یه سوال دیگه هم دارم !
فرقی می کنه از کجا ماهی بگیریم ؟
Printable View
یه سوال دیگه هم دارم !
نقل قول:
سلام !
کد گیم شارکی هست که از همون اول بازی خونه بزرگ باشه ؟
سلام!
نه دوست عزیز چنین کدی نیست.
با گیم شارک فقط آیتم می تونی بدست بیاری و پول و بالا بردن قلب.
موفق باشید.
[quote]من در مورد اين كه حوضچه بزرگ ميشه شنيدم خيلي راحت اينجوريه كه روز تولد ماهيگير بهش ماهي متوسط 7 تا 9 بدين بايد 99 تاي ماهيات توش باشه مياد 3 تا گزينه به شما ميده يكي از اونا بزرگ كردنه . كسي امتحان كرد بگه[/
Quote]
شایعه است.
اگه فقط گرفتن ماهی هست نه!نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم !
امّا سعی کنید کنار ماهی گرفتن,برگ پرینت شده ها رو هم دریافت کنید.
از اسکله.آبشار.دریاچه و در معدن زمستانی.
و سوالی دیگر :
چه جوری می تونم هرچه زود تر وسایل آشپز خانه و بدست بیارم؟
هر چی زودتر تونستی خونتون رو بزرگ کنید.نقل قول:
و سوالی دیگر :
چه جوری می تونم هرچه زود تر وسایل آشپز خانه و بدست بیارم؟
فقط یک بار که خونه بزرگ شد هم می تونید وسایل رو در روزهای شنبه پس از اعلام از طریق تلویزیون.در هتل تلفن بزنید وسفارش بدید.
بعد از بزرگ کردن خونه راهی برای بدست آوردن وسایل جز تلویزیون نیست؟نقل قول:
هر چی زودتر تونستی خونتون رو بزرگ کنید.
فقط یک بار که خونه بزرگ شد هم می تونید وسایل رو در روزهای شنبه پس از اعلام از طریق تلویزیون.در هتل تلفن بزنید وسفارش بدید
نه رفیق نیست.
سلامنقل قول:
بعد از بزرگ کردن خونه راهی برای بدست آوردن وسایل جز تلویزیون نیست؟
نه ....تا جایی که من میدونم راه دیگه ای نداره!
aquaquest عزیز غذا هایی رو که گذاشته بودین رو امتحان کردم ...غذای اول و دوم در لیست هست... اولی غذای 46 و دومی همون غذای 51 با نام sweet potato هستش که شما اسم درستش رو نوشتید ...یعنی همون roasted potatoنقل قول:
سلام
خیلی ممنون که از ایده من حمایت کردید .
من تو چند تا سایت خارجی گشتم ، چند تا دستور غذا پیدا کردم که تو دستورات کتاب رمز و دستورات دوستمون عروسک جان نبود . اونا را اینجا می زارم ولی چون وسایل من هنوز کامل نیست نتونستم امتحانشون کنم دوستان امتحان کنند اگه درست بود بگند که لیست غذاهای درست زیادتر بشه .
1-Vegetable Latte
(Utensil : Mixer (Knife
(Seasoning : (Salt
Ingredients : Cucumber, Carrot, Cabbage, Milk
2- Roasted Potato
Utensil : Oven
Seasoning : Salt, Sugar
Ingredients : Sweet Potato, Small Stone (Important : Do not use a "Winter Stone" which
is the same as a Stone only covered with snow. If you use a "Winter Stone"
it will turn out as a "Food Fiasco", aka a ruined recipe.)
اینا دیدم عروسک جان گفتند روشی که ازش تو کتاب رمزه غلطه یه روش دیگه براش پیدا کردم :
3- Curry Noodles
(Utensil : Pot, Knife, Rolling Pin (Knife
Seasoning : None
Ingredients: Curry Powder, Flour
این غذا را هم نمی دونم چیه ، تو یه سایت که رمز های بازی بود گفته بود اگه درست کنی تو مسابقه برنده میشی درست کنید ازش یه عکس هم بزارید :
4-
knife
pot
rolling pin
oven
sugar
apple
egg small
egg medium
butter
honey
flour
غذای چهارم هم کیک سیب هست Apple pie که باز در لیست غذا ها هست...شماره 57
فقط منویی که گذاشتید یه تخم مرغ زیاد داره و فرق نمیکنه تخم مرغ بزرگ باشه یا کوچیک یا هر نوع دیگه ای !
