نقل قول:
4 تا عینک سه بعدی پسیو , 2 تا عینک دوال پلی , یک عدد کنترل یونیورسال و یک عدد کنترل ماجیک
Printable View
نقل قول:
4 تا عینک سه بعدی پسیو , 2 تا عینک دوال پلی , یک عدد کنترل یونیورسال و یک عدد کنترل ماجیک
نقل قول:
با وجود wifi که با سرعت خیلی بیشتری انتقال می ده دیگه نیازی به بلوتوث نداره در ضمن برای لب تاب و pc های جدید هم میتوان از hdmi استفاده نمود.
wifi , hdmi که همه تلوزیون های ال جی اسمارت داره کلی گفتمنقل قول:
فکر کنم باید 76100 نصف قیمت بفروشه بعد بره دو میلیون بذار روش بده 86000 :n13:
سلام من می خوام la8600 رو از بانه بخرم، می شه لطفا راهنمایی کنید که وقتی آوردنش چه تستی بگیرم چون تا نیم ساعت وقت تست می دن. در ضمن بعضی از فروشگاه می گن که یه مدل اصلی دارن و یک مدل معمولی که تفاوتش حدود 300 هرارتومن تقریبا
کسی می دونه چه جوری میشه تشخیص داد کدوم اصلی؟
با تشکر
دوستان من امروز یه 47la8600 خریدم از پیرانشهر که مثل بانه هست
4تا عینک 3 بعدی داره و دو تا دوال پلی ولی یه دونه کنترل جادویی داره
کنترل معمولی نداره؟
چرا کسی از این بانه ای ها یا همون بدون گارانتی ها نخریده ؟بگه دو تا کنترل داره یا فقط یدونه؟
خب کنترل معمولی راهم 70تومان میگفت طرف اصلی ماله اون تلویزیون هاش بود که تو ویترین گذاشته بود
نقل قول:
من به خیلی از این فروشگاه ها این چند وقته زنگ زدم. 3 - 4 تاشون می گن که ما دو مدل داریم. یک سریش از فروشگاه ال جی امارات وارد شده که دو تا کنترله هست (هم مجیک کنترل و هم یونیورسال) و برچسب ال جی امارات داره و قسم می خورن که :n27: پنلش کره ای هست.
یک سری دیگه هم دارن که میگن از کردستان عراق وارد شده که بیشتر جاها دارن و تک کنترل هست (فقط مجیک کنترل) و می گن پنلش چینی که قیمتش هم حدود 300 تومن ارزونتر. یعنی همه چی تقریبا یکی فقط پنلش فرق می کنه.
خلاصه هنوز نتونستم تصمیم بگیرم.
البته بگم که خیلی ها هم می گن این حرف ها چرت و پرت :n02: همشون یک جنس و فرقی نداره.
البته هم la8600 هست و هم la8600V
فرقشون چی هست؟نقل قول:
سلام.خیلی فوریه.مدل la62100 ال جی دانگل داخلی وای فای داره؟
یا باید یه روتر یا مودم بهش نصب کرد؟
اقا وقتی با تی وی دنبال مودم ام میگردم پیدا نمیکنه.چرا؟دانگل نداره؟
دوستان حدودا سه و نیم دارم چه مدلی بگیرم خوبه ؟
دقیق نمی دانمنقل قول:
نقل قول:LA8600V ریسیور ماهواره داخلی داره اگه گیرت اومد حتما همین مدلو بگیر (کجا این مدلو میفروشه؟)نقل قول:
با سلام دوست عزیز مدل تلوزیون من 42lw57000 و مدتی برای من مجیک موشن کار نمیکنه دانگل روشن , کنترل که باش کار میکنم میشه فقط تلوزیون خاموش و روشن کرد فقط بعضی وقتا که کنترل نزدیک دانگل از پشت میکنم یک مقدار کار میکنه میشم پاسخم بدین!
