کسی نبود ؟؟
Printable View
کسی نبود ؟؟
سرعت من شب رو روز برای 128،، 250 تا هست(برای تبریز)نقل قول:
بقیه هم نمیدونم
تهران، مرکز پیام نور(پونک) گرفته بودم 128 کلاً روی 1مگ بسته بودن(زنگ زدم باپشتیبانی صحبت میکنم، اولش میگه اگه 2مگ کنم نویز میاد،میگم باشه هرچی بشه،بعد گفتش نه باید فرق باشه بین 128تا 256!( خوب میتونن شبانه تاثیر بدن)البته همه شرکتها تو این مرکز مشکلاتی دارن(پورت ندارن) شانس ما، بازم خوبه بعضی شهرها خوبه سرعت :11:
صبانت حداقل 1مگابیت رو میده، شاتل هم سرعتش از داتک بیشتره(حداقل 512کیلوبیت) البته من الان adsl ندارم و از وضعیت شبانه خبر ندارمنقل قول:
، ( تاوقتی دانلود از طریق ماهـواره هست= آفلاین) سیم مسی رو بیخی، البته خیلی وقتتو میگیره ، اما تو 30روز 600گیگ نصیبت میشه :27: ، همراه شو عزیز:11:
just skynet
یعنی اگه من 128 هم بگیرم بازم برام 2 مگ share می کنند؟(اصفهان هستم)نقل قول:
خیلی ممنون راهنماییتون .
فقط اگه کسی دیگه هم صبا داره لطفا سرعتش رو بگه و همینطور بگه در شبانه چه قدر میتونه دانلود کنه ؟
اگه از مرکز مخابراتی صالح طبری باشه خیلی بهتره
به احتمال بسیار زیاد ولی حداقلش 1 مگ هست یعنی حدود 120 کیلوبایتنقل قول:
اونوقت از این هدیه ها و این چیز ها می ده؟نقل قول:
مثلا شاتل برای مناسبت های مختلف 1 تا 3 گیگ ترافیک رایگان می داد یا می گفت 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر:31:
از ساعت چند تا چند رایگانه؟
من:شبانه:مشهد:حدودا 60-70
من حدود 2 سال هست که از صبا سرویس دارم، فقط یک بار (نوروز امسال) 1 گیگ ترافیک و 1 ماه رایگان داد ...
هیچ گونه هدیه ای نداره فقط یه بار همین عید پارسال یادم نیست 1 گیگ یا 2 گیگ هدیه داد همیننقل قول:
از ساعت 3 تا 7 هم رایگانه که میگن شده ساعت 2
آقا سرعت روزانه و شبانت را برای دانلود فایل حجیم ، می شه بگی؟نقل قول:
چون اولش سرعتش حدود 100 هست اما بعد از یک دقیقه به 60 تا 70 می رسه
دوستان یادمه قبلا با دونستن یوزر و پسورد یه کاربر دیگه ی صبانت می شد با اکانتش کانکت شد و از ترافیکش استفاده کرد، کسی میدونه چرا دیگه نمیشه ؟ یا اگه میشه چجوری ؟ چون من کانکت می کنم ارور 691 میده در حالی که مطمئنم یوزر و پسورد اکانت شرکت رو درست میزنم!
من الان به یک گیگ ترافیک نیاز دارم
باید چیکار کنم
توی صبانت نتونستم الکترونیکی 1 گیگ شارژ کنم
فقط یک گیگ 128 یک ماهه داشت
من میخوام 1 گیگ به حجمم اضاف کنم ، نمیخوام رزرو کنم
چنین امکانی هست ؟
دقیقا نمیدونم ولی یه چیزی مثل مک آدرس یوزر مقابل رو شرکت قفل میکنه تا کس دیگه ای بهش دسترسی نداشته باشه یا بعبارتی یوزرنیم و پسورد شرکت شما فقط روی خط تلفن شرکت فعاله و شما نمیتونید با خط تلفن خودتون بهش دسترسی داشته باشیدنقل قول:
دوستان من از تو تایپک شاتل گفتم واسه پینگ کم، گفتن برو سراغ صبا:دی( اسغفرالله :دی)
حالا این صبا :دی بخواد تو تهرانپارس حکیمیه یه سرویس بده چقدر لفتش :دی میده ؟:دی
ممنون
سلام.
دوستان سابین مشهد ساعات شبانه اش رو تغییر داده؟
سلام
این ساعت شبانه صبانت انگار دوباره تغیر کرده چون منم نمیتونم کانکت شم .:13:
در ضمن منم تو مشهد هستم
شبانش که امشب کار نداد بمانه. توی این ساعت, روزانش هم چند دقیقه کار داد حالا قطع شده. من با وایمکس ایرانشل وصلم. شاید مشکل از مخابرات آشغال بوده. جهان سومی هستیم دیگه. من نمیدونم این مسوولین ما حقوق میگیرن و از صبح میرن مثلاً سر کار تا عصر چه غلطی میکنن. تا کی این وضع اینترنت میخواد باشه.
با این سرعت مسخرشون چقدر باید برای یه کانکت شدن عذاب بکشی. فکر کنم دیگه قیامت خدا رهامون کنه بسکه توی این دنیا عذاب کشیدیم.
خدا بگم چی کارشون کنه!نقل قول:
من دیوانه با این حال خرابم که دیروز از بیمارستان اومده بودم کامپیوتر رو آماده برای دانلود کرده بودم.
اتفاقی 3.5 نصف شب پاشدم دیدم چراغ دی اس ال قرمز هست.مانتیوز ر رو که روشن کردم.چک کردم دیدم اصلا وصل نمیشه میگه یوزر پسورد اشباهه؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
کس دیگه هم این مشکل رو داره؟:41:
من از ساعت 2 که در مشهد شبانه شروع میشه بیدار بودم تا ساعت 3.30 کانکت نمیشد و ارور یوزر و پسورد میداد .
wtf?
احتمالا باز قراره یه آش جدید برامون بپزن. دفعه ی قبل هم که سرعت شبانه رو کم کردن روی 15 تا 20 ، قبلش همین اتفاق افتاد و دو شب شبانه کامل قطع بود.
کاملا تایید میشه.
Support - Sabanet کجایید؟
ا پس درست میشده؟؟ من همون جا خاموش کردم!!نقل قول:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
:27: احتمالا دارن سرعت رو بیشتر میکنن دی:نقل قول:
آخه بابا 2 3 روز پیش بود فکر کنم.کامپیوتر رو گذاشتم خیلی کم دانلود کرده بود.
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
بیا از صبانتت دفاع کن.:41:نقل قول:
آخه باید چی کار کرد؟!!!!
برم مخابرات؟
اونم که میگن بد شده.
شاتل هم بد.
پس کدوم؟!:41:
با سلام
دوستان تمامی شرکت ها و مراکز مخابراتی هر کدومشون به یه نحوی اینترنت رو به درستی که باید ارائه کنن، نمیکنن این کار رو
لذا اینقد پیگیری و گله و شکایت ازشون بی فایده هست.
موفق باشید.
نه درست نشد اصلآ, ساعت 3:30 خوابیدم, 6 که بیدار شدم هنوز کانکت نشده بود, دوباره خوابیدم:31:نقل قول:
این حق ما ایرانی جماعته.اگه فردا 2 برابر هم قیمتا رو نکنن بازم میدیم.نمیگیم چرا؟!نقل قول:
آخه چرا؟
الان شبا قعطه نباید جواب گو باشه این "صبانت برترین شرکت ارائه دهنده +ADSL2 در کشور" ?!
نه عزیزم حق ما این نیست خیلی بیشتر از اینها حق ماست. همین حالا خود مسئولین دارن از وایمکس ایرانسل با سرعت 50 مگابیت(درست خوندی: 50Mbps !) استفاده میکنن و یکی توی چند صفحه قبل اومده بود داشت پز میداد. یادتونه که؟؟ میگفت از ماهواره و بطور اختصاصی از سوییس و بدون فیلتر پهنای باند مسئولین تأمین میشه به دروغ میگفت از فیبرنوریه که دارن....نقل قول:
این وضع ما نتیجه ی بی لیاقتی مسئولین مخابراته. وقتی اون وزیر قبلی که مثلاً خیر سرش دکتراش رو از انگلیس گرفته بود! میگفت سرعت 64Kbps برای یه محقق کافیه! دیگه این بابای فعلی و دیگران چی با خودشون فکر میکنن خدا عالمه.... متأسفانه یه خصلت در ایرانی جماعت هست که دنبال کیفیت آشغاله برای اینکه فقط حداقل نیازش را براورده کنه.... زمان خاتمی اون وزیرش رفته بود فیبر نوری درجه 3 از چین خریده بود و بعد که دید اصلاً قابل استفاده نیست ریخته بود دور و باز دست گدایی پیش یکی دیگه دراز کرده بود. فقط اون میون پول بیزبون نفت بود که رفت به جیب واسطه های دولتی و خصوصی و کار چاق کنها. همه ی کارمون اینجوره ها از بزرگراه کشیدنمون(مثل بزرگراه پردیس) تا خودرو ساختنمون تا بچه بزرگ کردنمون تا درس خوندن یا کار کردنمون و...... ذاتمون و فکر خیلیهامون از زمان تولد تا مرگ همینجور کوتاه بینانست و اون اقلیتی که اساسی و آینده نگرانه فکر میکنن در اقلیت مطلقند و کاره ای که نیستن بماند حتی ماها بهشون میخندیم.
شما فقط باید صبر و تحمل داشته باشی که این نسل با افکار کهنه و واپس مانده تدریجاً بازنشسته شن و برن کنار و نسل جدید و آشنا با پدیده های نوظهور بیاد جاشون رو بگیره شاید فقط اندازه ی یه وجب جلوتر رفتیم.
به همین خاطر بقول اون دوستمون شکایت و این صحبتا به هیچ جایی نمیرسه. فقط باید صبر و تحمل داشت حتی اگه 20 سال طول بکشه و موهامون سفید شه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امشب کامپیوترو میذارم شاید چیزی دان کنه.:27:
شبانه صبانت دو شبه که قطعه
لعنت...
امشب هم فعلآ کانکت نشده .
منم تا آخرین بار که امتحان کردم یعنی ساعت 4:20 هنوز کانکت نمیشدنقل قول:
امشبم که قطعه؟
فقط اینکه جز مشهد ,شهر دیگه ای هم شبانش قطع هست یا فقط تو مشهد شبانه قطعه؟
میترسم لینک دانلودم بپوکه
آره براي من هم دو شبه كه شبانه ي رايگان قطعه.
راستي از كِي ساعات شبانه از 2 شروع ميشه؟ چرا ما خبردار نشديم؟
سلام
منم مشهد.
یک هفته دانلود نداشتم چون سیستمم کارت گرافیک نداشت و خونه هم نبودم که بخوام لپ تاپ رو تنظیم کنم
ولی اینجور که بوش میاد چیزی هم از دست ندادم
ولی دیشب منم که اومدم شبانه بعد از مدت ها بذارم صبح پا شدم میبینم چیزی دانلود نشده :(
فقط مشهد اینطوری شده یعنی ؟
نقل قول:
الان 2 ماهی هست تقریبا.
الا منم دانلود صبحم قطع هست.. سایتشونم بالا نمیاد فکر کنم دارن تغییرات میدن. چون من دقیقا شب قبلی که اینطوری بشه توی سایتشون رفتم نوشته بود احتمال اختلال در سیستم هست البته ننوشته بود مشهد.
آخه چی بگم؟!
امشب هم قعط بود.میگه یوزر پس اشتباهه.:41:
از ما نیز دو شب است اینشکلیه. از 3.5 صبح هر چی تلفن پشتیبانی را میگرفتیم مشغول بود!! بیچاره کارمند پشتیبانی هر شب خر و پفش بلند بود این دو شب بدلیل سیاستهای مزورانه ی صبانت خواب به چشمش نیامده و دائماً تلفنش در شیفت شب زنگ میخوره.نقل قول:
تو تبریز دانلود با حداکثر سرعته و مشکلی هم برای من پیش نیومده
هر شب سرعت 230
شیراز دیشب 400 مگ به زور دانلود شد :41:
خوش به حالت همین رو داری.من الان برای یه افیس 2010 موندم.واقعا لازمش دارم.همین ورژن رو.مجبورم دیگه از بازار سی دی ش رو بخرم.:41:نقل قول:
من دیشب دوتا فیلم 350 مگی دانلود کردم
مشکلی نبود
خوش به حال اونایی که شبانشون 1 مگابیته
شیرازی های باحال ، لطفا سرعت شبانه و مقدار دانلودتون رو عنایت فرمایید :دی
شیراز هم ساعت 2 شروع میشه شبانه ؟