نقل قول:1.چی میگید شما دو تا؟: دینقل قول:
2.یه بار دیگه پستمو بخونید من مدتیه لول نمیزنم DotA2 میزنم ولی از اونجایی که هر دو MOBA هستن گفتم اینجا بپرسم.
:n02:
Printable View
نقل قول:1.چی میگید شما دو تا؟: دینقل قول:
2.یه بار دیگه پستمو بخونید من مدتیه لول نمیزنم DotA2 میزنم ولی از اونجایی که هر دو MOBA هستن گفتم اینجا بپرسم.
:n02:
دقیقا ... یه تاکتیکی هست تو team fight ها که میگه first defend then attack که اول از همه تا حد ممکن عقب می ایستن تا دشمنها موقع حمله سوتی بدن بعد ضد حمله میزنند(مثلا ulti شون هدر بره یا مانا شون تموم بشه یا...). ولی متاسفانه بعضی اوقات ممکنه یکی از هم تیمی ها سوتی بده و موقع حمله اونها بره تو شکمشون بعد که کشتنش میگه نووبا چرا کمکم نکردین:n27:نقل قول:why should they attack first? "because offense is the best defense" & our team mates are scared like chicken in their opinion
باور کنید من تازگیا مثله چی میترسم کلاینتو باز کنم بخدا:n30:
بابا دیروز آپ داده بود باز الانم داده خوب چه کاریه فکر ما ایرانیارو با این نته زغالی نمیکنن :n13:
هی وای من داره با 96 آپ میکنه خخخخخخخخخخخخخ:n19:
riot برای بار دوم تخفی گزاشته رو rune page ها, با پول 1 دونه میتونی 2 تا رون پیج بخرید. از دست ندید این فرصتو! از تابستون پارسال تا حالا این بار دومه.
به نظر منم فرصت خوبیه من خودم ip که واسه zac جمع کرده بودم رو دادم 2 تا رون پیج گرفتم فقط 6 روز دیگه بیشتر فرصت نداره اگر ip کم دارید تو این چند روز جورش کنیدنقل قول:
ای بابا من که دیروز 150 مگ آپدیت کردم بعد 1 دست بازی کردم و رفتم مهمونی و امروز ساعت های 3 اینا اومدیم باز زدم برم یه چند دست بازی کنم دیدم آپدیت میخواد باز کلا چند مگ هست ؟
ایول منم rune page خریدم.خیلی حال داد.هر کی نخریده سریع بره بخره که یه فرصت استثناییه.
باز هم از این خبرا بود اینجا بگید.شاید بعضیا store رو چک نکنن.ممنون.
سرعت 9 کلیوبایت 50 مگ رفت :دی
خدایی خیلی زوره از دیروز 250 مگ رفته این مبین نت هم که هر گیگ 8500 کرده دیگه اعصابم خورده !
رفتم مخابرات بگیرم گفتن پورت های طرف های شما پوره 2 ماه دیگه که خالی شد یکم ، بهتون زنگ میزنیم ! نت مخابرات خدایی خیلی مفته و ارزون 1 ماهه 512 نامحدود 24 تومن
حالا میخوام بدونم نت مخابرات واسه لول خوب هست ؟ میشه باهاش بازی کرد ؟ پینگتون با مخابرات چنده تو بازی ؟
............
خدا رو شکر که پارت اولش لول 50 مگ بود و دومی 1 مگ بود الان 1 مگ تموم شد من برم گیم بای !
من صبح آپدیت کردم جدیدا جای شبا بعد از ظهرا می خوابم :)نقل قول:
بعد اینکه آپدیت تموم شد یه اروری اومد که دیروز یکی از بچه ها گفته بود چطوری حل می شه مجبور شدیم کلی هم به خاطر اون دانلود کنیم حالا دعا کن واسه شما اینطوری نشه
تا کی مهلت داره 500 تا آی پی کم دارم :|نقل قول:
کیفیتشم مفته مخابرات : دینقل قول:
البته بازم به منطقتون بستگی داره ولی من یکیو نابود کرده انقدر افتضاحه.
واسه من که اروری نداد خدا رو شکر و خوشبختانه !
بچه ها اونایی که همه Eune هستن اسم آی دی و لولشون رو بگن !
