نظرتون درباره آویرا فری چیه ؟! :n01:
نظرتون درباره آویرا فری چیه ؟! :n01:
آنتی ویروس خوبی هست البته توی رایگانا گزینه بهتری هم هست اگر بتونید تحریم رو دور بزنید avg-avast اما بخاطر مشکل تحریم فعلا بهترین جایگزین اویرا هست از نظر من .البته اگر سوئیت رایگان نصب کنید امنیت کاملتری میتونید داشته باشید.نقل قول:
کومودو یا 360 سکیوریتی گزینه های خوبی هستند
سلام
به نظر من اشتباهه که آنتی ویروس کرک شده استفاده کرد
من تو سه چهارتا سایت مثل av-test و av-compares) اگه اسمش رو اشتباه نگفته باشم)
و "ویروس بولتن" گشتم دیدم بین آواست و اویرا که رایگانن و نود32 که نیازی به کرک نداره نود 32 و اویرا نوشته بود 100 درصد ویروس ها رو شناسایی کردن
وچون قبلا نود32 نصب کرده بودم ولی کامپیوترم باز ویروسی شده بود و حوصله سریال زدن و. .. رو نداشتم اویرا رو انتخاب کردم
البته همراش فایروال کومودو رو هم پیشنهاد می کنم
راستی اگر دیدین کامپیوترتون خیلی مشکوک به ویروسی بودنه یه سی دی که نسخه bootable کسپر اسکای رو داشته باشه تهیه کنید و بگذارید یک روز کامل فول اسکن کنه و درجش رو رو اسکن عمیق بگذارین بعد یه روز بزنید ویروسها رو پاک کنه عالیه:-)
نورتون که نشد آنتی ویروس...نقل قول:
شما آویرا یا کسپر رو بزن خیالت راحت باشه...
دلیلتون برای این حرفتون چی هستش؟نقل قول:
بدون دلیل این پست اسپم حساب میشه!
دوست عزیز من که با همه این آنتی ویروس ها کار کردمنقل قول:
نورتون همیشه قابل اعتماد نیست . بیشتر اوقات در مقام پنجم ششم کارش تموم میشه
حالا اینو وللش
بنده خودم نسبت به هر چی سخت گیر نباشم نسبت به تست آنتی ویروس بسیار سخت گیر هستم ، در ضمن آویرا لازم نیست کرک بشه و با یه لایسنس تا چند سال قابل استفاده است و همونطور که میدونید از آنتی ویروس کرک شده نباید هیچ انتظاری رو داشت...
آویرا واقعا قدرت شناسایی خیلی عالی رو داره و فایروال قدرتمندش و عدم گیر دادن فایروال و وب گارد به سایت ها ( بر خلاف نود ) و خطای شناسایی بسیار کمش ( من که تا حالا ازش ندیدم یه فایل سیستمی رو به اشتباه ویروس بشناسه البته کرک ها که جای خود دارند (بر خلاف نود و نورتون ) )
آویرا موفق به کشف ویروس بسیار کثیفی از سیستمم شد که منظورم همون کیلاگر است
حتی با بوت اسکن نورتون و بیت دفندر و حتی کسپر نتونستن کاری کنن در حالیکه کاملا واضح بود سیستم ویروسی شده
در ضمن من تو این انجمن به عنوان یه کاربر نو پا حساب میشم ولی یک ساله که تو انجمن های «سافت ۹۸» و «ترفندستان» با دوستان داریم از آنتی ویروس ها تست میگیریم
آویرا همیشه کارش رو تر وتمیز انجام میده و در بیشتر تست هامون از بقیه سرتر بوده ، کسپر هم در مقام بعدی قرار میگیره
اسکنرش واقعا از کسپر و نود سریعتره
تنها نکته اش اینه که بعد این که سیستم بالا میاد حدود ۱۰ ثانیه طول میکشه تا کاملا فعال بشه که در تمام اون مدت داره استارت آپ شما رو چک میکنه پس بهش نمیشه گفت «اشکال»
اگه تو انجمن پی سی ورلد هم وقتم برسه اسکرین شات نتایج اسکن ویروس های جدید با این آنتی ویروس کارکشته رو قرار میدم...
نسخه pro بهترهنقل قول:
چون فایروال قدرتمندی داره
آویرا همیشه در رنکینگ در رتبات اول بوده و هست...
خودمم avira internet security suite 2014 استفاده میکنم ، به شما هم توصیه میکنم...
باسلام به دوستان
من زیاد به نت متصل نمی شم
و
دنیال انتی ویروسم که وقتی به مدت طولانی وقتی به اینترنت متصل نیست و اپدیت نمیشه از کار نیوفتد
باتشکر
سلام دوست عزیز وقتتو تلف نکن که تا اینترنت نداشته باشی کاری نمیتونی بکنی
یعنی انتی ویروسی نیست که لااقل یک ماه .به یک ماه اپدیت کردنقل قول:
انتی ویروس ها اکثر ا لایسنس دو سه ماه دارن ...... ولی یک هفته اپدیت که نمی شن ... از کار می افتن
باز ممنون
.
دوستان دنبال یه آنتی ویروس خوب برای ویندوز 8.1 هستم،
طبق عادت دنبال نتایج تست آنی ویروس های رایگان بودم خصوصا اینترنت سکوریتی کومودو
اما برخلاف انتظارم تو تست اخیر av-test واسه ویندوز 8.1 آنتی ویروس های رایگان چندان موفق نبودن، خصوصا همین کومودو
تنها چیز رایگان که نتیجه قابل قبولی هم گرفته بود 360 بود، دوستان نظرشون در این مورد چیه؟
(راستی avira free اصلا جز تست نبود، مگه نسخه 8.1 نداره اصلا؟!)
سلام سیستم ویروسی و حتی هیچ دستوری در command promtکار نمی کند حتی دستور ساده ping:n04:
و وقتی فلش می زنم کلی فایل اضافه نامفهوم روی فلشم ایجاد می کنه با پسوند های مثل . cdm ya lnk یا پسوند های عجیب غریب
و یا کل فولدر های
فلشم رو hidden می کنه و یا یک شرت کات از کلیه محتویات فلش ایجاد می کنه و کل فایل های فلش رو به اون شرت کات مخفی منتقل میکنه
چه انتی ویروسی استفاده کنم بهتره? (انتی ویروس رایگان ) مرسی
تاپیک 360 IS در حال حاضر 5 صفحه داره که حاوی اطلاعات خوبی در مورد این محصوله. کافیه یه نگاه اجمالی به تاپیکش بندازید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلامنقل قول:
قوانین اختصاصي انجمن آنتيويروس (قبل از هرگونه فعاليت، حتما مطالعه شود)
5- درمواردی که سیستم آلوده به ویروس شده و یا مشکوک به آلودگی هستید، درخواست خود را در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح نمایید
شما این تاپیک رو هم ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کومودو من مدت زیادی استفاده کردم خیلی خوب بود و راضی بودم ولی سر آپدیت شدن منو خیلی اذیت میکرد خیلی طول میکشید تا اپدیت بشه..
الان چند ماهی هست از محصول اینترنت سکیوریتی Avast استفاده میکنم خیلی بهتره آپدیتش هم وقتی که پیغام اخطار بروزرسانی داد به صورت آفلاین از سایت سافت گذر دانلود میکنم
کمودو فقط اولین آپدیتش طول میکشه و حجیمه. بعدش دیگه روزانه حجم خیلی کمی مصرف می کنه مگر اینکه مدت طولانی ای مثلا یه ماه اصلا سر کامپیوترت نری و آپدیت نشهنقل قول:
البته avast فکر کنم در همه موارد بهتر باشه به جر فایروال ... فایروال کومودو فکر کنم خیلی قدرتمند باشه ...
مهمترین ویژگی هم فارسی شدن کل منوهاست که راحت تر میتونید با امکانات امنیتی ارتباط برقرار کنید.. خیلی واسه من کاربردی بود
با تشکر من برای ویندوز 8.1 اوست رو نصب کردم اولا هر کاری کردم بعد نصب زبان فارسیش دانلود نشد بعدش من دنبال رایگان بودم ولی این برای لایسنسش پول م یخواد که الان فقط برای ده روز لایسنش فعالهنقل قول:
من این نسخه رو نصب کردم avast-Premier-2014-9.0.2013
اگه میشه بی زحمت راهنمائی کنین که چه جوری باید نسخه رایگانش رو پیدا کنم یا چیکار کنم که لایسنس نخواد و فارسی بشه
شما از سایت سافت گذر دانلود کن اونجا بخش نظرات رو بخون راهنمایی میکنه برای لایسنس .. من خودم اواست رو به راحتی اکتیو کردم تا سال 2050 منقضی میشه!!!
زبان هم خیلی راحت فارسی شد
سلام
برای خواهرم یک لپ تاپ گرفتم که روش ویندوز ۸ نصبه حالا دنبال یک انتی ویروس می گردم که با لایسنس بخرم حالا واقعا نمیدونم که کدوم یک در این سالها بهترین عملکرد رو داشته چون خودم که چند ساله از ویندوز به مک مهاجزت کردم و نیازی شدیدی در این مدت به انتی ویروس نداشتم حالا از شما کمک می خواستم.
سلامنقل قول:
میتونید نتایج سایت های مقایسه ای مثل :
www.av-comparatives.org
رو مطالعه کنید
به نظر من کسپرسکی خوبه ، هم قوی هست هم بی صر و صدا برای کاربرانی که زیاد نمیخوان درگیر بحث آنتی ویروس بشن.لایسنس هم سایت نسبتا معتبری هست که میتونید ازشون لایسنس تهیه کنید( اسم نمیبرم چون نمیخوام تبلیغ شه ! )
درودنقل قول:
این نمایندگی های کسپرسکی که تعدادشون کم هم نیست و همه مدعی تنها نمایندگی در ایران هستند ، کدوم واقعیه؟ اصلاً فرقی می کنه از کدومشون خرید کنیم؟
سلامنقل قول:
قبلا در سایت رسمی کسپرسکی،لیست نمایندگان ایران هم زده شده بود.
من اون لیست رو داشتم و الان فقط شاتل و سایت ----------- از اون لیست باقی مونده.
بقیه سایتها یا باز نمیشن یا دیگه لایسنس نمیفروشند.
در مورد سایرین:
متاسفانه سوئ استفاده از فروش لایسنس ویندوز،آنتی ویروس و ... زیاد شده.
برخی افراد مستقیم یا با واسطه از کشورهای اطراف لایسنس عمده میخرند و معلوم نیست هرکدوم رو به چند نفر می فروشند.بعد که لایسنس بلاک بشه معلوم نیست جوابگو هستند یا نه
خیلی ها هم که در سایتهای همسایه لایسنس 5 هزارتومانی هم دارند زحمت میکشند و لایسنس های موجود در اینترنت رو جمع آوری کرده و بفروش میرسانند!
سلام یک انتی ویروس می خواستم مثل norton 360 و قوی هم باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
من خودم norton360 2014 دارم .
لطفا راهنمایی کنید
سلام" کاسپر 2015 اینترنت سکوریتینقل قول:
درود :نقل قول:
دوست عزیز صفحه اول سایت اوست رو که باز کنید همون اولین نسخه ، نسخه رایگان هست برای دانلود و از سایتهای معتبر دیگه مثل فایل هیپو و سافت پدیا و دانلود دات کام هم میتونید دانلود کنید.
شما در هر صورت باید حتی نسخه رایگان اوست رو هم رجیستر و ثبت کنیدو برای ثبت نسخه رایگان باید داخل سایت اوست بشید و یک اکانت بسادگی برای خودتو بسازید و ایمیلی که اونجا ثبت میکنید یک لایسنس 370 روزه و بدون محدودیت دفعات نصب روی سیستمتو براتو ایمیل میکنند.
برای زبان فارسی هم در اول نصب بجای نصب آسان و پیشنهادی روی کاستومایز اینستال کلیک کنید که در اونجا امکانات زیادی مثل تغییر زبان و فعال و غیر فعال کردن ماژولهای مختلف مثل میل شیلد و وب شیلد و فایل شیلد و غیره رو بهتون میده و این خوبه چون مثلا کاربری که به نت متصل نمیشه احتیاجی به میل شیلد و وب شیلد نداره و اونها رو میتونه8 نصب نکنه که اگه همون بغل سمت چپ مو قع حذف این ماژولها نگاه کنید از حجم فایل نصبی کم میشه و مطمئنا آنتی ویروستون قدری سبکتر هم کار خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دوستان من تا همین دو سه روز پیش از نورتون استفاده میکردم و راضی بودم. یه دفعه جو گیر شدم و گفتم بزار بیت دفندر رو هم یه تستی بکنم. خلاصه اینکه نصب کردم. ولی اون چیزی که واقعا این قدر تعریف میکردن و توی سایت ها همیشه از همه آنتی ویروس ها پیشه میگرفت نیست ! من نسخه 2015 را نصبیدم و باید بگم بر خلاف چیزی که بیت دیفندر در سایتش نوشته ، این آنتی ویروس بیشتر از نورتون روی پرفورمنس (حداقل روی سیستم من که اینجوریه !) تاثیر گذاشت ! بعدش هم اینکه زمان Scanningــش خیلی بیشتر از نورتون هست !
حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه من عموما لایسنس برای آنتی ویروس ها میخرم ، به نظر شما همین بیت دیفندر را داشته باشم و یا دوباره بر گردم به نورتون ؟
ممنون
ســلامنقل قول:
اول از همه اینو بگم که وقتی شما یه آنتی ویروس نصب میکنید (هر آنتی ویروسی) ، حداقل 10 روز باهاش کار کنید.حتی اگر تو همون دو-سه روز اول شما رو نا امید کرد!
سریالهای نورتون که دیگه کار نمیکنن اونطور که کاربرانش گفتن.پس فعلا نورتون میره کنار تا نسخه 2015 بیاد و ساختار جدید لیسانس ها مشخص بشه.
بیت دیفندر دیتابیس بزرگتری نسبت به نورتون داره و بهتر هم ویروسها رو پاک میکنه.بنابراین طبیعی هست که روی کارایی سیستم تاثیر بگذاره.
دوستان دیگه باید دور Norton خط قرمز کشید؟؟؟
همه لایسنس های رایگان و غیر رایگان از کار افتادن !!!
سلامنقل قول:
بسیار ممنون از راهنماییتون
به نظر شما بین کسپر اسکای 2015 و بیت دیفندر 2015 کدوم مورد برای منی که میخوام یه آنتی ویروس قوی داشته باشم که خیلی هم روی عملکرد سیستم تاثیر نگذاره مناسبتر هست؟
راستی کانفیگ سیستمم اینه :
سی پی یو : core i5 4200u
رم : 4 گیگ
هارد هم 5400 دور هست
پیشاپیش ممنون
هر دو محصول تازه منتشر شدن و تست کارایی هم انجام ندادن تا بتونیم بهتر مقایسه کنیم.نقل قول:
برای این سیستم هر دو خوبن. شما بیت دیفندر رو نگه دارید. میتونید اون بخشهایی رو که بهش نیازی ندارید غیر فعال کنید.
مثل : Wallet ، Search Advisor و ...
سلامنقل قول:
توجه کنید آنتی ویروسی که آپدیت نباشه احتمال آلودگی سیستم افزایش پیدا میکنه.
شما میتونید از برنامه های امنیتی رایگان COMODO Internet Security و یا 360 Internet Security استفاده کنید که نتایج خوبی در تست ها دارند.
آپدیت های کم حجم و رابط کاربر آسان برای کاربران
ولی یه یاد داشته باشید که حداقل هفته ای یبار یا 2 هفته ای یبار آپدیت کنید. (توصیه میکنم بروز نگه دارید!)
:n16:
سلام یه آنتی ویروس سبک و رایگان میخوام بیشتر از اینترنت و گیم استفاده میکنم.
COMOD Internet Security برام مناسبه آیا ؟ پیشنهاد شما چیه ؟
مرسی:n16:
comodo خوبه اما یه نمه تاب دارم و تمام کرک و وپچ ها رو حذف میکنه که باید مرتب از تو قرنطیه خارجش کنی و رو دانلود منیجر هم تاثیر میزاره یا برای من که اینجوری بوده د رنصب برنامه هم که هروقت هر پچ یا کرکی رو باز م یکردم حذف میکرد الان اوست نصب کردم فعلا که بد نیستنقل قول:
دوستان سلام ،
با این وضعیتی که فعلا برای نورتون اتفاق افتاده و حتی بعد ار اکتیو سازی
با کلی بدبختی دوباره خود به خود کلیدها از کار میافتند و فرقی هم نمیکنه
که از سریال قانونی استفاده کنید یا از سریالهی تریال سایتی ، بعد از چند
سال استفاده از نورتون باید بریم سراغ یک انتی ویروس دیگه ، قبلا تجربه
استفاده از انتی ویروسهای کسپر و اویرا و اتپوست و مکافی (خیلی سال پیش)
و کومودو رو دارم ، مایل نیستم از کرک یا تریال ریست برای هیچ کدوم استفاده کنم
و نمیخوام هم هزینه کنم میخوام قدرت شناسایی بالای داشته باشه ، فقط هم به
نسخه انتی ویروس نیاز دارم بدون فایروال حالا دوستان چی پیشنهاد می کنند.
کسپر مشکل اکتیو کردن داره کلی درسر کلید ، که حوصله سرو کله زدن باهاش رو
ندارم ( ولی میشه گفت انتی ویروس خوبی است) ، کومودو هم انتی ویروسش
در حد بزرگان دنیا نیست ( البته منکر تواناییهای اون در فایروال ،دیفنس+وسندبکس
نیستیم) ، ولی من فقط به یک انتی ویروس قوی نیاز دارم نه فایروال ،
سخت افزارم یکم قدیمی هست
cpu Quad 9300 2.5Gh
ram 8G ddr3
نظر دوستان و اساتید چی هست
ممنونم علی
نقل قول:
سلام علی آقا
اگه مایل به هزینه کردن نیستین راهی جز استفاده از انتی ویروس های رایگان ندارین
تو رایگان ها من فقط کمودو رو تست کردم و به نظرم خیلی هم قوی هست ! فقط بعضی وقت ها پیغام های HIPS خسته کننده میشه !
شاید بگم کمودو حتی از کسپر هم بهتره ! به خاطر HIPS پیشرفته و قابلیت های جدید که تو انجمن مربوطه میتونین مطالعه کنید .
خلاصه اش کمودو برای کسایی هست که یکم از امنیت سر در میارن !
تو پولی ها هم کسپر خوبه
موفق باشید
سلامنقل قول:
اگه همیشه آنلاین هستید panda cloud بهترین گزینه هست.هم رایگان،هم سبک و هم قدرتمند
اگر آنلاین نباشید میشه آنتی ویروس بیت دیفندر رو انتخاب کرد که همیشه در تستهای آنتی ویروس اول و دوم بوده.
الان بیت دیفندر بطور تبلیغاتی داره لایسنس های 6 و 9 ماهه میده که در تاپیکش میتونید لینکش رو پیدا کنید.
البته لایسنس ها برای نسخه internet security هست اما با غیر فعال کردن فایروال،تبدیل میشه به آنتی ویروس
بنده هم با نظر دوستمون Ali16437 موافقم . منم انتخاب اولم Panda Cloud Antivirus هست . البته اگر همیشه به اینترنت متصل باشین بالاترین بازدهی رو داره . تا چند وقت پیش هم می تونستین لایسنس 6 ماهه رایگانشم بگیرین که فایروال+ سایر قسمت ها فعال باشن . تاثیر نامطلوبی روی سرعت اینترنت نداره .نقل قول:
اما چون زمینه اینترنت دائمی در کشورمون وجود نداره انتخاب به سمت سایر گزینه ها میره .
بنده به نظرم Qihoo 360 security هم مناسبه . یکی از قابلیت های خوبش استفاده از چندین موتور مختلف هستش . علاوه بر موتور داخلی خود نرم افزار + موتور کلود موتور های Avira و BitDefender هم قرار داده شده که در صورت نیاز می تونین فعالشون کنین ( به طور پیش فرض این دو موتور غیر فعالند ) . لذا اگر قصد خرید ندارین می تونه انتخاب مناسبی باشه . هم چنین رابط کاربری بسیار مناسبی داره ( برخلاف بیشتر آنتی ویروس های رایگان و بعضا پولی )
لینک دانلود نسخه Total Security :
کد:http://www.360safe.com/totalsecurity/en/101/d
دوستان ضمن تشکر از همه شما سروران
من اوست رایگان رو نصب کردم و اکانت هم ساختم اما الان هی روزشمار میشه و الان زده دوره آزمایشی و 28 روز یعنی چی؟
ضمن اینکه من کمودو نصب داشتم والان هم اوست ولی هیچ کدومشون مثل کسپر نیستن چون کسپر پچ ها رو پاک نمیکرد و قبلش سوال میکرد اما کمودو که کلا پاک میکرد این اوست هم دست کمی از کمودو نداره
کسپر هم چون مرتب لایسنس میخواست دیگه حوصله نداشتم الان به نظرتون پاندا رو نصب کنم یا این Qihoo 360 security رو ، ضمن اینکه همیشه به اینترنت وصلم باید انتی ویروسی باشه که اینترنت سکوریتی هم داشته باشه وتنها انتی ویروس نباشه
سلام دوستان
بعد از نااومیدی از پیدا کردن لایسنس برای KASPERSKY PURE رفتم سراغ NIS 2014 ...
الان NIS هم بازی در آورده جدیدا و گیر داد به لایسنس ما و Expire شد اونم...
الان به نظرتون برم سراغ کدوم سوئیت که کار کردن باهاش نیاز به حوصله ی زیادی نداشته باشه مثل COMODO و البته شناسایی و هوش مصنوعی و فایروال قدرتمندی داشته باشه و البته سنگین نباشه و سرعت سیستم و اینترنت رو نگیره...
البته فایروال کومودو رو دوست دارم؛اگه آنتی ویروسش هم مثل فایروالش بود میرفتم سراغ یاد گرفتن کار باهاش.ولی حیف که در تست هایی که میبینم اصلا نتایج آنتی ویروسش مثل فایروالش نیس.
درست مثل پاندا که آنتی ویروسش فوق العادس ولی فایروالش داغون.
بباز 100 رحمت به کومودو که رایگانه...پاندا که فقط آنتی ویروس کلودش خوبه که هم سبکه هم رایگانه.
نظر شما چیه الان؟
به نظرتون یه آنتی ویروس مثل پاندا کلود در کنار فایروال ویندوز 7 خوبه یا نه؛یه سوئیت خوب پیشنهاد میدین که لایسنسش گیر بیاد و همه چیش ردیف باشه...
با سلام .نقل قول:
نکته اول : اولا همون طور که *Batman* گفتن بهتره به مدت چند روز آنتی ویروس رو سیستمتون نصب باشه سپس تصمیم گیری کنین . کلا خودمم از مهاجرت از این آنتی ویروس به این آنتی ویروس پشت سر هم ! خوشم نمیاد
نکته دوم : اینکه آنتی ویروس بعدیتون چقدر به کرک ها و پچ ها گیر بده بسته به قدرت شناسایی و سایر المان های محصول داره . لذا شاید آنتی ویروس بعدی که خواستین داشته باشین اعصاب خورد کن تر باشه !
--------------------
برخی کاربران هستند که دوست دارند آنتی ویروس کاملا بی سر و صدا عمل کنه و تنظیمات راحتی داشته باشه و کمتر با اخطار های مختلف و دست و پنجه نرم کردن با نرم افزار امنیتی ! روبرو باشند . برخی هم واسشون اهمیتی نداره و اگر محصول امنیتی تنظیمات پیچیده و یا اخطارهای پی در پی داشته باشه بازم مشکلی ندارند .
خوب چون از گفته هاتون به نظر میاد دسته اول هستین به نظر من Panda Cloud Anti virus بهتره . چون همون فاکتورهای "سادگی" و "کم سر و صدا بودن !" رو داراست و کم تر درگیر مشکلات و اخطار های پی در پی می شین . البته همون طور توی توضیحات گفته شد بالاترین بازدهی رو زمانی داره که به اینترنت متصل باشین ( اگر هم به اینترنت متصل نباشید مشکل خاصی پیش نمیاد . شاید در حالت آفلاین 98 ٪ بازدهی آنلاین رو داشته باشه ) اگر هم فایل خاصی مشکوک شناسایی شد و رفت تو قرنطینه به راحتی و فقط با یک کلیک اون فایل رو می تونین از قرنطینه بیرون اورده و به عنوان فایل بی خطر ( Harmless ) شناسایی بشه و در اسکن های بعدی کاری بهش نداشته باشه ( در صورتی که در بیشتر محصولات نیاز به طی مراحل بیشتری هست )
اما Qihoo کمی پر سر و صدا تره ! به علت اینکه بسیاری از قسمت هارو زیر نظر داره معمولا اخطار های بیشتری رو دریافت می کنین . به عنوان مثال در هنگام انجام تغییرات در Startup و یا تغییر مروررگر پیش فرض و تغییر سیستم جستجوی مرورگر و ... اخطار هایی رو می ده که از کاربر سوال می کنه که آیا این عملیات مجازه یا خیر . البته قابلیت های دیگری تو نرم افزار نیز هستش مثل Junk cleaner و Startup optimizer و System patchup که به پیدا کردن آپدیت های آمنیتی نرم افزار ها کمک می کنه . البته ممکنه این قابلیت ها زیاد واستون کاربردی نباشند و مجبور به غیر فعال سازیش داشته باشین .
هر دو محصول نیز امنیت قابل قبولی در برابر حملات اینترنتی ارائه می دن و به راحتی حملاتی مثل Phishing و یا اجرای کد های مخرب در سایت ها آلوده و ... ارائه می دن . اما هر دو محصول فاقد فایروال هستند که در صورت نیاز باید یه فایروال نیز کنارشون نصب بشه ( Panda Cloud Antivirus فایروال داره اما نسخه رایگانش فایروالش غیر فعاله . البته تا چند وقت پیش لایسنس 6 ماهه رایگان نسخه Pro داده می شد که فایروال و سایر قسمت هاشو فعال می کرد . شاید الان هم بده )