیده ! چی شده نکنه زلزله اومده کل اینترنتا قطع شده ؟؟؟:n02:
دوستان ما تازه فهمیدیم اصلا همچین بازی ای وجود داره :n02:
بدمون نمیاد امتحان کنیم ببینیم چیه :n13:
باید از کجا شروع کنم ؟ چه ورژنی رو نصب کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید :n16:
آموزش هاش فارسیش تا حدودی توی سایت های دیگه هست .نقل قول:
اگه انگلیسیتون خوبه می تونین از این سایت استفاده کنین .
یه خورده حوصله میخواد آدم های بی حوصله ازش زده می شنکد:www.minecraftwiki.net
کد:http://www.s*oftgozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=1212&Title=%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%20%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%20%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%86%DA%86%DB%8C
یعنی واقعا مشکلت فقط سایته ؟ کسایی که Member نیستن نظر نمیدن :n09::n10::n02:نقل قول:
یعنی چی یعنی حتما باید پول بدیم تا نظر بدیم؟؟؟:n04::n04::n04::n15::n15::n15:WFT
مگه سرور رو دیدی که بخوای در بارش نظر بدی ؟ :n02: فقط سایت رو دیدی :n09:
من دیدم
خیلیییییییییییییییییییییی یییییی زحمت کشیدید معلومه خیلم وقت گذاشتید :n16:
.
.
.
.
.
ولی من با سرور سنتی بیشتر حال میکنم spawn فقط داشته باشه اونم نه زینتی , 1 چیز معمولی که تلپورت بازی هی توش نباشه
محیط بازیم بیشتر پلیرا درست کنن نه که آماده باشه و ادمینا درستش کرده باشن .
باحالیه ماینکرفت به نظر من همین ساده بودن اول کار و پیشرفت کردن توشه :n02::n26:
درباره سرور نظر ندادن خوب ، درباره سایت سرور نظر دادن !نقل قول:
مگه سرور رو دیدی که بخوای در بارش نظر بدی ؟ :n02: فقط سایت رو دیدی :n09:
واقعا عجیبه برام ، چندین نفر اومدیم با هدف کمک به سرور و این که قشنگ تر به نظر بیاد یه انتقادی کردیم به صورت دوستانه و انتقادمون کاملا درست هم هست و سرور سایتش کلا غلط گرامری و نگارشیه ، اون وقت شما جای این که خیلی ساده قبول کنید و درستش کنید تا سرور خودتون قشنگ تر به نظر برسه ، جوابایی میدید نظیر این که دوست داریم غلط باشه یا نمیدونم کسی که پول نداده حق نظر دادن نداره و این جور صحبتا .
وقتی یه نفر میخواد بدونه سرورتون چطوره ، تنها چیزی که می بینه سایت سروره . اونوقت این شخص میاد می بینه که تو سایتتون تک تک کلمات اولشون حرف بزرگه و همه چیز از فارسی گفتاری به انگلیسی تبدیل شده و نوشته شده(یعنی هر جا تو فارسی میگیم برای شما نوشتید for . مثلا use the top menu for به جای use the top menu to نوشتید) .
به عنوان کسایی که میخوان سرورتون همون طور که میگن داخلش خوبه ، از بیرون هم خوب به نظر برسونه یه انتقاد کردیم و پیشنهاد دادیم که یا فارسیش کنید یا انگلیسیشو درست کنید .
انتقاد و پیشنهاد به معنی کوبوندن نیستن . همین فروم رو بدون بخش پیشنهادات در نظر بگیرید ! نصف اتفاقایی که میفتن به خاطر فیدبک و نظر کاربران .
نقل قول:
من دیدم
خیلیییییییییییییییییییییی یییییی زحمت کشیدید معلومه خیلم وقت گذاشتید :n16:
.
.
.
.
.
ولی من با سرور سنتی بیشتر حال میکنم spawn فقط داشته باشه اونم نه زینتی , 1 چیز معمولی که تلپورت بازی هی توش نباشه
محیط بازیم بیشتر پلیرا درست کنن نه که آماده باشه و ادمینا درستش کرده باشن .
باحالیه ماینکرفت به نظر من همین ساده بودن اول کار و پیشرفت کردن توشه
دقییقااااااااااااااا :n05: آقا مهران تحویل بگیر ... :n10: بعد بگو من سنتیم یا ماینکرفت همش به vanilla بودنش نیست :n22:
آقای مهران من اتفاقا سرورت رو دیدم خیلی هم سرور خوبیه واقعا عالیه ولی منم سرور سنتی رو بیشتر دوست داشتم...
در ضمن آقای ناظر راست میگن وقتی یه جایی میری که اشتباه نوشتن اصلا آدم هی حور دیگه نکاه میکنه به سرور ....
^^^نقل قول:
وقتی یه نفر میخواد بدونه سرورتون چطوره ، تنها چیزی که می بینه سایت سروره . اونوقت این شخص میاد می بینه که تو سایتتون تک تک کلمات اولشون حرف بزرگه و همه چیز از فارسی گفتاری به انگلیسی تبدیل شده و نوشته شده(یعنی هر جا تو فارسی میگیم برای شما نوشتید for . مثلا use the top menu for به جای use the top menu to نوشتید) .
به عنوان کسایی که میخوان سرورتون همون طور که میگن داخلش خوبه ، از بیرون هم خوب به نظر برسونه یه انتقاد کردیم و پیشنهاد دادیم که یا فارسیش کنید یا انگلیسیشو درست کنید .
انتقاد و پیشنهاد به معنی کوبوندن نیستن . همین فروم رو بدون بخش پیشنهادات در نظر بگیرید ! نصف اتفاقایی که میفتن به خاطر فیدبک و نظر کاربران .
|
در ضمن خودم رو نمیدونم ولی nYm شاید پولش رو بده بیاد فقط سایت رو Auto بکن بیاد راحت بتونه پول بده
مهران خان؟؟؟؟؟؟
بیا همه ملت میگن ساده باشه....:n02:سادش کن دیگه:n02:
لطفا سایت هم درست کنید خیلی 3 میزنه:n09::n09:
بعد از اینهمه خونه ساختن ؟ :|نقل قول:
مهران خان؟؟؟؟؟؟
بیا همه ملت میگن ساده باشه....:n02:سادش کن دیگه:n02:
لطفا سایت هم درست کنید خیلی 3 میزنه:n09::n09:
سرور نه ریست میشه نه تغییر میکنه اما چیز های جدید توی هر روز اضافه میشه :دی سایت هم داریم اوکی میکنیم خیلی گیر دادید -.-
اشکال نداره اینم تجربه جدید :n02:
هـــــــــــــــــــــــی خدایا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انگار همین دیروز بود :n09:
دوستان کسه دیگه نبود سرور بزنه ؟ :n09::n24:
( امیدوارم کسی به دل نگرفت باشه قصد بچه ها شوخی بود :n12::n16:)
بین خودمون بمونه بعضی ها با هدف تخریب مهران ! پست هایی زدن که البته الان فقط خاطره ی اون مونده !نقل قول:
حالا بماند چه شد ولی کلا بگم وقتی می بینی یک نفر یه جور رفتار می کنه ، بقیه هم همون جور رفتار می کنند ، هر چند قصدشون خیر باشه فکر می کنی قصد تخریبتو دارن !
حالا این برداشت من بود دیگه هر کسی هر جور دوست داشت فکر کنه :n16:
چون دیدم خیلی ها از قبل اعلام کردن پول نمی دن و سر همین موضوع داشت دعوا پیش میومد ! خیلی ها هم گفتن کار خیلی مبتدیانه ای هستش بیایم بقل اسپاون خونه بسازیم بیاین خیابون کشی و ... ، به پیشنهادشون عمل شد حالا می گن ما Vanilla دوست داشتیم !!!!:n09:
_______
برداشت از حرف هام آزاده فقط لطفا خواهشا برداشت خوب بکنین :n02::n16:
:n13: در مورد سایت حق با شماست
سایت رو مهران با عجله نوشت بعد هم اتفاقا log مسیچ های یاهو هست ، که به مهران چند وقت پیش قبل از اینکه شما اعتراض بکنین و اینا گفتم که سایت از لحاظ گرامری مشکل داره یا خودت درست کن یا بزار من درست کنم اما گفت ولش کن اینقدر کار تو سرور هست که اهمیت این جزو آخریاس
دیدم راست میگه ، حرف حق که جواب نداره وقت برا درست کردن سایت زیاده...
اما در مورد spawn متاسفانه نمیگم شما ایرانی ها چون خودم هم همینطوریم ، متاسفانه ما ایرانی ها ه همیشه دشمن تغییر هستیم چون یچیزی از اول بوده دلمون میخواد تا آخر همینطوری باشه همونطور که خودم اول با این سبک spawn مخالف بودم
اما بعد دیدم دلیلی نداره که spawn یه چیز کوچولو باشه ، اینجوری هم خوشگل تره ... هم باکلاس تره ، هم دست ادمینا بازه هرکاری بخوان راحت تو اسپاون میتونن بکنن
الآن مثلا بخوایم top players بزاریم یا هر مینی گیم ای خیلی خیلی راحت میشه تو اسپاون جاش داد :) فکر نکنم آزاری هم به کسی برسونه
اگر دقت کنین الآن همه سرور ها دارن به این سمت میرم(سرور های درست و حسابی) پس حتما یه دلیلی داره دیگه
خب بالاخره سایتتون هم مربوط میشه به سرور.نقل قول:
و من هم باید بهتون بگم که ما ایرانی ها دشمن انتقادیم فکر می کنیم وقتی کسی داره از ما انتقاد می کنه می خواد مارو کوچیک کنه یا بگه که تو بلد نیستی و از این جور حرفا.
