والا الان دوستم 512 نامحدود داره و من 1 مگ نامحدود تا الان هیچ مشکلی نداشتیمنقل قول:
Printable View
والا الان دوستم 512 نامحدود داره و من 1 مگ نامحدود تا الان هیچ مشکلی نداشتیمنقل قول:
دوست عزیز ممنون میشم واسه منم بفرستی طرح ها رو.نقل قول:
سرعت من باورنکردنیه طرح طلایی روز حدودا 60 سرعت خیلی بالا و پایین میشه شب 10 تا 20 ثابت هم نیست حتی 5 یا 0 میمونه اونم لینک مستقیم درجه 1 چرا اینطوریه فقط من این سرعت دارم نویز هم ندارم لطفا جواب بدین
کلا شما روی خط فیبرنوری میتونید نامحدود بدید طرح های اسیاتک کاربر اسیا میشیم منکه اسیا داشتم گفتن روی خط فیبر نوری نمیشه 256 نامحدود چقدر خوب بود:n28:نقل قول:
سلام کلا اینترنت ایران وضعیتش خرابه از نظر بنده ولی متصفانه تو ایران فیبر نوری نامحدود روش فعال نمیشه و باید محدود فعال کرد و نوری فقط نامحدود 2 مگ داره اونم که هزینش سنگین هست ولی روی مسی هم نامحدود و هم محدود جواب میدهنقل قول:
آقا ممنون از اینکه طرح ها رو فرستادینقل قول:
چند تا سوال :
1- آسیاتک رو فیبر نوری جواب میده ؟ آخه میگن فیبر نوری فقط باید مخابرات بگیره - من مشترک مخابرات استقلالم.
2- این طرح های نامحدودش رو هم میشه گرفت واسه فیبر نوری ؟
3- سرعتش واقعآ همونیه که نوشته ؟ الان طرح طلایی مخابرات دارم , یک هفته میشه سرعتش درست شده.
سرعت الان من طرح طلایی (طرح دزدی طرح پوسیده ) از دست این ها سردرد شدم خوبم نمیشه حوصله جروبحث زنگ هم ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام متسفانه فیبر نوری فقط مخابرات جواب میده روشنقل قول:
اقا شبانه ات چطوره؟نقل قول:
منم منظورم همون EA بود با این وضع اینترنت که نمیشه تو گیم رنجر بازی کرد.نقل قول:
و منم دقیقا مثل شما هستم یک بار با پینگ 130 میرم تو بازی هیچ لگی نداره ولی یک بار با پینگ 270 میرم تو بازی راحت بازی میکنم.
به نظر من این که هر چند وقت یک بار میشه درست حسابی بازی کرد یک دلیلش اینه که اینا هی پورتا رو میبندن و باز میکنن یک بار پورت HTTPS رو میبندن باز یک هفته بعد باز میکنن یک بارم پورت UDP رو میبندن که اصلا نمیشه رفت تو بازی من یک جا خوندم که بازی آنلاین فیفا از پورت UDP برای انتقال اطلاعات استفاده میکنه چون سرعتش از پورت TCP بیشتره ولی امنیتش کمتره بازی آنلاینم که امنیت چندانی لازم نداره.
حالا با خارجیا که خیلی وقته بازی نکردم الان با همین ایرانی ها هم لگ دارم.
فکر کنم فعلا تا اینترنت اینطوری هست کلا باید بازی آنلاینو بوسید گذاشت کنار چون آدم میره تو بازی لگ میزنه هیچی از بازی نمیفهمه اعصابشم خورد میشه.
در مورد TTL میشه بگین حدودا باید چند باشه که بشه آنلاین بازی کرد ، یا برای هر کس فرق داره نمیشه یک رنج خاصی براش تعیین کرد؟
من به خاطر این میگم شاید اینطوری باشه چون 2 سال پیش اگر کسی میخواست از مخابرات بگیره باید تویه منطقش جایه خالی میبود و اگر خالی نبود باید صبر میکرد تا یکی دیگه اینترنت نگیره و پورتشو خالی کنه تا بهش اینترنت بدن ، اون موقع میگفتن ظرفیت هر منطقه 16 هست حالا که اینا کلا کنسل شده و فقط به فکر پول گرفتنن کیفیتو بی خیال شدن همینطور به همه اینترنت میدن و تعداد کاربرا روز به روز زیاد میشه ولی تجهیزاتشون هیچ فرقی نمیکنه همون تجهیزات 2 سال پیش ولی کاربرا 20 برابر شده.نقل قول:
برای همین من فکر کردم برای هر منطقه تجهیزات جدا دارن ، که با راهنمایی شما فهمیدم اشتباه فکر میکردم.
برا منم دقیقا همین طور بود منم تقریبا یک سال پیش که اینترنت بعثت داشتم راحت آنلاین میزدم حتی با خارجی ها بدون لگ ولی الان دیگه خیلی کیفیتش بد شده فکرم نمیکنم از طرحو اینا باشه طرها هیچ فرقی با هم نداره ، پینگشون یکیه.نقل قول:
الان کلا کیفیت اینترنت شدیدا اومده پایین ، حالا امیدوارم که درست بشه.
اقا عرفان شما شبا ازچه لینک هایی بیشتردانلود می کنی؟
بابک جان من شبا از لینک هایه مختلفی دانلود میکنم ولی کاری که میکنم اینه که چند تا با هم دانلود میذارم معمولا 5 تا.نقل قول:
دانلود هایه منم معمولا از لینک هایه غیر مستقیم هست ، میرم لینکو مستقیم میکنم و میذارم برایه دانلود این لینک هایه غیر مستقیمم چون معمولا چند قسمتی هست همه قسمتارو با هم میذارم که با بیشترین سرعت دانلود کنه.
من از همین دانلود ها یا پی سی دانلود هم که دانلود میکنم اگر چند تا با هم بذارم راحت 250 میگیره.
تک لینکم که بذارم به زور به 120 برسه.
ممنون عرقان عزیز اخه قدرت سرورها با هم فرق داره گاهی با چند لینک هم به حذاکثر نمی رسه نمونه اش مولتی شیر که دوستان چند صفحه پیش می نالیدن بخصوص تو دو ساعت اول شبانه
الان لینک های غیرمستقیم رو تو کدوم سایت شما مستقیم می کنید؟اینا رو میپرسم تا به یک جمع بندی بهتر درباره سرورها برسیم
سرعت نت نسبت به زمان انتخابات بهتر شده
فیس هم خوب باز میشه
مچکریم روحانی
انشالله ریشتونو حسن بزنه خشک کنه بی دین های دزد
هنوز 2 گیگمو ندادن
قبلا هم بهت گفتم که.نقل قول:
برو مخابرات مرکزی ( عدل خمینی ) و بعد هم پیش آقای زمانی که رئیس بازرسی هستند.
کارت رو راه میندازه.
دقیقـــــــــــــا.نقل قول:
همه ی طرح ها و سرعت های مخابرات خراسان رضوی از لحاظ کیفیت و پینگ مثل هم هستند.
فقط این وسط چهار طرح چرت و پرت اضافه کردن که فقط از مردم پول بسولفند.
سایت برایه مستقیم کردن فایل ها زیاد هست و فرقی هم نداره از کدوم استفاده کنید شما فقط لینک رو مستقیم کنین دیگه سرعتش هر چی شد حد اکثرش همونه مگر این که اون سایت هم شلوغ باشه و سرعتا بیاد پایین.نقل قول:
اینترنت مرکز پیروزی الان بعد از 18 ساعت وصل شد!
به نظر شما چیزی به عنوان عذر خواهی میدن؟؟؟؟؟
نه::::n09:نقل قول:
واسه چی قطع بوده ؟نپرسیدی ؟نقل قول:
به هر حال برو خدا رو شکر کن که وصل شد. عذر خواهی تو باید از اونا بکنی که باعث شدی اونا از پشت میزشون پاشند و یه مقدار تکون بخورند.:n07:
همیشه حوادث طبیعی رو هم در نظر داشته باشید. مثلا اگه امروز یه خورده هوا گرم بشه مخابرات دیگه اینترنتش کار نمیکنه. این از این.
سلام به همگی
دوستان الان من بخوام تمدید کنم نت رو ... به نظرتون چه سرویسی بگیرم که سرعتش خوب باشه ؟ (در حد همون بعثت هم باشه ما قبول داریم )
کسی اگه لیست طرح ها و قیمت رو داره به مام برسونه
هر کس فیبر نوری نیست نیاد طرف مخابرات بهترین گزینه آسیاتک نامحدود
طرح زیاد داره ولی من که سر در نیاوردم طرح طلایی سرعت 200 نقره ای 150 برنزی 100 حالا سه طرح دیگه 256 و 128 و 64 داره این سه تا رو هم نوشته سرعت 1024 کیلو بیت ولی اولا قیمت هاشون خیلی فرق داره دوما من طرح طلایی دارم بیشتر 80 تا حالا نداشتم یعنی پول خیلی بیشتر دادم ولی سرعت ندیدم بعضی شانسی 200 دارن بعضی ها هم با تماس فراوان 200 سرعت گرفتن شبانه هم کلا افتضاح کلا با یک جماعت دزد طرفی که خودشون هم نمیدونن چی نوشتن در کل من با مخابرات آشنا نبودم اینجا هم کسی ننوشته نمیگن طرح نقره ای برنزی و بقیه چه سرعتی دارن پیشنهاد من طرح برنزی بگیر چون سرعت 200 طرح طلایی اگر بدن با سرعت 100 کیلو برنزی در صفحه باز کردن فرقی نداره دوما حجمی هست دانلود هم نمیتونی داشته باشی که سرعت بخوای سوما قیمت هر گیگ هم پایین تر نوشتن اول حجم انتخاب میکنی میبنی قیمت بالاتر میشه بعد زمان هم انتخاب میکنی میبنی قیمت بیشتر میشه هر گیگ 8 تا 10 هزار تومان در میاد خدا کنه همه این دزدها تو دولت جدید عوض بشن ماهم بتونیم مثل بقیه کشور ایتنرنت واقعی نا محدود داشته باشیم
داداش اشتباه محضه ادم تو این شرایط بیاد از اسیاتک سرویس بگیره!!!نقل قول:
همه دارن از دست اسیاتک فرار میکنن اونوقت شما میای میگی بهترین گزینه اسیاتک؟؟:n02:
ادم از هر شرکت خراب شده سرویس بگیره ولی از اسیاتک نگیره!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
توضیحات در مورد سرویس ها و قیمت سرویس ها
موفق باشید...
دوستان هر کی متخصص تو حوزه وب و برنامه نویسی است بره یه دستی به این سایت 2020 لعنتی بکشه.
خودشون اینقدر احمق اند که بیشتر از یک ماهه که هنوز نتونستند یه Button ( دکمه گزارش کارکرد ) رو اسکریپ نویسی کنند. وای خدایا. ( فقط بلدند اسکریپ دزدی بسازند-کثافت ها )
البته اگه یه وقت رفتید اونجا مشغول به کار شدید ازشون پول نگیرید و بگید محض رضای خدا دارید کار میکنید واسشون. ( آخه حقوق و پولی که اونا میدند حرومه . چون از پول دزدیست )
نقل قول:
شما بگو من از کجا بگیرم بهتر شو معرفی کن حتی وایمکس هم معرفی کن اگر نه توی مشهد از اسیاتک نامحدود بهتر نیست قیمتشم عالیه تا هفته پیش نامحدود 512 داشتم 60 تا 70 سرعت ثابت بدون هیچ مشکل و قطع و وصل دانلود هم زیاد داشتم هم فیلم های فول اچ دی چند گیگ و هم بازی هارو دانلود میکردم هر چی میخواستم راحت دانلود میکردم باز کردن صفحات هم خوب بود فقط پینگ بالا برای بازی خوب نبود اگر نه توی مشهد از اسیاتک نامحدود بهتر نیست قیمتشم عالیه پارس انلاین هم داشتم که قیمتش بالا هست خیلی هم مشکل داشت شاتل و مبین که هیچ شما بهتر از اسیاتک نامحدود میتونی تو مشهد معرفی کنی الان شدم فیبر نوری با مخابرات دزد بالا توضیح دادم چقدر دروغ میگن تازه برای دانلود تا 1 شب بیدار باید باشی با سرعت 20 تا 30 برای هر لینک اونم شب من بیشتر از 50 تا نداشتم کلا دانلود ندارم
نمیدونم دوستان باقی شهرستان ها با اینکه اطلاعی از وضعیت فعلی مخابرات خراسان رضوی ( مشهد ) ندارند , میان اینجا الکی پست میدند و بدتر از همه بقیه رو هم گمراه میکنند !
آقا برو تو تاپیک شهر خودت .:n02: ( دوستان منظور کلی بود باز دلخور نشه کسی )
داداش بهترین طرح همون بعثت بود!!
والا بنده مخابرات داشتم دهنم سرویس شد الان اسیاتک نامحدود گرفتم ازشم رازی هستم الان دوستام هم اسیا تک گرفتن رازی هستن بنده هم نماینده شون هستم
اینم تعرفه ها خواستین در خدمت هستم
نه داداش الان من همه ی طرح ها رو آزمایش کردم بهترینش همین مبین نت است.
والا ما بعثت داشتیم و داریم ... نمیدونم چی شد که یه بعد از عید 180 گیگ حجم برای ما اضافه شد :n02::n04: ما هم تا جایی که جا داشت دانلود میکردیم اما یهو دیروز همش پرید !
ای تویی که داری تو مخابراتـــــــــ داری کار میکنی . یه روز واسه خرج دوا درمون بچه ات ممونی ( انشا... )
تو رو خدا کاری کنید تا مردم اینقدر نفرین تون نکنند. بابا مثل باقی مخابرات های کشور مثل آدم سرویس بدید و بشید بهترین ISP.
حرومتون باشه که حتی نمیذارید از چیزی که بابتش پول دادیم هم استفاده کنیم.
اینم از وضعیت الان.
حالت بهم میخوره نگاش میکنی. از هر سه چهار تا خط چند تا تایم اوت داره.
سرعت تورنت توی روز ( در واقع سمت ظهر ساعت 12 ) تا 200 میره. وقتی میرسه به ساعت رایگان میرسه به 20 کیلوبایت.
یادش بخیر بعثت قدیما.
تست به تاریخ : 1391/05/06
ساعت 1 صبح ( ساعت رایگان )
الان من به کی فحش بدم؟
یکم باید به خودمون فحش بدیم که هر کاری دلشون می خوان با ما می کنند و ما صدامون در نمیاد:n27:نقل قول:
دوما بقیه فحش ها رو هم باید به این گلدنت داد همه چیز زیره سره این گلدنته :n03:
وقتی مخابرات با گلدنت قرارداد نداشت وضعیت خیلی بهتر بود اما حالا همش دزدی همش کم فروشی:n29:
شما کدوم منطقه هستی سیگنال خوبه راضی هستی از مبین نت هر رفعه رفتیم تایپک مبین نت کمتر کسی راضی هست ایرانسل هم امتحان کردی؟نقل قول:
نقل قول:
من این موضوع رو نمیدونستم 10 برابر خرج میکنم میرم وایمکس اگر نه عمرا پول به مخابرات گلدنت میدادم از این گلدنت چند سال پیش متنفر شدم ارزش فحش هم نداره کلا بی ارزش هستند این گلدنت یک آدم های کج و کوله عصبی سیگاری همشون طلبکار عقده لنز رنگی خلاصه همشون دزد و عوضی کلا آدم نیستن بعد گذشت این همه سال هنوز حالم از گلدنت بهم میخوره و فراموش نکردم برای همین هیچ انتظاری نداشته باشید که با یک مشت دزد ..........
دی ان اساتونو عوض کنین بهتر میشه کمی ماله من که پینگم رسیده بود 1400!:n03:
الان دی ان اس عوض کردم خوب شد پینگم از همون گوگل که 1400 بود رسید به 166
دیگه فحش نمیدم به مخابرات:n16:
احتمالا اینجا جاسوس وجود داره:n21:
الان دو شبه سرعت دانلود رایگان شبانه به شدت افت کرده تا صبح 200 مگ هم نگرفته
کسی هست این چند شب سرعت رایگانش افت کرده باشه؟
نقل قول:
چی هست این؟
اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هه!
باز وصل نمیشم!!!!!
جالبه با اکنت طلاییم نمیتونم وصل شم با بعثت خالم میتونم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه این چه وضعشه تازه دو روز پیش 18 ساعت قطع بود اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههه:grrr::grrr::grrr::grrr::grr r::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
نقل قول:
عجب چه جالب منم طرف های ساعت 2 و خورده ای اینترنتم قطع شد
فکر کردم اشکال از مودمه من با هر دو تا اکانت هم نمی تونستم وصل بشم
بعد از 20 دقیقه دوباره خودش وصل شد