نقل قول:
واقعاً ممنونم از اینکه باگهای !!! کمودو را برامون لیست کردی؛؛ موندم این کمودو این همه باگ داشته و من یکسال ازش استفاده کردم و بعضی روزها حدود 100 ویروس تست کردم باهاش و با این همه باگ مشکلی هم نداشتم ، یعنی میخواهی بگی توی این یکسال شانس آوردم که سیستم درب و داغون نشد!!
خواهش میکنم قابلی نداشت.
سیستم شما هم مطمئنن یک سیستم پر از موزیک هست که اطلاعاتش برات مهم نیست وگرنه هیچ ادمه عاقلی که اطلاعات مهم و حیاتی داشته باشه نمیاد از کمودو استفاده کنه.
در مورد تست کردن ویروس هم دوست عزیز و حرفه ای تست کردن یعنی خودت میدونی اون ویروسه و میدونی چطور رفتار کنی خب با نود32 هم من ویروس تست کردم و ویروسی نشدم چون میدونم ویروسه و میدونم چی کار کنم و نکنم.
افتاد؟:31:
نقل قول:
1) آنتی بنرچیه؟؟ نداشتنش باگه؟؟منتظر جوابم...
عزیزم اگر دقت کنی اوله پستم نوشتم ضعف ها و باگ ها چون میدونستم الان یکی از این طرفدارانه چشمو گوش بسته میاد اینو میکنه پرچمه عثمان:27:
خب انتی بنر بله برای من فعاله و نمیزاره تبلیغاته بیخودی هی بیاد و مزاحمت ایجاد کنه.
این یک قابلیته خیلی خوب هست که تقریبا تمام سوییت ها دارن.
نقل قول:
2)آنتی اسپم چیه؟ شما ازش استفاده میکنی؟ منتظر شنیدن جواب این سوال هم هستم> نداشتنش باگه؟
باگ نیست ضعفه(مراجعه شود به اول پست بنده حقیر)این هم برای بنده فعاله.
نقل قول:
3)همه آنتی ویروسها قدرت { دسینفکت} متفاوتی نسبت به هم دارن> شما میتونی کمودو را بزاری آخری. راستی داریم در مورد باگ حرف میزنیم> اگر کمودو آخری هم باشه، اسمش باگ میشه؟؟، اصلاً میدونید باگ یعنی چی؟؟
دوست محترم شما اصلا نمیدونی دسینفکت چیه چون خیلی راحت داری ازش میگزری همین قدرته دسینفکت هست که کسپرسکیو یک غول کرد.
خب برات توضیح میدم:شما فکر کن یک مخرب اومده تو سیستمت و کدهاشو تو فایلهای ویندوز تزریق کرده خب حالا اگر کمودو باشه این فایلو پاک میکنه و ویندوز دیگه بالا نمیاد ولی اگر کسپرسکی باشه میاد فایلو دسینفکت میکنه.
وای خدا باورم نمیشه دارم کسپرسکیو با کمودو مقایسه میکنم.
نقل قول:
راستی {دسینفکت} کمودو را گذاشتیم آخر، ولی پیشگیری اش رو بزار اول
اگر منظورت سندباکس هست که اونم باگ داره رفیقه خودت ازش فیلم گرفت و گزاشت تو اینجا و فروم کمودو.:21:
نقل قول:
4)اینم باگ نیست؛؛ شما آنتی ویروس را نصب میکنی و آپدیت میکنی و ازش استفاده میکنی، به همین راحتی. هر آنتی ویروس دیگه ای که نصب بکنی باید آپدیتش بکنی یا نه... ضمناً در ورژن 5.8 کمودو بیس پایه داره ، بنابراین سه سوته آپدیت میشه:10: آپدیتهای روزانه اش هم خیلی سبکه برخلاف بعضی ها ...:46: ضمناً آپدیت آفلاین راحتی هم داره. بعضی از آنتی ویروسها این قابلیت رو هم ندارن.
5.8 با خودش هیچ اپدیتی نداره و حجم اولیش 90مگ هست میتونی نصب کنی ببینی که دیتارو زده1.
نقل قول:
و اما نداشتن VB و شرکت نکردن در تستها و .....،>> اینها الان باگ هستن دیگه!!؟؟:19: من که خودم توی تاپیک دانلود ویروس شرکتش دادم، ضمناً گواهینامه هم به کمودو دادم:31:
vb یه گواهینامه بسیار مهم هست که کمودو نتونسته بگیره میدونی یعنی چی ییعنی در توانش نبوده پس زیاد ماسمالیش نکن.
نقل قول:
در مورد باگ trust > موجود نیست!!
یعنی چی؟
نقل قول:
و اما باگ {سلف دیفنس} : اینو من قبول دارم>> پس شد یک باگ.:11:
بلاخره شما هم چیزیو قبول کردی چه عجب خسته نباشی:31:
نقل قول:
* دوست عزیز همه اینهایی که گفتی رو من میدونستم و قبلاً کلی در موردش بحث شده، باور کن اگر کمودو ایرادی داشته باشه که نتونه امنیت را فراهم کنه اولین نفری که میاد و اینجا اعلام میکنه من هستم و بعد هم مثل آب خوردن پاکش میکنم و میرم سراغ یک محصول امنیتی دیگه. همینطور که گفتم تا حالا فقط کمودو یک مشکل داره که پاک کردن فایلها توسط کاربره که اصلاً بنده در این مورد احساس خطر نمیکنم؛ آخه هیچ آدم عاقلی میره فایلهای آنتی ویروسشو پاک کنه؟؟
این هم کلی جای بحث داره و میتونی بری تاپیک انتی ویروس ببینی تایگر+دکتر اون زمان چه بحثایی کردن و البته جواب خنده داره طرفداران کمودو.
اقای محترم خوده کمودو باگهاشو قبول داره و تاپیکهاشو قفل میکنه بعد شما میای میگی احساس خطر نمیکنی.
تروخدا این طرفداریه چشمو گوش بسترو تمومش کنین انگار کمودو برای بابی شماست که داری اینطوری سنگشو به سینه میزنی.