آی پی ها توسط dhcp ست میشن.نقل قول:
آی پی ها دستی یا از dhcpمیگیرن؟
ببخشید دیر جواب دادام
Printable View
آی پی ها توسط dhcp ست میشن.نقل قول:
آی پی ها دستی یا از dhcpمیگیرن؟
ببخشید دیر جواب دادام
جواب پست از واجبات نیست ولی ثوابش از سلام دادن بیشتره.
بله این روش خوبه، درضمن میتونید گروه هر کاربر رو جداگانه هم تعیین کنیدنقل قول:
سلام من چند تا سوال دارم به ترتیب جواب بدید ممنون میشم
1مامیخواهیم یک سرور درست کنیم که کانکشنی رو به اشتراک بزاریم این کانکشن کارش رد شدن از پ ی ل ت ر هست و تعداد استفاده کننده 6 تنفر سیستم های ارتباطی هم لب تاپ و تبلت هستن و ما نمیخواهیم روی هیچ سیستمی برنامه برای خودمان جدا داشته باشم منظورم نصب برنامه های دور زدن......
1چه نوع سخت افراری پیشنهاد میدید لب تاپ یا pc ایا رم مهمه یا خیر سیستم قدیمی کار راه انداز هست هارد 40 گیگ بس هست فقط برای سیستم عامل
2چه سیستم عاملی پیشنهاد میدید بیشتر میگفتن لینوکس اما اینجا بیشتر به ویندوز رای دادن:n13:
3 درحال حاظر یک مودم و دو تا اکسس پوینت در یک ساختمان 3 طبقه وجود داره با 6 کاربر اینکاربرها دائم وصل نیستند و اینترنت نامحدود هست
4ما در نظر داریم مودم+ اینترنت رو کنار سرور ببریم باکابل به کارت شبکه اول وصل کنیم و از شبکه دوم سرور خروجی بدیم به اکسس پوینت وووووو همه استفاده کنن
5 ایا از نظر استاندارد درست هست ما نه میخواهیم بدونیم کی چه سایتی رفته یاپهنای باند مشخصی براشون درست کنیم البته در حال حاظر شاید در اینده کنترل پهنای باند و تعین کاربر که چقدر سرعت داشته باشه
6 امنیت در این کار چقدر بالا میره در سرور کاری به امنیت پسورد اکسس پوینتها نداریم
چون ما یک فایروال + فایروال خود ویندوز یا همون سیستم عامل هست + فایروالهای که روی سیستم هر شخص جدا گانه هست نفوذش چقدره
چون اینجا دو تا کانکشن هست یکی گیزنده یکی فرستنده پس فکر کنم فایروال اینجا بیخودی هست تو سرور راهی هست کانکشن ها از فایروال رد بشن
سوالاتتونو تو تایپیک خودش بزن .هم طولانی نمیشه ، هم اینکه هرکسی تخصصی بهتون پاسخ میدهنقل قول:
برای انتخاب پهنای باندتونم بله میشه ..
ممنون میشه بگی کدام تاپیک مگر اینجا بخش شبکه و سرور نیست لطفا ادرس بدیدنقل قول:
بفرمایید .نقل قول:
خرید لپتاب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم های سرور و ...
برای انتی ویروس و فایر وال
ممنون این تاپیک ها بی فایده بودن سوال من چیز دیگری هست مربوط به اینها نمیشهنقل قول:
نقل قول:
بفرمایید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفیق، منم دنبال اجرای همچین داستانی (شیر کردن وی پـی ان) بودم که بتونم از دیوایس هایی که نمیشه روش وی پـی ان ست کرد استفاده کنم، بیشتر برای تلویزیون.نقل قول:
البته من آنچنان حرفه ایه این کار نیستم ولی در حالت تئوری شما میتونی این پلن رو اجرا کنی که فرضن یه سیستم معمولی جمع کنی بعنوان سرور وی پـی ان که روش کانکشن هاتو داشته باشی (در ضمن مطمئن نیستم اما یجا انگار توی نت دیدم که میکروتیک یه دیوایسی به همین منظور ارایه داده) بعدش دو تا کارت شبکه ی اون سیستمو بریج کنی و کانکشن وی پـی ان رو شیر کنی روی اون و دو تا اکسس پوینت رو مستقیم وصل کنی به پورت های شبکه ی سیستم. ولی خب اونجوری هم نمیدونم دقیقن چجوری میشه DHCP رو تنظیم کرد!