درستش اینه
4- کیک سیب
knife
pot
rolling pin
oven
sugar
apple
egg
butter
honey
flour
* برای این که راحت تر و سریع تر بتونید ماهی گیری کنید و برگ های پرینت شده رو بدست بیارید می تونید از این کد گیم شارک استفاده کنید...
"Quick Fishing"
D0071A3C 0000
80071A3C 0001
سلام به تمامیه برو بچه ها هنوز به جایی نرسیدید؟
ولی بازم خوبه که دارید ادامه می دید کمکی بود در خدمتم؟
از وقتی که ایمان رفته منم دستو دلم به بازی نمیره !!!
موفق باشید.
نقل قول:
سلام اگه اون cd دومی که میگین دارین ، ،برام بفرست من درستش می کنم یا به اون بنده خدایی که رفته چین بگو از کجا گرفته من سالی دو بار میرم چین برم بگیرم .
سلامنقل قول:
سلام به تمامیه برو بچه ها هنوز به جایی نرسیدید؟
ولی بازم خوبه که دارید ادامه می دید کمکی بود در خدمتم؟
از وقتی که ایمان رفته منم دستو دلم به بازی نمیره !!!
موفق باشید.
به جایی منظورتون شهره !!!؟ اگه منظورتون شهره که نه... نرسیدیم
ممنون...شما که جزو قدیمی های این تاپیک هستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...سر بزنید و اگه دیدید ما جایی رو اشتباه میکنیم بگید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من موندم مگه میشه سی دیش باشه ولی در اینترنت نباشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
اینم دموی دیدن عکس و پرداخت بدهی ها به سوپر مارکت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعدی:
اینم یکی دیگر از آموزش های آشپزی.همونطور که گفتم همه ی کاراکتر ها بهتون آموزش غذا میدند.
این آدرسایی که دادی وسطش 3 نقطس و کامل نیست منم هنوز نتونستم رو PC با ePSXe راش بندازم .نقل قول:
زودتر کمک برسون.:41:
.من ePSXe رو دانلود کردم اما نمیتونم باهاش بازی رو بیارم خواهش میکنم یکی به طور کامل نحوه ی آوردن بازی روی کامپیوتر رو بگه
لطفا سوالتون رو اينجا بپرسيد :نقل قول:
مشكلات اجراي بازيهاي پلي استيشن 1 و 2
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=63080
به تاپیک مربوطه برید.نقل قول:
این آدرسایی که دادی وسطش 3 نقطس و کامل نیست منم هنوز نتونستم رو PC با ePSXe راش بندازم .
زودتر کمک برسون.
در قسمت کنسول ها.
یک روز قبل از شکرگزاری
با یکی از معشوقه های خود که قلبش به قرمز نزدیکتر است صحبت کنید تا در روز بعد به خانتان امده و باهاش برقصید.
احوال پرسی کارین از لیلیا:
چون یک مدتی لیلیا سرما خورده بود.
کارین بعد از ازداج من با پوپوری معشوقه ی ریچ شده!
برای همین با مادرش رابطه ی خوبی برقرار کرده.
سلام . مثل اینکه کل کل عکس ! ما هم هستیم
من این این بالا چکار می کنیم ؟
آموزش رقص
اینم خود رقص
کسی کدی رو یاد داره که تمام اهالی یک جا باهات صمیمی بشن ؟ PLS
آقا من سگم رو بردم براي جفت گيري بعدش گوسفند فروش امد توله آورد ولي اين پسر قبول نكرد احمق من الان جه كار كنم توله سگ رو با خودش برد
آقا يكي اين عكس و ببين بگه من چكار كنم اي باباکد:http://rapidshare.com/files/150192986/untitled.JPG
سلامنقل قول:
اون میگه چون جا ندارم نمی تونم سگ ها را نگهدارم و مجبورید یکی از اونا که سهم خودتون هست را به Harris Police ، May یا Stu بدهید که با این کار هم می توانید آنها را خوشحال کرده و دوست صمیمی آنها شوید .
من الان روز دوم تابستونم ( تو پلی استیشن 2 : هاروست مون : واندرفول لایف نسخه ی مخصوص ) . کی اسب گیرم میاد ؟ روز چندم ؟ از کجا میتونم بفهمم که قلب دختر ها چند تاست ؟ کجا نوشته ؟ ممنون.:46:
آقا من مي خواستم ببينم چطوري ميشه 2 تا سگ داشت ؟
سلامنقل قول:
چون جای مزرعه محدوده نمی شه چند تا سگ داشت . البته شاید موقعی بشه که مزرعه ی دوم را بخری که من تا به حال این کار را نکرده ام و اطلاعی از اون ندارم .
