من هم اون اول حساسیت داشتم. حتی تا مرحله تحویل نگرفتن هم پیش رفتم. اما وقتی دیدم همه ال 90 های پارس خودرور درشون کجه فهمیدم این خانه از پای بست ویران است! بی خیال شدم دیگه...نقل قول:
Printable View
من هم اون اول حساسیت داشتم. حتی تا مرحله تحویل نگرفتن هم پیش رفتم. اما وقتی دیدم همه ال 90 های پارس خودرور درشون کجه فهمیدم این خانه از پای بست ویران است! بی خیال شدم دیگه...نقل قول:
سلام . مرسي از دوستان . حالا چه كار كنم كه صدا نده وقتي تو دست انداز ميرم ؟ از همون قسمت كه بازه صدا مياد !
يكجا خوندم گفته بود زبانه رو چسب برق بزنيد !
مرسي
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
اگه با دست درب رو فشار بدی می بینی حدود 2 3 میل جای آزاد دارهنقل قول:
روی زبانه رو به همون اندازه لنت برق (بعد یه مدت چسب درمیاد کثیف کاری می شه ) یا با یه چیز دیگه مثله نوار ضربه گیر (قطرش رو باید یه کمی کم کنی ) بپوشونی
به نظر شما قدرت موتور 105 اسب بخار برای این خودرو کافیه؟و اصولا مشکلی نخواهد داشت؟ کم نیست؟
با توجه به هماهنگی دقیق موتور و گیربکس میشه گفت برای سرعت زیر 120 کیلومتر بسیار مناسب هست
البته بالای 120 با توجه به ضریب ایرودینامیکی خودرو شتاب معمولا با این قدرت کاهش پیدا می کنه
سلام
نحوه آب بندی ال 90 چطوریه؟یعنی تا چه میزان و با چه سرعتی باید حرکت کرد؟خلاصه این که چطوری باید آب بندی بشه ؟ ضمنا لاستیک با چه سایزی برای ال 90 مناسبه ؟
سلام...من 4 ساله دارم با لاستیک نکسون 225 رانندگی میکنم و هر بار هم رفتم جلو بندی رو چک کنم کوچکترین ایرادی نداشته...به نظرتون به جای دیگه آسیب نزده؟؟بنظرتون کارم اشتباه بوده؟؟؟
کار خاصی لازم نیست انجام بدین و فقط تا 1000 تا 1500 کیلومتر اول سعی کنید دنده ها را روی 3000 دور در دقیقه تعویض کنید و از 100 کیلومتر در ساعت سعی کنید سریعتر حرکت نکنیدنقل قول:
سلام
نحوه آب بندی ال 90 چطوریه؟یعنی تا چه میزان و با چه سرعتی باید حرکت کرد؟خلاصه این که چطوری باید آب بندی بشه ؟ ضمنا لاستیک با چه سایزی برای ال 90 مناسبه ؟
مورد خاص دیگه ای نیست
راستش بهترین بازدهی برای این خودرو لاستیک 205-60r15 هست و البته میشه روی لاستیک و رینگ اسپورت مگان با قطر 16 هم میشه حساب کرد....نقل قول:
سلام...من 4 ساله دارم با لاستیک نکسون 225 رانندگی میکنم و هر بار هم رفتم جلو بندی رو چک کنم کوچکترین ایرادی نداشته...به نظرتون به جای دیگه آسیب نزده؟؟بنظرتون کارم اشتباه بوده؟؟؟
یادآوری می کنم که منظور از بازدهی مصرف سوخت و ااصطحلاک خودرو و عملکرد ترمز خودرو هست که چون تا حالا برای شما مشکلی پیش نیامده و رضایت کامل دارید میشه اینطوری گفت که استفاده از لاستیک 225 برای شما مشکلی نداره
سلامنقل قول:
لاستیک 205-65 چطوره؟
این ماشین زیاد تعریفی نداره
وقتی تو یه کوچه یا خیابان رانندگی می کنی کوچکترین دست اندازها و ناهمواریها را می تونی احساس کنی یعنی اینها انتقال داده می شه به داخل خودرو
کولرش هم زیاد تعریفی نداره
شکل ظاهریش مخصوصا قسمت عقبش هم که واویلاست
قدرت موتورش چطوره؟ تو سربالایی با سرنشین چکاره است؟نقل قول:
سلامنقل قول:
متعصبانه نگاه نکنید
از ظهار که فاکتور بگیریم از نظر موتورو گیربکس یکی از بهترین هاست از فنر بندیش هم راضی هستم این مشکلاتی رو که گفتین نداره فقط فنر عقب به خاطر یه تیکه بودن اکس ضزبات رو محسوس تر به اتاق وارد می کنه
کولر رو هم در مدل های جدید تغییر دادن که قدرت کمتری از موتور می گیره ولی باز افت قدرت موتور با کولر محسوسه به خصوص در ترافیک
نظر شما مغرضانه هستش هرچند مواردی که شما گفتید واقعا جزو معایب این ماشین هست و من هم این معایب رو تایید میکنم ولی این ماشین اونقدر محاسن دیگری نسبت به ماشینهای هم رده ی قیمتی خودش داره که این اشکالاتش رو میپوشونه. شما با 37 میلیون چه ماشینی میتونی بخری که از لحاظ فنی سرتر از النود باشه ؟؟؟ هیچی نیست.نمونه ی بارزش MVM315 هستش که از لحاظ ظاهری شاید نسبت به النود سرتر باشه ولی از لحاظ فنی اصلا راضی کننده نیست و اگر شما سری به تاپیکهای این ماشین بزنی متوجه میشی که توی کیفیت هیچ حرفی برای گفتن نداره هرچند قیمتش هم از النود گرونتره.نقل قول:
کولر النود های تولید قبل از سال 90 خیلی جون موتور رو میگیره و واقعا تو ذوق میزنه.ولی مدل جدیدا میگن نوع کمپرسور و حجم گاز مبرد رو تغییر دادن و بهتر شده حالا راست و دروغش رو نمیدونم.نقل قول:
این ماشین توی رنج قیمتی خودش یکی از بهترین موتورها رو از لحاظ حداکثر توان و حداکثر گشتاوری که تولید میکنه داره(به ترتیب 105 اسب و 145 نیوتن متر) و از اونجایی که گیربکسش هم خوب طراحی شده شتاب 0-100 این ماشین 10.2 ثانیه است و از لحاظ حرکتی کاملا راضی کننده.
سمند EF7 موتور قوی 115 اسب بخاری داره با بدنه محکم و ایمنی خوب ، تازه قیمتش هم یه 10 میلیونی پائیین تره ، به نظر شما به صرفه تر نیست ؟نقل قول:
از نظر قدرت موتور کاملا راضی کننده اسنقل قول:
موتور k4m ال 90 توی دور موتور 2000 نود درصد گشتاور خودشو تولید می کنه چیزی در حدود 100 نیوتون متر
موتور ef7 روی کاغذ خیلی از موتور l90سرتر هست ولی متاسفانه سیاستهای مونتاژی ایران خودرو باعث شده این موتور و خودروهایی که با این موتور تحویل می شن معمولا دارای اشکالات زیادی باشن. و شما باید توی سری های جدید همش منتظر خراب شدن یکی از قسمتهای ماشین باشین. گرچه اونچه جدیدا شنیدم و تو تاپیک های l90 هم خوندم مثل اینکه این مشکلات مونتاژ ضعیف و کیفیت پایین قطعات به l90 هم سرایت کرده و مشکلات فراوونی (هم از نظر موتوری و هم از نظر کیفیت ساخت و مونتاژ قطعات داخل و بدنه) توشون داره رواج پیدا می کنه.نقل قول:
من با نظر دوستمون در مورد ماشینهای mvm زیاد موافق نیستم. خودم 530 و x33 رو امتحان کردم واقعا نسبت به ماشینهای هم رده خودشون سر تر هستن. بازار خیلی خوبی هم نسبت به ماشینهای هم ردشون دارن کیفیت بالاتری هم دارن. 315 رو هم تو بازار که رو هوا می زنن. احتمالا باید همین خصوصیات رو هم داشته باشه که اینقدر طلبه داره.
