من خودم یه استقلالی اصیل هستم
خون آبی تو رگام جریان داره
ولی باور کنید اگر همه کسایی که پنالتی میزنن
بزن سمت راست طالب لو
همه ضربه ها گل میشه
Printable View
من خودم یه استقلالی اصیل هستم
خون آبی تو رگام جریان داره
ولی باور کنید اگر همه کسایی که پنالتی میزنن
بزن سمت راست طالب لو
همه ضربه ها گل میشه
و همین وساطت هاست که ایران ما را ...
این دیگه مشکل مملکته نه تیمها.چند بار مشتریهایی با مبالغ سرسام آور اومدن تا این تیمها رو بگیرند ولی دولت قبول نکرد.نقل قول:
اصلا این موضوعی که شما میگید با کل قوانین fifa و afc مغایرت داره.
یعنی مستقل بودن فوتبال از دولت و خصوصی بودن تیم ها.
ولی توی کشور ما حتی ورزشش هم باید با دخالت مستقیم دولت انجام بشه.
و این جای تاسف داره.
البته طبق قانون afc سپاهان هم مشکل داره
حامی استقلال و پیروزی دولت هستند و حامی تیم شما شرکت پگاه که تو هر شهر ایران یک کارخونه داره.اون وقت میگی تیمتون حامی نداره.نقل قول:
شاید...من زیاد توو نخ فوتبال و تعقیبش نیستم ولی همیشه پگاه گیلان رو دوست داشتم و واقعا از بردش خوشحال میشدم!چون هرگز حامیان مالی قوی ای مثل استقلال و پرسپولس نداشته!
مگه نبود همین استقلالی که 4 به 1 از پگاه باخت؟!
به خصوص جلوی تیم قدرتمندی مثل سپاهان که پرسپولیس خیلی شانسی ازش برد!
کی باورش میشد پگاه قعر جدولی سپاهان رو به نتیجه ی 4 به 2 ببره؟!
کاش این نادر دست نشان زودتر مربی پگاه میشد...شاید اگه از اول مربی پگاه بود وضعیت پگاه خیلی بهتر از اینا بود که شک ندارم همینطوره!
در کل اینجور بحث ها هیچ وقت پایان نداره چون یه نفر به خاطر علاقه ای که به یه تیم داره هرگز حاضر نیست تیم دیگه ای رو بالاتر ازش بدونه!
به خاطر همین می گم دم پگاه گرم
بازیهایی هم که مثال زدی جزو اتفاقات فوتبال هستند.همون بازی استقلال و پگاه استقلال با اینکه تو دوران افتش بود و به همه تیمها امتیاز میداد ولی شانس هم نداشت.20 تا موقعیت داشت هیچکدوم گل نشد و توپ به دوتا دیرک میخورد و میومد بیرون ولی پگاه 4 تا حمله نصفه نیمه کرد و 4 تا گل زد.البته هیچ چیز از ارزشهای پگاه کم نمیشه.منم از تیم پگاه خوشم میاد.البته نه به خاطر تیمش به خاطر ضدیتی که با ملوانیها دارند. بعد از بازی پگاه-ملوان وقتی مصاحه احمدزاده تو نود رو دیدم بدجوری حرصم گرفته بود.
ولی خدایی اگه پگاه سپاهان رو نمیزد اصلا کسی تحویلش میگرفت.
آخه عزیز من حمایت های استقلال و پرسپولیس کجا و پگاه کجا...یه شرکت که فقط اسمش روو تیمه ، همین!نقل قول:
البته منکر حمایت های مالیش نمی شم ولی در مقابل استقلال و پرسپولیس خیلی کمتره...
چطوره که این به قول شما اتفاقات فقط برای پگاه می افته؟!نقل قول:
شانس کدومه؟!اصلا استقلال دیگه اون استقلال همیشگی نیست!نقل قول:
خیلی ضعیف تر از سابقه...
ببخشید لابد اون پنالتی ای که داور گرفت درست بود نه؟!نقل قول:
100%!نقل قول:
ولی وقتی شما میای می گی پگاه چهارتا حمله ی نصف و نیمه کرده در حالی که 4 به 1 برنده شده خود به خود از ارزش تیم کم میشه!!!
ببخشید من اصلا منظورت رو از کلمه ی ضدیت متوجه نشدم...میشه یه توضیحی بدی؟!نقل قول:
مطمئن باش هر تیم طرفدارای خودشو داره ، چه ببره و چه ببازه...لااقل من اینجوری فک می کنم.نقل قول:
----------
در آخر بگم که اینجور بحثا سروته نداره و هیچ وقت تموم نمیشه چون اگه داشت هیچ وقت طرفداری دو تا تیم نمی اومدن توو سر و کله ی هم بزنن و فیزیکی درگیر شن و به اموال خسارت بزنن پس دیگه خواهشا ادامش ندیدن چون اصلا دوست ندارم یه اخطار دیگه بگیرم و بن شم...
تمام!
تایید میشه.نقل قول:
کریمی اگه بازیکن بود از بایرن پرتش نمیکردن بیرون.
علی کریمی الان فقط یه اسمه.
دیگه اونی نیست که بود.
مطمئن باش استیلی یه بازی خوب کار نکنه میندازنش بیرون.نقل قول:
اگر نمی رفت باید تعجب می کردیم ... کار کردن توی لیگ ایران حماقت محضه ... شنیدم با الوصل بسته .
نه با الوصل نبسته.نقل قول:
فعلا رفته کره تا استراحت کنه.
شما از کجا شنیدی؟
همين حرکت قطبي نشون داد که واقعا حرفه ايه . اعتبارشو از سر راه نياورده که بسپاره به دست آقايون
تاييد مي شه . چون قطبي فراتر از فوتباله ايرانه . براي تيم هاي ما همين پروين و قلعه نوعي کافي اند .نقل قول:
استیلی میدونه اگه بمونه ...با یه مساوی تیم از هم میپاشه و هوادارها آشوب میکنند...پس به احتمال زیاد قبول نمیکنه
و اینو میدونه که از همه لحاظ بهتره کنار بکشه ...نمیتونه با محبوبیت قطبی مبارزه کنه
مجید خاکپور ...و یا مصطفی دنیزلی؟؟!!
دوست عزیز، خواهشا کمی آهستهتر. نیازی نیست شما به پست همۀ کاربران پاسخ دهید. هرکس نظر خودش رو داره و حتی اگه غلط هم باشه، بازهم بسیار محترمه. به دیگران احترام بگذارید تا به شما احترام گذارند.نقل قول:
تندرست باشید. :46:
هرکس جای قطبی بود همین کار رو می کرد.
ولی خداییش دمش گرم عجب مربی مشدی بود.
یادش گرامی :41:
حالا احتمال اینکه بیاد چقدر هست اگه بیاد تیم خیلی رونتر میشه
من با امدن دنیزلی موافقم
FEiZ عزیز سلام.نقل قول:
یه سوال بی ربط.
شما هم شطرنجی هستید؟؟!!!
احتمال بازگشت اقای قطبی -0- هست ....اونم صفر مطلق
دنیزلی تیم خوبی داشت ...خیلی قشنگ بازی میکردند ...و همه ازش حساب میبردن ...ولی تیم گل نمیزد ...بخاطر حضور معدنچی در نوک حمله بود ...
در واقع نشنیدم ... تیتر یکی از روزنامه های امروز بود ... تقریبا تیتر تمامی روزنومه ها رفتن قطبی بود به جز استقلال جوان که یه تیتر مسخره زده بود !نقل قول:
نه با الوصل نبسته.
فعلا رفته کره تا استراحت کنه.
شما از کجا شنیدی؟
خواهشا سوالتون رو دقیقتر بیان کنید.نقل قول:
منظورم دنیزلی بود بد رسوندم منظورمو
احتمال اومدن دنیزلی چقدره؟:19:
یعنی منظورم اینه که اهل شطرنج هستید؟نقل قول:
شطرنج باز هستید؟
آخه از این عکسی که گذاشتید من کلی حال کردم!
من آخرم نفهمیدم این یارو سبزه هه ریش پرفسوریه که روی نیمکت پرسپولیس هم بودش و موقع جشن قهرمانیم رو سکو بود کیه.
کیه؟
حال ندارم مثل خودت به هر خط پاسخت یک جواب بدم.تازه فیض هم ناراحت میشه :دینقل قول:
آخه عزیز من حمایت های استقلال و پرسپولیس کجا و پگاه کجا...یه شرکت که فقط اسمش روو تیمه ، همین!
البته منکر حمایت های مالیش نمی شم ولی در مقابل استقلال و پرسپولیس خیلی کمتره...
چطوره که این به قول شما اتفاقات فقط برای پگاه می افته؟!
شانس کدومه؟!اصلا استقلال دیگه اون استقلال همیشگی نیست!
خیلی ضعیف تر از سابقه...
ببخشید لابد اون پنالتی ای که داور گرفت درست بود نه؟!
100%!
ولی وقتی شما میای می گی پگاه چهارتا حمله ی نصف و نیمه کرده در حالی که 4 به 1 برنده شده خود به خود از ارزش تیم کم میشه!!!
ببخشید من اصلا منظورت رو از کلمه ی ضدیت متوجه نشدم...میشه یه توضیحی بدی؟!
مطمئن باش هر تیم طرفدارای خودشو داره ، چه ببره و چه ببازه...لااقل من اینجوری فک می کنم.
----------
در آخر بگم که اینجور بحثا سروته نداره و هیچ وقت تموم نمیشه چون اگه داشت هیچ وقت طرفداری دو تا تیم نمی اومدن توو سر و کله ی هم بزنن و فیزیکی درگیر شن و به اموال خسارت بزنن پس دیگه خواهشا ادامش ندیدن چون اصلا دوست ندارم یه اخطار دیگه بگیرم و بن شم...
تمام!
تو پست قبلیمم گفتم از پگاه خوشم میاد.واسه اینکه با ملوانیها کل کل دارند.بعد از بازی پگاه -ملوان که بیشتر بازی دست پگاه بود و حتی یک پنالتی هم خراب کرد وقتی احمدزاده تو مصاحبه گفت ملوان باید این بازی رو میبرد و پگاه تونست ملوان رو متوقف کنه میخواستم خرخرش رو بجوم ولی در مورد بازی استقلال خودت هم گفتی که امسال استقلال خیلی ضعیف بود و به قولی ضعیف تین تیم تاریخش ولی اگه یکبار دیگه فیلم بازی رو ببینی درباره حرفهات یک کم بیشتر فکر میکنی.استقلال هم که بازی رفت رو تو رشت 1-0 برد.
با همه این احوال بعد از بازی فینال میبینمت
عکس های زیباییست
واقعا ممنون.
سلامنقل قول:
مطمئنی ؟؟
چون چند وقت پیش تی وی فیروز کریمی رو با دخترا و داماداش نشون داد نصرتی توشون نبود!
مهدی تاتار دوماد فیروز کریمی هست نه نصرتی
همينو ميخواستم بگم ديدم قبلا" گفتي! :دينقل قول:
baba chera hamaton haletoon bade? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا دمت گرم واقعا عکسهای با حالی بودن امیدوترم همیشه اینجوری شاد باشن تا ما هم با شادی اونا شاد بشیم
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در مذاكره مستقيم با علي كريمي از وي خواست كه فصل آينده را در تيم سرخ پوش تهراني سپري كند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران علي كريمي ستاره ايراني باشگاه القطر در مجموعه ورزشي انقلاب تهران به صورت انفرادي تمرين مي كند. حبيب كاشاني در همين محل با كريمي مذاكره كرد و از وي خواست كه پيشنهاد خودش را براي حضور در باشگاه پرسپوليس اعلام كند.
كريمي كه سابقه حضور در تيم سرخ پوش را داشته چند پيشنهاد مناسب از تيم هاي عربي دريافت كرده و در حال بررسي شرايط است اما اعلام نموده كه بالاخره زماني به پرسپوليس باز مي گردد. اين احتمال وجود دارد كه كريمي در صورت عدم توافق با تيم هاي عربي باز هم پيراهن سرخ تيم تهراني را بر تن كند. در عين حال كاشاني از وي خواسته كه در هر شرايطي به عنوان بازيكن كمكي در ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا پرسپوليسو همراهي كنه.
به نظرم خيلي خوب ميشه علي كريمي بياد
آره هم برای پرسپلیس عالی میشه هم برای خود علی کریمی چون بعد از سال ها میتونه به اون آمادگی قبلیش برسه
برای علی کریمی خوب میشه ولی برای پرسپولیس افتضاح میشه چون تا بیاد این بازیکن دوباره
مثل اولش بشه کاشانی موهاش شده رنگ دندوناش ده دفه هم سکته کرده.
کریمی دیگه بازیکن نیست باید بندازنش بیرون بره همون قطر تیله بازی.
تیم فوتبال سپاهان نوین با پیروزی برابر استیل آذین جواز حضور در هشتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور را بدست آورد.به گزارش خبرنگار مهر، دو تیم فوتبال استیل آذین و سپاهان نوین اصفهان از ساعت 17 امروز در دیدار برگشت از مرحله پلی آف لیگ دسته اول باشگاه های کشور به مصاف هم رفتند که در پایان این دیدار تیم فوتبال سپاهان نوین با نتیجه 2 بر یک از سد میهمان خود استیل آذین گذشت تا با توجه به پیروزی 2 بر یک در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به رقابت های لیگ برتر صعود کند.
برپایه این گزارش، در این دیدار که در حضور بیش از 5 تماشاگر حاضر در ورزشگاه دستگردی تهران و با قضاوت خداداد افشاریان پیگیری شد، محمد پروین در دقیقه 72 تیم فوتبال استیل آذین را پیش انداخت اما مصطفی شجاعی(79) و قادر افکاری (86) گل های برتری سپاهان نوین را به ثمر رساندند.
با این پیروزی تیم فوتبال سپاهان نوین اصفهان به عنوان نخستین تیم از رقابت های لیگ دسته اول باشگاه های کشور، جواز حضور در رقابت های لیگ برتر را بدست آورد.
دیدار رفت دو تیم فوتبال سپاهان نوین اصفهان و استیل آذیم هم که در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شده بود، با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسیده بود.
همچنین در دیگر دیدار این مرحله که دیدار رفت دو تیم محسوب می شد، دو تیم پیام مشهد و فولاد خوزستان در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد و درحضور 20 هزارتماشاگر به تساوی بدون گل رضایت دادند.
با توجه به نتیجه این دیدار، تکلیف دیگر تیم صعود کننده از این مرحله به مسابقات هشتمین دوره لیگ برتر، پس از دیدار برگشت دو تیم که روز پنجشنبه 23/3/87 در ورزشگاه تختی اهواز برگزار می شود، مشخص خواهد شد.
من از خبر اول بسیار خوشهالم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره قطبي هم رفت .
دوباره پرسپوليس بيچاره شد.
به نظرم بهتر شد! من اصلاخوشم نمي اومد پروينو مقابل پرسپوليس تو ليگ برتر ببينم
همچنین به توان 2نقل قول:
بیچاره شد پرسپولیس
پروین حالا که به هیچ جا نرسیده میاد سراغ پرسپولیس.
انقدر سیخ میزنه تا خودشو بکنه تو پرسپولیس.
استیلی کجا بود
پروین تیمش باخت حالا میاد سراغ پرسپولیس استیلی هم با ید بره غاز بچرونه.
یه دونه ساکت کم بود حالا دو تا شدن :2::27:
چيه بدجوري ترسيديد حالا پرسپوليس از دو طرف ميخورهنقل قول:
ایول پسر
چه حالی کردم
امسال 2 تا سپاهان
ایووووووووووووول
:دی