بعدشم که شما می گی همه ی سرور ها دارن به این سمتی میرن
اونا خیلی وقت بوده که رفتن ما بنزین تموم کردیم جا مونیدم. شما هم که می گید حتما یه دلیلی داره. خواهشا دلیل رو ذکر کنید.
هنوز که هنوزه هم سایت درست نشده.
کلا شما ها (ادمیناتون) کسایی هسنید که به هیچ انتقادی یا پیشنهادی گوش نمی کنید و کار خودتون رو انجام می دید
نه عزیزم این که شما میگی درست نیست.این یعنی اینکه اگر از یه چیزی خوشمون بیاد بعد یه نفر عوضش کنه و ما بدمون بیاد کار بدیه... آخه اسپاون کوچیک به نظر هممون (خیلی هامون) بهترهنقل قول:
ما در مورد spawn متاسفانه نمیگمشما ایرانی هاچون خودم هم همینطوریم ، متاسفانهماایرانی ها ه همیشه دشمن تغییر هستیم چون یچیزی از اول بوده دلمون میخواد تا آخر همینطوری باشه همونطور که خودم اول با این سبک spawn مخالف بودم
اما بعد دیدم دلیلی نداره که spawn یه چیز کوچولو باشه ، اینجوری هم خوشگل تره ... هم باکلاس تره ، هم دست ادمینا بازه هرکاری بخوان راحت تو اسپاون میتونن بکنن
با این مورد موافقم البته نا گفته نمونه که اسپاون فوق العاده زیبایی هست ولی خب اون قدیمیا یه چیز دیگس ...نقل قول:
الآن مثلا بخوایم top players بزاریم یا هر مینی گیم ای خیلی خیلی راحت میشه تو اسپاون جاش داد:)فکر نکنم آزاری هم به کسی برسونه
اگر دقت کنین الآن همه سرور ها دارن به این سمت میرم(سرور های درست و حسابی) پس حتما یه دلیلی داره دیگه
ولی خب میتونستید یکم اسپاون های قدیمی رو بزرگترش کنید بعد ازش راه متسفیم هب world بزنید نه coomand-portal و این حرفا.
این نظر شخصیه البته
آقا بزار خیالتونو راحت کنم .
از نظر من دست به Spawn و هر چی مربوط به سروره نزنین کار خودتونو انجام بدین . اینکه بخوایم هر قسمت سرور رو توسط یه کاربر رنگ آمیزی کنیم که نشد !!!
یا بخوایم به خاطر ۳ نفر مپ رو ری استارت کنیم صدای همه در بیاد !
1- خوب اگه قرار باشه هرکی هر پیشنهاد منطقی و غیر منطقی ای زد بهش عمل کنیم که نمیشهنقل قول:
2- میگی میشه دلیلشو بگی نمیبینی این همه نوشتم ؟ :| بادمجون واکس زدم ؟ دوباره بخون دلیلشو میبینی ;)
3- من هیچوقت فکر نکردم که میخوای مارو کوچیک کنی انتقاد کردین جواب دادم دیگه :|
میگم که هرکس یه نظری داره دیگه ، من میگم شما میگین اسپاون کوچیک بهتره چون به اون عادت کردیننقل قول:
شما میگین نه ؟ خوب دلیل این که اسپاون کوچیک رو دوست دارین چیه ؟
بی خیال اینجوری شاید شاید شاید از دست هم دیکه دلخوری پیش آمد
ـــــــــ
برای عوض کردن جو یه کلیپ در مورد ماینکرافت گذاشتم :n09:
شرمنده نتونستم رو سرویس های اشتراک ویدیو آپلود کنم چون روتر من N تا فایروال روشه اذیت می کنه بدون FTP سخته . ممنون می شم یکی رو یه سایت اشتراک ویدیو بزاره لینک بده :n16::n09:کد:http://www.rodfile.com/u7jdud3ichxg
ـــــــــــ
آدم کلیپو می بینه یاد سجاد میفته :n10: کجایی سجاد یادت بخیر:n14:
:n02::n02::n02:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یکی از دلایل اسپاون کوچیک اینه که وقتی اولین بار آدم میاد توش سر گیجه نمی گیره باید چی کار کنهنقل قول:
اون دیگه مشکل خودتونه چون تا اسپاون میشین دقیقا جلو یه تابلو اسپاون می شین که روش نوشته چه کار کنین !نقل قول:
همیشه دلیلی برای گذاشتن تابلو هست :n10:
مهران.... یه مشکله دیگه هم هست و اینه که برا vote دادن باید تو بازی باشی تا پول و xp رو بگیری ......مثلا همین الان من تو سرور بودم vote دادم دیدم سرور off شده:n15:یعنی هم پول پرید هم xp :n28:خوب یه فکری بردارید براش دیگه......
