سلام
میگم این گوشی به tv وصل میشه؟
اگه میشه چه شکلی؟
Printable View
سلام
میگم این گوشی به tv وصل میشه؟
اگه میشه چه شکلی؟
مجبورم بعضی برنامه ها و بازیهای با حجم بالا رو با ADSL خونه داان کنم بعد بریزم رو گوشیم.نقل قول:
پس اول برم تیک unknown source بزنم بعد با بلوتوث ارسال کنم رو گوشی و مثل برنامه های جاوا نصبش کنم، آره؟
خیر دوست عزیز خروجی تی وی نداره:46:نقل قول:
آره.همینه.مارکته خیلی کمکت میکنه:)نقل قول:
مجبورم بعضی برنامه ها و بازیهای با حجم بالا رو با ADSL خونه داان کنم بعد بریزم رو گوشیم.
پس اول برم تیک unknown source بزنم بعد با بلوتوث ارسال کنم رو گوشی و مثل برنامه های جاوا نصبش کنم، آره؟
سلام دوستان من ميخوام تا چند روز ديگه x10 رو بگيرم
به چه نكاتي بايد توجه كنم؟
تو جعبش هندسفري و مموري 8 گيگ و شارجر و usb و ديگه چي داره؟
ديگه كمكم كنيد
قيمتش هم ميده 425
اینا برا فول پکش هستن!! برا پک معمولی،فک کنم فقط رم رو میتونی پیدا بکنی با یه کیف و چارجر یو اس بی!نقل قول:
تو جعبش هندسفري و مموري 8 گيگ و شارجر و usb و ديگه چي داره؟
منظورتون ازمارکت اینه:نقل قول:
کد:http://getbazaar.com/fa
من مارکتهای خارجی رو ترجیح میدم.
اگه وی پی ان دارید.گوشی رو به حالت آفلاین ببرید و به مارکت اصلی وصل شید.
در درجه دوم مارکتهایی مثل applanet که صفحه قبل لینکش هست.در نهایت این مارکت داخلی رو تست کنید.
اون لینک اپلانت که گذاشتید ورژن 2.8.0.5 هست لطفن پست رو ادیت کنید تا بعضیا مثله من بجای ورژن 3 دانلود نکنن!
ورژن 3 هنوز نیومده حتی نسخه بتا
حتما.دیشب یکی از دوستان بهم گفت و توی فروم دیگه درستش کردم ولی اینجا هنوز درستش نکردم.
ورژن 3 ظاهرا 45 روز دیگه میاد.تنکس
جریان این بود که وقتی 2.8.0.4 به این نسخه آپدیت شد یه پیام داد که در مورد نسخه 3 توضیح داده بود و من به اشتباه فکر کردم ورجن 3 هست.
دوستان شماها هم وقتی گوشی رو میزنید به شارژ تاچش قاط میزنه ؟
البته وقتی با کامپیوتر میزنم درسته !
من mini poro داشتم اینجوری میشدنقل قول:
یه راه حل از توی فروم های خارجی دیدم شما هم امتحان کن
زنگ sms رو به tinkerbell تغییر بده ببین نتیجه چی میشه !
سلام
امروز این گوشیه رو واسه بابام خریدم 405هزار تومن
فارسی داره فیلمبرداریه اچ دی رو هم داره
الان آخرین آپدیتش ولینک آموزش فلش رو اگه دوستان بزارند ممنون میشم
اگه کامل فارسی داره آخرین نسخه روش هست.
تغییر دادم درست نشد !نقل قول:
کسی راه حلی نداره ؟
من یسری شارژر ن86 (البته اصلی نبود) زدم به ایکس10 تاچش به هم ریخت سریع در آوردمش گفتم الان میسوزه :دی
شما احتمالاً از شارژرته !
دوستان عزیز سلام..
من دوباره میخوام بعد از 2 سال به اغوش سونی اریکسون برگردم!! البته برگشت از اچ تی سی هم کار دشواریه!! قبلا دیاموند 2 داشتم.. اما به خاطر چند تا دلیل مثل: مهمترین: عدم ساپورت پیغامگیر - کیفیت ضعیف بدنه و ساختار - سرعت غیر ارضا کننده - کیفیت ضعیف بلندگو (نه مکالمه) و خراب شدن تاچ اونم 2 بار..
