سلامنقل قول:
بله بازی گیم پلی عالی داره
امتیاز خوبی هم گرفته
2 تا دی وی دی هم داره
Printable View
سلامنقل قول:
بله بازی گیم پلی عالی داره
امتیاز خوبی هم گرفته
2 تا دی وی دی هم داره
یه سوال دوستان من هر جا میرم یه سری درگیر میشم اما واقعا نمی دونم باید دقیقا چکار کنم خط داستانی بازی رو نمیگیرم
میشه در رابطه با خط داستانی بازی یکم منو راهنمایی کنید ؟
باید کدوم قلعه ها رو برم و اینجور چیزا
بچه ها تو این College of Winterhold باید چیکار کنم؟ رفتم بالای اون قله با اژدها حرف زدم الان فرستادتم College of Winterhold اما درش بستش و کلید میخواد .چیکار کنم؟
سلام
دوستان اين بازيم مثل DA هر تصميمي بگيري تو روند بازي تأثير داره؟ من تازه ميخوام بازي رو شروع كنم و فقط چند بار بازي كردن ندارم ميخوام بهترين تصميم هاي تو بازي رو بدونم اگه ميشه راهنمايي كنيد
Sent from my iPod touch using Tapatalk
به اون زنه روی پل باید shout نشون بدی تا بره درو واست بازکنهنقل قول:
اتفاقا منم همینجامنقل قول:
چطور باید shout نشون بدم؟؟اصلا یعنی چی؟
جالبه! از بس خسته شدم و ندونستم چیکار باید بکنم، از رو همونجا پریدم تو آب ! :18: عجب فاصله ای داشت و بعد انقدر رفتم رفتم و رفتم از شانس و بدون اینکه اصلا چیزی از قبل بدونم یه غاری دیدم و واردش شدم یکی از این پیر مردای گری بردز توش بود که ازش آدرس الدر اسکرول رو پرسیدم و بعد رو نقشه علامت زده شد رفتم با هزار بدبختی تو یه کارخونه ای بود با رباتها و عنکبوت های آهنی و اینجور چیزا با مکافات خودمو بعد از فکر کنم 3 ساعت رسوندم به یه جای رویایی و از اونجا اسکرول رو پیدا کردم بردم پیشه اژدهای بالای کوه و باهاش حرف زدمنقل قول:
خداییش سخت ترین و خسته کننده ترین بازی که تا حالا دیدم .البته بعد از نیمه جان 1 که 3 ماه پدرمو دراوورد
دیگه نمیخوام ادامش بدم چون توهم پیدا میکنم دو وقتم هدر میره
shout رو با Z میزنی البته نه بطرف زنه!!!!!!!!نقل قول:
shout نباید بزنی که !!!!
یه جادویی ازت میخواد به اسمه Magelight ! اگه هم اون جادو رو نداشتی خودش میفروشه
Shout کجا بود باو ! کالج وینترهولد هیچ کاری با Dragonborn بودنه شما نداره که بخواد Shout ازتون بخواد !!
بچه ها من وقتی میخوام این اژدهای odahvi رو آزاد کنم ( همون که تو قصر یارل گیرش میندازیم و اونم قول میده جای اژدهای بزرگرو نشون بده ) بعد که آزاد میکنم همه به طرفش حمله میکنن و میزننش و اونم باز حمله میکنه
چیکار کنم این یارل و اون زن احمق بهش آسیب نزنن؟
من نميدونم چرا بازي بعد از مدتي برام كسالت آور شده.از سيستم Level اصلا ديگه خوشم نمياد.آرمور هايش فوق العاده مضخرفه.اول بازي خيلي احساس بهتري نسبت به بازي داشتم اما الان:2:.وحيد آقا راست مي گفت.گرافيك خوبي داشت اما پر از باگه.
میتونی مد بریزی کیفشو ببری :دینقل قول:
الان من میتونم توی بازی تبدیل بشم به هر حیونی که بخوام ، از مرغ و گاو گرفته تاااا ترول و اژدها :5:
کسی نیست جواب سوالاتمو بده ؟!نقل قول:
بچه ها چندتا سوال:
1- این اژدها خودشون خودشون رو می سازند؟ (محل هایی که اژدها داره پرواز میکنه میاد نزدیک زمین یهو یه وردی خودشون میخونن! ار اتش یه اژدها دیگه ساخته میشه!!)
2- میشه این اژدها رو رام کرد سوارشون شد؟!
3-این قدرت Battle Cry (پیکار با فریاد) که داری چه بدرد میخوره؟؟ مثله اینکه بمدت چند ثانیه دشمناتتو از خودت دور نگه میداره!
اگه کسی بلده یکم درمورد shut ها توضیح بده ...هر کدوم کاربردشون چیه؟
سلام
من بعد از بازی darkensang the river of time خیلی به بازی rpg علاقه مند شدم ولی بعضی وقت ها quest هاش faild میشد
elder scrolls هم quest هاش faild میشه ؟خیلی ضد حاله
برای من خیلی کم کوئست هاش فایل شده چون بیشتر وقت ها تو صحبت ها گزینه اول رو میزنم..:31:
اين ساخت وسايل شيميش به چه شكل هست ؟
ليسصتي ازش داريد كه موادم الكي هدر نره ؟
من شانسي ميزنمشون و يه سريشون هدر ميرن بيخودي
من خودم زیاد معجون سازی نمیکنم ولی مواد اولیه رو میتونی دونه دونه بخوری قبل از ترکیب کردن تا خواصشون رو کشف بکنی بعد باهم ترکیبشون بکنینقل قول:
ببین اینا بدردت میخورهنقل قول:
Restore Health= Blue Mountain Flower + Butterfly WingFortify
Health = Giant’s Toe + Hanging MossRegenerate
Health = Juniper Berries + Nordic BarnacleDamage
Health (Weak =) Falmer Ear + Imp StoalDamage
Health (Strong =) River Betty + Falmer EarDamage
Magicka = Butterfly Wing + Hanging
MossParalysis = Imp Stoal + Canis RootRestore
Stamina = Pine Thrush Egg + Purple Mountain FlowerFortify
Stamina = Lavender + GarlicRegenerate
Stamina = Bee + Mora TapinellaRegenerate
Magicka = Garlic + Salt PileFortify
Magicka = Red Mountain Flower + Tundra CottonRestore
Magicka = Creep Cluster + Red Mountain
FlowerResist Fire = Fly Amanita + SnowberriesResist
Shock = Glowdust + SnowberriesResist
Frost = Snowberries + Thistle
BranchInvisibility = Nirnroot + Chaurus EggsWater breathing = Chicken’s Egg+Nordic Barnacle
ترينر يا كد مخصوصي نداره براي بازي ؟
كه ديگه خونش كم نشه ؟
يا ظرفيتش نامحدود بشه؟
حروف (TGM) رو بزننقل قول:
ولی بازی با ترینر و کد خیلی مسخره میشه ... به من اعتماد کنید
همینجوری بازی کنید خیلی کیفش بیشتره
سلام بر دوسنان
من هارد رو فرمت کردم الان که بازی رو نصب میکنم وارد نمیشه و اخطار میده
اخطارش مبنی بر اینه که این فایل از دست رفته و نیست X3DAudio1_7.dll
از یکی سوال کردم گفت باید c++ 2011 نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
اگه این برنامه نیازه لطفا لینک دانلود بزارید
اگه خودتون داریدش لصفا یه جا آپلود کنین بعد لینک بزارید
ممنون می شم.:10:
مشکل از DirectX هست تو dvd بازی معمولا هست نصب کنید مشکلتون حل میشهنقل قول:
تو دی وی دی که نبود ولی من نصب کردم اونو مشکل از جای دیگست
اون فایل رو هم دانلود کردم ریختم حالا داخل بازی میشه باز صدا نداره ! :41:
وقتی من کد رو وارد می کنم بعد از مدتی منو از بازی میندازه بیرون و بازی بسته میشه چرا؟
دوستان یه سوال من فایل های آپدیت و گرفتم کجا باید بریزم؟؟
چه جوری می شه خونه خرید
دوستان این elder scrolls چه جوری میشه پیدا کرد من رفتم تو شمالی ترین نقطه نقشه یه مرد توی یک غار ادرس یک جا دیگه رو داد . اونجا هم بعد از کلی جلو رفتن وارد یک محیط بزرگ در زیر زمین میشی بعد از اون وقتی علامت کویست رو دنبال میکنب بر میگرده جای اول.
با تشکر
وقتی یه مدت برای Jarl یه شهری یه سری کوئست انجام بدی ، اگه اشتباه نکنم یه Thane به حساب میای و میتونی خونه بخری که خونه فروش هم معمولا کناره Jarl هستنقل قول:
میشه یخورده بیشتر توضیح بدید ؟ کوئست رو فهمیدم ولی نفهمیدم کجای کوئست هستید:11:نقل قول:
اینها جوابهای مشکل شماستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حل :
-آپدیت کردن DirectX
-انیستال کردن بازی و نصب دوباره بازی (اسکایریم)
-اکسترکت کردن فایل x3daudio1_7.dll و کپی کردن اون (همون کاری که شما انجام دادین)
-آپدیت درایور کارت گرافیک
آقا کاره مارو راه بنداز !نقل قول:
من قبلا هم این اخطار رو میداده
با Microsoft Visual C++ 2011 Redistributable
که نصب کردم فیکس شد !
.netframework 4 هم نصب دارم اگه از DirectX به نظر شما خب همونی که خودت نصب کردی رو آپلود کن لینک بزار من الدر میییییییخوام !:9::9:
سلام..
دوستان این آخرین پچ اسکاریم که فک کنم1.4 بود رو میشه لینک دانلودشو بدین؟ممون..
دوستان چه جوریه که من کوئست های اصلی رو تموم کردم اما هیچ چیزی نشون دهنده این نبود که بازی تموم شده یا حداقل کریدیت بازی بیاد و بعدش ادامه بدیم ؟
به نظرتون عضو امپریالا شدن بهتره یا استورم کلوکا؟؟؟
همیشه آزادی خواه باش !!نقل قول:
سلام من این بازی رو دانلود کردم ولی فایل نصب داخل dvd واسه steam هست,بازی رو چجوری باید نصب کنیم؟اصلا فایله exe که واسه نصب بازی باشه توش نیست
سلام.نقل قول:
باید کرک بازی رو کپی کنید تو محل بازی که فایل .exe بازی توش هست و ازون اجرا کنید.
(بهتر بود سوالت رو تو قسمت مشکلات نصب و اجرا:
میپرسیدی)
من عضو استورم شدم و با بچه ها حمله کردیم به دو تا شهر و گرفتیم و بعد حمله میکنی چند تا قلعه امپریال ها رو میترکونی . مردم میگن با به کار اومدن استورم ها وضعیت زیاد فرق نکرده ولی از امپریال ها بهترن !!! باز انتخاب خودتنقل قول:
یک لیست بدید از قوی ترین ایتم های بازی ( زره و اسلحه و کلاه و...) فقط قوی ترین هاشونو بگید . نمیخوام بگید چه جنسی از هر جنسی بود ایراد نداره فقط قوی ترین های بازی رو میخوام .
دو سوال دارم
1-من همین جوری عضو گروه دزد ها شدم هنوز کاملا عضو نیستم اگه بخوام عضو بشم کجا نمیتونم دیگه عضو یک گروه دیگه بشم بعد این جا میارزه یا همون جایی که نمیتونم عضو بشم ؟؟ حالا اگه پشیمون شم از عضو شدنم در دزد ها چی کار کنم ؟
2- تو یک کوهستان بودم یکی از دارک برادر ها بهم حمله کرد من زدمش یک نامه تو جیبش بود که منو باید بکشه فکر کنم درسته ؟