چند روزه تو ارومیه افتضاح شده قبلا خیلی خوب بود.الان هر چند ثانیه یکبار قطع میشه.بیخودی 1ماه 3 گیگ بسته خریدم 20 تومان پول دادم.فعلا که کوچ کردم به ایرانسلنقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
Printable View
چند روزه تو ارومیه افتضاح شده قبلا خیلی خوب بود.الان هر چند ثانیه یکبار قطع میشه.بیخودی 1ماه 3 گیگ بسته خریدم 20 تومان پول دادم.فعلا که کوچ کردم به ایرانسلنقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
اگر طرح 1 مگ بزنم بعد از تمام شدن طرح 1 مگ میمونه سرعت؟
خیر برمیگرده به سرعت پایهنقل قول:
بله سرعت روی ۱ مگ میمونه
البته تا زمانی که طرح ۱۲۸ خریداری نکنید
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
دوستان این سیمکارت هدیه رایتلی که برامون ارسال میشه شارژ اولیه داره؟
من با کد هدیه ثبتنام کردم موقع که باید رسید بهم میداد ارور داد زنگ زدم گفتن ثبتنامتون کامل شده ولی تو رهگیری میگه اطلاعات وجود نداره
و اینکه اگه پستچی نتونه آدرس رو پیدا کنه چی میشه؟
پ.ن
این کنترل حساب رو چجوری باید فعال کنیم؟
کسی نیست جواب بده :D
کنترل حساب اینترنتی کاری ندارهنقل قول:
وارد سایت زیر شو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست کد بده
ارائه تکراری طرح موجود سیمکارت های دیتا بعنوان طرح جدید توسط رایتلآیا نوآوری های رایتل به اتمام رسیده است؟
اپراتور سوم در اقدامی تامل برانگیز، طرح های موجود برای سیمکارت دیتا را با نام طرح چهار فصل مجددا به مشترکین معرفی نمود.بر اساس این طرح، مشترکین می توانند یکی از 4 بسته ارائه شده را انتخاب و خریداری نمایند که البته مناسبترین بسته ارائه شده، بسته ای شامل موارد زیر است و به مبلغ 145.000 تومان ارائه می شود:- یک عدد سیمکارت دیتا (به ارزش 20.000 تومان)
- یک عدد سیمکارت اعتباری هدیه (رایگان)
- پانزده گیگابایت اینترنت پایه یکساله
- یک عدد مودم 3G همراه USB (به ارزش 95.000 تومان)اگر بخواهیم منصفانه و بدون غرض ورزی در مورد این طرح سخن بگوییم، بسته فوق شرایط مناسبی را جهت خرید دارا می باشد، بطوریکه بدون در نظر گرفتن مودم و سیمکارت دیتای رایتل، مشترکین بایستی بابت ماهیانه 1250 مگابایت اینترنت همراه یکساله با سرعت پایه (128)، مبلغ 30.000 تومان پرداخت نمایند.
من یه مسافرت شیراز رفتم به امید رایتل ولی اصلا نتونستم درست از اینترنتش در شیراز استفاده کنم خیلی بد بود.
واقعا چه اپراتور عجیبی هست این رایتل . مدیراشم که اخرشن.
در حالی که دو اپراتور دیگه با سرعت دارن به جلو حرکت میکنن این اپراتور فقط درجا میزنه.
مسئولان این اپراتور چه فکری میکنن پیش خودشون ؟!
پول مردمه عزیز. غصه نمی خورن. همین پول من و تو هست. همین تامین اجتماعی فقط از قبل من ماهی 400 هزار تومن گیرش میاد حالا چه اهمیتی داره کجای رقابت قرار بگیره.
رایتل در آینده نزدیک = تالیا
حالا ببین من کی گفتم
فعلا که تو ارومیه بین 3 تا اپراتور خیلی خیلی سرتره .شاید سرعتش کمتر از دزدسل و همرا اول باشه ولی ثبات خیلی خوبی داره
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
30 ثبتنام کردم کد رهیری رو بهم داده ولی هنوز به دستم نرسیده
چرا اینجوریه؟
به نظرتون دائمیش رو بخریم یا اعتباری؟کدوم به صرفه تره؟
از ایرانسل خسته شدم هم از اس ام اس هایی که میفرسته برامون از تنهایی درمون میاره و هم دیگه از نظر مردم بی اعتماد شده
پوشش رایتل رو چک کردی؟؟؟؟؟نقل قول:
اره
تو پوشش دستی هم سرچ میکنم یه عدد میاد 43220 یه همچین چیزی بغلش زده 3g که گفتن رایتله و هم اینکه تو سایتش شهرمون رو پوشش داره
فعلا که ایرانسل بهتر شده هم سرعت هم قیمت. ولی رایتل برای مواقع ضروری خوب جواب میده! پایداریش عالی:n05:
به نظر من تا زمانی که آنتن رو به چشم ندیدی خرید نکننقل قول:
یه کار دیگه هم می تونی بکنی
برو تو سایت رایتل ببین تحت پوشش هستی یا نه
اگر خود آمل هستی و برای خود آمل می خوای که فکر کنم خوب باشه و جواب بده
ولی اگر برای اطراف آمل می خوای قبلش چک کن
ایرانسل مگه اخرین قیمتاش رو تغییر داده؟!نقل قول:
سلام
دوستان من سرویس 1 مگ (حرفه ای ) دارم. سرعت دانلودم معمولا حول و حوش 2 مگ هست ( سرعت دانلود حدود 250) . و آپلود معمولا 1 مگ
میخواستم ببینم سرعت من عادی هست یا پایینه نسبت به بقیه؟
ممنون
درسته
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
همون تخفیف 50 درصدی دهه فجر رو تمدید کردهنقل قول:
دوستان این بسته دکا بینهایت 1 مگابایت 46 تومنی بخوام بگیرم چه حجمی میده ؟
دکا بینهایت 50 تومنه ها!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید تعرفه و حجم هارو مشاهده کنید
ممنون
اگه از Ecare بخوای بخری زده 46 هزار و خورده ای که همون 50 تومن میشه چون مالیات میگیره شارژ
آقا این رایتل خیلی راضی هستم ازش
رو سایت ش تیکت میزاری و مشکلاتت میگی
یا خودشون زنگ میزنن کلی راهنمایی میکنن
هم ایرانسل داشتم هم همراه اول..
اما رایتل خیلی خوب هست.. کاش دائمی شو گرفته بودم اگر میدانستم...
1 مگ هم دانشجویی فعال کردن
امکان داره مکانی که از رایتل استفاده می کنید رو هم بفرمایید.نقل قول:
من شیراز هستم. مکانی که تحت پوشش ما هست زده ناحیه خارجی.. در حیاط خونه سرعت عالی و بدون مشکلنقل قول:
در داخل خانه در ساعات خلوتی مثل شب و صبح ها سرعت و پایداری اش خوب هست اما برخی اوقات خیر. چون منطقه ما پوشش داخلی نداره اما با این حال من در خانه هم میتونم کار کنم و کارم راه بندازم
همراه اول که بالای پشت بام هم میرفتم ، گوگل رو باز نمیکرئد :n27:
سکوت محض رایتل در نوروز ایرانیانرایتل که زمانی سردردمدار نوآوری و ابتکار و گرامیداشت مناسبت ها و طرح های ویژه مناسبتی بود، اکنون در بزرگترین جشن ملی ایرانیان در سکوت محض به سر می برد و حتی حاضر نشده است در وبگاه رسمی خود، اشاره ای به عید نوروز نماید یا صرفا به مشترکین خود تبریک بگوید.جای بسی تعجب و تاسف است که اپراتور سوم چنین رفتار منفعلانه ای از خود نشان میدهد. علی ای حال، رایتل اگر فکر می کند صرفا اسپانسر بودن برای جشنواره فجر یا عرضه سیمکارت کودک و چندین و چند ابتکار نتراشیده و بی شاخ و دم، سیاستگذاری تبلیغاتی صحیحی است، قطعا در اشتباه است.پیش از این نیز، ایرانسل در روز دانشجوی سال قبل هیچ واکنشی از خود نشان نداد و مطمئنا مشترکین، این رفتارهای منفعلانه را از هیچ اپراتوری فراموش نخواهند کرد.
رایتل یک اپراتور رو به مرگ هست هیچ آینده ای نداره، فکر نکنم کسی با کمترین عقل هم سراغ رایتل بره. خود من در یک سفر برای دیتا از رایتل استفاده کردم که به دلیل سرعت آپلود بسیار افتضاح پنج تا نه کیلوبایت در ثانیه حتی نتوانستم یک فایل پیوست ایمیل کنم! اصلا طرف را یتل نروید. سیمکارتشو هم شکستم انداختم دور.
مهر سکوت رایتل شکستاپراتور سوم که با بداخلاقی فرهنگی، فرارسیدن عید نوروز را نادیده گرفت و نه تنها هیچ طرح یا تعرفه تشویقی برای مشترکین در نظر نگرفت، بلکه از تبریک عید به مشترکین نیز اجتناب نمود، دیروز سر انجام مهر سکوت خود را شکست و ایام فاطمیه را تسلیت گفت...
البته در هنگام پخش اولین قسمت سریال فوق سری هم توسط زیرنویس عید نوروز به مردم تبریک گفتن:n09:نقل قول:
من روی تبلتم رایتل دارم . ولی دو روزه آنتنم صفر شده . شبکه رو پیدا میکنه ولی نمیتونه رجیستر بشه . توی پوشش هم مشکلی نیست ظاهرا . مرکز تهران هستم . چیکار کنم ؟
با خط دیگه می تونید با پشتیبانی تماس بگیرید 09202000000نقل قول:
سلام
تجربه جندین 3 ماهه از رایتل:
من دور و بر بهمن ماه بسته دانشجوی رایتل رو خردیم و برای اولین بار با این اپراتور آشنا شدم. فقط می خوام یه سری تجربیاتم رو بگم از رایتل:
1- زمان ثبت نام قطعی شما(منظورم خط فعال هست) اگه کل مدارکتون رو داده باشین حدود 4 روز کاری طول میشکه ( حالا اگه به تعطیلات آخر هفته هم بخورین) میشه تقریبا یک هفته که واقعا رو اعصاب من بود.
2- اگه بخواین اینترنت به اصطلاح حرفه ای اینا رو بگیرین باید کارت دانشجوییتون رو آپلود کنین که بعد حدود 2 روز اجازه دریافت اینترنت پرسرعت رو میدن. (شما این رو مقایسه کنین با ایرانسل)
3- اون زمان ها که من رایتل رو گرفتم محلمون 3g ایرانسل نبود و خب تنها گزینه من رایتل بود ( همراه اول هم که تو باغ نیست کلا:n02:) . همین چند وقت پیش یهو دیدم ایرانسل 3g هم اومده اینجا.
یه مقایسه میخوام بکنم بین ایرانسل و رایتل:(البته تو محلمون که نیاوران باشه)
1- مقایسه سرعت و پوشش آنتن:
رایتل با کلی منت و تبلیغ و اذیت کردن و آنتن ندادن تو مترو و این چیزا >>>>>>> آخرین و بیشترین زورش 2 مگ هست ( تا اونجایی که من تو مناطق مختلف تهران تست کردم)
ایرانسل اما الان تو خونه ما 6 مگ رو داره میده و جاهای دیگه من تا 13 مگ هم گرفتم و تو مترو هم آنتن و اینرنت داره و توجاده های بین استان ها هم اینرنت پوشش داره( حتی 3g برای نمونه کافیه تو جاده تهران- مشهد اینرنتت گوشیتون رو روشن بزارین تا ببین بعضی جاها خارج از شهر هم ساپورت 3g داره). ضمنا تو قطارهای بین شهری هم که هستین بازم ایرانسل اینرنت داره (برای نمونه قطار تهران - مشهد)
2- اما مقایسه راجع به قیمت:
رایتل بسته اینترنت حرفه ای ( سرعت 1مگ که تا 2مگ هم اگه خوش شانس باشین شما میتونین ازش بگیرین)2 گیک یه ماه رو میده 23 هزار تومن ( بدون احتساب مالیات)
ایرانسل بسته اینترنت 5 گیگ یه ماهه رو میده 20 هزار تومن. تازه طرح های استفاده نامحدود از اینترنت هم داره.
رایتل برای من دیگه از امروز مرد، چرا:
نتیجه گیری:
1- نه از لحاظ سرعت اینترنت برای من مقرون به صرفه هست ( بیشترین سرعت رایتل 2 مگ هست، خودتون مقایسه کنین با بیشترین سرعتی که من از ایرانسل دیدم که 13 مگ هست که ممکنه یه نفر حتی بیشتر هم گرفته باشه!)
2- نه از لحاظ قیمت برا من مقرون به صرفه هست( بالا توضیح دادم چرا. 1 ماهه 2 گیگ رایتل حدود 24 هزار تومن در مقایسه با 1 ماهه 5 گیگ ایرانسل به قیمت 20 هزار تومن)
3- نه از لحاظ ثبات برای من مقرون به صرفه هست ( تعداد دکل های رایتل کمتر از ایرانسل هست و تازه ایرانسل هم داره یواش یواش دکل هاش رو به 3g و 4g ارتقا میده)
بنابراین ، از اونجایی که من مغز ... نخوردم:n09: ، همینجا و همین لحظه>>>
از رایتل خداحافظی میکنم.
دوستان برای شما هم بسته نوروزی فعال شده من اتفاقی دیدم حدود 8 گیگ هدیه شبانه داده برای سیمکارت دیتا داده شما هم یک نگاهی بندازید بد نیست
با چه کدی باید نگاه کنم؟
واسه من اول عید پیامک اومد که مکالمه درون شبکه فعاله برید حساب کاربری چک کنید تا همین امروز هیچی تو حساب کاربری نبود دیروز دوباره پیامک اومد که مهلت بسته تمام شده!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
هیچ کدی برو توی سامانه مدیریت حساب اونجا چک کن از طریق کدهای دستوری بدست نمیادنقل قول:
برای منم پیامک اومد که طرح نوروزی شما 16 فروردین تمام میشه.... در حالی که من طرحی ندیدم اصلا... سرعت نتشم کم شده... برای شما هم همینطوره؟>
سلامنقل قول:
برای من که دايمی بودم هم همینطور بود !