اما در ادامه دموها یک دموی جالب از زمانی می گذارم که قلب Ann آبی رنگه و میره به کلیف غذا میده و ... .
یکی یک سیو شهر رفته رو بزار لطفا
هيچ شهري توي اين نسخه ي هاروستمون وجود ندارهنقل قول:
لطفا اين جور بحث ها ديگه كش پيدا نكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حیرت زده موندم ... این بازی هاروست مون خوب سر همه رو گرم کرده و گذاشتتشون سر کار
تنها بازی پلی استیشن 1 که این همه طرفدار پیدا کرده همین بازیه
دوستان اگر امکان داره درباره عکس هایی که می فرستید توضیح بدید و تاریخ و زمان وقوعش رو بگید چون من بعضی هاشون رو اصلاً ندیدم
سلام سلام
دستتون درد نکنه بابت عکس ها ... این دفعه شاهکار کردید .... خیلی عالی بود...
من چون با کارن ازدواج کردم 2 تا دمو از کارن رو ندیدم... اگه کسی دیده عکسا شو بذاره...
این 2 تا که در سال دوم اتفاق می افته :
1) وقتی که قلب کارن و پوپوری هردو قرمز است :
4 بهار ... ساعت 12 تا 1 ... به داخل مرغ فروشی بروید ----> Missing Popuri
2) 14 بهار... ساعت 4 به بعد... در سوپرمارکت -----> Making Up
خودتون بگید ... اون بالا چی کار میکنید ؟!!! هان :دینقل قول:
من یه سری کد دارم ... ولی نمیدونم که کار میکنه یانه ، چون خودم استفادش نکردم
(نکته : کد ها رو تو note Pad کپی کنید تا کد ها رو درست ببینید ... 2تا علامت سوال ها ، آخر کد ها هستند)
Villagers
Note: Replace ?? with FF for max affection
Jeff's affection
3007ACD2 00??
Sasha's affection
3007AEA6 00??
Saibara's affection
3007B24E 00??
Gray's affection
3007B422 00??
Doug's affection
3007B5F6 00??
Doctor's affection
3007B99E 00??
Pastor Carter's affection
3007BD46 00??
Cliff's affection
3007BF1A 00??
Basil's affection
3007C0EE 00??
Anna's affection
3007C2C2 00??
Barley's affection
3007C66A 00??
May's affection
3007C83E 00??
Mayor Thomas' affection
3007CA12 00??
Lilla's affection
3007CBE6 00??
Rick's affection
3007CDBA 00??
Duke's affection
3007D162 00??
Manna's affection
3007D336 00??
Ellen's affection
3007D50A 00??
Gotz's affection
3007D6DE 00??
Kai's affection
3007D8B2 00??
Harris' affection
3007DE2E 00??
Kano's affection
3007E002 00??
Louis' affection
3007E3AA 00??
Greg's affection
3007E57E 00??
Stu's affection
3007E926 00??
Won's affection
3007EAFA 00??
Baby's affection
3007ECCE 00??
امیدوارم که درست کار کنند و به دردتون بخورند:20:
اینم یه نما از مزرعه ی من ... چطوره ؟
آب پاش بی نهایت
اگه می خواهید که آب پاش آبش تموم نشه به زیر زمین غار زمستانی برید و از اونجا آب پاش تون رو پر کنید و دیگه هیچ وقت آب آب پاش تموم نمی شه
همین
آقا اين جريانش چيه نوشته راسته ؟ يعني
نه درست نيستنقل قول:
من تا حالا 10 بار پر كردم اما بي نهايت نشد :13:
سلامنقل قول:
برای من که شد ، البته من تو زمین امتحان نکردم و فقط اونو چند بار ریختم دیدم از تعداد آبیاری هاش کم نشد .
دموی امروز هم دموی فستیوال star night هست که روز 24 زمستان اتفاق می افته و باید روز قبلش با یکی از دخترها صحبت کنید که اگر شما را برای شام دعوت کرد ( عکس اول ) فردای آن روز ( 24 زمستان ) ساعت 6 بعد از ظهر به خانه ی او برید که به صرف شام دعوتید .
برای دیر خسته شدن و همچنین برای کشاورزی بیشتر:
1-به ازای خوردن هر توت فرنگی قدرتی 10 درصد به انرژِی شما اضافه میشه.
2=با خوردن توت فرنگی سبز,باز هم به نیروی شما افزایش میده.
3=با خوردن تخم مرغ,عسل,وهر چیزی که باعث افزایش نیرویتان میشه در هر روز میل کنید.
