«نتیجه ارادهٔ ضعیف حرف است و نتیجهٔ اراده قوی، عمل.»
لوبن
Printable View
«نتیجه ارادهٔ ضعیف حرف است و نتیجهٔ اراده قوی، عمل.»
لوبن
وقتی...
وقتی که دیگر نبود من به بودنش نیازمند شدم .
وقتی که دیگر رفت من به انتظار آمدنش نشستم .
وقتی که دیگر نمی توانست مرا دوست بدارد من او را دوست داشتم .
وقتی او تمام کرد من شروع کردم .
وقتی او تمام شد من آغاز شدم .
و چه سخت است .
تنها متولد شدن
مثل تنها زندگی کردن است ،
مثل تنها مردن !
دکتر علی شریعتی
«تاریخ یک ملت مانند گلزاری است که مردمان هنرمند و حساس، گلهای زیبای آن میباشند.»
لوبن
زندگی را با بیداری بگذرانیم سالهای زیادی را بلاجبار خواهیم خفت
شریعتی
«داشتن یک دوست حقیقی از همه چیز گرانبهاتر است و کمتر کسی هم در صدد به دست آوردنش میباشد.»
* فرانسوا لارشفوکو
فرق است میان دوست داشتن و داشتن دوست........
دوست داشتن امری لحظه ی است اما داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است
:شریعتی
آنها که غائب اند ، کمال مطلوب اند و حاضرين معمولي و پيش و پا افتاده اند . گوته
اشخاص بزرگ و با همت به كوه مانند، هر چه به ايشان نزديك شوي عظمت و ابهت آنان بر تو معلوم شود و مردم پست و دون همانند سراب مانند كه چون كمي به آنان نزديك شوي به زودي پستي و ناچيزي خود را بر تو آشكار سازند. گوته
استعداد در فضاي آرام رشد ميكند و شخصيت در جريان كامل زندگي . گوته
لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم غافل از اینکه لحظه ها همان خوشبختی بودند
دکتر شریعتی
---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:09 AM ----------
تنها شرط رسيدن به پيروزي داشتن اراده قوي است شرايط ديگراهميتي ندارد. گوته
هر آنچه را که مي توانيد انجام دهيد ، و يا در رؤياي خود مي بينيد که قادر به انجام آن هستيد شروع کنيد ، جسارت در بطن خود، نبوغ و قدرت جاودانه اي را نهفته دارد . گوته
هر آنچه را که مي توانيد انجام دهيد ، و يا در رؤياي خود مي بينيد که قادر به انجام آن هستيد شروع کنيد ، جسارت در بطن خود، نبوغ و قدرت جاودانه اي را نهفته دارد . گوته
هر كس با استعدادهايي خلق شده كه بايد آنها را به كار بندد . به كار بستن آنها ، بزرگترين سعادت در زندگي هر فرد است . گوته
هرکس بايد روزانه يک آواز بشنود ، يک شعر خوب بخواند و در صورت امکان چند کلمه حرف منطقي بزند . گوته
هرکس بايد روزانه يک آواز بشنود ، يک شعر خوب بخواند و در صورت امکان چند کلمه حرف منطقي بزند . گوته
هر چه نور بيشتر باشد ، سايه عميق تر است ......... گوته
كسي كه داراي عزمي راسخ است ،جهان را مطابق ميل خويش عوض مي كند . گوته
«سرزميني در جهان نيست که عشق، از عاشقان شاعر نسازد.»
ولتر
مرد بزرگ به خود سخت میگیرد و مرد کوچک به دیگران. کنفوسیوس
هیچ عوض نمی شود شما دیدتان را عوض کنید رمز کار این است.
کارلوس کاستاندا
اشخاص بزرگ و با همت به کوه مانند، هر چه به ایشان نزدیک شوی عظمت و ابهت آنان بر تو معلوم شود و مردم پست و دون همانند سراب مانند که چون کمی به آنان نزدیک شوی به زودی پستی و ناچیزی خود را بر تو آشکار سازند.
گوته
ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند. چه تلخ است قصه عادت!
"نوین رستم پور"
انسان باید خود را به دو چیز عادت دهد،جفای ایمان و ظلم بشریت .
بقراط
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی یا دریای بیكران، زلال كه باشی آسمان در تو پیداست
"سید ولی نکوئی"
تا مديريت بر خود را ياد نگيريم، قادر به اداره ديگران نيستيم (رورورد)
تمامی دانش ما، در مقایسه با واقعیت، ابتدایی و کودکانه است. ولی با این حال با ارزش ترین دارایی ماست
آلبرت انیشتین
تفاوت ميان غني ترين و فقير ترين انسان ها، يك رو گرسنگي و يك ساعت تشنگي بيش نيست (شيخ ابوالحسن خرقاني)
راهی جز نرمش و بازی با هستی نیست . ارد بزرگ
دوست واقعی کسی است که دستهای تو را بگیرد ولی قلب ترا لمس کند . مارکز
عشق یگانه منبع نیرو و قدرت شماست . باربارا دی آنجلیس
تا تو مرا بد خواهي و خود را نيك، نه مرا بد آيد و نه تو را نيك
خواجه عبدالله انصاري
انسان دانا به جای آنکه در انتظار رسیدن یک فرصت خوب در زندگی باشد خود آن را به وجود می آورد
فرانسیس بیکن
وقتی انسان آرامش را در خود نیابد ، جستجوی آن در جای دیگر کار بیهوده ای است.لارو شفوکو
بكوش تا عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری
آندره ژيد
بسیاری از آرزوهایمان را می توانیم با نشان دادن توانمندی خویش به آسانی بدست آوریم . ارد بزرگ
آنکه تخم بدی را می افشاند بدون شک همه محصول آن را درو می کند
دموستن
تا بدبختی را نشناسیم هیچ وقت راه بدست آوردن و نگه داشتن خوشبختی را یاد نمی گیریم
داوید وات
مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم میریزند و از آنها غولی بوجود می آورند که نامش تقدیر است.
هاینز
سعی نکنیم بهتر یا بدتر از دیگران باشیم ، بکوشیم نسبت به خودمان بهترین باشیم . مارکوس گداویر
اشتباه نیز جزئی از زندگی است ، پس وقت خودت را تلف نکن و خودت را برای اشتباه های گذشته سرزنش نکن
برادلی
نگاه خردمندان به ریشه ها می رسد و دیگران گرفتار نمای بیرونی آن می شوند . ارد بزرگ
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
بهترین خوشبختی ها ، یاری به دیگران است. آلبرت هوبار
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
چهار چوب نگاه ما زمینی است ، اما برآیند اندیشه ما جنبه آسمانی نیز پیدا می کند . ارد بزرگ
چنانچه به خورشید نگاه کنی ، سایه ای نخواهی یافت . هلن کلر
هیچگاه امید کسی را ناامید نکن ، شاید امید تنها دارایی او باشد . ارد بزرگ