الان یخورده سحری خوردم بیشتر فکر کردم دیدم نمیشه که! (پست قبل)
چ شرُ وری گفتم توی پست قبل :n02:
احتیاج به این کارها نیست الان دیگه روی اکثر مودم ها و روتر ها میشه وی پی ان تعریف کردنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزیز جواب این سئوال ما رو کسی نداد " به تازگی بنده به عنوان مسئول شبکه یک اداره با 20 کلاینت شده ام. مدیر شبکه قبلی اینترنت را برای تعدادی از آی پی ها شیر کرده است. میخواهم چند آی پی به آن اضافه کنم. کسی می دونه چطور باید این کار رو بکنم. توضیح اینکه از win server 2003 روی یه سئویچ استفاده میکنم. و میدونم این تغییرات رو تو کانفیگ مودم انجام نداده چون مودم رو ریست کردم" آی پی ها توسط dhcp ست میشن.
دوستان عزیز جواب این سئوال ما رو کسی نداد " به تازگی بنده به عنوان مسئول شبکه یک اداره با 20 کلاینت شده ام. مدیر شبکه قبلی اینترنت را برای تعدادی از آی پی ها شیر کرده است. میخواهم چند آی پی به آن اضافه کنم. کسی می دونه چطور باید این کار رو بکنم. توضیح اینکه از win server 2003 روی یه سئویچ استفاده میکنم. و میدونم این تغییرات رو تو کانفیگ مودم انجام نداده چون مودم رو ریست کردم" آی پی ها توسط dhcp ست میشن.
سلام من این سناریو رو انجام دادم و بخوبی جواب گرفتمنقل قول:
فقط بحثم سر این بود که بجای pcو لب تاپ چیزی دیگری جایگزین کنم که نمیدانم هست یا خیر خیلی تحقیق کردم بی نتیجه بود و امنیتش بیشتر برام مهم هست نمیدانم چقدر امنیت در این سناریو بالا میره چون کانکشنها تمامی در یک سیستم دیگر نصب هست و کرک و مشکلی در سیستمهای دیگه بوجود نمیاره
ممنون وی پی ان مدتهاست از دور خارج شده و جایگزینش کریو امده دوست عزیزنقل قول:
سلام یا بایدdhcpرو خاموش کنی همه رو دستی تعریف کنید یا اینکه خودش بصورت اتومات ایپی بگیره یک راه دیگه اینکه یک سویئچ جدا بزاری و تنظیمات رو برای اون تعداد دستی بدی بیشتر نمیدانم شاید دوستان بتونن کمکت کنننقل قول:
سلام رفقا يه راهنمايي بکنين منو:
آي پي پابليکمون وليده.
مودم وايمکس BM8301 داريم با آي پي 192.168.0.10
روتر ايسوس RT-N12 داريم با آي پي 192.168.1.1
کلاينت ها به روتر وصل هستن
کلاينتي که روش IIS FTP راه انداختيم هم آي پيش مسلما هست 192.168.1.100
تنظيمات فايروال و اين حرفا همه انجام شده.
ميخوايم ftpserver رو راه بدازيم اما مشکل اينجاس که آي پي مودم و روتر هم رنج نيستن و پورت فورواردينگ جواب نميده. از اونطرف هم مودم روي حالت روتر تنظيم شده و نميشه هم رنجشون کرد. و نميخوايم هم که مودم روي حالت بريج ست بشه.
چيکارکنم؟
اینم عکس از حالتش:
سلام دوستان یک سوال داشتم و اون اینکه آیا کابل شبکه علاوه بر دیتای شبکه برق هم داره یا نه اگر نداره آیاباید برای داشتن برق روی کابل شبکه از سوئیچ poe استفاده کرد
این قسمت از تاپیکو کسی سر نمیزنه انگار
سلام دوست عزیزنقل قول:
در مورد گزینه ی اول حتما باید کیس باشه چون قراره روزانه روشن باشه و یک لپ تاپ دووم نمیاره. ولی با این تعداد کاربر احتیاجی به سرور های صنعتی نیست. یه core i5 با 4gb رم جواب کارتون رو میده.
در مورد سیستم عامل که جواب این سوال واضحه، چون در شبکه هایی با این سایز احتیاجی به لینوکس نیست. ضمن اینکه اگر شما لینوکس بلدی میتونی انجام بدی ولی اگر بلد نیستی اصلا نباید از سرور لینوکسی استفاده کنی چون لینوکس برای کسانی که باهاش تجربه ی کاری درست و حسابی ندارن یا مدارکشو نگرفتن خیلی اذیت کنندست.
گزینه های بعدی رو همشون رو میتونید با فایروار ماکروساف tmg به سادگی راه اندازی کنید. هم میتونید پهنای باند برای هر ip تعیین کنید
هم سایتهای مشخص فیلتر کنید هم .......
ولی اگر تا به حال این کار رو نکردید باید بدونم چه دوره هایی رو طی کردید. چون به این راحتی ها هم نیست.:n24:
ضمن اینکه معمولا بهتره که به هر کاربر یه انتی پ ی ل ت ر بدین. تا خودشون مدیریت کنند چون اگر از سرور اصلی بخواین این کار رو بکنید
سرعتتون معمولا میاد پایین و دردسرهای خاص خودش رو داره.
راه حلهای دیگه هم مثل استفاده از کریو هست ولی یک پیشنهاد اصولی برای شما با توجه به کارهایی که میخواین انجام بدین همون tmg هستش. چنانچه دوره ی +NET رو طی کرده باشید با حدود 60 ساعت وقت گذاشتن میتونید انجامش بدین. سوالی هم بود در خدمتم.:n16:
ببخشید من نفهمیدم ip او یکی اینترفیس روتر چیهنقل قول:
اگر بتونی شکل شبکه رو با visio یا حتی packet tracer بکشی خیلی بهتر میشه روش نظر داد.
خوب بستگی داره که چقدر برق روی کابل بخوایننقل قول:
چون کابلهای شبکه در بهترین حالت 12 ولت جا به جا می کنند و بیشتر از اون موجب اسیب به سیم و ذوب شدن پلاستیک کابل میشه.
معمولا اداپتورها یا سوئیچهای poe برای رسوندن برق به ادوات شبکه مثل انتن، دوربین ، .... استفاده میشن تا دردسر کشیدن یک کابل دیگه رو نداشته باشیم.
موفق باشید.
^^^^^^^^^^^
اهان تازه متوجه شدم
راه حل استفاده از همون port forwarding هستش
فقط باید این کار رو دوبار انجام بدین
در port forward اول از مودم وایمکس فوروارد کنید به پورت خارجی Asus
و یکی بار هم از asus فوروارد کنید به pc1
البته میتونید از مودم وایمکس همه ی پورتها رو روی asus فوروارد کنید تا بعد دیگه هر port forwarding که داشتید از روی asus به راحتی بتونید انجام بدید.
یک نکته ی نا مربوط دیگه اینکه سعی کنید هیچوقت public ip خودتون رو در محیطهای اینطوری به نمایش در نیارین چون من الان هم ip شما رو میدونم هم رنج ایپی های داخل نتورک شمارو و هم مدل روترهایی که استفاده کردید و این میتونه یک مشکل امنیتی جدی پیش بیاره.
موفق باشید.
آقا مرسی ازت.
حرفت امنیتیتون کاملن صحیحه منم یه عدد همینجوری واسه پابلیک نوشتم. البته آی پیم استاتیک هم نیست در نهایت.
