شما میتونی باز کنی صفحش رو ؟! ... من هر چی میزنم ارور میده !نقل قول:
شما میتونی باز کنی صفحش رو ؟! ... من هر چی میزنم ارور میده !نقل قول:
نه منم هرچی میزنم باز نمیشه!!!!:18::18::18:نقل قول:
اول نزده بودن با رتبه کشوری کمتر از 750000 ؟ یه صفر بیشتر گذاشته بودن ! .. الان درست شد !نقل قول:
ولی نمیدونم چرا باز نمیشه !
نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1390
بچه ها این نتایج مال چه کسانی هست؟وقتی اطلاعاتمو میدم میگه: داوطلبي با چنين مشخصات جز معرفي شدگان نمي باشد.
up!نقل قول:
دوستان با 2900 منطقه 2 ، دختر ، شانس قبولی توی پزشکی،دندان پزشکی یا داروسازی وجود داره؟(هر جای مملکت می خواد یاشه ...)
مرسی ...
فک کنم منظور دانشگاه هایی مث دانشگاه مالک اشتر و امام صادق و اینا که به مصاحبه نیاز دارن باشه ...نقل قول:
نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1390
منم نمیتونم باز کنم ...نقل قول:
شما میتونی باز کنی صفحش رو ؟! ... من هر چی میزنم ارور میده !
من باز كردم صفحه رو براحتي !
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
آره منم نبودمنقل قول:
بچه ها این نتایج مال چه کسانی هست؟وقتی اطلاعاتمو میدم میگه: داوطلبي با چنين مشخصات جز معرفي شدگان نمي باشد.
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=970
دروغ نگو دروغ گو دست رو شده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه،حرفاتو باور نمیکنمممممممممممممممممممم م........:10::10::10::8::8::8:نقل قول:
دانشگاه مذاهب اسلامي
دانشگاه صنعتي مالك اشتر
دانشگاه علوم پزشكي ارتش ج.ا.ا
غيردولتي و غيرانتفاعي اصول الدين
دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري
غيرانتفاعي سوره
اينا چند برابر ظرفيت هستن كه مصاحبه هم دارن !
واقعا صفحه باز شد!!!
کد:http://10.10.60.91/sarasari/90/Ans_Lett/index.php
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
ساعت 9:20 دقيقه
هنوز لينك انتخاب رشته رو نزاشتن
ولي دارن بروزرساني ميكنن سايت رو ...
آره واسه منم باز شد البته باز شدن داریم تا باز شدن...:31::31::31:نقل قول:
من كه گفتم صفحه منحرف !نقل قول:
آره واسه منم باز شد البته باز شدن داریم تا باز شدن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا انتخاب رشته نمياد پس ..............
از بچه های گزینه ی 2 کسی هست زحمت تخمین رتبه رو بکشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادبیات : 38.9
عربی : 37.5
معارف : 53.4
زبان خارجه : 45.4
ریاضی : 7.5
فیزیک : 9.7
شیمی : 25.8
منطقه ی 2 - گروه ریاضی فیزیک - معدل کتبی : 14.11
ممنون میشم اگه امکان داره زودتر پاسخ بدید . آخه خیلی خیلی حیاتیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به یادآوری است که متاسفانه با وجود اینکه من در منطقه ی 2 فارغ التحصیل شدم ، به دلیل اشتباه سازمان سنجش ، محل اخذ مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی ام رو زده شهرستان نمین / اردبیل . واسه همین هم کارنامه ای که برام صادر شده برای منطقه 3 هست که شدم 8000 . حالا باید برم بگم برام تصحیحش کنن. می خواستم قبلش بدونم حدودا در منطقه 2 رتبم چند میشه ....
ادبیات : 38.9
عربی : 37.5
معارف : 53.4
زبان خارجه : 45.4
ریاضی : 7.5
فیزیک : 9.7
شیمی : 25.8
منطقه ی 2 - گروه ریاضی فیزیک - معدل کتبی : 14.11
ممنون میشم اگه امکان داره زودتر پاسخ بدید . آخه خیلی خیلی حیاتیه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به یادآوری است که متاسفانه با وجود اینکه من در منطقه ی 2 فارغ التحصیل شدم ، به دلیل اشتباه سازمان سنجش ، محل اخذ مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی ام رو زده شهرستان نمین / اردبیل . واسه همین هم کارنامه ای که برام صادر شده برای منطقه 3 هست که شدم 8000 . حالا باید برم بگم برام تصحیحش کنن. می خواستم قبلش بدونم حدودا در منطقه 2 رتبم چند میشه ....
نقل قول:
ن كه گفتم صفحه منحرف !
چرا انتخاب رشته نمياد پس .............. __________________
چه عجليييه؟؟؟؟؟؟؟صبر كن ....صبر كن....:46:
اگه رشته ای که دوست داری توی علم وفرهنگ هست همونجا بمون.:10:نقل قول:
يعني يه نفر نيست به ما جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19:
شته هنر
سهميه شاهد
رتبه در سهميه 5
رتبه كشوري بدون سهميه 1474
نمره زير گروه 2(طراحي صنعتي)7428
ادبيات:24
عربي:12
معارف:24
زبان:38/7
درك عمومي هنر«22/3
درك عمومي رياضي و فيزيك:16/1
ترسيم فني:25
خلاقيت تصويري:53/4
خلاقيت نمايشي:50
خلاقيت موسيقي:0
خواص مواد:0/5
به نظرتون طراحي صنعتي تهران قبولم؟
(راستي من پسر هستم و تنها 4.32درصد پسرها مجاز به انتخاب رشته شده اند)
نرم افزار گزینه 2 شماره داوطلبی میخواد ک من نداررم !!(چسبونده بودن به صندلی ک من یادم رف برش دارم)
شماره ی داوطلبیمو از کجا میتونم گیر بیارم ؟
تو انتخاب رشته اصلیم ش داوطلبی میخوان؟
تو گزینه 2 که هرچی عدد وارد کنی حله(مثلا:هفت تا صفر)نقل قول:
تو انتخاب رشته به چند حالت میشه انتخاب رشته کرد(روی کارت جلست هم شماره داوطلبی هست،اگه تو کامپیوترت نگه داشته باشی...)
یعنی کسی از بین دوستان پاسخ این پرسش ها رو نمی دونه ؟
نقل قول:
بچه ها انتخاب رشته از فردا ساعت 9 صبح به بعد شد.طبق اعلام سازمان سنجش
[براي مشاهده اطلاعيه هاي سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با اصلاحيات دفترچه راهنماي انتخاب رشته در آزمون سراسري سال 1390 اينجا را کليک نماييد
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=973
بچه ها تو گزینه 2 زده طرف با 7000 منطقه 1 مهندسی شیمی دانشگاه تهران قبول شده..! ممکنه همچین چیزی؟!
آره درسته منم دیدم،اونی که قبول شده منطقه 1 بوده و شانسم آورده...:10::10::7::7::7:نقل قول:
بالاغیرتن نمیشه مام از این شانسا بیاریم؟ :دینقل قول:
من داشتم به شیمی محض فکر میکردم.. یهو اونو دیدم مخم هنگ کرد.
خب معمولا مهندسی شیمی جز اولویت های آخر بچه ها هست و اون آخر ها ممکنه حذف بشه ! برای همین به اون رسیده با خوش شانسی ! .نقل قول:
پ.ن: امسال به نظرتون چجوریه وضعیت دفترچه نسبت به پارسال با توجه به اینکه تو ریاضی که من چک کردم دختر و پسر رو مشخص کردن بیشتر جاها ! ... امکان داره برای پسرا رتبه ی بالاتر بره برای بعضی رشته ها ... نه ؟ .. یعنی یه کم بیشتر خوشبینانه بزنیم ؟!
به نظر من آره،خوش بینانه تر بزنیم.:10::10:نقل قول:
بچه ها نظرتون درباره این که امسال مهندسی هوافضا،نفت،مکانیک،برق، مهندسی پزشکی و... رو پیام نور آورده با ظرفیت های تاپ چیه؟؟
الان که رشته های معمولی رو تو پیام نور به زور میخونن،خدا به داد کسایی برسه که میخوان اینا رو تو پیام نور بخونن...:10::10:
سلام ، دوستان لطفا راهنمایی کنید که کارم یک کوچولویی پیچ خورده ...
من رتبه ام توی کنکور علوم انسانی شده 862 و رتبه کشوری ام هم شده 3615 اما من زمان ثبت نام یک اشتباهی کردم که به جای اینکه بزنم خراسان رضوی ، مشهد ، مرکزی اشتباهی زدم خراسان رضوی مشهد رضویه ! همین اشتباه منو از منطقه 1 برد به 3 ... الان دنبال اصلاح این اشتباهم امیدوارم که حل بشه ...