فکر کنم بایستی هیچ آبی در آبپاشتون نباشه,سپس اینکار رو انجام بدید.نقل قول:
آب پاش بی نهایت
اگه می خواهید که آب پاش آبش تموم نشه به زیر زمین غار زمستانی برید و از اونجا آب پاش تون رو پر کنید و دیگه هیچ وقت آب آب پاش تموم نمی شه
همین
آقا اين جريانش چيه نوشته راسته ؟ يعني
من امتحانش كردم ... تو زمستون فقط كار ميكرد...يعني فقط براي 1 روز آبپاشتون بي نهايت مي شد ...نقل قول:
همین
همون روزي كه آب پاشتون رو از غار پر ميكرديد تا شب هر چي آب بپاشيد كم نميشه ولي باز فردا بايد ميرفتيد از غار پرش ميكرديد تا دوباره بي نهايت بشه!!!
براي من كه اينجوري بود !!!
ای خدا ، یعنی یه نفر نیست که جواب ما رو بده . احتمالآ تا چند ساعت آینده این پستم پاک میشه . به خاطر بی صبری ! ولی خودتون قضاوت کنید ... چقدر صبر ؟ این تاپیک فقط برای هاروست مون پلی استیشن 1 هست ؟:19::19::13:
نقل قول:
من الان روز دوم تابستونم ( تو پلی استیشن 2 : هاروست مون : واندرفول لایف نسخه ی مخصوص ) . کی اسب گیرم میاد ؟ روز چندم ؟ از کجا میتونم بفهمم که قلب دختر ها چند تاست ؟ کجا نوشته ؟ ممنون
متاسفانه الان کسی نیست که این نسخه رو بازی کنه ... چند وقت پیش بودن دوستانی که این نسخه رو بازی میکردن ولی الان خبری ازشون نیست ...!!!نقل قول:
ای خدا ، یعنی یه نفر نیست که جواب ما رو بده . احتمالآ تا چند ساعت آینده این پستم پاک میشه . به خاطر بی صبری ! ولی خودتون قضاوت کنید ... چقدر صبر ؟ این تاپیک فقط برای هاروست مون پلی استیشن 1 هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده که کمکی نمیتونیم بکنیم... امیدوارم که دوستان هر چی زودتر بتونن جواب سوالات شما رو بدن !
سلام دوستان
من هاروست مون رو تو کامپیوتر بازی می کنم و میخوام کدهای گیم شارک رو وارد کنم
الان با برنامه cheat engine 5.4 اومدم وارد کنم اما نتونستم که نتونستم . اعصابم رو خورد کرده :19:
با سی دی گیم شارک هم نمی تونم
می خواستم ازتون بپرسم بهترین و اسونترین برنامه برای وارد کردن کدهای گیم شارک چیه ؟
اصلاً با همین cheat engine چطوری میشه وارد کرد ؟
سلامنقل قول:
تو پست زیر هم امولاتور و هم برنامه ی مناسب برای وارد کردن کد ها وجو دارد که می تونی از اون استفاده کنی . آموزش استفاده از گیم شارک هم تو همین تایپیک هست ، جستجو کن .
امروز هم دموی آخرین روز سال را می زارم که همه میاند به قله تا طلوع آفتاب را ببینند :کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1789352&postcount=1874
سلام
اینم صحنه ی دعوای مارن با ان سر مشروب خوردن ... بعد ازازدواج من با کارن :40:
دوقسمتیش کردم که جذاب تر بشه :27:
سلام
سال اول تموم شد و الان دمو خیلی دیدم ولی دوستان بیش ترشون را گذاشته بودند و گفتم تکراری نزارم . راستی یه اشتباه تو کتاب رمز هست که گفته روز اول عید تو اسکله محل برگزاری جشن سالمندانه در صورتی که این جشن در Inn برگزار میشه و همه نوشیدنی می خورند که عکس زیر حاصل خوردن نوشیدنی توسط منه ( دیگه خودتون حدس می زنید چی می خورند ؟ )
ولی من مرکز شهر را ترجیح می دم چون کارن اومد آموزش قص بهم داد و من هم با دخترا رقصیدم .
اما دموی امروز هم مربوط میشه به آموزش غذای دکتر :
راستی من می خوام سیو بازی را بزارم برای دانلود فقط از عروسک جان و سایر دوستان خواهش دارم اونا هم این کارا بکنند تا من هم سیومو بزارم . :20: البته سیو من به سیو اساتید نمی رسه ولی برای تازه کارا بد نیست . :11: