برای pc نمیاد؟نقل قول:
Printable View
برای pc نمیاد؟نقل قول:
نقل قول:نه برای pc نه برای x360 نه برای ps3 نه برای پلتفرم دیگه ای نمیاد فقط nds.نقل قول:
این بازی مال فقط nintendo ds هست و q2 2009 میاد.
نقل قول:
من سیستمم اینه البته اون عکسا رو با تنظیمات پایین گرفتم:
vga: 1 gig 9800 GTX GDDR 3
RAM: 4GIG
CPU: X4 64 biti 5000
در ضمن دیگه از این سوال ها نکنید.
عزیزان حتما بازی رو بگیرید که از دستتون میره :دی
راهنمای این بازی خیلی آسان است:
اول: بازی رو نصب کنید.
دوم: پس از نصب بازی RGSC رو بریزید و بعد از آن هم کرک رو توی اون فایل کپی کنید
سوم: کرک paul.dll رو در مکان OfflineActivation در بازی کپی کنید.
چهارم: حالا lunch gta iv رو هم کپی کنید و بعدش اجراش کنید
خوب ممکنه اینطوری نشه اولا ممکنه اتفاق خودم بیفته که net frame work رو پاک کردم و دوباره از RGSC ریختم که RGSC اومد بعدش یک آپدیت میاد که اونو قطع کنید بعد اون هم یک صفحه میاد که تا پایین بخوانید( اگرم نمی خواین فقط صفحه رو تا پایین بکشید که گزینه فعال بشه)
بعدش skip رو بزنین که جای email هست
در آخر هم play رو بزنید اگه نیومد دوباره lunch gta iv رو در پوشه کپی کنید.
در وسط های بازی هم برای save کردن یک پیغام میده که بزنید create accuont در اونجا رو offline بروید و یک آکانت درست کنید.
با خیال راحت بازی کنید.:31:
تمام.
راستی این بولینگش چقدر سخت میشه زد من هر چی میزدم نمی شد باید موسو چیکار کنیم تا بزنه؟
نوشته بود موس رو به عقب و بعد به جلو ببرید من کلا 3 بار زدم که اون ها رو هم قاطی پاتی الکی موس رو جلو عقب بردم زد!!!:31:
راستی کسی هنوز نمیدونه چه جوری تاکسی میگیرن؟
نامردا نوشته بودن توی تابستان فقط شهر بازیش باز میشه !!!!
اگه سوالی بود بپرسین.
با هیچ کدوم از کارت گرافیک های فعلی نمیشه این بازی رو با حد اکثر توان بازی کردنقل قول:
این بازی از سری بازی های true to life game هستش که بسته به توان کارت گرافیک شما تصاویر خودش رو به واقعیت نزدیک میکنه
جالب اینجاست که من توی مغازه یکی از دوستام که قطعات فروشه بازی رو با یه Geforce GTX 280 که 1 گیگ رم داره و قیمتش
750 هزار تومنه تست کردیم بازی با کیفیت بینهایت اجرا میشد اما معلوم بود بازم جا داره روی همون سیستم یه 8800 Gt انداختیم
با کمال تعجب دیدیم که تفاوت خیلی ناچیز بود اما قابل قبول
یکی از عجایبی که توی این بازی رعایت نشده اینه که این بازی از DirectX 10 پشتیبانی نمی که !!! یعنی توی وستا و XP کیفیت فرقی نداره
راجب کارت شما هم من تست نکردم اما 9600 GTco اورکلاک شده کارت گرافیک 9600 GT هستش البته توسط خود کارخانه
و نباید مشکل خاصی برای اجرای این بازی داشته باشه
در کل این بازی یه خط قرمز برای کارتهای گرافیکی سری 7 در هر رده ای بود که دارندگان این سری من جمله خود بنده به فکر خرید کارت
جدید برای بازی باشیم
من خودم یه 7600 GS دارم و تا حالا 90 % بازی های موجود رو بدون مشکل یا در حد قابل قبول بازی می کردم اما با اومدن این بازی تصمیم دارم یه 9800 GTX بگیرم
سیستم فعلی من
CPU : Intel E8500 3.2Gh 6M cash
Main : Asus P5Q Pro
Ram : 4 G OCZ Bus
VGA : MSI 7600 GS 256
درسته نخاله توی این سیستم VGA که با اولین بوجه در دو فوریت به تصویب رسیده و طرح تعوض اون به دولت ارجا شده
حالا ببینیم دولت کی اقدام میکنه :)))))))))))
موفق باشی
بابا فعلا بی خیال این جی تی آ جدید بشین....همین آی وی خودمونو بچسبین که باد نبردش خیلی هنر کردیم......
]چه جالب !؟ این فروشنده ها کارت گرافیک رو استفاده میکنند و قالب مشتری میکنند !نقل قول:
جالب اینجاست که من توی مغازه یکی از دوستام که قطعات فروشه بازی رو با یه Geforce GTX 280 که 1 لهل قشئ یشقث و قیمتش
بازی از DX10 پشتیبانی میکنه ! ممکنه خطای دید باشه !
بازی تا عرضه نشدن پچ و کرکی معتبر هیچ Review ای ازش ظاهر نمیشه ! مطمئن باشید وقتی هم ریویو نباشه یعنی بازی هنوز مشکل داره !
من درایور جدید رو هم ریختم ولی هنوز مشکل سایه دارم .... سایه ها برفکین یه جورین ..... اعصابم داغونه سر این .
8800GT 512mb
دوستان من بازی رو نصب کردم کرک رو کپی کردم اما بازی نمی یاد اگر امکانش هست یکی که نصب کرده تمام مراحلو 1 به یک بگه باید چکار کنیم که بازی اجرا بشه
ممنون و تشکر به همراه تمام نرم افزار هایی که می خواد ممنون
بهتره سایه رو کلا حذف کنی اینجوری بازی هم برات روان تر اجرا میشهنقل قول:
چند دقیقه که بازی کنی اصلا نبود سایه رو حس نمی کنی!
روی کارت گرافیک ati x1250 اجرا می شه؟
کارت من xfx 8600 gts هست ولی 256 مگابایتی
و خود بازی نمیذاره گرافیک رو بالاتر ببرم
نمیشه کاری کرد که اجازه بده؟
اقا میشه با این سیستم این بازی رو خرید ؟!
کارت گرافیکی : geforse 8600
ram : 1gig
cpu : باید که 2 هسته ای باشه
و مادربوردم هم چیزه خوبیه تازه خریدم .
درضمن اگه بازی رو گرفتم با اینا میشه رو چه تنظیماتی گذاشت ؟!!!
با اين سيستم ميتونم اجرا كنم؟اگه ميشه بگيد كه سغارش بدم:31:
Win XP SP3Pro
CPU:Intel Core 2Duo E4500 @ 2.20GHz
Ram:2GB
Graphic:GeForce 8600GT 1GB
ممنون:11:
نقل قول:
با هر سیستمی میشه بازی رو خرید!
بدون سیستم هم میشه بازی رو خرید!!
شما به لیست سیستم مورد نیاز بازی مراجعه کنید
بیش از 100 بار در همین تاپیک گذاشته شده:21:
چرا میشه، ولی اولا سازنده اعلام کرده این کار باعث فشار اومدن بیش از حد به سیستم میشه و ممکنه باعث کرش بازی بشه دوما گفتن سیستم که برای تنظیمات ساختن بسیار هوشمنده و حداکثر کارایی سیستم استفاده میکنه این بازی هم که دیدی خیلی به مموری کارت گرافیک وابسته هست و مموری 256 خیلی براش کمه. با این حال دوستان در صفحات پیش راهی برای این کار گذاشتن من خودمم مثلا همچین مشکلی خواهم داشت با اینکه کارتم 8800GTS هست تقریبا دو برابره کارت شما قدرتشه ولی چون 320 مگ هست احتمالا باید در Texture در حالت Low بازی کنم مگه جزئیات دیگه رو بیارم پایین و Texture رو بالا ببرم.نقل قول:
بچه ها الان سایتی که ازش این بازی رو سفارش داده بودم گفت که ما دیروز صبح بازی رو پست کردیم ولی امروز تمام پست ها برگشت داده شده ...
یعنی ارشاد به پست هم خبر داده که نذارن این بازی رو به صورت اینترنتی بفروشن ! عجب گیری خوردیم ها...