حالا خواهشم از دوستان اینه که پاسخ هر پرسشم رو اگر بطور 100% درست می دونند بیان کنند ... پیشاپیش از همه تون سپاس گزارم .
1. نخست اینکه کدومشون بهتره از نظر پذیرش منطقه 3 یا 1 ؟ اگر میگین 3 به من بگین چطور منطقه 3 پذیرشش بهتره در صورتی که بیشترین امار شرکت کننده ها برای منطقه 3 هست ( از منطقه 2 جمعیت بیشتری داری و چیزی حدود 3 برابر جمعیت منطقه 1 داوطلب داره )
2. اگر معادل سازی کنند ( نمی دونم اما احتمالا همین کار رو خواهند کرد ) رتبه من در سهمیه بالاتر میشه یا پایین تر ؟ نهایتا چقدر اختلاف خواهد داشت ؟
3. رتبه کشوری تا اونجایی که من میدونم بدون اعمال سهمیه هست آیا ممکنه رتبه کشوری ام با وجودی که نوشته بدون اعمال سهمیه بیشتر بشه ؟
4. و در نهایت آیا روانشناسی دانشگاه فردوسی قبول میشم ؟ شما چه رشته های خوبی رو پیشنهاد می کنید در دانشگاه های بزرگ ؟
5. اگر نکته ویژه ای به ذهنتون می رسه بیان کنید
بازم از همه شما سپاس گزارم ...
در پناه خداوند یکتا پیــــــروز و سر بلند باشید ...
این احتمالم هست که بچه ی یکی از اعضای هییت علمی باشهنقل قول:
بچه ها این انتخاب رشته ی گزینه دو چقدر دقیقه ؟
کانون بهتره یا گزینه دو؟
معرفی رشته مهندسی رباتیکنقل قول:
تضاد رباتیک با مکاترونیککد:http://www.robotics-engineering.ir/introduction-with-robotics-engineering
چارت کارشناسی مهندسی رباتیککد:http://roboticseng.persiangig.com/robotics/ROBOTICS%20VS%20MECHATRONICS.pdf
چارت کارشناسی مهندسی مکاترونیککد:http://roboticseng.persiangig.com/robotics/robotics%20flowchart.jpg
دروس کارشناسی ارشد مهندسی رباتیککد:http://roboticseng.persiangig.com/document/Chart%20karshenasi%20mechatronic.pdf
دروس کارشناسی ارشد مهندسی مکاترونیککد:http://roboticseng.persiangig.com/robotics/arshad%20robotics.pdf
کد:http://roboticseng.persiangig.com/document/arshad%20mecatronics.pdf
دوستان دانشکره ی معماری دانشگاه هنر چطوره؟ چه رتبه ای می خواد؟ یه عکس هم ازش نیست!
به نظرتون با 5500 منطقه 1 معماری بو علی همدان قبول میشم؟
نقل قول:
اصلا تاثیری نداره من اون اوایل جوونی دنبالش بودم اما وقتی فهمیدم بی تاثیره بیخیالش شدم :31:
دانشکده معماری کدوم دانشگاه هنر چرا مبهم حرف میزنید بگید کدوم دانشگاه هنر رو میگید !!!نقل قول:
اگر میبینید عکسی ازش نیست بیشتر بگردید اگر باز پیدا نکردید معنیش اینه که به احتمال قوی چیز خاصی برای دیدن نداشته برای همین مسئولین دانشگاه هیچ عکسی از اونجا نذاشتن !!!
سلام
دوستان اگر از دانشگاه هنر تهران و خود دانشگاه تهران(رشته های هنرش) اطلاعاتی دارن دریغ نکنن.یعنی کدومشون بهتره.اگر اشناهاتونهماین دانشگاهها رفتن یه اطلاعاتی بگیرن که خیلی حیاتیه.
ممنون
نقل قول:
کارنامه تو باز کن ... توی کارنامه شماره داوطلبی رو دادده :46:
:| مملکته داریم میطلب ـه..نقل قول:
نقل قول:
واقعا این کارنامه برای منم سواله :21:
چند نفر با رتبه 7000 هم نفت هم شیمی قبول شدن بعضیا خوب شانس دارننقل قول: