اگر اینقدر براتون واجبه برید دو تا بانک دیگه که سریع کارت صادر میکنن حساب باز کنید.نقل قول:
البته فکر کنم پارسیان یا پاسارگارد روزی 400 از دستگاه عابر بانک خودش اجازه برداشت میده
Printable View
اگر اینقدر براتون واجبه برید دو تا بانک دیگه که سریع کارت صادر میکنن حساب باز کنید.نقل قول:
البته فکر کنم پارسیان یا پاسارگارد روزی 400 از دستگاه عابر بانک خودش اجازه برداشت میده
سلامنقل قول:
چند تا کارت میدن؟
با هرکدوم 200 تومن این عالیه ... مرسی داداش :-*
مرسی دادا .... کدوم بانکا زود کارت صادر میکنن؟نقل قول:
:n12:
بانک پاسارگاد همون لحظه بهت کارت رو تحویل میده.از دستگاه خود بانک پاسارگاد میتونی روزی 300/000 برداشت کنینقل قول:
سلام . چیزی که بنده خبر دارم اینه که با کارت به کارت میشه روزی چند میلیون ریخت به یک حساب دیگه . شما میتونین بریزین به حساب یک نفر که میتونه زیاد برداشت کنه و اون هم پول رو از حسابش برداشت کنه و بده به شمانقل قول:
این بانکهای ملی . سپه . اقتصاد نوین . کارآفرین . پست بانک
که عامل توزیع پخش اسکناس نو هستند به همه این پول رو میدن یا فقط به مشتریاشون ؟
من 500 هزار تومن میخوام . پول میدند ؟
سلام . یکی از روشهای دولتهای دنیا برای پولدار شدنشون اینه که اسکناس نو چاپ کنند بدند به ملتهاشون . عید نوروز هم یکی از فرصتهای عالی هست در ایران برای این کار . تو تلوزیون هم گفت به هر نفر از هر نوع اسکناس یک بسته میدند . اما مراقب اسکناسهای تقلبی توی دست مردم هم باشید چون وقتی دولت شروع به توزیع اسکناسهای نو میکنه , دزدها هم همون موقع شروع به توزیع اسکناسهای جعلی میکنند در تاپیک امنیتی توضیح دادم در مورد شناختن اسکناس تقلبی از اصلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بانك ها تو كدوم محلات بيشتر سود ميدن؟! فكر كنم تنوع بانك ها در اين زمينه از تنوع نزول خورهاي حقيقي بيشتر شده!:n11: فلان محله 23 درصد اون يكي
25 درصد!:n22:
بهترین راه گرفتن کارت هدیه هستش خیلی هم با کلاس تره به نفع دولت هم هست چون هزینه چاپ اسکانس حذف میشهنقل قول:
کدوم یکی از بانک ها الان سود 5 ساله بیشتری به مشتری ها میدن ؟
من پولم رو گذاشتم تو ثامن الحجج حدود 500 میلیون . میخوام ببینم اگه بانکی هست که اندازه ثامن سود میده پولم رو بزارم اونجا .
دریافتی از عابربانک بانک رفاه در روز 400 تومن هست. حالا نمیدونم مال حساب های حقوقیه یا همه حساب ها
دوستان میدونم بحث تکراری هست ولی بهترین بانک برای سپرده گذاری زیر 10 میلیون برای سود ماهیانه ، چه بانکی خوب هست؟
سرمایه ؟
این درسته که قراره تو سال 93 سود سپرده ها بیشتر بشه؟؟؟
بیشترین سود کوتاه مدت روزشمار رو الان بانک آینده داره میده با نرخ 23 درصد.نقل قول:
دقیقا مشخص نیست سودها امسال زیاد بشه یا نه. شایعاتی هست که می گن زیاد میشه ولی هنوز قطعی نیست.
دوستان سلام. میخواستم بدونم من صفرهای ابتدایی شماره حساب بانک سپه رو برای خدمت سربازی وارد برگه درخواست اعزام نکردم و فقط اعداد رو نوشتم. یکی از دوستان میگفت باید اولین صفر رو وارد میکردی تا شماره حسابت 13 رقمی بشه ولی من فقط اعداد بعد صفر رو وارد کردم که 12 رقم شد. حالا میخوام بدونم این مساله مشکل سازه یا باید برم دنبالش تا تصحیح کنم. لطفا جواب بدید
مشکلی نیست ....نقل قول:
سلام
در سال جدید موسسه کوثر سود 24% میده.
کسی میدونه سود موسسه آرمان چند درصد شده؟؟؟
دوستان من تو معافیت تحصیلی به سر میرم و الان یه مدرک کشاورزی گرفتم نمیتونم از بانک وم بگیرم درسته؟
میشه با این مدرک به اسم من به نفر دیگر وام بگیره؟
کلا وام برای خوداشتغال زایی به همه میدن؟
وام 5 میلیونی کمترین اقساط ماهانش چقدره؟
توی موسسات الان فقط کوثر و عسکریه مجوز بانک مرکزی رو دارن. از یکی از اینا استفاده کنی خیالت راحت ترهنقل قول:
توی بانکایی که روزشمار بدون کف میدن کدومشون بیشترین سود رومیدن؟
بعدشم اجازه برداشت روبعدازمدتی بدن یه بانک خصوصی یادولتی معرفی کنید
دوستان من کدوم بانک حساب باز کنم که نرخ سود کوتاه مدت 15 درصد باشه یا بیشتر کف هم نداشته باشه
سپرده سرمايهگذاري كوتاهمدت سپند 22 درصد
این سپرده بانک اقتصاد نوین کف نداره؟>روزشمار 22 درصد هست؟
روز شمار 22 درصد هست و کف هم باید دو میلیون باشه.نقل قول:
بستن حساب دو ماهه 20 درصد -کف دو میلیون چقدر جربمه داره اگر بخوایم یک ماه نشده حساب بسته شه؟ممنون
بانک دی بدون حدقل موجودی تا 10 میلیون تومن 20 درصد میده و 10 میلیون به بالا 22 درصد.نقل قول:
بانک آینده هم برا ماه اول 23 درصد میده و برای ماه های بعدی 20.5 درصد ( بدون کف موجوری )
اون حساب سپند اقتصاد نوین هم 2 میلیون از پولتون رو بلوکه می کنه و تا حساب رو نبندی به 2 میلیون دسترسی نداری.
سئوال : وقتی پولی به حسابمان ریخته میشود در پیامک بانک اسم شخص را هم مینویسد یا نه؟
نه.بعضی بانکها مثل سپه اسم بانک طرف مقابل رو هم مینویسه چه واریز چه برداشت.بعضی بانک ها مثل پاسارگاد فقط میزنه واریز یا برداشت به این مبیلغنقل قول:
سلام . برای ۱۰۰ میلیون کدوم بانکو پیشنهاد میدین ؟ اینکه بزاریم مسکن سود ۱ ساله رو بگیریم بعد دوباره بزاریم تو روز شمار کار درستیه ؟
به نظر من بذار موسسه کوثر 24% روز شمارنقل قول:
یا بانک ملی 55% دوساله
یا عسکریه
نقل قول:
سلام دوست عزیز این 24 درصد موسسه کوثر کف موجودی داره؟ و چقدر اعتبار داره چون موسسه هست؟ کارت و sms برداشت و واریز وجهه داره؟
ممنونم
سلام.
الان یه پیامک برام اومد که شما برنده 7 ملیون تومان شدید، برای دریافت وجه برید به این سایت :
کد:http://ebank4.com/
من رو بگو اول چقدر خوشحال شدم، بعد رفتم دیدم علاوه بر شماره کارت، رمز دوم و سایر مخلفات رو هم میخواد.
حالا افراد ساده زیادی هستند که حتما گول خواهند خورد، الان این سایت رو چطور و به کجا میشه گزارش کرد ؟
ضمنا سایت رو در virustotal چک کردم و آلوده به بد افزار نیست.
کف موجودی نمیخواد. شاید مثلا 10 تومننقل قول:
اعتبارش که 100 درصد هست. تنهای موسسه هایی که از بانک مرکزی مجوز دارن کوثر و عسکریه هست.
آینده، مهر ، قوامین و ... هیچ کدوم مجوز ندارن.
کارت عابرش بعد از یک ماه میاد
فعلا برداشت میتونی از عابرهای خودش، ملت و سپه انچام بدی
اینترنت بانک داره، sms بانکش فوق العاده هست...
تا چندوقت دیگه هم مستقیم به شتاب وصل میشه
همون اولش هم نباید باور میکردی ...نقل قول:
میتونی به سایت فتا اطلاع بدینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زنگ زدم به این موسسه میگفت کف نداره ولی یک ماه اول نباید پولت رو برداری؟نقل قول:
یادم رفت سوال کنم .مثلا من میرم یه حساب باز میکنم 20 هزارتومان میریزم توش بعد یک ماه پول اصلی رو واریز میکنم که هر وقت خواستم بتونم برداشت کنم؟!!!
یا من برداشت کردم یا این قانون چرتی هست
میتونی برداشت کنی ولی توصیه میکنن که برداشت نکنی!نقل قول:
مثلا شما 20م میذاری تقریبا اون ماه اول 400 گیرت میاد
حالا شما 20 هزار بذار، خوب یه ماه سود از دستت میره
سلام . مطمئنید اشتباه نمیکنید ؟نقل قول:
بله سپرده 2 ساله هست 55 درصد سود میدهنقل قول:
درود
برای دریافت شماره حساب (بانک ملی) باید چیکار کرد؟
بـاتشـکر
-----------ویرایش-----------
دریافت کردم.
سلام به همه .
دوستان یه کدوم بانک بهترین روزشمار رو داره بدون کف موجودی میخوام حقوقم رو بریزم . در ضمن خدمات بانکی خوبی داشته باشه و از نظر اینترنت بانک در حد ملت باشه . العان خودم ملی دارم ولی از همه نظر داغون هست و تنها خوبیش اینه که حساب جاری هست .
سلام دوستان
با 50 میلیون بیشترین سودی که میشه سپرده کرد مال کدوم بانکه و چقد؟
یک ساله و دو ساله
مرسی
سلام
وام فوری میخوام مبلغ بالا مثلا 25 تا 30 تومن یا نهایت 35 تومن
توان پرداخت ماهانه نزدیک 500 تا 600 تومن کجا چنین وامی رو میده ؟ یک تبلیغ دیدم نوشته بود دریافت تسهیلات بدون ضامن ! کدوم موسسه یا بانک خصوصی بود ؟
بعضی موسسات مثل ثامن دیدم وام فوری میدن سود 24-27 درصد ولی فکر نکنم بدون ضامن باشنپنقل قول:
مهر هم یه طرح داره که مدت انتظار فقط مدت زمانی هست که مدارک رو باید تکمیل کنی نمیدونم سقف داره یا نه ولی برای 10 تومن فکر کنم باید ماهی 350 قسط بدی
میتونی توی سایتش یه سرچی بکنی