البته راهکار شما یه مشکلی داره اینکه از مودم نمیشه پورت فوروارد کرد روی ip غیر همرنج، راجع به DMZ هم همینطور. دقیقن سواله بنده هم همینه. مودم در حالت روتر تنظیم شده و پورت فورواردینگ و DMZ رو فقط توی رنج ip خودش قبول میکنه که همون 192.168.0.xxx هستش. از اون طرف هم مسلمن نمیشه ip دوتا روتر رو همرنج کرد. از بریج هم نمیتونم روی این مودم استفاده کنم.
چیکار کنم به نظرتون؟
ببخشید مگه الان دست راست مودم با دست چپ روتر جفتشون از رنج 192.168.0.0/24 نیستن؟؟شما از روی 192.168.0.10 مودم بنداز روی دست راست روترت(ip ندادی توی شکل)نقل قول:
بعد هم از 192.168.1.1 روتر بنداز روی 192.168.1.101 کامپیوترت
موفق باشید.
آقا مچکر. اوکی شد، من اصلن به اونیکی اینترفیس روتر توجه نکرده بودم. مرسی رفیق.
سلام
هر وقت با ایپد یا ایفون به روتر وصل میشم بعد از چند دقیقه اینترنت قطع میشه مثلا موقع دانلود یه فایل باید چند بار wifi رو خاموش روشن کنم تا دانلود رو ادامه بده البته ارتباط وای فای بین دستگاه و روتر قطع نمیشه فقط ارسال دیتا و اینترنت قطع میشه
احتمال زیاد باید یه تنظیماتی روی روتر باشه که من پیداش نمیکنم کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام .....
یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین ...
من دوتا کانکشن دارم (هر دو ADSL) ... نرم افزاری هست که من بتونم باهاش تعیین کنم هر نرم افزار از یه مودم اینترنت بگیره ؟
مثلا IDM از connection 1 و Bittorrent از connection 2.
من از نرم افزاره ForceBindIP قبلا استفاده میکردم ولی اون دردسرش خیلی زیاده...
ب خيلي موارد بستگي داره چند نمونهنقل قول:
لينك دانلود و تنظيمات كانكشن در سرور لينك
نوسان برق و قطع شدن لحظه اي مودم
مشكل اينترنت
بعيد ميدانم از تنظيمات روتر باشد
بنظرم خطتتون نویز دارهنقل قول:
چک کردید ببینید نویز داره یانه ؟
کلا اینترنت من وایرلس هست و نویزش هم کمه از متن هم مشخصه که اشاره ای به مودم نداشتم.نقل قول:
هرمشکلی هست از روتر هست چون رادیو بصورتش مستقیم خوبه ولی بصورت وایفای مشکل داره
با دستگاهاي ديگه همون منطقه موردي نداريد؟؟نقل قول:
شايد نويز روي سيگنال وايفاي باشه،
مشکل اینه که بعد از استفاده ۵ دقیقه اینترنت قطع میشه ولی سیگنال وای فای هست کافیه از تو گوشی یبار وای فای رو خاوموش روشن کنم تا اینترنت برقرار بشه
این موارد ربطی به نویز نداره چون خیلی منظم اتفاق میوفته
احتمالا باید یه تنظیماتی غی مستقیمی روی روتر باشه که پهنای باند رو کنترل کنه ولی چنین چیزی رو پیدا نمیکنم
این اتفاق برای همه دیوایس هایی که وصل میشن میوفته بغیراز اونایی که بصورت لن وصل شدن
سلام دوستان عزیز
من میخوام یه مودم adsl که تک پورت هست رو به یه سوئیچ وصل کنم و بعد اینترنت رو از سوئیچ روی دوتا سیستم شیر کنم و روی یکی از سیستم ها میخوام اسکنر و پرینتر رو نصب کنم و بعد با همین شبکه ایجاد شده (با سوئیچ و مودم ) پرینتر و اسکنر رو شیر کنم روی سیستم دوم حالا میخواستم ببینم باید به هر دو سیستم آی پی بدم یا نه اتوماتیک تنظیمشون کنم اگه آی پی میخواد چه آی پی و dns , gateway باید به سیستم ها بدم برای شیر کردن پرینتر و اسکنر چیکار باید بکنم. من آماتورم ممنون میشم با جزئیات راهنمایی کنید خیلی ضرروریه.
اینم بگم که قبلا این دو سیستم به همین شیوه بالا باهم شیر شده بودن و بعد از عوض شدن ویندوز سیستم اول حالا اینترنت روی سیستم دوم هست ولی روی سیستم اول نیست و فایلی هم بین دو سیستم شیر نمیشه پرینتر هم شیر نیست. آی پی سیستم دوم که الان اینترنت روی اون وصل هست اینه 192.168.1.12 و سابنت 255.255.255.0 و gateway اون هم 192.168.1.1 و DNS هم 192.168.1.1 بود ولی سیستم اول رو هر چی با این عددا بازی کردم وصل نشد که نشد عدد آخر آی پی سیستم اول رو 13 گذاشتم نشد 10 گذاشتم نشد هر عددی که بگید گذاشتم نشد بعد gateway رو تغییر دادم نشد DNS رو هم باز نشد.
راستی اینم تا یادم نرفته بگم که توی سیستمی که تازه ویندوز روی اون نصب شده بود وقتی میخواستم پرینتر و یا فولدری رو شیر کنم گزینه شیر غیر فعال بود و یه لینک داده بود که اگه میخوای فعال شه باید add network wizard رو نصب کنی و اینکار رو کردم اما نمیدونم مراحلشو درست رفتم یا نه ولی بعدش گزینه ی شیر فعال شد. این wizard رو که گفتم لینکشو داده بود و نصبش کردم از یه جای دیگه هم میشه آوردش ینی چند بار دیگه رفتم دوباره نصبش کردم از قسمت کنترل پانل و قسمت Network connections یه گزینه هست به اسم Set Up a home or small office network اینو نصب کردم اول next زدم بعد گزینه دوم رو فعال کردم و بعد next و بعد یه اسم برای workgroup دادم تا آخر . حالا ممکنه اشکال از این باشه یا اصلا ربطی نداره؟
دوستان کسی تجربه استفاد از مودم-روتر بیسیم TP-Link TD-W8951ND داره ؟ این مدل رو امروز گرفتم ، برای تعویض هم صحبت کردم با فروشنده اگر جالب نیست تعویض کنم
دوستان بنده تو دانشگاه هستم تا قبل میتونستم فایلهایی mkv و mp3 و mp4 کلا اینا را از دانشجو محدود کردن تا حجم را تموم نکنند.یعنی اجازه دان نمیدن چجوری؟
فقط میشه فایل زیپ و exe و rar دان کرد.
الان راه حلی میخوام برا رفع این مشکل لطفا کمک کنید.
از چیز میز هم استفاده کردم.
لطفا راه کار را دقیق بگید طرف چجور محدودمون کرده و چجور میشه رفعش کرد.
راستی چ ی ز شکنم استفاده کردم نشد
من از یه سایت مستقیم کننده لینک استفاده میکنم به نام expressleech.com این سایت وب سایت جدا داره برای لیچ کردن فایل ها به نام texl.us
توی این تکسل میتونین هر فایلی رو با هر فرمتی تغییر فرمت بدید و یا rar کنید و بعد دانلودش کنین که محدود نشه
یعنی من لینک بدم هر پسوندی بخام میده؟نقل قول:
بله لینک بهش میدید، فایل آپلود میشه روی سرور اون سایت. بعد میتونید با یه rename ساده پسوند فایل رو به هر چیزی تغییر بدید و دانلودش کنین. یا میتونین بصورت rar و zip درش بیارین و دانلودش کنین.نقل قول:
مثلا این فایل رو بهش میدم
Film.mp4
بعد میتونم فرمتش رو دستی عوض کنم
Film.exe
Film.m
یا هر چیز دیگه. اینطوری اون محدودیت رو دور میزنین.
برای نمونه اگر خواستید یه لینک فیلم برام پیام خصوصی کنین تا من تغییر پسوندش بدم براتون و تست کنین که محدودیت رو دور میزنه یا نه