خلاصه این سوالات رو از اساتید داشتم:
1- این گوشی یا این سیستم عاملش منشی تلفنی خوب میخوره یا نه؟ (دوستانی که با ویندوز کار کردن میدونن پیغامگیر ویندوز در حد جوک هست)
2- بدون تعارف سرعت اون خوبه یا نه؟ یعنی سی پی یوش خوب عمل میکنه؟ مثلا دیاموند سابقه هنگ داشت..و یا بعضا مکث 2 ثانیه ای..
3- دقیقا میزان RAM و ROM " گوشی چه قدره؟
4- نرم افزار گارمین روش نصب میشه؟
5- من با خازنی هایی مثل NOKIA X6 یا N97 اصلا راحت نیستم و همون تاچ معمولی رو دوست دارم، کیفیت تاچ صفحه چطوره بدون تعارف؟
6- اگه یه فیلم HD ببینیم شارژ گوشی 2 ساعت برای تماشاش دوام داره؟
7- ساپورت نرم افزاری و به روز رسانی برای یوزرهای ایرانی چطوره؟ ویندوز که مشکلی نداشت.
8- نداشتن دوربین جلویی اذیت نمیکنه؟ فردا اگه 3G آومد ایران مجبوریم با دوربین اصلی مکالمه کنیم؟ (عجب خوش خیالم من برای مکالمه تصویری!)
9- در نهایت اگه نکته ی خاصی هست که باید بدونم بفمایید..(در خصوص گارانتی مخصوصا)
تشکر..:11:
چندتاشو من جواب میدمنقل قول:
- این گوشی یا این سیستم عاملش منشی تلفنی خوب میخوره یا نه؟ (دوستانی که با ویندوز کار کردن میدونن پیغامگیر ویندوز در حد جوک هست)
2- بدون تعارف سرعت اون خوبه یا نه؟ یعنی سی پی یوش خوب عمل میکنه؟ مثلا دیاموند سابقه هنگ داشت..و یا بعضا مکث 2 ثانیه ای..
3- دقیقا میزان RAM و ROM " گوشی چه قدره؟
4- نرم افزار گارمین روش نصب میشه؟
5- من با خازنی هایی مثل NOKIA X6 یا N97 اصلا راحت نیستم و همون تاچ معمولی رو دوست دارم، کیفیت تاچ صفحه چطوره بدون تعارف؟
6- اگه یه فیلم HD ببینیم شارژ گوشی 2 ساعت برای تماشاش دوام داره؟
7- ساپورت نرم افزاری و به روز رسانی برای یوزرهای ایرانی چطوره؟ ویندوز که مشکلی نداشت.
8- نداشتن دوربین جلویی اذیت نمیکنه؟ فردا اگه 3G آومد ایران مجبوریم با دوربین اصلی مکالمه کنیم؟ (عجب خوش خیالم من برای مکالمه تصویری!)
9- در نهایت اگه نکته ی خاصی هست که باید بدونم بفمایید..(در خصوص گارانتی مخصوصا)
تشکر..
سرعتی خیالت تخت ! عالیه
رمش 380 مگ هست که حدود 160 مگش اویلبل هست ! رام هم 400 مگ !
دوربین دوم میخای چیکار :دی ؟؟
آندروید اصلاً گارمین نداره ! گوگل مپ :دی
باتریش یه فیلم رو جواب میده !
تاچ و ال سی دی عالیه (از دوستانی که اچ تی سی داشتن و الان ایکس10 خریدن بپرس :دی)
ساپورت نرم افزاری از طریق خود گوگل نیست چون ایران تحریمه ! ولی کلی سایت و مارکت هست که میشه ازش دانلود کرد !!
نکته خاص اینه که گوشیت فوق العاده شیکه :دی فقط صدای مکالمش تو جای شلوغ یکم اذیتت میکنه !!
در مورد منشی هم من که نمیدونم چون بکارم نمیاد ! ولی یقیناً داره :دی
دوستان این گوشی حرف هم میزنه ها:4:
دیشب زده بودم به شارژ یه آقایی هی میگفت "منبع تغذیه خارجی قطع شده است"
منظورش چی بود؟
سلام حامد لطفا در مورد gps و file maneger منو راهنمایی کن ممنون
قیمتش واقعا ها
واقعا عالی شده
380 تومن
گوشی خوبیه ولی نمیدونم این سوئدی ژاپنی ها یعنی اینقدر گوشاشون به صدای بلند حساسه که صدای مکالمه و اسپیکر رو ضعیف میکنن
چطور میتونیم وقتی که گوشی زنگ میخوره سریع ببریمش تو حالت silent ؟
در واقع sound off بشه و زنگ رو قطع کنیم ؟
وقتی زنگ میخوره دکمه ولووم رو که سمت راست گوشی هست بزنید.نقل قول:
چطور میتونیم وقتی که گوشی زنگ میخوره سریع ببریمش تو حالت silent ؟
در واقع sound off بشه و زنگ رو قطع کنیم ؟
دکمه ولوم رو بزن صداش خفه میشه :دی
ادیت : این بار شونصد هزارم که پستای منو حامد یکی میشه :دی
در مورد چیش میخوای بدونی؟نقل قول:
سلام حامد لطفا در مورد gps و file maneger منو راهنمایی کن ممنون
برنامه های جی پی اس من google map و maverick رو ترجیح میدم.هر دو عالی هستن.
فایل منیجر هم:Astro file manager و Root explorer..
dual file manager هم عالیه !
بنظرم از آسترو بهتره ! دوتا قسمت مختلف داری (انگار دوتا صفحه مای کامپیوتر داری :دی میتونی از یکی کپی تو اونیکی پست کنی !!)
سلام
من چه طوری میتونم این گوشی رو وصل کنم به TV
برای باز کردن فیس بوک بدون هلیتر چی کار کنم..
سلام
من ميخواستم اين گوشي رو بگيرم يكي از دوستام گفت اصلا نخر گوشي زود شارز تموم ميكنه و از اين حرفا
البته زياد رو تصميمم تاثير نداشت
حالا دوام باطريش چطوره؟ نسبته به بقيه گوشيا چطوره؟
فکر کنم اشتباهی بهتون گفتن ...نقل قول:
مدلهای mini و mini poro اینجوری هستن.
دوام باطریش عالیه.
هیچ راهی نیست واسه جفتش :دینقل قول:
سلام
من چه طوری میتونم این گوشی رو وصل کنم به TV
برای باز کردن فیس بوک بدون هلیتر چی کار کنم..
البته فیسبوک بعضی وقتا httpS اش بازه :دی
ممنون دوست عزیز..نقل قول:
اما بودن منشی تلفنی عالی برای من خیلی مهمه..کسی هست که واقعا تست کرده و جواب گرفته باشه؟
* گوگل مپ که نمیشه گفت برنامه جی پی اس هست..چون نیاز به اینترنت داره..و هزینه بر هست..مخصوصا جاهایی که تازه لود بشه..
آره ولی نسخه 5 به بعدش با یک بار لود شدن نقشه ها توی کش باقی میمونه و آفلاین قابل استفادس.نقل قول:
* گوگل مپ که نمیشه گفت برنامه جی پی اس هست..چون نیاز به اینترنت داره..و هزینه بر هست..مخصوصا جاهایی که تازه لود بشه..
فوول انگل 2 روز و استفاده معمولی 3 روز:دی من تا 4روز هم کشوندمش:دینقل قول:
حالا دوام باطريش چطوره؟ نسبته به بقيه گوشيا چطوره؟
ميشه گفت اين يه مورد رو بايد دورش خيط بكشينقل قول:
اما بودن منشی تلفنی عالی برای من خیلی مهمه..کسی هست که واقعا تست کرده و جواب گرفته باشه؟
هنوز چيز خوبي براي اندريد نيومده
حداقل من نتونستم چيزي پيدا كنم
دوستان من یه مشکلی دارم گوشی خیلی زود باتری خالی میکنه حتی در حالت استندبای همه برنامه ها رو هم بستم
بعد خیلی هم طول میکشه تا شارژ بشه مثلا دیشب از 8 گذاشتم شارژ بشه 1شب فول شد الان امروز صبح که نگاه کردم شده بود 60 درصد به نظرتون میتونه مشکل از باتری باشه؟
البته اینم بگم 2روز اولی که خریدمش اینطوری نبود خودم حدس میزنم مشکل از یکی از برنامه ها است نظر شما چیه؟
میتونی نقشه ها رو دانلود کنی و تو برنامه استفاده کنی بصورت آفلاین !نقل قول:
یا بقول حامد یبار که لود کنی تو کش میمونه !
تسک منیجر نصب کن ! برنامه هارو ببند !نقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم گوشی خیلی زود باتری خالی میکنه حتی در حالت استندبای همه برنامه ها رو هم بستم
بعد خیلی هم طول میکشه تا شارژ بشه مثلا دیشب از 8 گذاشتم شارژ بشه 1شب فول شد الان امروز صبح که نگاه کردم شده بود 60 درصد به نظرتون میتونه مشکل از باتری باشه؟
البته اینم بگم 2روز اولی که خریدمش اینطوری نبود خودم حدس میزنم مشکل از یکی از برنامه ها است نظر شما چیه؟
مطمئن شو جی پی اس خاموشه !
راستی اگه از EDEG استفاده نداری اونم با برنامه ویدجت سوئیچ پرو خاموش کن !
ممنون.. در نهایت باز مشکل داره..اونوقت وقتی میخوای مسیر یابی کنی(قابلیت روتی بل) باز اینترنت میخواد که جی پی ار اس و غیره، اولا همه جا نیست، دوما صرف نمیکنه (لااقل برای کسی مثل من که جی پی اس باز هستم و روزانه 2-3 ساعت استفاده میکنم)نقل قول:
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
دوست عزیز یه احتمالش هم اینه که موقع خرید، شارژ اولیه خو.ب نکردی..با توجه به اموزشهای دوستان به نظر من یک بار از روشهای احیای باطری استفاده کن. :11:نقل قول:
روتبل که اصلاً نقشه های ایران نیستن ! فقط گارمین هست با اوی مپ نوکیا !
گارمین بهتر از همست که برنامش برای آندروید ساخته نشده !
میمونه اوی مپ نوکیا که خبر ندارم !
شما چیکار میکنی با GPS :دی ؟؟
یه بار reset factory کنید.ببینید درست میشه.نقل قول:
ببخشید جی پی اس بدون روتیبل به چه دردی میخوره؟!! با بازی و حال کردن؟ :31:نقل قول:
گارمین واقعا حرف نداره..در مورد نوکیا هم ما کلا با نوکیا و تمام محصولاتش حال نمیکنبم!
پس فعلا: نبود برنامه ی جی پی اس و منشی تلفنی..
راستی گارنتی دار بگیرم یا نه؟ چه گارنتی ای باشه؟
فول پک بگیرم یا ساده؟
اخرین قیمت؟
:11:
حاجي از اندرويد تو جي پي اس قوي تر نداريم!نقل قول:
پس فعلا: نبود برنامه ی جی پی اس و منشی تلفنی..
برنامه هاي زياديه!
يكي ديگش كه ميتوني نقشه هاي كامل ايران(خيليييييييييي كامل حتي سوپري هم توش هست :31:) با قابليت نويگيت كردن و مسير يابي آفلاين(واقعي و كاربردي)داره برنامه اقليم هست كه 24 تومن قيمتشه!!! اين ديگه نهايتشه
نخواستي برنامه Navitel هم هست كه اونم آفلاين روت بهت ميده اونم خيلييييي تعريفيه
اصلا مثه پشكل برنامه هست
به نظر من همين گوگل مپس هم غوغا ميكنه