Nagotion لول 26
دوستان میشه یه راهنمایی بکنید rune چیا بخریم؟ چند صفحه و چه چیزهایی تو هر صفحه بذاریم؟
ممنون
منم میخواستم zac بخرم با vayne , چون free week ش خیلی چسبید بهم, دومین پنتام رو گرفتم باهاش :31: ولی دیگه دادم روننقل قول:
تا 5 april که میشه 16 فروردین که یعنی 6 روز دیگه.نقل قول:
شما بگید برای چی میخواید من شخصا بهتون معرفی میکنم چیا بخرید. اگر برای هیروی خاصی میخواید هم بگید یک سری هاشون رو بلدم.نقل قول:
برای هر هیرو جداگانه تو mobafire .com نوشته چی ببندیم ولی اگه بخوام برای هر هیرو یکسری rune بخرم و ببندم که IP کم میارم ... منظورم اینه که برای انواع چمپ (ADC یا tank یا ساپورت یا ...) چی ببندیم؟نقل قول:
بعضیا دو صفحه دارن AD و AP نمیدونم دقیقا یعنی چی!
AD=attack damage?
AP=ability power?
بچه ها کسی اینجا اکانت میخره ؟
سلام دوستان آقا این دوستم بازیرو آپ کرده ولی همچین اروری میده ماکه سر در نیوردیم شما میتونید کمکی بکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم اول یه Rune برای attack speed / dmg بستم, یه بعد برای اکثریت هیرو های AP .نقل قول:
بعد rune برای هیروی talon بستم که البته به جز talon برای داریوس /گارن/شن top هم استفاده میکنم.
یه rune هم برای هیرو های ap که mana ندارن مثل morde و vlad
برای دوستمم هم 2 تا rune بستم تا حالا, حالا اگر میخواید هر کدوم رو ببندید ( ap یا ad یا as/ad یا tank ) بگید بهتون بگم.
نقل قول:
ویرایش:
1-گفته که windows explorer یا my computer رو باز کنید.
2-بعد برید به این مسیر
Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\[latest version]\deploy\mod
منظور از latest version اخرین اپدیت هست, اگر نمی دونید, اون اخرین عدد اخرین اپدیت هست.
3- folder یی به نام RDS رو از جای مورد نظر cut کنید و بزاریدش تو یه درایو دیگه ( برای این میگم کات کنید چون اگر مشکلی پیش اومد فولدر رو داشته باشید و delete نشده باشه.)
4- بازی رو اجرا کنید
5- وقتی لانچر اومد بالا, روی اون علامت چرخ دنده کلیک کنید.
6- از تو منو گزینه repair رو اجرا کنید و بزارید به طور کامل REPAIR رو انجام بده
منبع
دوسته عزیز loomina دمت جیز مشکل حل شد:n01:
این AP یعنی چی؟ اگر مثلا برای هیروهای تانک یا ساپورت یه صفحه در نظر بگیرم و برای ADC ها هم یه صفحه ، به نظر شما چی بذارم برای هر یک از این صفحات؟
طبق گفته یکی از دوستان یه ADC اول به Attack damage و بعد به life steal و بعد به attack speed نیاز داره ... از این موارد برای صفحه ADC ها بذارم خوبه؟
تانک ها و ساپورت ها هم به نظرم به HP regen و armor و magic resistance احتیاج دارند ... درسته یا اشتباه میکنم؟
یعنی ability powerنقل قول:
support ها صفحه همشون تقریبا یکیه ولی تانک ها با هم کمی فرق دارن.
اول مشخص کن با کدوم تانک ها بیشتر بازی میکنی بگیم چی بچینی:n26:
کسی میدونه این ایتم Sanguine Bladeو چه جوری می شه خرید؟:n28:
غیر از مپ summon rift تو همه مپ ها هستش
بستگی داره, من خودم برای ساپورت مقداری AP و mana regen استفاده میکنم. باید ببینید Play style تون چیشه, ساپورت میتونید armor/mr بدید بهش سفت شه, میتونید براش gold per 5 ببندید که مشکل ایتم نداشته باشید, میتونید مثل من mana regen / ap ببندید که تو lane مشکل نداشته باشید و ...نقل قول:
برای صفحه adc شما نیاز به life steal ندارید, ls اول بازی که چندان تاثیری نداره و بعد هم که ایتم هاش به اندازه کافی هست.
برای adc شما نیاز به armor pen دارید, بعد نیاز به dammage و بعد هم attack speed.
پیشنهاد من به شما برای rune adc اینه, تضمین هم میکنم عالی کار کنه.
6 تا rune از نوع mark ( مارک ها اون رون قرمز ها هستن. ) که armor pen بده
3 تا mark که damage بده.
3 تا quintessence ( همون گنده ها ) که damage داشته باشه.
و بقیه seal و glyph هم ( زرد و ابی ) attack speed
اسم رون ها تو بازی و تعدادشون هم به این صورت مینویسم:
greater mark of armor penetration x6
greater mark of attack damage x3
greater quintessence of attack damage x3
greater seal of attack damage x9
greater glyph of attack damage x9
اگر این هارو ببندید باید 11% attack speed
7.7% armor penetration
+10 تا Attack damage
داشته باشید.
یه راهنمایی برای توی بازی, سعی کنید اولین ایتمی که کامل میکنید blood thurster باشه.( البته بعد از بوت )
چون بیشترین دمیج بازی رو داره + مقدار زیادی LIFE STEAL میده.
اون ایتم مخصوص Map های twisted treeline و crystal scar هست و تو summoners rift کار نمیکنه.نقل قول:
بیشترین دمیج بازی مال آیتم Sword of the Occult هست البته باید 20 تا استکش کامل بشه و از آیتمی که شما گفتی از 70 تا بود دمیجش هم بیشتر دمیج میده تازه 15 درصد سرعت هم میده !
...........
بچه این آیتم Overlord's Bloodmail با کشتن هیرو یا کمک تو کشتن هیرو 200 تا رو ریجن میکنه ؟ یا دروغه ؟ :دی
من با هیچ آیتمی حال نکنم با این یکی خیلی حال میکنم Hextech Sweeper آیتم خیلی خوبیه همه چی میده اسپید ، کولدان ریداکشن ، هلس ، ابیلیتی پاور ، ایکتوش هم که مثل وارد عمل میکنه خیلی آیتم باگی هست
..............
دوستان قضیه این آیتم Bonetooth Necklace چیه ؟ فقط برای رنگار هست ؟
آیتم The Hex Core هیرو ویکتور هم اینجوری هست ؟
عاغا تو یکی از اکانتام کارامارو داشتم امروز رفتم یه دست باهاش زدم چقد عوضش کردن:n04:
هیچی دیگه رفتیم ساپورت همه رو به فنا دادیم:n10: گرچه نا گفته نماند لتنسی 170 بود.... اگه 20-30 مثل این خارجیا باشه که دیگر هیچ...:n07:
The time of speculation and tea-leaf reading is over; League of Legends: Cho’gath Eats the World (CHEW) is now in Open Beta.
Our dedicated team has worked tirelessly to craft a fully immersive game world filled with interactive environments and populated by characters you’ll recognize in situations you never expected. CHEW stands on the shoulders of a new engine designed to tell a rich, conflicted story, and delivers a single-player experience filled with hundreds of NPCs, dozens of deadly encounters and enormous cities to explore. Instantly accessible as an Open Beta download, CHEW brings a new dimension to your gameplay.
حالا اگربگم اپریل فولی چیزیه باور نمیکنید خخخخ البته معلوم نیستا
البته بعید میدونم کسی بتونه تا دقیقه 20-30 بازی Stack رو فول کنه تازه با این حساب هنوز life steal نمیده!!!نقل قول:
اطلاعات جدید PBE
Item Sets Tab
تب جدید که در پروفایل کنار تب spell اضافه میشه
مجموعه ایتم برای سفارشی کردن ، ایتم داخل بازی
چمپ بدی هم اطلاعاتش قبلا ازش اومد که اسم گذاشته بودم Lissandra در یکی از سورس بازی مشاهده شده بود که معلوم نیست همین بود یا .......
تو ارت این عنوان شده
Journey Into The Freljord IV - The Frostguard
Frostguard city میشینه از بچه محل ashe هست :دی
چه باحال!نقل قول:
Lissandra یه چیزی مثل دیانا میشه! :n07:
من متوجه نشدم این تب آیتم قراره چیکار کنه ؟
یکی میشه بگه چرا honer های من 0 شده؟
سلام. اگه بن شدی به خاطر اونه
این طور که من متوجه شدم به این شکلنقل قول:
من متوجه نشدم این تب آیتم قراره چیکار کنه ؟
تو این تب شما میای یکسری ایتم برای یک هیرو خاص می چینی بعد داخل بازی که میری این میاد همون صفحه اول ایتم که اسمش recommended
دیگه راحت و سریع میزنی رو ایتم میخری بیشتر همون رانک خوب که سرعت عمل مهم .................
اگه اینطوری باشه خیلی عالیهنقل قول:
به نظر من همون ایتم های recomended وdefault بهتریناست و اون سایت هایی که build هر چمپی رو داره اکثرن همین default ها هستن ولی بعضی چمپ ها با بعضی ایتم های که تو اینا نیست بهتر عمل می کنننقل قول:
اینم امروز اومد تغییرات که برای دو چمپ Trundle و Sejuani تدارک دیدن مثل کارما...
ویدئو بالا ببینید
Sejuani
Trundle
قبلا از یه برنامه ای استفاده میکردیم تو season 2 :n02:نقل قول: