فکر کنم راهی نداره.البته شاید بشه با بوت لودر رفت.نقل قول:
Sent from my ASUS using Tapatalk
Printable View
فکر کنم راهی نداره.البته شاید بشه با بوت لودر رفت.نقل قول:
فهمیدم. تو منوی ریکاوری بوت بالاش نوشته !نقل قول:
یه مشکلی با یه گوشی هواوی پیدا کردم که موقع نصب رام خطای:
Installing update...
symlink: some symlinks failed
Installation aborted.
اینو میده
یکی میگه رام دیگشو نصب کن. میخوام تست کنم ولی رام بدون مشکل دان کردم خطا اکستراکتم نداره که بگیم اره خطا داره واسه همین میاد اینم.
یه جا برای یه گوشی دیگه خطاشو بررسی کردن دیدن از ریکاوریه. میگفت ریکاوری دیگه نصب کن. که نصب کرده درست شده. حالا من تا حالا انجام ندادم. یه سرچی بزنم ببینم چی میشه:n13:
قبل نصب رام ریست فکتوری/Wipe data کردی؟نقل قول:
اره راحت میشد.نقل قول:
دگ گوشی قاط تر شده حالا گوشی وقتی روشن میشه مینویسه tool dl image fail
موندم چرا منوی ریکاوری نمیره. همش اون خطا میاد . بعد چند ثانیم خاموش میشه . شارژم نمیکنه فقط همونو میاره بعد چند ثانیه هم خاموش میشه باز همون خود به خود میاد.
فک کنم دیگه باکس نیاز هست که مشکل رو رفع کنه. یکی که میگفت مشکل هارده. چون قبلا هر کاری میکردم نمیتونستم با گوشی درست کار کنم مثلا راحت روشن کنم یا هر چیز دیگه ای.
از کجا بدونم این رو؟نقل قول:
خب مودم مورد اسم داره.نقل قول:
شرکت سازنده+مدل
سخت نیست :)
آهان ار اون لحاظنقل قول:
SMC شرکت سازنده هست.
SMC7904wbras-n
مال کدوم سرویس دهنده هستین؟نقل قول:
نا حالا SMC نشنیده بودم.
برید داحل مرورگر 192.168.1.1 رو بزنید ببینید چی میاره.
فوق قدیمی همارا سیستم!نقل قول:
SMC یه برند قدیمی و شناخته شده هست.:n01:نقل قول:
نا حالا SMC نشنیده بودم.
==========
تو صفحه مودم یه قسمت فایروال باید داشته باشه که زیر مجموعش یه قسمت داره به اسم URL Blocking که از اون قسمت فکر کنم بتونید کارتون رو راه بندازید:n16:
منظورتون از طرق خود مودم اقدام کنم نه PC؟ از پی سی که میشه بلاک کرد ولی هر وقت اراده کنی میتونی دوبار راحت انبلاک کنی!!نقل قول:
من اماتورم شرمنده
بله منظور از مودمه.نقل قول:
دوستان باطری من زود تموم شده
سامسونگ s5 دارم و به خصوص وقتی با اینترنت کار میکنم شارژ ش کم میشه. 2 سال بیشتر عمر داره باطری هم عوض نکردم.
مشکل از چیه؟
اوایل عمرش خوب بود؟!الآن هم ۳ سال از خریدش گذشته.درسته؟نقل قول:
بعد از دو سال بهتره کار سنگین باهاش نکنید.
Battery saving رو روشن کنید.
برنامه های پس زمینه رو ببندین.
سلامنقل قول:
در اصل اوایل هم گیم بازی میکردم زود تموم میشد نسبتا ولی گیم رو گذاشتم کنار بهتر شد. بعدش خیلی داغ میکرد گوشی اهنگ اینا گوش میکردم ولی بعدا reset کردم بهتر شد و اهنگ کم گوش میکنم ولی اینترنت زیادی مصرف میکنه. brightness رو هم کم کردم.
اره دو سال و یک ماهی میشه. گوشی خوبیه تنها ایرادش همینه. نمیدونم باطری عوض کنم بهتر میشه یا نه. اره du saver دانلود کردم ببینم چی میشه.
پیشنهاد دیگری دارین؟
اینترنت خیلی شارژ گوشی رو کم میکنه شاید باید باطری جدید بگیرم
شاید لازم بشه.نقل قول:
ببر بده به یه تعمیر کار چک کنه یموقع باتری باد نکرده باشه.
سلامنقل قول:
یا برنامه های باتری خور زیاد استفاده میشه مثل وای فای , بلوتوث , 3G , 4G , GPS , نور صفحه زیاد , پلیرها , نت گردی , بازی , وایبر و تلگرام و غیره
یا عمر باتری داره تمام میشه
یا یه جای مدارش اتصالی داره . کامل شارزش کنین , بذارینش روی حالت هواپیما و اصلا از چیزی استفاده نکنین برای نیم ساعت . اگر مقدار زیادی کم میشه پس اتصالی داره
آخه مقایسه میکنم مثلا در اتوبوس 12 ساعت تو راه بودم یکی یه راست تلگرام کار نکرد و کم نشد اصلا باطریشنقل قول:
مال من Samsung s5 هست
نخ در حالت پرواز کم نمیکنه فک.کنم باز چک میکنم. گیم اصلا پاک کردم
سلام
دوستان من گوشی galaxy C5 Pro دارم
تو سایت ورژن اندروید رو زده 7 ولی گوشی من 6.0.1
میخواستم بدونم علتش چی میتونه باشه و قابل ارتقا داره؟
بعد حسگر اثر انگشتش بنظرم ضعیفه خیلی بد میشناسه
اشکال گوشی منه یا کلا C5 pro همینه؟
دوربینشم تو نور کم افتضاحه راه حلی ندارین؟
با سلام
من می خوام وارد قسمت Recovery Mode گوشی Galaxy S III mini - GT-i8190 بشم و از این کلید ها استفاده می کنم
کلید خانه (Home) به همراه کلید افزایش صدا (Volume Up) را نگه دارید و کلید پاور (Power)
ولی هیچ اتفاقی نمیفته و گوشی روشن می شه و وارد اون قسمت نمی شه
ممنون می شم راهنمایی کنید
درود.نقل قول:
بدون home امتحان کنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
باز هم وارد اون قسمت نشد و گوشی روشن شد
ممنون
در اصل سخت هم شاؤز میشه تازگیا. نه اونقدری کم نکرد باطری از اون روش. احتمالا باطری ایراد داره هر چند باد نکرده اصلا!نقل قول:
سلام
یه تبلت G-tab هست که لابد چینی هستش. به منوی ریکاوری بوت نمیشه رفت. ینی دکمه پاور با ولوم بالا رو میزنم میره رو آدمک وای میسیه هر کاریم میکنم اعم از لمس رو ادم. زدن دکمه های تبلت هیچی نمیاره. ولوم پایین و هر دو ولوم با پاور هم تست کردم اون دکمه ها هیچی روشنم نمیکنه گوشی رو. فقط ولوم بالا. نمیدونم چیکار کنمش. خاستم یه تنظمیات کارخانه بزنم چون رمزشو یادشون رفته.
ضمنا دوستان کجا میتونم به سوالات موبایلیم توی سایتهای دیگه سریع جوابشون رو پیدا کنم؟ سایتی انجمنی معرفی کنید لطفا. تشکر
درود.نقل قول:
سوال اول رو نمیدونم.
اما سوال دوم رو خصوصی فرستادم.
سلامنقل قول:
ولوم پایین و پاور بگیر موقعی ارم شرکت سازنده اومد ولشون کن دوباره ولوم پایین و پاور چندبار بگیر و ول کن یا ممتد بگیر ( درست حضور ذهن ندارم )
من تبلت چینی یکی از اشناها اینجوری وارد ریکاوری شدم شما هم امتحان کن شاید جواب بده
موفق باشی :)
سلام.
گوشی Nexus 4 ال جی بعد از برگشتن به تنظیمات کارخانه سیمکارت ایران رو نمیخونه....
راه حلش چیه؟
تشکرنقل قول:
برا این تبلت ولوم بالا با پاور جواب میده. ولی من هر کاری کردم همش رو آدمک سبز وای میسه. ولوم پایین با پاور هیچ کاری انجام نمیدن. حتی دو تا ولوم با پاور. فقط ولوم بالا جواب میده.نقل قول:
یه آموزش داره با یه برنامه میشه رفت به منوی بوت ولی حیف usb debuging باید فعال باشه که نیست !
هر چی میکشیم از این usb debuging عه خخخ :|
سلامنقل قول:
اینو بلدی؟
یه تبلت لنوو هست که نت روشن میکنی بعد یکم ور رفتن با گوشی صفحشقاطی میکنه! مثلا سفید میشه. رنگ صفحه بهم میریزه. یا سیاه میشه.
بعد صفحه رو روشن خاموش کنی میاد و بازم بعد چند لحظه همینطوری میشه! بعد نت رو خاموش کنی درست میشه
وایپ دیتا زدم اثر نکرد. از چیه به نظرت؟ قبلنا هم ازش فقط گیم بازی میکردن مدتیه سیم کارت گذاشتن و باهاش از نت هم میخوان استفاده کنن. چند سالیه هستش ولی اون موقع نت کار نمیکردن و نمیدونستیم این مشکل رو داره.
درود.نقل قول:
مشکل سخت افزاری هست.
اتصالی داره.
ببرین پیش تعمیرکار چکش کنه براتون.
موفق باشید.
بروبچ سلام
گوشی من با وجودی که گزینه قفل اون فعاله (تمام قفلها رو امتحان کردم) قفل نمیشه و بدون نشون دادن صفحه قفل وارد صفحه اصلی میشه و من عملا یه گوشی بدون امنیت دارم تکلیف چیست؟
samsung galaxy s3 -I9300
android:: 4.0.4
ممنون
درضمن نمی خوام فکتوری ریست کنم
رام نصبش کردم براش samsung glaxsy star 2 plus
مشکل گوشیش اینه که هیچی نمیشه بهش ارسال کرد. گاهی وقتا میبینی اصلا گوشیش شناسایی هم نمیشه
با شیریت و بلوتوث هر دو شناسایی نمیکنه
الان رام نصب کردم درست نشد
دستور چیه؟
وای فای هم روشن نمیشه گیر میکنه
سلام
گوشی من HTC Desire 10 Pro هست.
چند سوال دارم درباره نرم افزارش
اول اینکه آپدیت آندروید چه تاریخی براش میاد؟؟
دوم اینکه من دو تا سیم کارت ایرانسل و همراه اول گذاشتم توش. هر دو سیم رو هم عوض کردم و 4G گرفتم.
با هر کدوم که به اینترنت وصل میشم کنار تصویر آنتن فقط H میاد. هیچ وقت ندیدم کلماتی مثل 3G , 4G , LTE , یا حتی H+ بیاد. همیشه فقط H خالی هست. البته با سرعت مشکلی ندارما. سرعت دانلودشون خوبه ولی چرا برای برخی گوشی ها علامتهای دیگه میاد و برای من نمیاد.
سلام دوستان.من یه مدت پیش یه تبلت اوندا خریدم که دوال بوت هست .مدتی باهاش کار نکردم چون تبلت لنوو داشتم ولی الان میخوام این اوندا رو مصرف کنم حافظه اندرویدش 4 گیگ بود که خیلی کم بود و خود به خود پر شده هرچی روش نصب کرده بودمو پاک کردم 1 گیگ خالی شد ولی باز بعد مدتی بدون این که چیزی نصب کنم 1 گیگش هم پر شد همه چی حتی تلگرام رو پاک کردم حتی حافظه گوشی محتویاتشم رو انتخاب میکنم میزنم بیشتر از 40 مگ نیست ولی خود هارد رو حجمشو میزنم میبینم پر پره.نمیدونم آبدیت میکنه چیکار میکنه پر میشه در ضمن از گوگل استور آبدیت غیر فعاله.ممنون میشم دوستان کمک کنن
درود.نقل قول:
در مورد آپدیت اطلاعی ندارم.
وارد :
Settings-Mobile networks شوید.
Standards رو بزنید و 4G یا LTE انتخاب کنید.
من سامسونگ s5 گرفتم
اسکرین شات رو بلد نیستم چطور میگیرن میشه کمک کنید؟
Power + Volume downنقل قول:
با هم بگیرید.
با سلام
گوشی من Samsung Galaxy سری J هست.
اخیرا نمی دونم یک ویروس یا به هر حال فایل خاصی واردش شده
و نتیجه اش اینه که تا به اینترنت وصل می شی، بروزر رو باز می کنه و با آدرس یک سایت که باز منتقل می شه به یک سایت دیگه می ره جلو.
و حتی بعد که صفحه رو می بندی و داری مثلا تو یک سایت دیگه می ری یا با یک اپلیکیشن کار می کنی
باز هم گاه و بیگاه همون اتفاق میفته.
رفتم تو Application manager و دنبال گشتم اما نفهمیدم چه برنامه ای داره این کار رو می کنه.
کی راه حلی بلده؟