ولی بازم اون ها یه راه حلی پیدا کردن ولی چند روز تا به دستمون برسه عقب میفته ! :(
شما چقدر ساده ای باور کردی، مگه همچین چیزی ممکنه پست که دره بسته ها رو باز نمیکنه حالا بازم بکنه یعنی هرچی cd/dvd تو بسته ها باشه حتما میزاره تست بکنه ببینه توش چیه؟؟!! بعد این همه از دوستان از طریق پستی بازی رو تهیه کردن.نقل قول:
ها ؟ واقعا ؟:9:نقل قول:
آخه گفت حتی به تکین هم اخطار دادن ...:28:
آخر سر گفت که مجبوریم بازی رو تو کاور یه بازی دیگه ای بفرستیم ...:29:
یعنی دروغ گفته ؟ :44:
این کار رو می کنن !!!!!!! روی اکثر محموله هایی که از خارج کشور می آد این کار رو می کنن !!!!! هرچند احمقانه هست ! ولی من یه سری مجله برای یکی آشناهامون سفارش دادم ! وقتی رسیدن روی قسمت هایی که لباس نپوشیده بودن برچسب زده بودن !:20::20::20:نقل قول:
بعد از عمری تونستیم بازی رو اجرا کنیم ، حالا تا میام یه ذره بازی کنم از بازی پرتاب می شم بیرون.راه حلی هست که من رو از بازی نندازه بیرون؟(راه حلی که دوست عزیزم beny-nvidia گفته بودند(همون که تو شرت کات یه چیزایی باید می نوشتی.) رو انجام دادم ولی مشکل حل نشد. ) به نظر خودم سیستمم مشکلی نداره.سیستم من :
cpu : intel core2duo e7200
vga : geforce 8600 gt
ram : 2*1gb patriot dual chanel
ممکنه مشکل از سیستم باشه؟
هر دفعه که از بازی میندازه بیرون یه ارور جدید می ده.آخرین بار که رفتم تو بازی این ارور رو داد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بی خیال کسی از دوستان بازی رو دانلود کرده؟؟؟ من پری شب گفتم دانلود می کنم ولی هر لینکی که گیر اومد خراب بود یا اونقد شلوغ بود که نمی شد اصلا برداری یکی لینک های 100% سالم و تضمینی بده ترو خدا
---
راستی وقتی بازی رو دانلود کردم چطور رایت کنم؟؟؟؟
خارج از کشور بله من یکی از دوستام هم یه کتاب کامپیوتری سفارش داده بود روش عکس یه زن بود گیر دادن بهش ندادن ولی داخل اینطوری نیست فکر کنم، شما خودت تا الان بسته باز شده از پست گرفتی. بعد اگر تازه بازم بکنن دیگه تست نمیکنن که مثلا تو cd چیه . بعد ایشون میگن تکین، که فکر کنم چند نفر از دوستان از تکین بازی رو گرفتن.نقل قول:
الان کیا اینجا تونستند بازی کنند؟!
ویندوزشون چی بوده؟
دوست عزیز اون ها به کاور روی بازی گیر داده بودن که gta iv بود ... واسه همین هم اینا میخوان بازی رو با یه کاور دیگه بفرستن ...نقل قول:
واسه تکین هم خب شاید جدیدا گیر داده باشن ... حالا من نمیدونم ...
اینا به گفته ی مدیر اون سایت بود ...
حالا به نظر شما چه دلیلی داره که دروغ بگه ؟
نقل قول:
ويستا
Amd x2 5200
Ram 2 Gb Bus 800
9500 Gt DDr3
با آخرين دريور كارت گرافيك
الان يه داف خوشگل هم تو بازي دارم :19:
:41:اقا التماس می کنم یکی به من کمک کنه خواهش می کنم التماس
:19:
من نصب کردم روی بازی که کلیک می کنم هیچ پیغامی نمی یاد هیچی باز نمی شه
کمک
کمک
بابا یکی به من کمک کنه :19:
نقل قول:
چه جالبه جای شما ها ما که تو مشهد یک جعبه از بازی پر اومد فقط برای یک مغازه من خودم دیدم تمام مغازه های مشهد دارن دیگه این بازی رو.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:میشه دیگه در مورد سیستم مورد نیار حرف نزنین ای بابا ول کنین دیگه چند دفه بگم برین اینجا:نقل قول:کد:http://www.systemrequirementslab.com
راستی یک چیز جدید کشف کردم البته شاید بعضی ها بدونن:
بعضی از آدم ها وقتی ماشینشونو میدزدین میان دنبالتون مثل gta san andreas ولی توی این یکی من دیدم اومد دسته ی ماشینو گرفت بعد من راه افتادم بعدش یارو هنوز دستگیره ی درو گرفته بود بعدش سرعت گرفتم بازم ول نکرد!!!!! آخرش یارو رو زدم به تیر چراغ برق!!!!! یارو مثل اینکه در جا یک ضربه ی سنگین به سرش خورد افتاد بند خدا مرد :دی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
یک بارم یک زنه ای رو زدم اومد دنبالم تا تو خونم بعد یک چاقو بهش زدم مثل این بچه هایی که کتک خوردن در رفت !!!! دستشو گرفت و سرش انداخت پایین و رفت !!!!!!!!!!!:31:
انگار یک فصل کتکش زده بودم.
راستی یادتون باشه توی این بازی قطار هوای هم داره و شما میتونی از توی قطار یا تاکسی به دیگران تیر اندازی کنی که البته راننده تاکسی در میره :31:
ای کاش میشد اولی رو عکس میگرفتم اینقدر مجزوبش شده بودم که یادم رفت!
لطفا از این به بعد در مورد سیستم مورد نیاز یا آموزش نصب و ...
حرفی نزنین
ای بابا
این مشکلات تموم نمیشه یکی بیاد از بازی یکم حرف بزنه
چطوریه
چه کارایی میشه کرد
گیم پلیش چطوریه
4 تا عکس بذاره
راستی لینک دانلود سالم گیر آوردین به منم بگین
نه بابا راست میگی خودتی؟نقل قول:
همونطوری که milk way عزیز گفتند یچ گونه در محموله ی پستی باز نمیشه ! هیچ گونه ! فقط ورودی از خارج کشور ...
اگر هم ارسال نشده دلیلش این میتونه باشه که خرید نقدی براشون به صرفه تره !
البته باید توجه داشت بر روی صورت حساب نام محصول درج شده که فکر نکنم از روی این گیر بدن ! چون پست هیچ گونه دخالتی نداره !
دوستان لطف کنید حداقل راجع به بازی بحث کنید.به جای توضیح راجع به چگونگی پست کردن dvd .نقل قول:
اگه لطف کنید در مورد سوالم راهنمایی کنید ممنون می شم.
یه سوال دیگه هم دارم :
این درایوری که geforce برای بازی داده برای کارت گرافیک مشکلی ایجاد نمی کنه؟
physx هم همراهش هست؟ یا باید موقع پاک کردن ورژن قبلی physx رو پاک نکنیم؟
این بازی رو کسی برای دانلود نداره؟
آيا كسى ازp30 اين بازى را خريد كرده و دستش رسيده باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور در لیست ارور های GTA iV دیدم زده بود که بازی رو Reinstall کنین...!
در فروم خود GTA هم دیدم ولی هیچ راه حلی واسش نیومده...
باید وایسی تا پچ لعنتی بیاد...
دوست عزیز تورنتاش و آپلود شده رپیدش ریخته ولی چون حجمش زیاده کسی زیاد طرفش نمیره . شما تو بخش دانلود بری همش هست .نقل قول:
کسانی که این بازی رو خریدن بگن این بازی چند dvd است؟
بچه ها توجه داشته باشین که این بازی روی ویستا 64 بیتی اجرا نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من الان ویندوز سرویس پک سه ریختم و بازی راحت اجرا شد.
حالا یه سوال ... بازی اجرا میشه ولی چرا اینقدر آهسته کار میکنه ؟
من رفتم قسمت گرافیک و همه رو تا آخر اوردم پایین !!!
ولی هیچ فرقی نکرد !
یعنی دست سیستممه ؟
بعید میدونم.
تازه امروز آخرین آپدیت انویدیا رو نصب کردم که مخصوص این بازی درست کرده بود.
کارت گرافیکم Geforce 8400 GS هست.
سلام
اقای ارمین ! شما هر دفعه با یک اواتار میای و سوالای بی ربط میپرسی !
.نقل قول:
دوستان لطف کنید حداقل راجع به بازی بحث کنید.به جای توضیح راجع به چگونگی پست کردن dvd .
اگه لطف کنید در مورد سوالم راهنمایی کنید ممنون می شم.
یه سوال دیگه هم دارم :
این درایوری که geforce برای بازی داده برای کارت گرافیک مشکلی ایجاد نمی کنه؟
physx هم همراهش هست؟ یا باید موقع پاک کردن ورژن قبلی physx رو پاک نکنیم؟
درایور رو هنوز دانلود نکردم ولی تو توضیحات دیدم که نوشته بود Physx هم هست !
در ضمن قبل از نصب درایور جدید حتما قبلی رو پاک کنید که تاثیرش رو ببینید در غیر اینصورت زیاد فرقی نخواهد کرد !
به نقل از Guru3d.comنقل قول:
The drivers come with the PhysX 8.10.13 system software as well
برای دوستانی که مشکل دیر لود شدن اشیاء رو دارند :
این مطلب رو تو فروم Gtaforums یک نفر نوشته بود و برای عده ای جواب داده بود.(اگه تکراری بود ببخشید چون تاپیک خیلی شلوغه نمیشه همه مطالب رو خوند)
مراحل زیر رابه ترتیب انجام دهید :
1.update drivers
2. install them
3. if that doesnt help go on
4. put the resulotion to 800.600 (75) in gta iv
5 view distance to 16
6 detail distance to 25
7.render to high
8. and put texture setting to low
9. vechile density to whatever you want
10. shadow density to whatever you want
11. When your done.. KILL yourself and then you should see the hospital and everything or load a save game
این بازی چند dvd است؟