تازه آدم بخواد donate کنه یا ممبر شه باید شما آنلاین باشید وگرنه پولش پریده:n22::n22:خب اینجوری که خیلی بده.... خودکارش کن دیگه.....
دوستان سرور شلوغ خوب کسی سراغ نداره ؟
ممنون
همیشه من توی سرور ها Information و یه اتاق برای Tutorials مینویسم که کسی نگاش نمیندازه از من هم سوالی میپرسن که توی Tutorials هست منم جواب نمیدم شاکی میشن :دی خوب برید بخونید بفهمید چه خبره سرتون گیج نرهنقل قول:
توی سایت نوشتمنقل قول:
Please join the Survival Server to receive your items, then click The Continue button below!
بعدشم PayPal داری ؟ همه ی سرور های خارجی که میبینی Automatic رنک میده با Paypal و کارت های دیگه کار میکنه :n02:
LavaCraft :دینقل قول:
سرور ایرانی lava craftنقل قول:
دوستان سرور شلوغ خوب کسی سراغ نداره ؟
ممنون
البته 1000 نفر توش نیستنا
10 نفر!
یه سوال مگه نگفتین تو این 1 هفته داشتین روسایت کار می کردین تا مشکل ممبر اتوماتیک و ... رو حل کنین ؟؟؟نقل قول:
دمت گرم خوب سوالی پرسیدی..... منم همین سوال رو دارم؟؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن چه ربطی به paypal و کارت های دیگه داره که اونا اتومات باشن و کارت های ما نباشن؟؟؟؟؟
چون اونا پلاگین دارن PayPal کلی چیز میز داره کارت های ما فقط پول میره تو میاد بیرون :دی سایت رو داریم مینویسیم درست شه :n07:
کارت های ما هم سیستم شتاب دارن کلی کاربرد داره :n02:
به هر حال ما هم خیلی از خرید هامونو با همین کارت ها انجام میدیم . ( حمایت از تولید داخلی :n16:)
وقتی می شه با کارت از سایت های دیگه خرید کرد پس با کمی وقت گذاشتن می شه کاری کرد بتونیم خرید کنیم . که البته 1 هفته وقت کافی واسه درست کردنش بود !
هنوز هم هیچ تغییری نکرده .
این فاکتور رو هم در نظر بگیرید که 5 هفته دیگه مدارس باز می شن . دیگه نیاز به توضیح نیست .
اگه بخواین لاک پشتی پیش برین به ضرر خوذتون تموم میشه ( برداشت آزاد :n16:)
اصلا نیا تو نخواستیم بچه ها میان بسه بری برای bf2 خرج کنی بهتر از ماین کرافته[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جنبه انتقاد داشته باشید :n26:
منتقد که دشمن شما نیست ! :n10: داره به از خوبی ها و بدی ها حرف میزنه .
راه حل مشکل هم تخریب منتفد نیست !
آزادی گرمیه دستاتو میخوام
آزادی سایه ی تو رو سرم نیست
هوای تو ٬ توی بال و پرم نیست
میخوام برمازاینجا
جونمبهلب رسیده
هرجا میپرسمازتو
کسی تو رو ندیده
آزادی جای تو خالیه ٬ آزادی
آزادی ٬ آزادی ٬ آزادی
آزادی کجایی ٬ آزادی
آزادی ٬ آزادی ٬ آزادی
آزادی خسته و دلگیرم اینجا
یه روز از این روزا میمیرم اینجا
آزادی تو دلم حرفای درده
منو دوریه تو آواره کرده
ببین واسه من و تو
چه نقشه ها کشیدن
برای آزادیمون
حبس ابد بریدن
آزادی ٬ آزادی ٬ آزادی
آزادی کجایی ٬ آزادی
آزادی ٬ آزادی ٬ آزادی
آزادی ٬ آزادی
آزادی ٬ آزادی ٬ آزادی
آزادی ٬ آزادی ٬ آزادی
آزادی ٬ آزادی ٬ آزادی
آزادی ٬ آزادی ٬ آزادی
آزادی کجایی ٬ آزادی
آزادی ٬ آزادی ٬ آزادی
.....
هی سرور کجاییی ........................؟
:n14:
سرور آف شد :|
تو LavaCraft همه Plots هستن ، نکسی چیزی میخره ، نمیاد درست بازی کنیم ، ولی این مشکل بچه هاست :n22: