سلام عزیزم. یعنی 15 بهتر از 12 نیست ؟نقل قول:
ممنونم میشم لینک 12 رو بفرستید نگاش کنم :11:کد:http://x8.blogfa.com/post-230.aspx
Printable View
سلام عزیزم. یعنی 15 بهتر از 12 نیست ؟نقل قول:
ممنونم میشم لینک 12 رو بفرستید نگاش کنم :11:کد:http://x8.blogfa.com/post-230.aspx
بچه ها می دونم سوال کلیشه ای
اما ممنون می شم لینک نحوه بک آپ از رام اصلی رو بدید :11:
از اونجایی که قرار شد دارندگان این گوشی که به این تاپیک سر میزنن نرم افزار یا هرچیزی بدرد بخور بنظرشون اومد و رو گوشی تست کردن ! به بقیه هم پیشنهاد بدن :31:
.
منم گفتم این نرم افزار عالی رو به دوستان هم پیشنهاد بدم !:31:! تا دوستانی که اشنایی ندارن باهاش تستش کنن !! ارزش نصب بودن رو گوشی رو داره ! :20:
+
اسمش : Smart Tools
همه چی داره !! از خط کش گرفته تا متر و حتی فلز یاب :31:
+
از اینجا میتونید اخرین نسخه و توضیحاتشو بخونید :20:
[HTML]http://approb.com/Android-Apps/Tools-others/201107/62.html[/HTML]
خوب نوبت رسید به رام جالب وخوب ginger experia v15 اسکرین شات هم که نیاز نداره اگر خواستید قرار میدم:
1. رام تو منوها بسیار روان هست .
2. دوربین عکاسی 3 عالی فیلمبرداری طبق معمول تیک داره ولی 30 فریم میگیره .
3. قابلیت اورکلاک بصورت پیش فرض وجود داره رو 710 من تست کردم مشکلی نبود .
4. ساپورت کامل زبان فارسی بصورت پیش فرض .(منوها هم فارسی میشه )
5. avilable memory با استفاده از نرم افزار تسک کلیر90 مگ .
6.روشنایی صفحه هم با توجه به گزینه ultra brightnes عالی میشه .
8. دوال تاچ بصورت پیش فرض فعاله که تو بازی و گالری بدرد میخوره .
9. بازی angry bird season بدون کوچکترین لگ اجرا میشه .(البته cpu رو 710 بود)
10. امتیاز کودرانت با cpu 600 : امتیاز 1141 وامتیازش با cpu 710 : 1228 که خیلی خوب آورده .
11.باطری در حال تست ..:40:
در کل دوستانی که دنبال رام خوب و بی درد سر میگردند به نظرم رام خوبیه وپیشنهاد میشه .
فکر کنم setting-privacy -backup my dataنقل قول:
یا گوشی ریبوت کن بعد از اینکه نوشته sony ericson اومد کلید back چند بار پشت هم بزن تا وارد منو ریکاوری شی بعدش هم بک آپ.
دوست من بنظرم شما پست های صفحه اول همین تایپیک بخون بدرت میخوره شما گوشی روت کن خیلی راحنه بعد هم xrecovery وبعدش یه کاستوم رام خوب .مشکلی هم پیش اومد بگو من وسایر دوستان در خدمتیم .
موفق باشید .
محسن جان دوست عزیز رامهایی که الان دارم منتشر میشن تقریبا دیگه بی باگ شدن رامی هم که بی باگ باشه رامه سلیقه ای میشه یعنی امکان داره من از یه رام اینجا کلی تعریف کنم یکی دیگه بیاد بگه من باهاش حال نکردم رامه خوبی نیست پس فقط دنبال رامی باش که بدون باگ باشه فقط رام رو خودت باید تست کنی. خوش باشین
ویرایش.
..........
فایل x8oc که اضافه کردی نباید پاک کنینقل قول:
و همچنین اون کدی رو هم که توی فایل hw_config.sh اضافه کردی نباید پاک کنی
خودت که با برنامه کار کنی همه چیزو متوجه میشی
دوستان کسی nfs shift اجرا کرده؟
ویژگی ها:
THIS REPAIR ALL BUGS VERSION OF THE PREVIOUS VERSION WITH SOME IMPROVEMENTS
CAMERA REPAIRED
OVERLOC MODULE REPAIRED
CLOSE TO SOME PLAYERS READY FORZOZO (BETA NOT TO 100)
BRAVIA FULL ---- (WITH ALL NECESSARY FILES)
XLOUD with better sound
BRAVIA XLOUD ---- ACTIVATED AND DEFAULT (NO NEED TO ADD IT TO MENU SETTINGS)
ARC lounch
POWER AMP with slight modifications
INSTALL Restore Mode
Extract the folder inside the zip on the route:
xrecovery / backup /
DO FACTORY RESET / FULLWIP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 15 جینجر اکسپریاست!
من قبلا اجراش کردم خیلی هم روون .ورژن 1.0.4 یا 1.0.70 بود نمیدونم .اگه ضروریه بگو تا دوباره تست کنم آخه علاقه زیادی به اینجور بازیها ندارم فقط برای تست قدرت گرافیکی x8 نصبش کردم .نقل قول:
موفق باشید.
با چه رامی تست کردینش؟منم برای کسی میخوام اجرا کنم و تموم!
واسه من بعد از نصب این رام شبکه (اپرانور) رو نشناخت و به لپ تاپ وصل نمیشه !!
میشه صدا هاشو عوض کرد خیلی ضایست ؟
محیط گرافیکیش اصلا دلچسب نبود و مثل رام پیش فرض نبود
نمی دونم میشد درستش کرد یا نه
اما بچه ها به نظرتون بین رام های XGin 6 ، GingerCyBorg 6 ، GingerDX v019 ، GingerCruzt Revision 8.2
کدومش بهتره؟
با سلام
اگه می شه از شما دوستان عزیز می خواهم نرم افزار ریموت کنترل ( همان کنترل کامپیوتر از طریق بولوتوث موبایل ) برای گوشی های آندروید را قرار دهید.
با تشکر
شاد باشید:40:
دوستان رام جینجر اکسپریا 15 مشکل انتن دهی داره اصلا اپراتورو شناسایی نمیکنه راهی نداره؟
اقا بهزاد برنامه ی سگات عالی بود ممنون یه بار گوشیت رو فول وایپ کن احتمالا درست بشه و اقا محسن دوستان خیلی زیاد از رام ginger dx 19 تعریف میکنن میگن رام خیلی روون و خوبیه
من با جینجر اکسپریا 15 مشکلی ندارم!انتنش درسته!باید فول وایپ کنین!
سلام دوستان
رام اکسپریا15 رو نصب کردم
رام روون و خوبیه
سرعت سنسور ها واقعا عالیه، توی رام های 2.3 که تا حالا نصب کردم این اولین رامی هست که سنسور ها سریع کار میکنن
CPU رو هم تونستم تا 729 آور کنم ولی روی 748 زیاد پایدار نبود
با آور 729 بنچمارک به 1320 رسید و به نظرم خیلی خوبه
بعد از نصب رام زمانی که وارد محیط سیستم عامل شدم سیمکارت رو نشناخت
استاتوس بار رو باز کردم ببینم مشکل از چیه
دیدم نوشته برای آنلاک شدن دکمه منو رو بزنید و بعد دکمه صفر رو بزنید
بعدش رفتم به قسمت شماره گیر و دکمه منو رو زدم و بعدش دکمه صفر رو زدم و یبار گوشی رو ریستارت کردم
سری بعد که سیستم اومد بالا دیدم سیمکارت رو شناخته
نمیدونم دقیقا مشکل از چی بود و آیا درست شدنش ربطی به کاری که من کردم داشته یا نه
برای من که مشکلی نبود راحت شناخت .
فول وایپ کردم یه بار ریست زدم درست شد ولی مشکلات دیگه ای داره من اون رامی که دوستمون تو این تاپیک لینک داده بود نصب کردم از طریق ریستور بعدش مشکل اهنگ بعدش برنامه هیچ کدوم اجرا نمیشد
دوستان با ورژن 15 جینجر مشکل wifi دارم کار نمیکنه!تست کردین؟
دوستان من dx19رو 2 روزه نصب کردم همه چیش عالیه اقکتهای فوق العاده زیبایی هم براش نصب کردم که زیبایی رام رو 2 چندان کرده هرکی نصب کرد از همه چیش خوشش اومد بگه که براش آپ کنم مولتی تاچم باید خودتون فعال کنین.
میبخشید دوست عزیز یه خورده دیر جواب دادم .نقل قول:
قبلا یادم نمیاد رو کدومش تست کرده بودم .
ولی الان رو GINGER EXPRIA 15 نصب کردم .شیفت ورژن 1.0.70 .مشکلی نبود اجراش کرد .
موفق باشید .
دوستان با ورژن 15 جینجر مشکل wifi دارم کار نمیکنه!تست کردین؟مشکل وای فای نداره این رام .
دارم استفاده میکنم
چه افتکهایی براش نصب کردی؟از کجا باید مولتی تاچ و فعال کنیم؟رامش خیلی خوبه من بیشتر از یه هفته دارم ازش استفاده میکنم و راضیم
جینجر اکسپریا ورژن 15 مصرف باتریش چطوره دوستان ؟! من یه دو هفته ای هست که از رام GingerCruzt Revision 8.1 استفاده میکنم !! همه چیزش عالیه ! از ظاهرش گرفته تا فضای ازاد رم و سرعت و ... اما مصرف باتریش افتضاحه ! با 2 تا اهنگ گوش کردن و 1 ساعت بازی کردن شارژش تموم میشه :2:حالا با اینکه نور صفحه و هرچیزی که مربطو به باتری میشه رو رو بهینه ترین حالت میزارم !!
مصرفش خوبهنقل قول:
با آورکلاک 729 و نور صفحه در بیشترین حالت و استفاده معمولی 1روز واسم کار میکنه
رامتل سومین اپراتور تلفن همراه
اینترنت 512 و قیمت 120 تومنی
سلام دوستان اقا 30000318 شما چطور مولتی تاچ رو رو این رامی که گفتید فعال کردید من یه رامی میخوام که بازی رو براحتی اجرا کنه؟
hill boy ممنون مشکلم حل شدم و حالا گوشیم رو 729 اورکلاک شده ولی یکم تو سوکر 2012 میلنگه ممکنه بخاطر ناپایداریش تو این سی پی یو باشه اگه 710 رو انتخاب کنم بهتر نیست؟
برادر میشه لینک این رامو بدی دان کنم چون اکسپریا 15 به ما نساخت مزخرف تمام بودنقل قول:
اگه توی بازی کند میشه واسه اینه که سخت افزار گوشی نمیکشه و اگه سی پی یو رو پایین تر بیاری کند تر هم میشهنقل قول:
ولی اگه گوشی ریستارت میشه پایین تر بیاری بهتره
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم اسمش رایتل هستنقل قول:
امیدوارم این رایتل بتونه مشکل اینترنت رو حل کنه چون خیلی باهاش مسکل دارم
خدا کنه عروسه تعریفی ....... ار آب در نیاد
آقایان شرمنده که یکم دیر این حرفو میزنم چند دقیقه پیش رام gx 14 و 15 رو دیدم هنوز تو شوکم.اراعه دو ورژن تو فاصله چند ساعت !!!!!!?؟ تو تنور نون بربری اردبیلم میزاشتن به ای سرعت در نمیومد .من که تخصصی نگا نکردم اگه کسی دیده بگه تفاوت شاخصشون چیه؟لطفا
تفاوت چندانی با هم نداره ورژن 15 دو روز رو گوشیم نصب بود .اوایل همه چی ok بود بعد از 24 ساعت ونصب 8-9 صفحه نرم افزار منو فوق العاده کند شده بود .نقل قول:
سرع عقب نشینی کردم به سمت سایبرگ :31:
سلام دوست عزیز اینم لینک دانلود dx19که رامه عالی هستش .نقل قول:
کد:http://www.uploadbaz.com/qomzp2zzc44b
---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
عادل جان فعال کردن مولتی تاچ یکی با تولبار x8که به خاطر جدید بودن این رام نتونست فعالش کنه روش دیگه هم که سخت افزار گوشیت باید ببینی چیه فایل مربوط به اونو میگیری نار ایکس ریکاوری نصبش میکنی و راحت فعال میشه که من از روش دوم استفاده کردم .برا بازی هم که pes2011رو برا من بدون باگ اجرا کرد بازی دیگه ای امتحان نکردم. در کل رام خیلی روونیه fcنداده تا حلا ریست نشده مصرف باطریشم خوبه افکتهای فوق العاده زیبایی هم میتونی روش نصب کنی.نقل قول:
الان بهترين رام که توش مولتي تاچ و اور کلاک فعال باشه چيه در ضمن من من رام اکسپريا ورژن ١۴و١۵نصب کردم که دوربين کار نمي کرد.
تا حالا شده کسی با این گوشی بتونه بره تو hboot یا فقط مخصوص htc و ..... ست؟
میخوام برنامه ای بهتون معرفی کنم که فضای خالی رامتونو تا جایی که جا داره بالا میبره memory boosterهستش که در کنار برنامه killerمیتونین ازش استفاده کنین حجم کمی هم داره.طریقه استفادش به این شکل که برنامرو باز میکنین گزینه quick boost رو میزنین و به قسمتtask killer میرین و گزینه kill selectedرو میزنین برگردین تو برنامه کیلر خودتون فضای خالی رام رو ببینین برا من که عالی بوده میتونین از این برنامه استفاده کنین وبعد وارد بازیهای سنگین بشین و تفاوتو حس کنین.
دوستان خسته نباشید.
گوشی من وقتی میخاد بلو توث بگیره رمز 4 رقمی میخاد...!
اون رو چی وارد کنم؟