با علیک سلام و عرض ادب.
کرک سالم بازی رو اگه کسی میتونه لطفا آپ کنه واسه ما. دستش دردنگیره ایشالاه.
Printable View
با علیک سلام و عرض ادب.
کرک سالم بازی رو اگه کسی میتونه لطفا آپ کنه واسه ما. دستش دردنگیره ایشالاه.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
آقا اولا اینکه من کرک رو اگه عوض کنم سیوهام میپره؟
بعدش یه بار دیگه یه نگاه به این بندازین!!! عیجبه. وقتی هم حالت تاریک رو میگذاری نشون میده که این قبره یه چیزی هست. و حتی او دره که با آجر پر شده معلومه یه اتفاقی واسش باید بیفته! ولی نمیدونم. اگه مطمعنا مشکل از کرکه برم عوض کنم چون این آقای eslamy_iut هرکی هرچی میگه ، میگه کرک مشکل داره:31:
انشالله که مشکل حل بشه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشالله که مشکل حل بشه!!
:39::biggrin: خوب آره راست میگی من معمولا از کرک ها ایراد گرفتم و تا حالا یه نفرم نبوده که مشکلش با عوض کردن کرک حل نشده باشه نه سیو ها نمیپره فقط پست کرکو بخون و بعد از اجرای بازی واسه بار اول از بازی خارج شو و میبینی که پوشه skidrow تو محل سیو بازی ساخته شده سیو هات رو اونجا بریز و قبلش یه بکاپ بگیر چند نفر دیگه هم دقیقا همینجا گیر کرده بودن و فقط کرکو عوض کردن فکر نکنم عوض کردنش خیلی وقت گیر باشهنقل قول:
من میخواستم قبل اینکه سوال کنم ببینم کسی این مشکل رو داشته یکی داشت که به اون بنده خدا هم گفتی کرکت مشکل داره! خوب شاید چون من تاحالا مشکل کرک نداشتم واسم عجیبه! اینم بگم من بازی رو که اجرا میکنم یه لانچر میاره که تایمر داره بعد باید بزنم روی paly now
و تو یه محیط کامنت داس شروع میکنه سورت کردن و بعد میره تا بازی. یکم عجیب بود واسه خودم!!
البته امیدوارم با این کرک مشکل حل بشه.
فقط یه سوال.
من 2 تا فایل رو گرفتم! یکی آپدیت به 1.01 و یکی کرک. الان رفتم خوندم دیدم نوشتی اگه آپدیت ارور داد چیکار کنیم! خوب یکم عجول هستم دیگه شما به هولی ما ببخش:31:
آپدیت رو که میزنم ارور میده . یعنی چی؟ احتمالا فایلم ناقصه. حالا این هیچی.
من چطوری بفهمم اصلا ورژن الان بازی من 1.01 هست یا نه!؟ تو لانچرش معلوم میشه!؟
ککککککککککککککککککککککککک کممممممممممممممممممممممکک ککککککککککککککککککککک
توروخدا یکی کمک کنه
دارم دیوونه میشم
هر کار می کنم save نمیشه
هر چی کرک و کوفت و زهرمار بود امتحان کردم
نشد که نشد
یکی بگه چه خاکی تو سرم کنم.
همه راه هایی که گفته شده بود رو رفتم
نمی شه که نمی شه
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;نقل قول:
کککککککککککککککککمممممممم مممممممممممممکککککککککککک کککککککککککک
موقع بیرون رفتن از بازی بازی مجبور میشه سیو کنه امتحان کن وقتی quit میزنی exit to windows نزی اول quit کن وقتی اومدی منو اصلی اونجا از بازی خارج شونقل قول:
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
این به خاطر dvd بازی هست که این شرکتهای محترم ایرانی دارن به فروش میرسونن بهتره آپدیت رو بی خیال بشی و فایل های اجرایی رو بریزی تو همون پست لینکش هست این کار باعث میشه بازی به صورت دستی بره به ورژن 1.01 بعدم رو فایل اجرایی بازی properties رو باز کن تو قسمت details ورژن میزنه کرکم بریز ودیگه نه لانچر باز میشه نه اون صفحه ی داس وقتی بار اول میری تو بازی هیچ سیوی نداری خارج شو و طبق آموزش سیو های پست کرک عمل کننقل قول:
alllllllllllllllooooooooooooooo aga MOSHKELE man in e ke man xp servis pack ee 3 daram , file exe server am zoudi gom mishe , tou tanzimatam tike oun ii ke gofte boudiiidd bardashte shoude boud az avvalesh ountor ii boud ,,
ye chizi ham in ke man tou oun file ke gofte boudiid chan khat be akharesh ezafe konam save konam , hame oun khatta boud ou tazasham 2 set az oun khatta boud baz man copy kardam shoud 3 set !!!!!!!!!!1
aga man chi kar konam
avvale nasb ham hamoun eroreeeee INTERNET ou ina rou mide khaheshan javabbbbbbbbbbbbbbbbbbb
بازم فرقی نکرد.
لوزی سیو رو نشون میده ولی سیو نمی کنه.
دیگه نمیدونم چی کارش کنم
چرا کسی جواب نمی ده؟
یعنی باید بی خیالش بشم؟
چجوری save کنم؟
پلیز یکی help کنه
پلیز یکی جواب بده؟
من چی کار کنم save کنه؟
هیشکی نیست که help کنه؟
بروبچ پروفشنال منم بازیم سیو نمیشه!!!!:19:
یکی سیو سکانس 13 نداره؟؟؟
خیلی ممنون میشم حداقل بگید چیکار کنم سیو بشه
:41:help me:19:
نوکر کسی هستم که مشکلمو حل کنه:10:job1892 همدردیم!!!
آقا کرک واسه من کار کرد. ایوول دستت درست! من الان اونجا رو رد کردم رسیدم به اونجایی که 5 نفر رو معرفی میکنه و میگه باید اینا رو بری بکشی! فکر کنم حالا حالاها مونده تا این بازی توموم بشه. نه؟ به نظر خودم که با تعریفهای بچه ها فکر کنم پیر میشیم سراین بازی!!!:31:
سلام milad_4171 ایک کرکو واس من هم میفرستی؟اینم ایمیلم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام milad_4171
اطفا کرکی که استفاده کردی واسم ایمیل کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون میشم:46:
بر و بچ چرا هیشکی کمک نمی کنه؟
یعنی هیشکی به جز من و rawen مشکل سیو نداره؟
حداقل یکی بگه چی کار کنیم
:19::19::19::19::19:
:41::41::41::41::41:
دستور العمل داره.نقل قول:
یه سر به اینجا بزن .دوستمون زحمت کشیده آمادش کرده. چند تا فایله که باید بگیری!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
اونجا که گفتی سیو ها به فلدر SKIDROW منتقل میشه نشدا!!! اصلا سیوها هیچ جا نیستن!!!نقل قول:
چی کار کنم؟
اگه کرک سرور skid کن اگه skid سرور کن و بعد دوباره skid البته بهتره بعد از سرور کردن سیو هاتو بریزی تو اون پوشه با اسم عجیب یه جانبی بری و بعد سیو کنی و سیو هاتو توی skid رونویسی و بعد کرکو دوباره skid کنی فکر کنم حل بشه وگرنه پاک کن و دوباره بریز این مشکل کرک نیستنقل قول:
نقل قول:
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟
من که اصلا نفهمیدم که چی کار کنم؟
با کرک skid هم امتحان کردم بازم سیو نمیشه
:19::19::19::19::19::19::19:
چی کار کنم؟
گفتم الان شما کرک skid داری پس یا باید بازی رو پاک کنی یا دوباره یه season دیگه از نو بری ببینی تو اون season بازی رو سیو میکنه یا نه اگه سیو کنه مشکل از سیوته که دوستان باید واست قرار بدن اگه سیو نکرد باید بازی رو دوباره بریزینقل قول:
بازی رو از نو بریزی سیوات نمیپره
حل شد ممنون
با سلام. دوستان من سعی کردم این بازی رو رو لبتاپ نصب کنم (studio dell 1558) و فایل کرکم یه فایل 750 کیلوبایتی که باید بعد نصب تو مسیر ubisoft luncher کپی کنم. ولی بعد از کرک وقتی اجراش می کنم می گه که باید کانکت بشی به اینترنت و باز نمی شه!
اینم بگم که این dvd با همین کرک رو یه سیستم desktop با ویندوز xp نصب و اجرا کردم.مشکلی نداشت.
ویندوز لبتاپه 7 home edition می باشد. کسی می تونه کمک کنه؟
سلام...نقل قول:
يكي دو صفحه برو عقب...همومان گذاشته واست ... باعكس ...
ممنون ....
بازم هیچ فرقی نکرد.
مشکل از ویستا نباشه؟
بازی تو xp یا seven بهتر جواب میده؟
کدومو نصب کنم واسه گیم بهتره؟
میگم بعد یه مدت دوباره یکی دو صفحه تاپیک رو خوندم... یا خدا! این کی بود این چت روم اسپم داده بود!:18: ادم میگرخه!:31:
میگم یه سوالی.
این apple اسمش رو از جریان همون سیبی که ادمو حوا از تو بهشت چیدن انتخاب کردن؟
بازم نشد.
به نظرتون ار ویندوزم نباشه؟
روی ویستا نصب کردم.
اگه از ویندوزم باشه روی کدوم ویندوز بهتره که نصب کنم؟ xp یا vista?
اگه یه نسخه دیگه بگیرم بازم این مشکل سیو رو داره؟
کدوم نسخه بهتره؟
ویندوز نصب کنم یا یه نسخه دیگه بگیرم؟
پلیز یکی بگه چی کار کنم؟
این پست رو کامل بخوننقل قول:
بله از همونه...اگر اون معماها رو كامل ميكردي و داتستان بازي رو هم ميخوندي ...كامل ديگه متوجه ميشدي...:10:نقل قول:
دوستان من الان چند وقته دارم بازی میکنم ولی الان یه جای بازی هست که جشنه و باید مسابقه بدی تو اون مرحله اش که باید پرچمو بری برداری و برگردی گیر کردم 3 تا پرچم لازمه من 3 تاشم میگیرم و میام ولی بازم میزنه 2 تا رو صفحه هم میزنه شما برنده شدید ولی هیچ اتفاقی نمیفته یعنی نه پول میده نه علائم رو نقشه رو نشون میده حالا یکی به من بگه چی کنم ؟
شما کرکتون مشکل داره .نقل قول:
چی کنم ؟ کرکشو عوض کنم ؟ کرکم متعلق به رازور چه کرکی جایگزین کنم ؟نقل قول:
بعد از نصب این کرکه نمیدونم چرا ( شاید بی ربط باشه ) احساس میکنم صدا یکم طبیعی تر شده! ویندوزم هم سرویس پک 3 اکس پی هست!
و بعدی اینکه من یکم تو بازی کند بودن رو دارم یعنی یه جا یهو تیک میزنه بعد درست میشه. فکر کنم همین باعث میشه صدا و صحبت کردن تو بازی با هم فاصله داشته باشه ( که این زیاد مهم نیست البته. زیر نویس رو فعال کردم )
کسایی که کرک عوض کردن و اینو نصب کردن این چیزی که من میگم رو دیدن؟
والا من نمی دونم دوستان چرا این قدر دنبال کرک می گردن.
من با همون سرور آفلاین و value این بازی رو تا حالا 2 بار تموم کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم.
اول شما ببین بعد از اینکه یه کم از دیوار رفتی بالا دیگه نمیتونی بالاتر بری اون موقع باید سمت راست رو بگیری و بعد space رو بزنی باید هر طرفی که میخوای بپری جهت همون سمت رو هم بزنینقل قول:
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
شما این پست رو کامل بخون اگه کامل نخونی ممکنه با سیوهات مشکل پیدا کنینقل قول:
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
خوب باید بگم کرک سرور کند تر از skid بازی رو اجرا میکنه چون سرور با دیتا بیس خود بازی کار میکنه و اون فایل های ضروری رو به بازی میفرسته و لانچر رو با یه تغییر در هاست ویندوز دور میزنه در صورتی که skid لانچر رو از کار میندازه و اونو دور نمیزنه واسه همین قفلهایی که لانچر رو بازی میذاره غیر فعال میشن کند بودن و ناهمخوانی صدا و تصویرم به خاطر cpu و گرافیکهنقل قول:
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
در هر صورت من 98 رو به ویستا و 7 رو به هر ویندوز دیگه و mac رو به هر سیستم عامل دیگه ترجیح میدمنقل قول:
پس بهتره ویستا رو بی خیال بشی و بری سراغ 7 حتی میتونی واسه اجرای بهتر 64 بیتی بریزی
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
آره خدا میدونه داستان AC III ما رو قراره به کجاها ببرهنقل قول:
من هنوزم مشکلم حل نشده !!!!!!!!!!!!!! همون اروره An internet connection is required ... میده ،نقل قول:
من این بازی رو توی درایو g نصب کردم . نمیدونم چرا اجرا نمیشه همش همین ارور رو میده
همه این کارا رو هم کردم
:41::41::41::41::41::41::41::41::11::11::11:
بالاخره سیو کرد.
مرسی از همه.:11::11::11::11::11:
مشکل از ویستا بود. روی 7 هم راحت اجرا میشه هم اینکه سیو می کنه.
:31::31::31::31::31::31:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
---------- Post added at 04:39 AM ---------- Previous post was at 04:38 AM ----------
نقل قول:
منم مشکل نصب و سیو داشتم. ولی با کرک skidrow و تعویض ویندوز همش حل شد.
ممکنه این مشکل صدا و تصویری که گفتم به همون CPU ربط داشته باشه ولی من تصمیم دارم یه 360 بخرم.واسه همین دیگه این پی سی رو آپدیت نمیکنم. من هرچی برنامه دارم روش اجرا میشه.
الانم سیستم اینه
CPU Dual Core E5300
Graphic:Gforce XFX 8600 512Mb
Ram:2Gb 800
Mb:Gigabyte
H.D,D:250
و واقعا خیلی خرجش کردم. به نظرم درست نیست واسه یه بازی کلی خرج کنم واسش ( البته سلیقه ها متفاوته):46: