براش فرقی نداره
Printable View
براش فرقی نداره
پس یه ایفون 5 ۶۴ گیگ بخره یا htc one
بهتره باهاش اول کار کنه
[QUOTE=salar79;7923340
نوت 3 یه خورده زیادی بزرگ نیست[/QUOTE]
فعلا هیچ گوشی ای به پای note3 نمیرسه
امکانات و سخت افزار و صفحه نمایش بی نظیری داره
بقیه گوشی ها معمولا یه ضعفی دارن
آیفون 5s دوربین ضعیفی داره و صفحش کوچیکه و چیز اضافه ای نسبت به 5 نداره!
g2 پشتیبانی خوبی نداره و مموری کارت نمیخوره
z1 حاشیه کنار صفحه نمایشش زیاده و وزنش هم زیاده و زاویه دید جالبی نداره
s4 بد نیست...مدل 8هسته ای افتضاحه...مدل 4هسته ای بهتره....ولی خب نسبت به بقیه سخت افزار ضعیف تری داره!
من باشم note3 میگیرم یا الجی g2:n01:
g2نقل قول:
من خودم بین G2 یا S4 چهار هسته ای گیر کردم نمیدونم کدومشون رو بگیرم؟ نظر شما چی هست به نظرم از ایفون 5 بهتر هستن
با این قیمت ، این مشخصاتی که میخوای پیدا نمیشه یه 500 ت دیگه باید بذاری روش تا بتونی گوشی با صفحه بیشتر از 4 اینچ و سی پی یو 1 گیگ بخرینقل قول:
سلام دوستان.
میخوام ی گوشی اندرویدی بخرم تا 1 میلیون نظرتون چی هست گوشی قشنگ خوش دست کیفیت.دوربین.صدا.صفحه بزرگ باشه فرق نمیکنه چه برندی باشه .
نظر من HTC Diser 500 نظر شما دوستان عزیز چیه؟؟؟؟
با عرض عذر خواهی از اساتید انجمننقل قول:
شما که میخوای یه میلیون پول خرج کنی 200 دیگه بذار روش سامسونگ گلکسی اس 3 بگیر (خدای گوشی تو این رنج قیمت هم قشنگه هم خوش دسته دوربینش هشته اما از سیزده مگاپیکسلی های سونی سرتره صفحه خیلی گنده صدا عالی باتری محشر ، از حق نگذریم فقط کیفیت ساختش یکم نا امید کنندست چون پلاستیکیه که اونم در برابر مزیت هایی که داره به چشم نمیاد) !! اگه توانایی نداری htc one x یا بهتر از اون samsung s4 min اگه بازم ارزونتر خواستی گوشی های سونی مثل v و tx بد نیستن اما این گوشی که خودت معرفی کردی هرچی دو دوتا چهارتا میکنم چیز خاصی نداره که بخوای بخاطرش 800 پول بدی. آدم یا خرج نمیکنه یا اگه خرج کرد یه چیز درس حسابی برمیداره
دیزایر 500 پیشنهاد نمیشه...
سلام دوستان من یه گوشی اندروید میخوام بین 500 تا 700 بیشتر نظرم رو sony سری xperia بود ولی الان میبینم گوشیهای huawei امکاناتش بیشتره و قیمتش کمتر دلیلش چیه؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
پیشنهاد میکنم اصلا به هوآوی فکر نکنی ، دیزاین گوشی هاش خوبه قیمتشم خوبه اما یه چیزایی کم داره نسبت به گوشی های دیگه!! من زیاد باهاش کار نکردم اما یه کپی پیست ساده ش کلی دنگ و فنگ داره ، کلا هوآوی خوب کار کرده اما یه چیزای ساده رو از قلم انداخته!!نقل قول:
همون سونی اکسپریا بگیر خیلی بهتره بدنه شم مقاوم تره
سلام nexus 4 با توجه به قیمتش ارزش خرید داره؟
و اینکه تا یه میلیون و دویست چه گوشی ای پیشنهاد میکنید؟
اولویتهام:
1. سیستم عامل اندروید
2. جنس بدنه پلاستیکی نباشه
3. دوربین حداقل 8 باکیفیت
4. باتری مناسب
لطفا نگید دویست بزار روش فلان گوشی رو بگیر آخرش دیگه یک و دویست بتونم بدم.
بدنه پلاستیکی مگه چه ایرادی داره؟ تو این رنج قیمت که میخوای اصلا از یک و دویست بیشتر ندی اکثر گوشی ها پلاستیکی هستند. با این مشخصاتی که گفتی اگه از بدنه پلاستیکی چشم پوشی کنی بهترین گوشی samsung galaxy s3 قیمت :1145000 بعد lg optimus G قیمت 1220000 سونی ZR قیمت 1220000 سامسونگ s4mini قیمت 1050000 و اچ تی سی one X قیمت 1050000نقل قول:
سونی xperia p بدنه اش آلومینیومه دوربینش 8 اما 8 گلکسی s3 کجا و این کجا.باتریشم زیاد قوی نیست قیمتشم 780000
اگه بدنه خیلی واست مهمه همون نکسوس 4 شیشه ای خیلی خوبه اما مقاوم نیست البته به پای بدنه XPERIA Z نمیرسه چون خیلی مقاومتره که اونم نمیخوای هزینه کنی
سلام یه گوشی میخوام:
1-حداکثر قیمت 1 میلیون
2-دو سیم کارته همزمان فعال
3-دوربین حداقل 5 باکیفیت
4-ابعاد حداکثر 13*7 سانتیمتر
دوست عزیز نکسوس 4 بهترین گزینست هم اینکه الان قیمتش افت خودشو کرده دوم پشتیبانی گوگل رو داره و کیفیت صفحه نمایش و سرعتش هم خیلی خوبه.بدنه پشتش هم شیشه ای هست.به نظر من تنها اشکالش کم بودن صدای اسپیکر گوشی هست...نقل قول:
Sent from my SM-N900
نقل قول:
بهترین گوشی سامسونگ galaxy s4 mini دو سیم کارته. البته ابعادشو نمیدونم اما میدونم 4.3 اینچه
دوست عزیز یکم بذار روی پولت galaxy s4 mini بگیرنقل قول:
و یه پیشنهاد هم برات دارم
اگه کارت با 2 سیمکارت هست یه sony xperia sp بگیر با یه گوشی از این 50 یا 60 تومنی ها
دو تاش رو هم 1 تومن میشه یا کمتر
خواستم کمک کنم :)
اره منم موافقم بانظر بالا
سلام دوستان یه گوشی میخوام:
1-حداکثر قیمت 600 هزار تومان
2-دوربین حداقل 5 باکیفیت
3-لمسی
سلام.نقل قول:
گالاکسی اس4 مینی تمام شرایطی که شما میخوای رو داره.ابعادش هم 12.4 در 6.1 هست منتها قیمتش با اونچیزی که شما میخوای جور در نمیاد فکر میکنم باید 100 تا 150تومن بزاری روی پولت.:11:
سلام.نقل قول:
اگر بتونی 70 تا 80 تومن بزاری روی پولت میتونی یک گالاکسی اس 3 مینی بگیری که توی این رنج قیمت گوشی بسیار خوبیه و نیازهای شما رو (در مورد دوربین خوب و صفحه تاچ )برآورده میکنه ضمن اینکه از آندروید 4.1.2 هم همین الان پشتیبانی میکنه.:11:
به نظر من همین 70 یا 80 تومن بذاره روش ولی galaxy s3 mini بخره بهتره تا ادونسنقل قول:
سلام.نقل قول:
بله با نظرتون موافقم من فکر میکردم اس 3 مینی قیمتش بیشتر باشه اما الان نگاه کردم دیدم تقریبا" توی یک رنج قیمتی هستن.
تفاوتشون هم دوربین دوم ادونس بهتره ولی در مقابل مقدار رم اس 3 بیشتره در نهایت خرید اس 3 پیشنهاد میشه.پست قبلی رو ویرایش میکنم.:11:
سلام
گوشی galaxy s3 mini را با گارانتی بخرم خوبه یا بدون گارانتی ؟؟؟ اگه با گارانتی بگیرم حدودا 40 الی 50 هزار بیشتر میشه الان قیمت بهم داد بدون گارانتی 670 هزار تومان
بعد به نظر شما رنگ سفیدش خوبه یا رنگ مشکی ؟؟؟
می خواهید صبر کنم وقتی محرم شد بخرم ها ؟ شاید اون موقع ارزون شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان به نظر شما خرید گلکسی s advance مقرون به صرفه است؟ یا میشه انتخاب بهتری داشت؟
دوست عزیز به جای s advance بهتره که galaxy s3 mini رو بخرینقل قول:
درباره قیمت که فکر نمیکنم تا محرم تغییری کنهنقل قول:
ولی رنگ ی چیز سلیقه ای به نظر من سورمه ایه اس 3 مینی بهترین رنگشه.بعد مشکی و بعدشم سفید
اشتباه مطرح کردم
سلام
اساتید تو رنج 500ت بغیر از LG l5 E450گزینه ی بهتری هست?درسته میگن neo l زیاد روون نیست و گیر میکنه?
با تچکر
سلامنقل قول:
نه مشکلی نداره ، من دوستم همین گوشیو داره ، بستگی داره چجوری ازش استفاده کنی
در همین قیمیت xperia u هم هست
خریدش اصلا پیشنهاد نمیشه...نقل قول:
میتونید Ace 2 بگیرید
SIII mini هم همین قیمته. رم بیشتری داره...نقل قول:
سلام من میخوام Lg Nexus 4 بگیرم فقط نمیدونم با هارد 12 گیگ میشه بازی های سنگین روش ریخت؟ کلا حجم هر بازی های سنگین چقدر هست؟ بعدشم از کجا باید گوشی رو خرید که خودش بازی بریزه؟ ببخشید سوالام زیاد شد
بله میشه ولی خوب تعدادش باید محدود باشه هر بازی حجمی داره ولی برای مثال:
Asphalt 1.2 GB
Need For Speed Most Wanted 2 GB
GTA III +1GB
Real Racing 3 +1.2GB
...
اکثر فروشگاه های موبایل در پاساژ های بزرگ خودشون براتون در صورت درخواست با دریافت یک مبلغی بازی و برنامه می ریزند.
سلام سونی بخرم یاسامسونگ
xperia یا galaxi
با دروود
دوستان بین دو گوشی htc one sv و htc one xl در تردید و گمان هستم!بیشترین استفاده من هم انترنت و مطالعه هست و نیاز به سازگاری با شبکه های 4g هم دارم!لطفا راهنمای بفرماید
با سپاس
One XLنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
بازار راکد گوشی رو میشه تو این انجمن سوت و کور هم فهمید
دوستان 1 تومن دارم , گوشی شیک چی خوبه این حدودا ؟
موزیک با هندزفری خیلی زیاد گوش میدم بازی و اینا هم با گوشی کم نمیکنم ...
مدل و یا رنج قیمت بگید تا بگم کدوم یکی بهتره ...نقل قول:
I phone the Galaxy Mini and the Galaxy Star game like gta or not.
موزیک و هندزفری با کیفیت کمترین چیزیه که یه گوشی 1 میلیونی داره واسه بازی هم اکثر گوشی های یه تومنی کم نمیارننقل قول:
اما خوب با یه تومن میتونی samsung s4 mini یا htc one x یا حتی سونی xperia tx یا xperia v بگیری
لبته اگه 130 بذاری رو پولتو سامسونگ s3 بگیری از همه اینا بهتره