سلام دوستان راجب پیکسل سوخته کسی اطلاعات داره
چه موقعه خطرناک میشه
سلام
آقا LG LA 66100 , 47 inch قیمت دادن بهم 3,300,000, ، چطوره به نظرتون ؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه مگر حافظه داخلی نباید 4 گیگ باشه در این سری؟ چرا 1.5 گیگ فقط نشون میده تو tv ؟!؟!؟!!!!
به نظرم خوب گفته. چون من از نمایندگی شهرمون که قیمت گرفتم برای 42 اینچ همین مدل 3.140.000 تومان بودنقل قول:
سلام لطفا بگین la86000 با صدا خاموش روشن میشه ؟ چطور ؟من گرفتم ولی بلد نیستم با تشکر
دوستان فرق سری LA با LM چیه دقیقا؟
دوستان کسی نتونست بفهمه چجوری میشه کانالهای کارتی رو تو ریسیورای تلویزیونای ال جی باز کرد یا بیس کد وارد کرد؟؟
سلام
من هر کاری کردم نتونستم در خود تلوزیون ثبت نام کنم. تا ایمیل را میزنم و برسی اعتبار ایمیل رو میزنم میگه ایمیل معتبر نیست از خود سایت ال جی هم که ثبت نام کردم و بعد در منو وقتی یوزر و پسورد رو میزنم میگه اتصال شما پایدار نیست.
با کابل شبکه هم چک کردم همین مشکل بود.جالبه هیچ مشکلی برای رفتن در وب با تلوزیون ندارم و براحتی باز میکنه
مدل تلوزیون هم la6600 و ورژن 3 میباشد
دوستان زیر 2 تومن led چییشنهاد میکیند؟
تا 2500 سه بعدی چی پیشنهاد میکیند؟
اره در ورود به حساب کاربری خطای
"شبکه یا سرور دارای ثبات نیست، لطفا بعدا امتحان کنید" رخ میده
کسی نمیدونه باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟:n13:
اگه کسی دلیلشو میدونه ممنون میشم کمکی بکنه.:n16:
مقداری از حافظه توسط فایل های سیستمی تلوزیون پر شده وقتی آپدیت کردین متجه میشین.نقل قول:
از زمانی که آپدیت کردم وقتی حجمو نگا میکنم مینویسه 2.5 گیگ از 4 گیگ توسط فایل های سیستمی تی وی اشغال شده.
دوست عزیزنقل قول:
اگر شما مشگل اینترنتی نداشته باشید و این پیام را می بینید این به این منظور است که شما به سرور lg وصل نمی شوید حالا دو اتفاق ممکنست افتاده باشد یکی اینکه آی پی سیستم شما وقتی که به سرور وصل می شود تلویزیون شما سیستمش از طریق سرور چک میشود و چون ثبت نام نکردید عمل نمی کنید که ممکن است این قاعده باشد و یا اینکه شما مراحل ثبت نام را انجام ندا دید و یا اینکه خود سرور مشگل دارد
من رفتم توی سایت ال جی ایران بصورت ایمیل شکایت کردم شماهم برید 5 مین بیشتر وقتتونو نمیگیره.کلا اونایی که آپدیت کردن مشکل دارن
la سری 2013 استنقل قول:
lm 2012
با سلام دوست عزیز مدل تلوزیون من 42lw57000 و مدتی که دقت کردم موقع پخش فوتبال مخصوصا چون صفحه یک دست سبز و زمین چمن مشخص توش و هنگامی که تصویر در حال حرکت زیاد در هنگام فوتبال و نه ثابت من حدور سه ال چهار تا خط کم رنگ مشکی عمودی رو تصویر تلوزیون میبینم فرقی نمیکنه که با دیجیتال ببینم و یا با ----- میخواستم بدونم مشکلش از چی ممنون از لطفت
نه مشکل تو ثبت نام نیست من سه بار با آیدی مختلف ثبت نام کردمنقل قول:
پروفایلمم تکمیله، عده ی زیادی این مشکل رو دارن.
به احتمال زیاد مشکل از خود سرور الجی هست؛
بازم من این مشکلو پیگیری میکنم اگه به جوابی رسیدم خبر میدم
ممنون:n01:
این LG ابله با آخرین آپدیتش گند زد به کار ما .
قبل از این آپدیت آخری تلویزیون راحت بصورت وایرلس به روتر کانکت میشد اما بعد از آپدیت هر کاری کردم نشد که نشد . حتی کلا انکریپت سرویس رو برداشتم و بازم کانکت نشد!!! در نهایت گفتم نکنه بخاطر استفاده از MAC filter این اتفاق میفته ؟ هیچی دیگه! مک فیلتر رو دیسیبل کردم و مشکل حل شد و حتی با انکریپت هم کانکت شد .
اما مساله اینه که من به هیچ وجه دلم نمیخواد مک فیلتر دیسیبل باشه . از اونطرف هم به نظر میاد LG به هیچ وجه دلش نمیخواد آپدیت جدید بده !!!
حالا سوال اینه که کسی راهکاری سراغ داره که فرمویر تلویزیونو با USB یا هر چیز دیگهء دستی عوض کنم و برگردونم به ورژن قبلی ؟
اگه راهی باشه متعاقبا باید لینک دانلود فرمویر قبلی هم وجود داشته باشه .
خلاصه اگه کسی راهکارشو سراغ داره و بگه ممنون میشم .
پ.ن : مدل تلویزیونم : 47LM67100-TB
آپدیت جدید نریزید مشکل داره اساسی
جالبه که در سایت LG اصلا این مدل تلویزیون من وجود نداره !!!! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصولا گلدایران یه صفر بیشتر میزاره.
مثلا توی سایت 7610 هست ولی گلدایرا 76100 میزنه
هنگام ارسال پست قبلی فقط قسمت پشتیبانی رو سرچ کرده بودم ، الان تو کل سایت سرچ زدم دیدم این مدلو گذاشته ، با کد 67100 :نقل قول:
عجیبه که توی پشتیبانی با کد 6710 قرارش داده !
راستی با پشتیبانی گلدیران تماس گرفتم و مشکل رو مطرح کردم . طرف شماره تلفنمو گرفت تا زنگ بزنه جوابمو بده اما زنگ نزد :|
ازش پرسیده بودم که آیا ال جی آپدیت دیگه ای برای این تلویزیون میده یا خیر ؟ :||
دوستان علت خطا در وارد شدن به حساب کاربری الجی رو بعضی از کارشناس ها میگن که مشکل از سرور الجی هست و رسیدگی میکنن.
دوستان سلام . من این هفته می خوام tv بخرم منتها بین 2 مدل lg la 86000 و سامسونگ f8880 گیر کردم نمیدونم کدومو انتخاب کنم . از دوستان با تجربه و کارشناس تقاضی دارم منو کمک کنند . سپاس:n12:
باسلام من اینترنت3gگوشی (5530نوکیا)روبانرم افزارJoikuSpot-Premium-V3 روی led42lm66100-tbمیخام شیر کنم به شبکه وصل میشه ولی توقسمت dsnزیرشبکه مشکل داره وصل نمیشه خودکار که باشه بازم مشکل داره لطفا کمکم کنید باتشکر
دوستان مدل 47LA62100 چه طوریه؟
چند روزه که این تلویزیون رو خریدم فقط تو یه چیز موندم که چرا ضخامتش نسبت به سامسونگ انقدر زیاده ! تکنولوژی تولیدشون فرق میکنه؟
این طور که من متوجه شدم فقط نور پس زمینش LED هست یعنی در کل تکنولوژی LED رو نداره ، درسته ؟
دقیقا همینطور که شما میگید هست.نه تنها ال جی سامسونگ وسونی و... همشون ال سی دی هستند با نور پس زمینه ال ئی دی.گول بازی تبلیغاتی این شرکت ها رو نخورید.نقل قول:
تلوزیون ال ئی دی که واقعا ال ئی دی باشه قیمتش خیلی بالا هست.
این مطلب بخونید :