با سلام
من از 4 راه نظام آباد خریدمش البته طرف بسیار منصفه ولی متاسفانه تنوع کارایی که میاره بسیار کمه و بیشتر تو کار ادکلنای عهد بوقه.
Printable View
با سلام
من از 4 راه نظام آباد خریدمش البته طرف بسیار منصفه ولی متاسفانه تنوع کارایی که میاره بسیار کمه و بیشتر تو کار ادکلنای عهد بوقه.
تایید می شه عطرافشان گرون کرده ولی چرا پرفیوم شاپ اینقد قیمتهاش پرته؟؟ از قبل هم ارزونتر شده بعضی هاش:18: البته این عطر افشان هنوز قیمتهاش کمتره از جایی هست که من 1 ماه پیش قبل گرونی ها ازش عطر خریدم:19::19::13::2:پ
فاینالی کسی جواب نداد: عطرهای اشانتیون (این کوچواوهاااااا ) واقعی هستند یاااااا اب و اسانسه؟؟
اشنتیون ها هم اصلی اگه باشن مثله ادکلنه اصلی هستن.بعضی وقتا با کیفیت تر.ولی خب الان خیلی گروننقل قول:
شدن و صرفه اقتصادی ندارن.
مربوط به قیمت دلار و کشور گل و بلبل میشه.نقل قول:
سلام به همه خوشبوهای ایرانی:دی
دوستان اجمل کار شیرینش کدوماش خوبه؟ نهایت 15-20 تومن بشه(البته با قیمت ارز جدید بگید:دی)
دمتون گرم همه خوبای ایران
سلام به همگی....
یه سری نمونه و سمپل عطر هستند که دیگه به دردم نمیخورن و میخوام بفروشمشون...(به سریهاش نیچ هستش)
اگه کسی خواست پخ بده تا براش لیست بکنم..
سلام
باز هم زحمت !
برو بچ خوشبو .... یک ادکلنی هست شدیدا بوی نوشابه یا همچین چیزی میده ! اسمش چیه ؟ کسی نداشته ؟
Take Care:40:
حالا چرا حتما اجمل رو طالب شدی؟:31:نقل قول:
کمیستری و کربن فکر کنم شیرین بشه حسابشون کرد.بقیه رو اطلاع ندارم.البته اونا هم تلخه هم شیرینه و هم ..آره:27:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
من ندیدم ولی تویه نوت ها هست ولی ادکلن هایی که توشون این بکار رفته رو ندیدم.:13:پیدا کردی به من نیز بگو.راستی اویدنس بوش تو چه مایه هایی هست؟شبیهه لالیک مشکی نبود؟نقل قول:
نقل قول:
من ندیدم ولی تویه نوت ها هست ولی ادکلن هایی که توشون این بکار رفته رو ندیدم.:13:پیدا کردی به من نیز بگو.راستی اویدنس بوش تو چه مایه هایی هست؟شبیهه لالیک مشکی نبود؟
سلـــــــــــــــام دادا خوبی علی جون..:11:
یه نمونه از این نوشابه ای رو یکی بچه ها زده بود ، که من همون رو میخوام ، حالا از خودش میپرسم ببینم چیه ، میگم اینجا..
اویدنس هم که گفتم دقیقا همین آزارو کروم هست. لالیک رو بو نکردم
مرسی از دوستان که جواب داد
حالا میخوام بدونم به نظرتون بهترین بو مال چیه
بویی که فوق العاده باشه و صد البته غیر معروف و کسی نشناسه
پروفایلتون رو چک کنیدنقل قول:
دنباله یه بو خاص هستم که همیشه از اون استفاده کنم
بعضی بو ها مخصوصا گرما طوری هستن که یه مدت استفاده میکنی ازشون زده میشه
شما چی پیشنهاد میدین
یه عطر برای همیشه.عطر خودم!!!
تا حالا با چنین چیزی برخورد نکردم. پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نکن:31:نقل قول:
:31:واقعاً از بوی نوشابه خوشتون میاد؟!
به حق چیزای ندیده و نشنیده
ambreنقل قول:
گرم و چوبی هست و کمی هم شیرین.
فوق العاده خوش بو هست و من عاشقشم. همه اطرافیانم هم عاشق بوش شدن.
یک ادکلن کامل هست!
اینقدر آدم دوست داره اینو بو کنه که سر درد یادش میره:31:
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
منظور این نیست که آدم خوشش بیاد یا نه.نقل قول:
میخوام تجربه کنم! چون همه چور ادکلنی رو تست کردم ولی این یه نمونه رو.............:41:
آخه این شاید بوی نوشابه هم نباشه ، ولی اولین چیزی که میخوای به بوش نسبت بدی بوی نوشابس ، خیلی هم قوی پخش میشه ، به طرزی که همه جا پخش میشه و هیچ کس نخواهد بود که بوش رو حس نکنه.
حالا اسمش رو پیدا میکنم و میگم برین تست کنین ببینین چطور هست ، به نظر من خوشتون میاد
اسم شرکتشو میشه بگید؟نقل قول:
baldessariniنقل قول:
منظورتون نوت امبر هستش یا ادکلن امبر؟؟منظورتون پرادا امبر هستش؟؟نقل قول:
من از امبر یا عنبر (والا نمیدونم فارسیش رو چطوری بنویسم) خیلی خیلی خوشم میاد...ولی توی عطرهای دیزاینر عنبر قوی و خالص کمتر دیده میشه...
من عطر Ambre 114 رو خیلی دوست دارم که از بهترین عطرهای عنبر دنیا هستش...مال شرکت هیستوری د پارفیوم هستش..واقعا میتونی عنبر رو با این عطر بشناسی...
خیرنقل قول:
منظورم ادکلنambre از کمپانی baldessarini هست.
به جز اجمل توی این قیمت چیز خوبی می شناسید؟ شیرین باشه تقریبا(همه تریکب های خوب شیرین مثلا گرم و شیرین , خنک و شیرین و ...) می خواهم تقریبا بوی میوه جات اینا بده و کمی هم خنک باشه. ولی شما کلیه ترکیبات شیرین را با این قیمت اگر میشه بگید:xنقل قول:
دوستان اجمل کار شیرینش کدوماش خوبه؟ نهایت 15-20 تومن بشه(البته با قیمت ارز جدید بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[QUOTE=amir_rahmani;6754025]به جز اجمل توی این قیمت چیز خوبی می شناسید؟ شیرین باشه تقریبا(همه تریکب های خوب شیرین مثلا گرم و شیرین , خنک و شیرین و ...) می خواهم تقریبا بوی میوه جات اینا بده و کمی هم خنک باشه. ولی شما کلیه ترکیبات شیرین را با این قیمت اگر میشه بگید:x[/QUOTE
Rain drops
chemistry
دیروز یه سر رفتم ادکلنا رو قیمت گرفتم.وای چه کردن با قیمت ها!؟:18:دیگه باید بی خیاله خرید شد.هر کدوم
10-20 تومن گرون شده.یه چند وقت دیگه ادکلن که چه عرض کنم حموم هم با این گرونی نمیشه رفت:41:
سلام دوستان دقیقا 15 روز قبل رفتم ادکلن بخرم بعد از تست چند نمونه به zirh ikon رسیدم که نسبتا خوشم اومد ولی اخرش اینو نخریدم و فروشنده یه پاف زد رو نبض مچم که اگه بعدا نظرم عوض شد ادکلن خودمو پس بدم اینو بگیرم
امروز صبح اون کاپشنیو پوشیدم که اونروز تنم بود در کمال ناباوری دیدم رو آستینش بوش هنوز مونده و عاشق بوش شدم و خیلی پشیمونم که چرا اینو نخریدم روز تست بوش به این قشنگی نبود (نت انتهایی میشه فکر کنم نه؟)
[QUOTE=Sh4|)0w;6754148]آقا خیلی ممنوننقل قول:
اینا اجمل هستند درسته؟
کمستری را شنیده بودم تقریبا شیرینه اما این رین دراپس را تازه دیدم.
بوش شیرین و خنکه؟
من خودم زیر آیکون رو دارم.کاره خوبیه.چند قیمت بهت داد؟نقل قول:
دوست گرامی به نظر من از موندگاری مهم تر پخش بو هست. من خودم ادکلن دارم که حتی بعد از یک ماه هم بوش تو لباسم میمونه ولی هر موقع میزنم فقط خودم بوشو حس میکنم و پخش بو نداره:13:نقل قول:
دوست عزیز دقیق یادم نیست گفتم تا 60 تومن کارای خوب رو بده تست کنمنقل قول:
از نظر پخش چطور هست؟ تو کدوم ذسته ی بویایی قرار میگیره؟
با سپاس:11:
کاملا موافقم اولین سوال من از فروشنده همیشه در مورد پخش ادکلن هست کاش یه پارامتری هم بود که میشد پخش ادکلن رو سنجیدنقل قول:
تجربه شخصی من میگه اون که جز چایپر ها هستن پخش بوی خوبی دارننقل قول:
نقل قول:
قیمتش 35 تومن بوده که من خودم 40 یا 42 گرفتم.الانم احتمالا شده 50 اینا.
در یک ساعته اوله پخشه بویه خوبی داره ولی بعدش کمتر میشه.
به اصلاح میگن بویه بخور مانند داره و بعدش ادویه جات رو میشه فهمید.
راستی یه چیز هم بگم که موندگاری ربطی به این نداره که پرفیوم باشه .باور کنید خیلی از cologne ها دیدم که
یک هفته موندگاری داشتن.
[QUOTE=amir_rahmani;6755043]آره رین دراپس هم بوش شیرینه.. ولی فکر میکنم گرم باشه .. و به درد فصل زمستون بخورهنقل قول:
درسته .. اما Eau de colonge ها سبکتر از بقیه هستن و مقدار زیادی الکل دارننقل قول:
ولی Eau de parfum ها اسانس روغنی دارن و موندگارترن...
zihr ikon رو پرفیوم شاپینگ زده 74:18: 125 میلشو البتهنقل قول:
ماله منم 125 میله.هایپر استار هم زده بود قبلا 78 .چه ملتی پیدا میشن؟جالبه بدونید اینا تقلبی همنقل قول:
ندارن.:41:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
پرفیوم بودم ربطی به موندگاری نداره.مهم اینه اون ماده موندگار کننده رو چقدر بزنن.نقل قول:
در کل رایحه هایه ملایم که رویه بیسه ملایم قرار گرفتن رو نیمتونن زیاد موندگار کنن.مثله بعضی از بویه گل
ها.اگه بکنن بوش مصنوعی میشه و لذت بخش نیست.
منم موافقم که perfume بودن دلیل بر موندگاری نیست.نقل قول:
شما ببینید که آرامیس 900 - آرامیس دوین - چاپس همگی colong هستند ولی موندگاری و پخش بوشون رو هیچ پرفیومی نداره.
برای موندگاری ادکلن ها بهتره بیشتر گروه بویاییشون رو بررسی کنیم.
گرو ه های بویایی woody-chayper-spicy اکثر مواقع رایحه های موندگاری داشتن تا نسبت به آکواتیک-فرش-فوژه-فلورا
ببخشید
به چه گروهی میگویند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:chayper
به ادکلنهای که تند-تلخ-پودری باشن میگن.نقل قول:
که زیر گروه های زیر رو شامل میشه:
chaypre-feloral: idylli- zen-chanse
chaypre-fruity: coco madmassel- gucci rash
woody-chaypre: yataghan-polo-aramis-antaeus-lui
البته دو مورد اول زنانه هست و فقط برای مردانه woody-chaypre هست
با عرض معذرت از تمامی اساتید فروم یادم رفت در پست قبلیم بپرسم.
فوژه یعنی چه؟:11:
فوژه هم به گروهی از رایحه ها گفته میشود که دارای خصوصیات زیر باشند:نقل قول:
رایحه های معطر طبیعی و سبز و با طراوت. مهم ترین عناصر این گروه شامل: چوب-خز-بلوط-اسطوخودوس......
البته توضیحات مطفاوتی رو از این دسته شنیدم که من تجربه خودم رو گفتم
آروماتیک-فوژه
اورینتال-فوژه