سلام
ادرس مجله های Joe's Adventures رو تو نقشه میخواستم.
Printable View
سلام
ادرس مجله های Joe's Adventures رو تو نقشه میخواستم.
?!?!?!?
من چی کار کنم م مم
میشه بگید اینا رو دقیقا کجاها پیدا کردید؟نقل قول:
دوستانی که بازی رو کاگل چک کردن ، آیا با کارت GTX460 OC و پردازنده phenom II x6 1090 با حداکثر جزئیات اما فیزیک روی medium گرفتن 30 فریم درسته یا کمه ؟! چون خیلی گیره اینجوری! البته بدون فیزیک روی 60-65 هست . پچی واسش عرضه نشده ؟
یه مورد دیگه هم اینکه کسی متن کامل داستانش به فارسی رو داره ؟!
دوست من درسته. کلا با فیزیکیس بد اجرا میشه.
بچه ها من نمیدونستم دی ال سی برای مافیا اومده
اما حس دانلود 600-700 مگ رو از این سایتا ندارم
باز اگه لینک مستقیم بود یه چیزی -
کسی نمیدونه دی ال سی هارو بیرون میفروشن یا نه؟
و ارزششو داره برم بخرم جدا گونه؟و مرحله ی واقعین یا یجور چرخ زدن تو شهر؟
این بازی اصلا ترینر سالم داره ؟؟ تا حالا 4 تا دانلود کردم ... یا کار نمی کنه یا از بازی میاد بیرون (بازی هنگ میکنه :41:) ... کسی ترینر بدرد بخور نداره از این بازی؟
ترینر خود سایت هم که مشکل داره ... من تو مرحله 14 گیر کردم ... اونجایی که باید اون چاقه وشریکش که همش مجله میخونه رو بکشم ... نمیشه ردش کرد
لطفا اگه کسی ترینر تست شده ای از این بازی داره بذاره :19:
یه کامیون بدوزد بزار بین در در گاراژ میخوره روش دوباره میره بالا اینطوری میتونی همرو بکشینقل قول:
سلام دوستان.
من مافیا رو گرفتم این اسمش هست: Mafia Joe's ADVENTURES
شما هم همین رو بازی می کنید؟؟؟؟
یا این اصل بازی نیست و یه ورژن دیگه است؟؟؟؟
اگه ورژن دیگه است بگین لطفاً که اول اصل رو بازی کنم بعد این رو....
2تا دی وی دی هم هست.
ممنون میشم.
خب این اصل بازی نیتس که . دی ال سی جدید بازی هست. یک قسمت مربوط به این دی ال سی هست ، اولین گزینه مربوط به داستان اصلی
منم بازی رو خریدم ...
بازی جالبیه ولی خب رانندگیش یه کم کسالت آوره ..
مشت زدنشم خیلی ساده طراحی شده ولی جالبه :20:
در کل بازی جالبیه ولی چیز خیلی شاخیم نیست !! :31:
راستی به یکی که مشت میزنیم مثلا عابر پیاده بعدش نمیشه در رفت !! ؟!! حتما باید تا تهش بهش کتک بزنی ؟ :18:
یه سری سوتی هاشم زد تو ذوقم ... مثلا دم شیر آب وایمیسه دکمه E رو میزنی ازش آب میاد...بدون اینکه دستشو حرکت بده :19:
پست های اول و دوم تاپیک رو می خوندی به جواب سوالت می رسیدینقل قول:
اینی که گرفتی DLC هست البته نمی دونم جریان دو دی وی دی بودنش چیه دارن قالب می کنن چون این دی ال سی فقط 1 گیگ حجمشه من خودم این رو از تورنت گرفتم و بازی کردم
نقل قول:
من که کامیون اونجا ندیدم ... اما یه ماشین بود که گذاشتمش دم در ... اما بعد از اینکه در رفت بالا دیگه نتونستم از اون سوله بیام بیرون و دوباره فاتحه:13:
جور دیگه ای باید رفت؟!
چندتا راه وجود داره این راه من بود یه ماشین میزار بین در در تا میاد بره پایین میخوره رو سقف ماشین یا کامیون دوباره باز میشه البته باید سریع ماشینو بزاری لا در نصفش تو گاراژ باشه نصفش بیرون خودتم باید در بیرون پناه بگیری حالا از را این دوستمون برونقل قول:
تو با ماشین وقتی که وارد محوطه ای میشی که گاراژ توشه با سرعت با ماشین برو تو اب بعد که ظاهر شدی اون در بالای دفتر درک باز میشه از در برو تو همرو بکش
نظرم عوض شد خیلی بازی باحالیه :11:
منتظر راهنمائی هستم.نقل قول:
جناب kane ... اسم شما رو نمی دونم ... اما از راهنماییاتون خیلی ممنوم :10:
اما بالاخره یه ترینر سالم پیدا کردم و با اون رفتم ... تموم شد ... حالا باید بریم تو DLC
ترینر رو میذارمش همینجا شاید بدرد بقیه دوستان هم بخوره :
[HTML]http://up.--------.com/images/ltttowuj8s42t67lb2g8.rar[/HTML]فقط اولش که اجرا میکنین زبانش انگلیسی نیست
رو منو یه کلیک کنی حل میشه :46:
بازی واقعا کاملیه هر چند سوتی و باگ هایی داره اما واقعا یک عنوان سینمایی با اکشن جذاب شخصیت پردازی عالی و از همه مهمتر برای من اتمسفر عالی هست...نقل قول:
نظرم عوض شد خیلی بازی باحالیه
من تمام نکات گفته شده تو پست اول رو رعایت کردم اما نتونستم Wanted Poster ها رو روی نقشه ببینم ... روش دیگه ای داره؟؟
اون دوستمون گفت یک و دو منو که بازی اصلی هست اینم حتماً بهش اضافه شده دیگه به خاطر همین دو دی وی دی هست.نقل قول:
ممنون از راهنمائیت دوست من!!!!!!:10:
الان واسه شما چندتا آزاد شده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حجم بازی وقتی نصب شد 7.18 هست؟
بازیو اجرا میکنم همون لحظه میاد بیرون
کرکای صفحه اول رو هم ریختم
همون روی تبلیغ انویدیا و بعد از گذشت چندثانیه میاد بیرون همون dont sendمعروف هم xp هم 7
gtx460
منم کارتم همینهنقل قول:
حجم بازی وقتی نصب شد 7.18 هست؟
بازیو اجرا میکنم همون لحظه میاد بیرون
کرکای صفحه اول رو هم ریختم
همون روی تبلیغ انویدیا و بعد از گذشت چندثانیه میاد بیرون همون dont sendمعروف هم xp هم 7
gtx460
دفعه اولی که سیو هارو از نت گرفتم ریختم تو پوشه ی سیوهاش، همین ارور رو میداد و کلوز میشد
سیوارو که پاک کردم درست شد
بچه ها این بازی خیلی محدوده نه فری راید داره نه گردش میره نه جاده ای روستایی هیچی نداره که
چیکار باید کرد؟
بازیو تو 3 تا دی وی دی گرفتم فقط نصب کردم RemoveSaves رو زدم اجرا میکنم رو لودینگ میاد بیرون
بهترین پچ ها برای این بازی کدوم هست من هیچ پچی نصب نکردم.
از یه سایت دیگه عکس اون نقشه رو پیدا کردم و فرمتش رو عوض کردم ... بعد کپیش کردم تو نقشه های بازینقل قول:
تنها بدیش اینه که هر پوستری رو پیدا میکنم محلش از رو نقشه حذف نمی شه
واسه اینم یه راهی پیدا کردم ... هر پوستری که پیدا میکنم ، محلش رو تو عکس اصلی با فتوشاپ علامت میزنم .... بعد عکس جدید رو جایگزین قبلیه میکنم (البته بعد از چند بار علامت زدن)
راستی من رفتم دیدم هیچ کدوم رو باز نکردم.همه ای 150 تاش بستست.اون نقشه رو هم به ما میدی دوست من؟؟؟؟؟
شما همه ای عکسای پلی بوی رو باز کردی ؟؟؟؟
اونی که نوشته باید هارد باشه چی هست؟؟؟؟اگه هارد باشه چی باز میشه؟؟؟؟؟؟
نه من از فروشگاه ایران.....گ.ت خریدم یه دی وی دیهنقل قول:
بازیو تو 3 تا دی وی دی گرفتم فقط نصب کردم RemoveSaves رو زدم اجرا میکنم رو لودینگ میاد بیرون
میدونی چیه مافیا 2 کلا بد قلقه
یه بارم کل سیو هارو پاک کن
C:\Users\ your Computer\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves
که احتمال داره هیدن باشه
بازم نشد البته بردم 3 تا دی وی دی رو رو سیستم فروشنده نصب کردم بازی اجرا شد
من که گرفتم خیلی راحت نصب شد و اجرا شد ... هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر به بازیش علاقه مند میشم خیلی باحاله :11:
نه فری راید داره نه گردش میره نه امکانات اضافی مثله قطار داره نه تو دریا میوفته اصلا هیچی ندارهنقل قول:
من که گرفتم خیلی راحت نصب شد و اجرا شد ... هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر به بازیش علاقه مند میشم خیلی باحاله
من مرحله ای رو دارم میرم 48% رو هم رفتم.ولی منظورت از امکانات چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
واسه منم تو دریا نمیره.گردش نمیره و اونایی که نوشتی....
بقیه دوستان دارن، این امکانات رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟:46:
دوست عزیز GTA که بازی نمیکنی :31:نقل قول:
نه فری راید داره نه گردش میره نه امکانات اضافی مثله قطار داره نه تو دریا میوفته اصلا هیچی نداره
مافیا هدف اصلیش داستانه نه اینجور چیزا ... این چیزایی که شما میگی مشخصات یه بازی OpenWorld مثل GTA هست، مافیا که مثل GTA نیست. :11:
دوست خوبم اگه مارو به عنوان یه گیمر نیمه حرفه ای قبول داشته باشید باید خدمتتون عرض کنم که مافیا 2 نسبت به نسخه ی یک امکانات محیط فیزیکیش کمهنقل قول:
دوست عزیز GTA که بازی نمیکنی
مافیا هدف اصلیش داستانه نه اینجور چیزا ... این چیزایی که شما میگی مشخصات یه بازی OpenWorld مثل GTA هست، مافیا که مثل GTA نیست
سوار قطار نمیشه-تو آب نمیافته ک بمیره-اتومبیل جدید نداره -فری راید نداره
و شاید اینا به عنوان فایلهای جانبی بایستی از نت دانلود بشه
و همچنین برنامه نویسی phisics توسط انویدیا اصلا خوب نیست چون تمامی کارت گرافیک هارو با مشکل بزرگ مواجه میکنه به گونه ای که حتی دوتا 5970 هم ببندی باز پاسخگوی این نمیشه در حالت physx on
حالا واسه چی میخوای سوار قطار بشی ؟ :31:نقل قول:
دوست خوبم اگه مارو به عنوان یه گیمر نیمه حرفه ای قبول داشته باشید باید خدمتتون عرض کنم که مافیا 2 نسبت به نسخه ی یک امکانات محیط فیزیکیش کمه
سوار قطار نمیشه-تو آب نمیافته ک بمیره-اتومبیل جدید نداره -فری راید نداره
و شاید اینا به عنوان فایلهای جانبی بایستی از نت دانلود بشه
و همچنین برنامه نویسی phisics توسط انویدیا اصلا خوب نیست چون تمامی کارت گرافیک هارو با مشکل بزرگ مواجه میکنه به گونه ای که حتی دوتا 5970 هم ببندی باز پاسخگوی این نمیشه در حالت physx on
اتومبیل که خیلی داره منظورت از اتومبیل جدید چیه ؟!
اون فیزیک انویدیا رو قبول دارم ... رو High میزارم خیلی افت فریم پیدا میکنه :20:
ولی خب در کل بازی باحالیه ...
خیلی چیزای باحالیم بهش اضافه شده :31:
بله درسته فیزیک این بازی باگ داره اما اون 5970 رو اگه 4 تا هم ببندی بازم واست کارساز نیست !:دی آخه بابا فیزیک مال انویداست نه amd :دینقل قول:
دو تا سوال ... نمیشه از تو ماشین تیر زد ؟
اینجوری که خیلی نامردیه !!
پلیس میفته دنبالت تیر میزنه تو نمیتونی کاری کنی.
میگفتن با تاکسی میشه رفت این ور اون ور ولی نمیشه :20:
نه دوست عزیز ! فکر کنم تو نسخه ی اول می شد از ماشین تیراندازی کرد ( اگه اشتباه نکنم )!! ولینقل قول:
تو این نسخه نمی تونید، به جز مراحلی که با Joe می رید تازه اونجا هم شما فقط رانندگی می کنید و Joe تیراندازی می کنه !
دوستان چرا تو مراحل بالا توی نقشه نوشته برگردید به فالکون اما وقتی میریم اونجا در رستوران بسته است و وقتی شب میریم اونجا در بازه اما خبری اونجا نیست.
سلام دوستان عزیز من اینجا گیر کردم نمی دونم چیکار کنم.
مرحله 14 هستم.همون جا کنار لنگر گاه که چند نفر رو بکشیم بعد با اونا متحدمیشیم بر علیه اینایی که باهاشون اومدیمفکر کنم اسمش هست derek که اون دو نفر رو می کشیم.
بعد پیغام میاد رو صفحه این رو میگه:
Rob shops or bring cars to Bruski
بعد از اینم یه پیغام میاد که میگه derek مُرد.