دوستان لطف کنن در مورد مشاوره خرید در بخش مشاوره سوال بپرسین
موتور EF7 از لحاظ تئوریک خیلی خوبه ولی از لحاظ کیفی من تاپیک ها رو میخوندم مشکلاتی داره.در هر صورت اگر از سمند EF7 خوشت میاد توی رنج قیمتی خودش ماشین خوبیه.نقل قول:
به نظرم خریدار باید ببینه چی به نظرش میاد و چی جلبش می کنه
خیلی ها پژو پارس را خیلی قبول دارند و دیگه کاری به امکانات و ایمنی ندارند حتی هزینه ها هم براشون خیلی مهم نیست
بعضی افراد هم هستند ظاهر براشون مهم نیست و میان از بین چند تا ماشین همه امکانات را روی کاغذ میارن و بعد بیشترین امکانات را با بهترین و ماسبترین قیمت انتخاب می کنند
در مورد ظاهر ال90 بحث زیاد هست
خیلی ها اصلا حاضر نیستند حتی در موردش فکر کنند طبیعی هست
البته عده ای هم هستند که ظاهرش را نسبت به 405 با خطوط تیز و مسطتیلی ترجیح میدن مثل خودم
کلا انتخاب ماشین به نظرم مثل تا حدودی مثل انتخاب همسر می مونه:n02:
عده ای فقط ظاهر براشو مهمه و سایر موارد را کلا بیخیال میشن و عواقبش را هم می پذیرن
سایرین هم بقیه موارد براشون مهمه که نمی خوام ذکر کنم
ال 90 یکسری معیب داره که نپذیرفتنش دقیقا میشه مثل همین دوستی که متعصبانه با خودرو برخورد می کنه
من همیشه گفتم کولر تندر یک کولر خوب هست و البته عالی نیست
قطعا کولر 405 و 206 و سایر ماشین ها عملکرد بهتری دارند
اما وقتی به موتور ، گیربکس ، ترمز و ایمنی میرسیم قضیه تا حدودی تغییر می کنه و کفه ترازو کاملا به سمت تندر سنگینی می کنه
هر چند که مونتاژ در ایران متاسفانه در حال حاضر در بدترین شرایط خودش به سر می بره ولی میشه گفت این شرایط سخت اثر کمتری روی تندرداشته تا سایر خودرو ها
ef7 به نوبه خودش اگر با قطعات با کیفیت مونتاژ بشه و یک گیربکس مناسب هم براش طراحی بشه میشه گفت موتور خوبی هست که متاسفانه عدم رعایت این دو مورد اثر منفی روی افکار عمومی داشته حتی تعمیر کاران هم تقریبا همین نظر را دارند
باز هم میگم کسی که می خواد ماشین بخره باید ببینه چی به دلش میشینه و اصطلاحا علف باید به دهن بزی شیرین بیاد وگرنه نصیحت و پند و اندرزو تجربه دیگران جایگاهش خیلی کمتر(حدعقل برای ما ایرانی ها)
یادمه زمانی که خودم می خواستم تندر بخرم همه به من می گفتم ماشین مناسبی نیست، قطعاتش گیر نمیاد ، امنیت نداره ، حتی یک نفر به من گفت پدالش پلاستیکی هست و میشکنه(که تا به حال همچین چیزی ندیدم و نشنیدم) و هر آدم عاقل دیگه ای بود طرفش نمی رفت ولی من عکسش را انجام دادم
دوستان قطر فرمون تندر چند سانتیمتره؟یعتی روکش فرمون قطر 38 بهش میخوره؟ ممنون
روکش فرمون نگیر ! من برای بابام گرفتم اصلا یجوریه ! فرمون تو دست نمیشینه درست ! یکم بیشتر هزینه کن بده چرم دوزی کنن برات !نقل قول:
سلامنقل قول:
منم موافقم،
دوستان يه سوال،چرا دور موتور الي Red Line نداره؟ تا چه عددي تو شتاب گيري ميتوان دور موتور رو افزايش داد كه بهش فشار نياد؟
من تا 5000 هم برخي اوقات كه ياد جوونيا ميكنم بهش گاز ميدم مخصوصا تو سربالائي ها و الحق هم خوب جواب ميده؟
سلام حمید خان خوبی ؟ آخه اون ردلاین زیاد کاربردی هم نداره و بیشتر جنبه زیبایی داره. موتور النود چون 16 سوپاپ هست تو دورهای بالاتر حداکثر گشتاورش رو ایجاد میکنه ( RPM 3750) . بنابراین تا 3750که بهینه اش هست و فشاری بهش نمیاد تا 5000 هم فکر نکنم زیاد مشکلی باشه ولی به هرصورت نباید زیاد تو دور بالا روند.بهینه واسه این ماشین بین 3000-4000 هست به نظر من.نقل قول:
بله این ماشین شتابش راضی کننده هست من خودم خیلی حال میکنم خیلی چموش هست:n02:
موتور ال 90 حدود 6500 یا 6600 کات اف می کنهنقل قول:
ولی همون طور که گفتن این موتور برای کار در دور بالا ساخته شده بخوای گشتاور کامل رو بگیری و موتور کم نیاره تا 5000 تا باید گاز داد
البته گشتاور کاملش تو دور 3750 تولید میشه (حدود140 نیوتن متر ) و در دورهای بالاتر از 3750 ،گشتاور رو به افول میذاره ولی خوب تا دور 5750 توان تولیدی موتور افزایش پیدا میکنه و به حداکثر میرسه (حدود105 اسب ) . بنابراین دور موتور مفیدش حداکثر 5750 هست (البته تئوریک)نقل قول:
اینم باید در نظر گرفت که هنگام تعویض دنده افت دور موتور داریم پس اگه بخوایم دنده بعدی در گشتاور مکازیمم کاره خودش رو شروع کنه باید دور موتور بالا باشهنقل قول:
سلام
ممنو از پاسخهاي شما عزيزان.لطف كرديد.
پس همون حدود4500 اگر تعويض دنده صورت بگيره بهينه هست در دراز مدت و گاهي هم تا 5000-5500 برم مشكلي براي موتور ايجاد نميكنه مثلا به روغن سوزي بي افته؟
حالا اگر رو 3000 تعويض بشه چي؟آيا به قول معروف از اون ور بوم نميافتيم؟يعني مرده حساب ميشه اين دور براي اين موتور يا نه بهتر هم هست و باعث ديرتر مستهلك شدنش ميشه؟
بچه ها دينام الي 90A هست؟
تعویض دائمی دنده روی 4500 به نظرم زیاده. همون 3800 دنده بهتره عوض بشه.دور بهتره بین 3000تا4000 باشه که همون شتاب مناسبی داشته باشیم و هم دنده مرده نباشه.رانندگی مداوم در دورهای زیر 2000 و بالای 4500 موتور رو زودتر مستهلک میکنه.نقل قول:
آره فکرکنم دینام 90 هست ولی باتری 60 هست که تا 75 هم باتری میشه انداخت.
بله درسته ولی اون میشه رانندگی اسپرت نه رانندگی معمولی توی شهر:n02:و مصرف بنزین هم بالا میره.نقل قول:
آره دیگه اون حالت برای استفاده از حداکثر گشتاور و اسب بخارهنقل قول:
بچه ها....
آب رادیاتور چی میریزین؟
(نگین آب رادیاتور میریزیم! :دی )
مارک چیزی خاص هست؟
الان یه ساله ماشین رو سوار میشم حدود 2600 هم رفته به نظرتون کدوم قسمت هاش رو چک کنم مثلا آب رادیاتور + روغن موتور و ... چیز زیادی هم سردرنمیارم یه راهنمای کنید در حد زیر دیپلم :دی
مایع خنک کننده گلاسئول بریزنقل قول:
از این اب رادیاتور 2 لیتری هایی که همجا ریخته نریزی ها !!
چون یه سال گذشته ببر روغن موتور رو عوض کنننقل قول:
سطحمایعات هم چک کن کمتر از min نباشه
کاری دیگه ای نمی خواد انجام بدی
مهدی جان دو سه جا رفتم وقتی گفتم اینو میخوام میگفتن چی چی هس؟! :دینقل قول:
رفتم ایران خودرویی که ماشین رو برای چک می برم
یه پسره هست خوره تندره میگفت اینقدر مهم نیست یه ضد یخ سمن شیمی بهم پیشنهاد داد
همونو گرفتم! 7 تومن
سلام دوستان
آقا ما یه ال 90 صفر گرفتیم مدل e2 ...این برچسب مصرف انرژیش زده D ...یه سری قدیمی تر ها من دیدم زده B...این چیه قضیش؟ اگه D باشه که فاجعست!:n27:
ایران خودرویی یا پارس خودرو؟نقل قول:
یه عکس ازش بزار ببینم چیا نوشته
برای من مدل 91 زده b یورو 4 هم هست
پارس خودرو...عکس الان دم دستم نیست ولی نوشته مصرف در صد کیلومتر 6.82 لیتر...رده مصرف هم زده D...یورو 4 هم هست
مقدارمصرفش که عوض نشده شاید معیارش فرق کردهنقل قول:
معیار چندزده؟
سلام دوستان . امروز بالاخره رفتم لاستیک های ماشین رو عوض کردم .:n09:
چیزی که گرفتم Kumho 205-15-60 با کلی گشتن با تاریخ تولید 2013 جفتی 425 هزار تومن گرفتم ! لاستیک های خودش ( بارز :n02: ) رو 150 کلا خرید ( دو جفت ) :n28:
ماشین 6800 تا کار کرده :n04:
نصب هم با نیتروژن و سوپاپ آلمانی 40 تومن گرفت !
دو تا فیلتر هم برای ماشین گرفتم گفتم بگم شاید دوستان بخوان قیمت ها رو بدونن !
فیلتر هوا مارک MANN آلمان 12 هزار تومان ( با هولوگرام)
فیلتر روغن مارک Purflix فرانسه 22 هزار تومان ( با هولوگرام ) فیلتر روغن همه جا نمونه ایرانی اش رو داشتن ! :n01: