نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم پینگ سرویس 256 نامحدود یکی از فامیل . 256 نامحدود (جشنواره) گرفته بود سرعت دانلود 30-32 بود پینگ هم که عکس گویا همه چیز هست . کلا مخابرات توی مرکز رجایی مثل اینکه خیلی خوبه ! منم چون مرکز رجایی هستم 100% میام مخابرات :n12:
سرعت این موقع شب از روز بیشتر :n13:
از دوستان کسی سرویس محدود داره ؟
ترافیک باقی مونده به دوره بعد منتقل میشه یا نه ؟
نقل قول:
رفیق کجا میشینی ؟ کدوم مرکز مخابراتی؟ من که مرکز چمرانم که فقط صبح از ساعت 5 تا 8 سرعت برای 1M 160-190 میشه بقیه مدت 50-80
اقا دیگه سرعتو برای هر طرح تثبیت کردن دیگه افت سرعت نداریم 256 سرعتش 20 /512 سرعتش 30 /ا مگ سرعتش 50 تا 70 اینجوریه دیگه افت سرعت فقط برای ماست برای اونا سرعت طبیعی برای طرحامونه.وسلام همین....
مرکز رجایینقل قول:
یعنی هیچکس اینجا سرویس محدود نداره ؟
سرعت من عجیب رفته بالا / خدا حفظش کنه :n02:
نقل قول:
متوجه منظورت نشدم قضیه تثبیت چیه میشه بیشتر توضیح بدی
دوست عزیز شما چه سرویسی دارید ؟ :n12:نقل قول:
۱ مگ نامحدود .....نقل قول:
یعنی میزان سرعت برای هر طرح 256/512 /1مگ و......... تعریف شدست یعنی جدیدا تعریفش کردن که سرعت 256 20کیلوبایت 512 سرعتش 30ک 1مگ سرعتش 50تا70ک ....یعنی مقدار طرح به میزان سرعت خیلی کاهش سرعت شده تا اخر این میزان برای ما ثابت میمونه ........البته این نظر منهنقل قول:
دوستان 2020 مجانی و رایگانه؟از تلفن ثابت وخانگی زنگ بزنی رایگانه؟
دوستان چطوری بفهمم خطمو تخلیه کردن یا نه؟من درخواست تخلیه خطمو کردم که تازه زنگ زدم گفتن تخلیه کردیم ولی من که هنوز اینترنت دارم ..........از 2020 خسته شدم هی زنگ زدم ونیم ساعت تو صف موندم.......
:n03::n03::n03: خدایا بزرگترین ارزوی من این است.... بزار یک روز طعم اینترنت پر سرعت رو بچشم... فقط یک روز.... آیا به آرزوم میرسم؟
سرعت افتضاح افتضاحه.خدا....کنه مخابراته:n24:
دوستان عزیز سرعت اینترنت پایین اومده . پینگ کشیده بالا . با لینک مستقیم با سرعت 60 تا دانلود میکنه . سرویس 1 مگ دارم
واسه شما هم به این صورته ؟
سرعت دانلود من بین 9تا14در نوسانه.سرویس512 نامحدود
اره واس منم اینجوریه سرعت دانلود کمه ولی سایت رو زود باز میکنه اول که میزنم شروع دانلود سرعت 150 بعد فوری میاد رو 70 ای تف...تازه شب هم سرعتش همش همین 70 ایناس عجب غلطی کردیم محدود گرفتیم ها ..تف به همش...پسر عمم شیرازه پارس انلاین 256 نامحدود داره سرعت دانلود 200 تا 300....:n29:
واسه من الان سرعت عالیه / واقعا معلوم نیس کار این مخابرات ....مسخرست !
واسه ۱۰۰ نفر اوضاع خراب میشه واسه ۱ نفر اوکی میشه :n21:
قدر اینترنتت رو بدون. واسه ما افتضاحه :(:n21:نقل قول:
برا من که سرعت عالیهنقل قول:
این فسمت سوم سریال game of thrones هست که الان دارم دانلود میکنم:n02:
یه مگ محدود تست همین الان
سرعت داغان
پ چرا مال من داغان نی؟نقل قول:
سایت دانلود که سرور داخلی باشه سراغ دارین؟
rasekhoon.netنقل قول:
آقا یادم رفت چجور پینگ میگیرن :n02:
میشه بگین؟
مرسی اما منظور من سایتی مثل میهن بودنقل قول:
اخر نفهميدم بيام پيشتون مخابرات يا با ذلت دوباره برگردم التماس پارس آفلاين رو بكنم!
از يه جهت ميگم يكماهه بگيرم ببينم چطوره از طرفي ميگه تا اخر فروردين اگه سه ماه بگيري يكماه جايزه داره:n02:
نامحدود بگيرم؟ محدود؟
دوستان اين مخابرات هم شبانه رايگانه؟ چند گيگ ميشه شبانه دانلود كرد مثلا با 256؟
شيطونه ميگه برو 256 نامحدود سه ماهه بگير:n02:
شما هم بیا شانستو امتحان بکن شاید برات خوب از آب دراومد:n02:نقل قول:
اول یکماهه 256 بگیر نامحدود فکر کنم 14.500 باشه بعد اگر خوب بود ادامه بده
فقط یادت باشه جشنواره نگیری
سلامنقل قول:
آیا امکان تغییر سرویس برای ماه بعدی از طریق پنل کاربری در سایت مخابرات وجود داره؟؟؟ چون وقتی به قسمت تمدید سرویس میرم سرویس فعلی رو 1024 زده که در پایینش میشه نوع سرویس درخواستی رو سرویس دیگه ای انتخاب کنی و توسط دروازه بانک ملت پرداخت کرد. کسی آنلاین تغییر سرویس داده؟
من همیشه آنلاین تغییر سرویس میدم.فقط دقت کن اگه بخوای از سرویس پایینتر به سرویس بالاتر بری روشش متفاوته.اگه لازمه که بگم.نقل قول:
=-=-=-=-=-=-=
256 نامحدود:
خوب شد واسه مننقل قول:
دستور زیر رو تایپ کن توی run(مثال هستش)نقل قول:
ping 4.2.2.4 -t
خوب چجور توضیح بده؟منظورت همون سرویس رزروهنقل قول:
سروسیت رو عوض کردی؟چطوره؟
راست میگن 3 ماه نامحدود بگیری یه ماه جایزه داره:n13:برا اینترنتیش اینجور نیست:n02:
من تا حالا دوبار انجام دادم... از 256 به 128 اومدم... از قسمت پایین تعرفه جدید رو انتخا ب کردم و مراحل رو طی کردم. با هر کارتی هم میشه مهم نیست که ملت باشه یا نباشه.نقل قول:
سرعت من همین الان ..... :n02: / یه روش کشفیدم در تنظیمات مودم +یه برنامه که از نهایت \هنای باند استفاده میکنه (عمرا لو بدم / نتیجه ماه ها بیخابی بوده ).... سرعت دانلود میشه عکس زیر :(۱ مگ نامحدود )
تعرفه من 128 نامحدود ... سرعت من با تورنت رو ببینید چطوره؟ نرماله یا نه؟ نمیدونم چرا با گوگل مشکل پیدا کردم... توی گوگل نمیشه هیچی رو باز کرد:n03:
خیلی خوبه سرعت شما با تورنت.نقل قول: