اوكينقل قول:
46 اينچم داره اين مدل؟؟؟
Printable View
اوكينقل قول:
46 اينچم داره اين مدل؟؟؟
اره داداش دارهنقل قول:
حدود 3 تومن قیمتشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وقت بخیر دوستان
LED چهل اینچ چند قیمته؟ به ترتیب کیفیت اگر میشه قیمت ها ذکر کنید. و کدام مدل پیشنهاد میشه ممنونم
ممنون از راهنماييتون...
چرا اسمارت تي وي سامسونگ كه 46 اينچم هست از اين كه معموليه ارزونتره!!؟
سلام استاد
من امشب رفتم یک فروند سونی w670 بخرم ولی نخریدم فروشنده دوتا تی وی آورد هر دو پیکسل سوخته داشتن گفت تا 3 تا مجاز هست.
من چون نتونستم تشخیص بدم این ته سوزن تیرگی در رنگ سفید چقدر مهم هست فعلا خرید نکردم. حالا واقعا چقدر مهم هست؟
سلام داداشنقل قول:
خوب کاری کردی نخریدی
اصلا نباید tv پیکسل سوخته داشته باشه
مگه دوربین موبایله که تا 2 تا پیکسل سوخته داشته باشه
اینارو بخونی بد نیست
اینم بخون
واقعا مسخره است. قیمتهای مصرف کننده که زده، قیمت چندین ماه پیشه، زمانی که وارد بازار شدن.
بدون اسم جشنواره با همین قیمتها و حتی ارزونتر تو بازار بود.
خیلی باحالن قیمت های جشنوارشوننقل قول:
از قیمت بازار بیشترن که:n13:
لطفا منم راهنمایی کنیدنقل قول:
این سامسونگ رو واقعاًباید تحریم کرد...خیلی پررو شدند...دلار از 3800 شده 3000 اینا هرروز قیمتاشون رو میبرن بالا!!نقل قول:
داداش شما از کدوم بازار میخوای خرید کنی(بانه یا بازار عادی)و چه برندی مد نظرته؟؟؟نقل قول:
من از بانه خرید میکنم عزیز به برند خاصی تعصب ندارم ،چند تا مدل تو ذهنم هست مثل la 7400 55 lg یا 66000 هزارش همچنین چند مدل سامسونگ و سونی منتها دوست دارم از راهنمایی شماهم استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
این مدل هایی که انتخاب کردی به نظر من از نظر کیفیت تصویر فرقی باهم ندارن و هردو خوبن و البته 74000 گزینه کامل تری هستنقل قول:
سامسونگ f6400 همکیفیت خوبی داره
شما از tv بیشتر چی واست مهمه
مثلا کیفیت.اسمارت بودنش.3بعدی با کیفیت تر یا مثلا ساپورت فرمت تصویری
به ترتیب چی واست مهمتره و کلا از tv که میخوای بخری چی میخوای
اول از همه کیفیت تصویر برام مهمه بعد ساپورت فرمت ،واقعا نمیدونم عینک پسیو خوبه يا اکتیو برای سه بعدینقل قول:
اسمارت بود نشم اصلا مهم نیست وظیفه اصلیو درست انجام بده برام گافیه
داداش گلم اگه ساپورت فرمت واست مهمه که سونی رو بیخیالنقل قول:
و اگه کیفیت واست مهمه سونی حرف اول رو میزنه
من بهت پیشنهاد میدم یا la8600 47 اینچ رو انتخاب کن که هم از نظر امکانات عالیه و هم از نظر ساپورت فرمت تصویری و زیر نویس
سونی w804 a 47 اینچ هم کیفیت فوق العاده داره که واسه زیر نویس فارسی یکم دنگ و فنگ داره ولی راه داره و راهنماییش تو انجمن هست
ولی حتما این مدل samsung f6400(f6450 رو مد نظر قرار بده که هم کیفیت خیلی خوبی داره و تویه نقد های سایتهای معتبر امتیاز های خوبی حتی بهتر از رده بالاتر ها گرفته و قیمت مناسبی هم داره و امکانتش هم خوبه
ممنونم عزیز فقط یه سوال 7400با 8600چه فرق ای داره بجز دوربین؟کیفیت تصویرشونم فرق میکنه؟نقل قول:
من امروز پنجاه وپنج اینچ 7400رو قیمت بهم دادن 43500000بنظرت خوبه قیمتش؟
پنجاه پنج اینچ سامسونگ 6400گیرم نیومد
کیفیتشون یکی هست تقریبانقل قول:
تفاوت هاشون هم رنگ قاب و پایشون هست که 8600 مشکی هست و 7400 سفید(پشت و جلو tv)
8600 حافظه داخلی 8 گیگ داره و 2 تیونره هست ولی 7400 4گیگ حافظه داخلی داره و تک تیونره هست.2تیونره یعنی از ی کانال رو میتونی ضبط کنی و ی کانال دیگه رو نگاه کنی همزمان
تعداد ورودی hdmi واسه 8600 4عدد و واسه 7400 3 عدد هست
و شکل و مدل کنترل جادویشون با هم فرق داره
راستی داداش قیمتشم خوب گفتن بهت
دوستان این چه داستانی که بعضی از مدل های سونی مثل W700A دو نوع مدل دارند؟؟؟؟w700a و w704a؟؟ کدومش خوبه؟؟
:n28::n17:
از بین ex650 و w700 کدومش کیفیت تصویر بهتری داره؟؟
من این 650 رو ندیدم ولی فکر میکنم w700 بهتر باشهنقل قول:
شما سقف بودجت و انتظاراتی که از tv داری بگو تا بتونم بهتر راهنمایی کنم
من تا 3400 حالا 100 بالا پایین بودجه ای که میخوام واسه تلوزیون هزینه کنم 3Dبودن و نبودن هم اصلا برام مهم نیست فقط میخوام کیفیت تصویر خوبی داشته باشه؟؟
خودم هم به یک نتیجه هایی رسیدم حقیقتش این مدل w700 چشمم بد گرفته منتها الان تو شهر ما اصلا w700 وجود نداره از یک طرف هم تو بانه فقط w700 هست ولی تو سایت مالزی w704 داره والا خودمم موندم گیج گیج شدم با این بازاری که درست شده؟؟:n13:
داداش f6450 سامسونگ بردار
کیفیتش خدایی عالیه
سلام
دوستان به خدا انقدر خوندم همه جا رو که دیوونه شدم:n03:
لطفا راهنایی کنید چی بخرم
۴۶ یا ۴٧ اینچ, سه بعدی, بدون گارانتی, قیمت تا ٣ تومن, فیلم زیاد دان میکنم و میبینم, ٣ بعدی هم دوست دارم زیاد ببینم
تلوزیونم فقط به ماهوارو وصله, صداشو هم به یه Edifier C2 وصل میکنم, فیلمارم میریزم رو هارد 500 گیگ میبینم, هیچ پلیر دیگه ای هم ندارم, ممنون میشم راهناییم کنید
داداش سامسونگ f6400 رو از بانه بخر بدونه گارانتی 46 اینچش 3 تومنهمه نیازاتو براورده میکنهنقل قول:
سلام
دوستان من وارد نیستم به نظر شما سامسونگ 5590 میصرفه 2300 ؟ تازه تخفیف هم خورده این قدر شده.
دوست عزیز نظرت درباره 47LA66000 چیه؟
قیمت اونم مثل همین سامی هستش
مربط به 2 تا پست قبل :
((داداش سامسونگ f6400 رو از بانه بخر بدونه گارانتی 46 اینچش 3 تومنهمه نیازاتو براورده میکنه ))
داداش این مدل ال جی هم کیفیت وبی دارهمن هر دو رو کنار هم ندیدم ولی جدا جدا دیدم و هر دو کیفیت مناسبی دارنهر 2 تاش تویه بازار هست و برو از نزدیک ببین و اونی که بیشتر وشت اومد انتاب کنتکنولوژی 3 بعدیشن با هم متفاوتهال جی پسیو هست و سامسونگ اکتیونقل قول:
امروز رفتم جفتشو با یه تصویر تست کردم، سامسونگ از نظر 2 بعدی تصویر شفاف تری داشت ولی ال جی 3 بعدی بهتری به نظر من داشت ولی 2 یعدیش تارتر از سامسونگ بودنقل قول:
در کل من از ال جی بیشتر خوشم اومد تا سامسونگ
منم امروز رفتم یک lm 76100 LG خریدم به قیمت 3600 با گارانتی من رفیقم خودش نمایندگی ال جی داره خودش میگه سری lm بهتر از سری la هست در ضمن این 76100 دارای 800 هرتز که از سری la تازه از 74000 800هرتز شروع میشه که قیمتش با تخفیف جشنواره که تمام شده میشه 4300 یعنی 700 تا داری فقط به خاطر 4gb حافظه داخلی میدی من سه بعدی جفتشون هم با هم چک کردم سری lm سه بعدی بهتری داره.نقل قول:
مبارکه داداش
دوست عزیز تصویر جفتشو با هم دیدی؟نقل قول:
اگه بهتره که منم همین lm رو بگیرم، سایز 47 گرفتی دیگه؟
سلام
من نهایتا بعد از تحقیقات زیاد از اونجائیکه سه بعدی برام مهم نبود سونی w670 گرفتم به قیمت 2020 بدون گارانتی
این مورد پیکسل سوختگی چون در 4 تا از همین مدل دیدم داشت به این نتیجه رسیدم که احتمالا اکثرا تلویزیونها داره و احتمالا مشکل خاصی پیش نمیاد در نتیجه پذیرفتم.
البته در بین این 4 تا که دیدم همین که خریدم فقط در رنگ قرمز و فقط در یک نقطه تیرگی داشت که از بقیه بهتر بود.
اما بعد ...
از قبل دیده بودم و میدونستم که تلویزیونهای ال سی دی (ال ای دی) نسبت به تلویزیونهای لامپی قدیمی در تصاویر SD کیفیت و شفاقیت خوبی ندارن ولی فکر میکردم تلویزیون در سونی 2013 با 200 هرتز این مورد بهتر شده باشه ولی ظاهرا تغییری نکرده بطور کلی تصویر تلویزیونهای ال سی دی در تماشای تلویزیون ایران غیر قابل مقایسه با لامپی هست و لامپی به مراتب با کیفیت تر هست.
فقط موندم اگر یه سامسونگ 400 هرتز سه بعدی میگرفتم آیا در کیفیت تصاویر ایران تاثیری داشت یا نه
در مورد پخش فرمتها گوناگون باید عرض کنم در تمامی تلویزیونها اسمارت از جمله همین تلویزیون میتونید هر فرمتی رو حتی با زیرنویس ببینید مشروط بر اینکه از طریق نرم افزاری که روی کامپیوتر نصب میشود ارتباط با سیم یا بیسیم برقرار کنید و با اجرا بودن نرم افزار روی کامپیوتر تمامی محتویات آن را از طریق تلویزیون ببینید.
خیلی معرکه است شک نکن بله سایز 47 گرفتم.نقل قول:
سلام دوتان عزی
من یه تلویزیون 47 اینچ 3D مخصوص گیم (حالا سونی 4 یا ایکس باکس وان) و فیلم دیدن با بهترین کنتراست و رنگ!
3D قوی داشته باشه.به کارت صدات ی من وصل شه creative sound blaster SOund Card Driver USB THX . و تمامی خصوصیات یک تلویزون خوب رو داشته باشه/با این حساب چی بگیرم/
پ.ن : دیواری باشه و زیر نویس فارسی رو به خوبی (هر فرمتی) رو به خوبی اجرا کنه
سامسونگ 46F8880نقل قول:
قیمت 5.750.000 تومن ناقابل :n28:
سلام
آقا LG LA 66100 , 47 inch قیمت دادن بهم 3,300,000, ، چطوره به نظرتون ؟؟؟؟ :n27:
با گارانتی یا بدون گارانتی؟نقل قول:
با گارانتینقل قول:
ال سی دی 32 واسه اتاقم میخوام کدوم مارک خوبه و چند قیمته؟
من یه 32ES5960 دارم کلا 7 ماهه کارکردهنقل قول:
سالم سالمه و نهایتا روزی 2 ساعت باهاش تلوزیون دیدم و چون میخوام بزرگتر بخرم میفروشمش
کارتن و همه چیشم هست - 1150
یه سوال دیگه اینکه مگر حافظه داخلی نباید 4 گیگ باشه در این سری؟ چرا 1.5 گیگ فقط نشون میده تو tv ؟!؟!؟!!!!