بله شما با خرید یک قطعه سخت افزاری به نام کارت دی وی بی بخرید و با متصل کردن به ماهواره تان و هم چنین خرید اکانت از یکی از این شرکتهای ماهواره ای از اینترنت ماهواره ای استفاده کنیننقل قول:
Printable View
بله شما با خرید یک قطعه سخت افزاری به نام کارت دی وی بی بخرید و با متصل کردن به ماهواره تان و هم چنین خرید اکانت از یکی از این شرکتهای ماهواره ای از اینترنت ماهواره ای استفاده کنیننقل قول:
سلام دوستان
اینترنت سپنتا واقعا بدرد نخوره
حالا چرا؟
من خودم هم adsl داشتم هم دیال که الان افتضاح شده
اینها فقط شعار میدن
دلشون که نسوخته شاید بگید سرعت adsl و خدماتش خوبه؟آره قبول
هنر نکرده پولشو میگیره
من از این دلم میسوزه اینا شعار میدن تکریم ارباب رجوع crm
بپرسی crm مخفف چیه هنگ میکنن!!!
آخه شعار چی میدی تلفن مدیر عامل که یه بار زنگ زدم قطع بود رفتن وصلش کنن!!!
میل گذاشته تو سایت باید 700 تا بفرستی التماس کنی تا جوابتو بدن میگی میگی نه به مدیر عامل میل بده
خدمات و پشتیبانی همگام با روز دنیاشم هنوز نمیدونن مثلا adsl 128 با چند دانلود میکنه هرکدومشون یه چیزی میگن!!!
ایناش منو کشته!!!!
نه پیشنهاد حالیشونه نه تکریم ارباب رجوع منم بلدم شعار بدم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
این اینترنت Adsl بینا اطلاعات کاملشو قیمتاشو اینکه محدودیت دانلود داره یا نه یا اینکه شرکت سایت داره یا نه
از کجا میشه بگیریو کیفیتشو کامل 1 توضیحی بده شماره من با 66 شروع میشه :31:
سلام
من الان حدود 4-5 سال هست که با سپنتا کار ميکنم.
خودم هم دستي در Isp داشتم و ميدونم که مسايل و مشکلات يک سرويس دهنده چيه.
اما از سپنتا واقعا راضيم
کساني رو هم که ميشناسم و هر کدوم از يه جايي اينترنت دارن وقتي ميان پيش من و با Adsl من که از سپنتا گرفتم کار ميکنن فکر ميکنن که من کاري کردم که اينترنت به اين خوبي دارم!!!
من الان 128 دارم و سرعت دانلود من بدون هيچ نرم افزاري يعني با خود Ie بين 14.5 تا 16 هست و معمولا روي 15.2 ميمونه.
حالا از ساپورت واقعا خوب و اطلاعات فني کاملشون هم که بگذريم بچه هاي سپنتا مشتري رو آدم حساب ميکنن و خوب تحويل ميگيرن و تا مشکلت حل نشده ولت نميکنن.
کسايي هم که از داتک - پارس و شاتل اينترنت دارن وقتي اينترنت منو ديدن بيشترشون سوييچ کردن رو سپنتا
به هر حال نه چيزي تو جيب من ميره نه از من کم ميشه.
در ضمن منطقه ي من با 44 شروع ميشه که ترافيکشم کم نيست.
اميدوارم حرفاي من به کسي برنخورده باشه چون قصو من فقط اطلاع رسانيه
موفق باشيد
دوست عزي آخه سپنتا گرونه؟؟ الان من 64 آسياتك دارم با 128 فرقي نداره منطقه فرد اسدي هستم ميدان آزادي. حالا 64 سپنتا بهتر هستش از اسياتك؟؟؟ اسياتك سرعتش روي 5 اينا هستش بدرد نميخوره. 64 اسيا كسي نميدونه روي چند هستش سرعت دانلودش؟؟؟نقل قول:
اين از اون حرفا بود مدير عامل مگه بيكاره بياد جواب مشتري بده !! بخش پشتيباني فروشو اينا واسه همين كاران فكر نكنم هيچ شركتي باشه كه مدير عاملش پاسخگوي مشتري هاش باشه مگر در موارد خاص !!نقل قول:
سلام دوستان
اینترنت سپنتا واقعا بدرد نخوره
حالا چرا؟
من خودم هم adsl داشتم هم دیال که الان افتضاح شده
اینها فقط شعار میدن
دلشون که نسوخته شاید بگید سرعت adsl و خدماتش خوبه؟آره قبول
هنر نکرده پولشو میگیره
من از این دلم میسوزه اینا شعار میدن تکریم ارباب رجوع crm
بپرسی crm مخفف چیه هنگ میکنن!!!
آخه شعار چی میدی تلفن مدیر عامل که یه بار زنگ زدم قطع بود رفتن وصلش کنن!!!
میل گذاشته تو سایت باید 700 تا بفرستی التماس کنی تا جوابتو بدن میگی میگی نه به مدیر عامل میل بده
خدمات و پشتیبانی همگام با روز دنیاشم هنوز نمیدونن مثلا adsl 128 با چند دانلود میکنه هرکدومشون یه چیزی میگن!!!
ایناش منو کشته!!!!
نه پیشنهاد حالیشونه نه تکریم ارباب رجوع منم بلدم شعار بدم!!!
البته قبلانم گفتم من هيچ وقت سپنتا نداشتم ولي تا حالا آدم ناراضي نديدم !
---------------
نكته اي در مورد اينترنت ماهواره اي :
اين نوع اينترنت از نوع دو طرفش خيلي گرون در مي آد و در ضمن تو ايران خلاف اندر خلاف قانونه و جريمه سنگيني داره !
دوستان وایرلس چه کاربردی داره ؟ شنیدم
برخی شرکتا این سرویس رو میدن
wireless ف*ل*ت*ر نداره بستگی داره از کدوم نوع بگیری Wimax یا با اکانت و دیش
بیشتر کسانی که لپ تاپ دارن ، وایرلس می گیرند، یک جور اینترنت پر سرعته مثل ADSL فقط مودمش فرق می کنه - تا آنجا که اطلاع داشتم این بود :31:- راستش فکرنمی کنم وایر لس به فیل تر ربط داشته باشهنقل قول:
اوصلا اينترنت واير لس به اينترنت بي سيم مي گن كه هزينش نصبت به اينترنت دي اس ال تقريبا دو برابره ! و قطعي هم زياد داره زياد توصيه نمي شه نوع ديگر اينترنت بي سيم WiMax مه تو ايران يه سرويس نسبتا جديد تره ولي هزينش دو برابر واير لس معمولي ولي از كيفيت بهتري بر خورداره و به خاطر هزينه بالاش اصلا براي كاربراي خونگي توصيه نمي شه ... همشون هم فيل داره ! يه نوع اينترنتم هست ماهواره اي كه به اشتباه بهش مي گن واير لس اون فيل نداره كه تجهيزات خودشو مي خواد و غير قانوني همچين ارزونم نيست و اگه بگيرنتون پدرتون رو در مي آرن چون سرعتش بالاست و مناسب جهت جاسوسي !!
خوب دوست من اطلاعات شما ناقص هست:46: چرا ربط نداره:31: اکانت با دیش و lnb سرویس VPN یا همون انتی *ف*ل*تر هم با خودش دارهنقل قول:
میگم همین که چند صفحه پیش صحبت کردم (اینترنت ماهوارای )
مثل adsl هست و سرعتش زیاده نه ؟
عجب چیزی میشه حال میده بری تاپیک های فیلم هی فیلم دانلود کنی
اگه اطلاعاتی از اکانتهای پرسرعت دیگه دارید بگین؟
نقل قول:
ای بابا یعنی به نظر شما نگیریم از این اینترنت ماهوارای ؟
اینترنت ماهواره ای 2 طرفه مشکل ساز هست نه یک طرفه
اقا بعد از قضیه ای که تو چند صفحه قبل گفتم بلخره از شرکت اسیاتک دوتا سرویس 512 گرفتیم که بعد از 14 روز راه
افتاد تو نگاه اول همچی خوب بود اما واقعا سرعت دانلودش خیلی گنده هر سری زنگ میزنی مسئول بخش فنی اش یه چیز میگه !!!
یه دفعه زنگ میزنی میگی چرا اینجوریه میگه اگه کاربر تازه هستین 48 ساعت دیگه درست میشه یه بار دیگه زنگ میزنی میگه پهنای باند کم اوردیم داریم زیادش میکنیم تا اخر ماه درست میشه
سرعت دانلود 512 دیروز رو 57 تا 64 بود امروز از 30 بالاتر نرفته خیلی هم میاد پائین 25 11 حتی در دقایقی به 7 هم می رسه کسی دیگه همچین مشکلی داره با اسیاتک؟
نقل قول:
من از اسیا تک دارم 128
بهتره کار دانلود بزاری یه وقتی که خلوت هست مثلا ساعت 1 شب تا 3 شب یا ساعت 6.30 تا 9
در ضمن یکم هم به شرکت گیر بده درستش کنن اون موقع با سرعت زیاد دانلود کنی
نقل قول:
منظور شما چیه
اصلا یه طرفه چیه دو طرفه چیه ؟
چه فرقی داره ؟
2 طرفه یعنی ارسال و دریافت اطلاعات با دیش هست ولی 1 طرفه فقط دریافت دارید و ارسال با استفاده از ADSL یا dial up هست
این اصطلاح Adsl+2 چی هست ؟ ایا واقعا تو سرعت و کیفیت تاثیر داره یا یه ترفندی از جانب شاتل هست تا مشتری جذب کنه ؟
ما که این همه تو این تاپیک گفتیم آسیا تک سرعتش نوسان داره :13:.. حالا شما می گی کس دیگه ای هم این مشکل را داره !!!!!!!!!:46::46:نقل قول:
نقل قول:عزیز نوسانت نباید اینقدر باشه حتما مشکل نویزی چیزی داره خطت. حالا می فهمم چرا سرعتای بالا رو عمومی به همه نمی دن. با این خطای درپیت مخابرات که همین 128 رو هم به زور میکشه اگه بخوان سرعت بالا به همه بدن خط ها می پکه دیگه تلفن معمولی هم نخواهیم داشت! بعدا الکی میگن ما بررسی کردیم دیدیم کاربر خونگی بیشتر از 128 لازم نداره!!! :13::13::13: بهتره بگن ما بررسی کردیم دیدیم خطوط در پیت فرسوده و قدیمی ما بیتشر از 128 نمیکشه!!!! :2:نقل قول:
مشکل من حل شد الان با 57 58 تا 64 دانلود میکنم !!!
سلام.دوستان مدت دو هفته است از اسیا تک 128 گرفتم.اما2روز بیشتر کار نکرده...اولین بار که خط رانژه شد...شماره تماس خط .adslهم عوض شد..
بعد از کلی الافی در مخابرات بعد از یک هفته پیگیری خودم درست شد...اما چند روز بعد دوباره اینترنت قطع شد...چراغ لینک خط اکثر مواقع خاموشه...اما گاهی شروع میکنه به چشمک زدن..و چند ثانیه فیکس میشه....دوباره قطع میشه...الان 4روزه این مشگل هست...اسیا تک میگه رانژه درسته از مخابرات..کاری هم نمیکنن..حتی اومدن خونه مودم وخط چک کردن..بازم لینک اکتیو نبود....مخابرات هم میگه خط تلفن درسته..
اما مشکل هنوز هست...از دوستان کسی همچین مشگلی داشته؟من قبلا3ماه از یک شرکت دیگه داشتم...اینجوری نشده بود......لطفا راهنمائی کنید...l
اول شما مطمئن شو که مشکل سیم کشی خونه نیست. برای این کار هم باید مسئول آسیا با لپ تاپ بیاد خط رو از جعبه تقسیم تلفن دم در چک کنه اگه اونجا هم آپ نمیشد لینک یعنی مخابرات درست رانژه نکرده یا پورت مخابراتی شما تو مرکز مخابرات یه مشکلی داره. شما باید با خود مسئول آسیا هماهنگ کنی تا اونا به مخابرات بگن خط رو درست کنه چون میگی شمارت هم عوض شده صد در صد از مخابراته و باید خود شرکت سریش بشه به مرکز مخابراتی.
برای ما هم یه بار کابل برگردون بود بعد از وصل مجدد شماره تلفن مون عوض شده بود!!
به 190 هم خواسنی زنگ بزن برای مخابراته راهنماییت می کنن.
این اصطلاح Adsl+2 چی هست ؟ ایا واقعا تو سرعت و کیفیت تاثیر داره یا یه ترفندی از جانب شاتل هست تا مشتری جذب کنه ؟
با سلام
راستش من وقتی میخوام فیلم دانلود کنم 4 یا5 ساعت می بایست صبر کنم سوالم اینه که واسه شما هم اینجوریه یا نه ؟سرعت هم 100Mbps هست لطفا کمکم کنید.
با تشکر
عزيز اين كه شما نوشتي من فكر مي كنم سرعت مودمه ربطي به سرعت دي اس ال نداره !! سرعت دي اس التون چقدره من با 256 همين حدودا واسه يه فيلم طول مي كشه !نقل قول:
با سلام
راستش من وقتی میخوام فیلم دانلود کنم 4 یا5 ساعت می بایست صبر کنم سوالم اینه که واسه شما هم اینجوریه یا نه ؟سرعت هم 100Mbps هست لطفا کمکم کنید.
با تشکر
كيفيت خوبي دان و من فكر مي كنم ميزان نويزشون در حده صفره !نقل قول:
دوستان من مدتی هست که میخوام adsl بگیرم ولی نمیدونم چه شرکتی خدمات و سرعت و کیفیت بهتری داره ..لطفا شما از تجربیاتتون بگید و به نظر شما الان کدو بهتره ؟
و اینکه میگن شرکتا سرعت رو میبرن بالا که کاربر زودتر پهنای باند تموم کنه یعنی چی ؟
سلام.نقل قول:
منم الان با صبانت مشکلی شبیه شما دارم.
جالب اینجاست که قبلا من از آسیاتک سرویس می گرفتم و اصلا همچین مشکلی وجود نداشت.(سریع وصل می شد ولی سرعت افتضاح بود)
اکثر مواقع قطع هستش.الان هم خوش شانس بودم که وصل شده.
بهشون گفتم میگن خط شما نویز داره.:13:در حالیکه چنین چیزی نیست.
نمیدونم ایراد اصلی از کجاست؟
نقل قول:
خیلی جالبه منم از آسیا تک گرفتم 128
قبل از اینکه وصل بشه تقریبا 24 ساعت یا بیشتر تلفن قطع شد
بعد هم که وصل شد دیدم شماره عوض شده امروز هم که ADSL وصل شد دیدم جالبه که با این شماره جدید
وصل شدم :18: در صورتی که رفتم چک کردم این شماره اصلا ADSL نداره یعنی فعال نیست
به مخابرات هم گفتم گفت پیگیری میکنیم
پس یعنی من هم باید منتظر این عواقبی که گفتید باشم؟؟؟ :41::19:
آخه چطور ممکنه با شماره ای که ADSL نداره بشه وصل شد؟؟
حالا به نظر شما من برم پیگیری کنم که خط رو درست کنن یا با همین شماره جدید بسازم
البته هیچ کس زنگ نزده که بگه این خط ماست یا کسی هم اشتباه زنگ نزده
به خط اصلی قبلیم هم که زنگ می زنم هیج کس جواب نمی ده
:18: جدیده ؟ از کی تا حالا هر کی adsl از اسیا تک می گیره موقع نصب کردن شمارش عوض می شه.نقل قول:
بعضي شركتا محدوديت دانلود دارن مثلا ماهي پنج گيگ ! بعد شما سرويس 128 مي گيري ولي اونا اسما به شما 128 مي دن رسما 512 يا بيشتر مي دن كه شما جو گير شي زياد دانلود كني و پهناي باندت تموم شه به ازاي هر گيگ اضافه كه دانلودي داشته باشي هزينشو مي گيرن !نقل قول:
دوستان من مدتی هست که میخوام adsl بگیرم ولی نمیدونم چه شرکتی خدمات و سرعت و کیفیت بهتری داره ..لطفا شما از تجربیاتتون بگید و به نظر شما الان کدو بهتره ؟
و اینکه میگن شرکتا سرعت رو میبرن بالا که کاربر زودتر پهنای باند تموم کنه یعنی چی ؟
اقا يه توضيح ميدين در باره ي اسيا تك ميدين اين سپنتا منو بدبخت كرد هر روز بد تر از ديروز:27::13:
جدی اینطوریه ؟؟؟ مثلا چه شرکتهایی ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام....والا من شمارم که سر رانژه عوض شد..اینترنت هم وصل نبود....اسیاتک زیر بار نرفت...یک هفته مخابرات رفتم تا درست شد..هربار یه شماره مینداختن رو خط.....:))
در مورد مشگل جدید هم که چراغ مودم هست:
از اسیا تک امدن همه چیز چک کردن..مودم..خط تلفن داخل خانه و ترمینال بیرون...همه چیز درسته...اما بازم چراغ مودم روشن نمیشه...!!!!!!!!!!!!!!تا دیروز هم مخابرات هم اسیا
میگفتن رانزه درسته.....
امروز هم پشتیبانی اسیا تک زنگ زدم...گفت دوباره رانژه کردیم...رانژه خراب بوده:))با این حال بازم نت وصل نشده....حالا تلفن بر میدارم توش صدای حرف میاد...شمارهای عجیبی هم رو تلفن میفته.....من واقعا موندو اینا چیکار میکنن...5روزه اینترنت قطع...اینا دارد پیگیری میکنن:))
نقل قول:
خوب این طور که معلومه وضع شما خیلی بد تر هست :41: دوست عزیز :10:
همون طور که گفتم من برای رانژه یک روز خطمون قطع بود بعد خط و ADSL با هم وصل شد
ولی شمارم عوض شده بود با کلی پیگیری بعد از یک روز و نیم امروز بالاخره از مخابرات زنگ زدن گفتن شمارت
درست شده البته امروز 4 5 بار زنگ زدم مخابرات به طوری که تا می گفتم خطم اشتباه شده می گفت
بله همون که 73 شده 80 :31: :27: خوبه حداقل الان هم خط وصله هم ADSL باز هم خدا رو شکر
امیدوارم مشکل شما هم زودتر حل بشه
در ضمن مرکز مخابرات ما دانشگاه هست ماله شما چی؟؟؟
واقعا جالب شد.....چون من هم مخابرات دانشگاه هستم....قبلا از یه شرکت دیگه داشتم...خوب بود.2هفته هست اومدم با اسیا تک که اینجوری شد......
راستی این ای پی دینامیک و استاتیک و ای پی والید چیه ؟(تو اینا خیلی گیج شدم ) ؟
ip دینامیک ip است که با هر بار قطع شدن ازتباط و وصل شدن دوباره عوض می شود ولی ip استاتیک ip است که اختصاصی شما است و حتی با قطع و وصل کردن ارتباط عوض نمی شود.نقل قول:
ip ولید یادم نیست ( تو دیکشنری زده معتبر )
همون اي پي استاتيك مي شه !نقل قول:
ip ولید یادم نیست ( تو دیکشنری زده معتبر )
مثلا صبا نت ...نقل قول:
جدی اینطوریه ؟؟؟ مثلا چه شرکتهایی ؟؟؟؟؟؟