باید پسورد جدید رو تو مودم بزنی اگه از قبل اینترنت مخابرات داشتی و پسوردت تا حالا عوض نشده احتمالا باید پسورد جدید بگیرینقل قول:
Printable View
باید پسورد جدید رو تو مودم بزنی اگه از قبل اینترنت مخابرات داشتی و پسوردت تا حالا عوض نشده احتمالا باید پسورد جدید بگیرینقل قول:
سلام دوستان. کسی آنلاین هست؟ می خواستم بدونم اطلاع دارید یوزر و پس پیشفرض سرویس هایی که این 2030 میده چنده؟ دیروز خودم خونه نبودم مثلا جناب "نصاب" اومده نصب کنه سرویسو مودمو به جای پورت DSL اسپلیتر زده تو پورت Phone :13: به همین خاطر مودم بهش لینک نداده اونم ول کرده رفته (نکرده حداقل یوزر و پسو بده). اگه الگوی خاصی داره یوزر و پسش ممنون میشم بهم بگید امشب سرویسه را خودم راه بندازم.
مردشورشون رو ببرن همین!نقل قول:
================
یوزر: شماره تلفن همراه با 311
پسورد: @! شماره تلفن با 311
برای اینکه با کانفیگ مودم اذیت نشی اول تو این سایتامتحان کن اگه وارد شد بعدا مودم رو کانفینگ کن.... اگه نشد کد ملی هم به جای یوزر امتحان کن!کد:http://217.219.5.9/scpluto/
ممنون دوست عزیز! هرچند خوابم برد دیشب و البته جواب هم نداد! اینا چرا همچینی ان؟! یعنی واقعا خاااک بر سرشون! 6 بار زنگ زدم بعد از 3 مدل یوزر و پس دادن بالاخره موفق شدم یوزر و پسو بگیرم :21: چه قدر هم واقعا انسان های با ادبی هستن این پشتیبانها! در کل اصلا حس خوبی ندارم. کاش همون شاتلو نگه داشته بودم. هر چند گردنه گیر بودن ولی حداقل برخوردشون محترمانه بود.نقل قول:
برای همسایمون چند هفته پیش ثبت نام کردم دیروز امد نصب کنه دید هنوز خط رانژه نیست.زنگ زد به یکی پشت گوشی چندتا فحش داد گفت صبح تا حالا الافم کردید هرجا میرم همین مشکل را دارم!
به این همسایمون هم گفت باید برید فروغی و اعلام خرابی کنید!
کسی چنین مشکلی نداشته؟
غلو نمی کنم اگر بگم 10 برابر شما بدبختی کشیدم و تماس گرفتم تا بعد از دوهفته و ده مدل یوزر و پس و پیگیری هایی که قرار بود بکنند و سرکارم گذاشتند... خودم شانسی این یوزر و پس رو پیدا کردم و وصل شد... هرچند قبلش رفتم وایمکس گرفتم... اما خدا لعنتشون کنه که حتا یک عذرخواهی ساده هم از من نکردند...نقل قول:
به من هم این یوزر پس رو دادن
یوزر: شماره تلفن با 311
پسورد: @! شماره تلفن با 311
ولی عمل نمی کنه کسی اولگوی دیگه ای سراغ نداره اعصابم ریخته به هم
من مشترک شاهین شهر هستم یوزر و پسورد پنل جدید همون یوزر پس پنل قدیمی بود.....
دوستان جاتون خالی مشهد بودم تازه اومدم از بحث ها هم یکم عقب موندم ولی پست هارو خوندم دوباره برگشتم.سرعت من دوباره خوب شده ولی حجمم 1 گیگ الکی کم شده من که نبودم.سرعتم فیکس 128 کیلوبایت
دوستان تست سرعت من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها برید تو کف سرعت :D
حال کنید سرعتو
دوستان من سرعته دانم 150 تاست ولی تست میزنه 20 تا
با سلام
من 5 شهریور ثبت نام کردم هنوز نیامدند نصب کنم چه کار کنم 10 با تا حالا تلفن کردم
1.برای این که سرعت 512 بدن کارت دانشجویی کافیه یا نامه هم می خواهد
2.به اون که میاد برا نصب ،پول نقد باید بدهم یا هزینه مودم وراه اندازی روی قبض می یاد
3. حتما باید از مودم خود مخابرات استفاده کنم. اخه من مودم وایرلس می خواهم
چرا اينقدر سرعت پايينه
چند روز هست سرعت دانلودم روي 30 هست
براي كسي ديگه هم اينجوري
نقل قول:
رفیق ما اینجا به سوالاتی که به نفع مخابرات باشه جوب نمیدیم ولی سواله سومت:
رفیق مودم مخابرات رو نگیر آشغاله من خودم tp linke-td w8901 دارم وایرلس هم داره سرعتش هم 7 مگابایت در ثانیست سرعته وایرلسش.بردش هم خوبه.مودم مخابرات اونطور که دوستان میگن فیلتر داخلی داره و روش vpn کار نمیده البته من شنیدم.:10:
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
نه واسه من که خوبه سرعتش 90 هست تا 150 بیشتر 130:10:نقل قول:
من بعضي از سايت ها را نميتونم باز كنم , حتي سايت گوگل هم بعضي وقت ها باز نميشه
اگه كسي ميتونه كمكم كنه
منم همین مشکل رو دارم و وقتی با pn/\ وصل میشم درست می شه شما هم یه امتحانی بکننقل قول:
تا چند روز دیگه همه یوزر ها منتقل می شوند به پنل جدید! کلا ibsng از رده خارج می گردد!
من موندم این ها به جای این که بیان به این اوپراتور های 118 یاد بدم چطور با پنل قبلی کار کنن امدن پنل را عوض کردن!
3 4 میلیون پول ان ibsng بود که با بالا کشیدن پول ما جبران شده!
نقل قول:
خودشون تماس میگیرند.شمام پا پیچ بشی بد نیست
1.دیگه این خبرها نیست.همه یک سرعت دارند.نیازی به کارت نیست
2.باید پول بدی.50 تومن مودم و 10 تومن نصب همونجا ازت میگیره
3.مودم مخابرات هم وایرلس هستش.کیفیتش را نمیدونم چطوریه
سرعت دانلود با این که خیلی خیلی نوسان و ... داره ولی خوبه اما کیفیت سرویس و پینگش داغونه
عکس زیر رو ببینید این سرویسی بود که من با پینگش همه جا پز می دادم حالا ببین چه بلایی سرش اومده
پینگشو :دی
خلاصه که خیلی مضخرف شده
این سرویسی بود که پینگ بالای 150 نداشت که حالا اینجوری شده
آیا براستی تاپیک خوابیده ؟
چرا از اکانت من حجم کم نمی کنه ؟
برای شما هم همینطوره ؟ 2 -3 روزه هرچی دانلود داشتم از حجمم کم نشده :31:
اره از من هم تا ظهر همینطوری بود ولی الان کم شد
تازه من نمیتونستم شارژ هم انجام بدم ولی الان تونستم
فکر کنم تا کمتر از 1 گیگ نشده امکان شارژ مجدد نداریم
نهایتا هم تا 2 گیگ میتونیم حجم ذخیره داشته باشیم
یه اتفاق باحالتر الان برام افتاد
2 ساعت قبل یه فیلم 1.5 گیگی گذاشتم دانلود و رفتم
حالا اومدم می بینم به جای اینکه از حجمم کم شده باشه حدود 4 گیگ بهش اضافه شده :18::18:
از مخابرات بعیده همچین گافی
خیلی حال کردم من که رفتم تو کار دانلود :21:
خدا لعنت کنه همشونو:41: الان 3 روزه اینترنت من قطعه و این پشتیبانی مزخرف مخابرات اصلا وصل نمی شه. دوستان کسی تو مرکز فیض مشکلی نداره؟!
یه سوالم داشتم، اگه کسی راهنماییم کنه ممنون می شم. شما چه جوری تو پنل وضعیت اکانتتونو می بینین؟ با یوزر پسوردی که کانکت میشم به انترنت که وارد نمی شه، یه یوزر پسورد جدیدم خودم ساختم واسه وارد شدن به پنل اما وارد که می شم بازم هیچی نمیاره واسم:19:
بجه ها دقت کردید این سایت adsl مخابرات اصفهان چقدر از دنیا عقبه! خودش هنوز از طرح مثلا زرینش خبر نداره.
کد:http://www.adsl.tce.ir/Menu.aspx?Id=311&Menu=547f9978-8a0a-4676-9c47-9b56839dc7dd
رفیق زیادم به کاره اینا اطمینانی نیست یه دفعه میبینی قبضت شده بمب یه دفعه تو زندگیت میپکهنقل قول:
سلام. خوش به حالتون !!!!! مشکلات شما درباره adsl چیز خاصی در برابر مشکل من نیست!
حتما میگین مشکلم مگه چیه؟؟!
والا منکه هر کاری کردم نتونستم از مخابرات اصفهان یا هر شرکت دیگه ای adsl بر دارم..! میگن خط تلفن شما pcm هستش و قابلیت تقویت برای adsl را ندارد!
پیش رییس مخابرات منطقمون هم رفتم. ولی با حونسردی گفت کاری نمیتونیم انجام بدیم و بودجه نداریم که کابل کشی تلفنها را عوض کنیم !
جالب اینجاست که منطقه ما پوشش وایمکس هم نداره!!! اون هم کجا؟!1 خیابان آتشگاه و نزدیک خود مرکز مخابرات منتظری این مشکلا داریم
کسی اگه راه حلی داشت ممنون میشم راهنمایی کنه!
موفق باشین
نميدونم چرا براي هيچ سايتي را باز نميكنه به جز سايت مخابرات
چرا پرداخت الکترونیکی این پنلشون کار نمیکنه ؟؟؟ مال شما هم همینجوره ؟؟؟
من نمیخوام پول اینترنت روی قبض بیاد.....خداااااااااااااا..... ....:19:
شما یه بررسی بکن یه نوع اشتراک اینترنت هم وجود داره به صورت بیسیم که البته قبلا خیلی گروه بود ولی چند وقت پیش یه تبلیغ اومد برامون که قیمتش با وایمکس تقریبا یکی بود . باید بررسی کنی در منطقتون کسی ارائه می ده یا نه ؟نقل قول:
سلام دوستان من 3گیگ از ام مونده تا 10 مهر
1.من چه موقع شارز کنم
2.اینترنتی هم می شه یا قبض؟
3.3گیگ می پره؟
4.شارز در یک ماه حداقل چند گیگه؟؟
5.ممنون یکیمنو کامل توضیح بده
برای من برعکسه، هر سایتی رو باز میکنه غیر از مخابرات.نقل قول:
عجیبه :18: برا من 5 گیگ خود به خود شارژ شده؟!!!دلیلشو نمیدونم !!!:18:
حالا موندم که این 5 گیگ بعد از 7.11 که تاریخ انقضا سرویسم هست از بین میره؟ :41:
برای من هم 5 گیگ شارژ شده حالا هم دارم استفاده می کنمنقل قول:
خدا به دادمون برسه با این سیستم مسخره معلوم نیست چه قبض تلفنی این ناه برامون بیاد
سلام دوستان من امروز رفتم به پنل قدیمی دیدم که کار نمیده .. اخه پنل جدید هم قبلا برام کار نمی داد حدس زدم پنل جدید برام راه افتاده..رفتم دیدم حدسم درسته با همون یوز و پسورد پنل قدیم وارد پنل جدید شدم.. ولی حالا خیلی گیج شدم چند سوال دارم:
1.تو قسمت مشخصات سرویس که بری این قضیه اینترنت پرسرعت ویژه با طرح زرین چیه؟چه فرقی با هم دارند؟
2. چرا برای هر دو طرح بالا مقدار اعتبار باقی مونده برام من 7197mb زده و بعد زده فعال تا 11/ 7 /90 بعد که رفتم تو پرداختی ها دیدم خود به خود در تاریخ 16 همین ماه 2 بار شارژ شده و زده پرداخت روی قبض؟؟
آخه من قبلا سه ماه شارژ کرده بودم 7.5 گیگ حالا باز روی قبضم چیزی میاد یا نه؟
پرداخت آنلاین کنم چی؟
فکر کنم سیستمشون باگ داشته باشهنقل قول:
برای من هم در تاریخ 6/15 دو تا یک گیگ شارژ کرده بعدم در تاریخ 6/23 یکیشو زده تسویه شده
دیروز هم 5 گیگ همین جوری اضافه کرده
به نظر من حجمتو تا تاریخ اعتبارت تموم نشده مصرف کن
منم 5 گیگ شارژ دارم یعنی بعد از 7/11 میپره؟
جواب دوستاننقل قول: